Hozzászólások - Little Richie
Dátum: 2013.09.07. 21:08:52
Viszont, ha minden külön pörög tovább, akkor minek egyáltalán összevonni?
Dátum: 2013.09.07. 19:25:52
A kettőt külön értettem. A 100 küldit arra mondtam, hogy Te írtad, az se gond ha senki nem nyer a portyában lét, mert a kűldi pörög. Itt gondolom az ismételhetőekre gondoltál, ami csak 100 teljesített kveszt után esik be, szöval addig is kell valami megoldás a portyázni akaróknak.
A másik része meg az alacsony szinten tartózkodó pókokra vonatkozik. Ha megnézed a toplistát, bármilyen ütőtávban, alacsonyabb szinteken pihen világonként 1-2 pók, akik 2-3 havonta, vagy még lassabban lépnek szinteket. Ha összeeresztjük a világokat és csak az aktív karakterek maradnak, akkor minden szinten lesz 3-6 pók meg az új karakterek. Még keresni sem kell, a homlokára lesz írva minden karakternek, hogy "új vagyok". Nyilván az a napi 6-18 támadás az első 30 szinten nem nagyon fogja elvenni egy új játékos kedvét sem. Biztos nem.
A másik része meg az alacsony szinten tartózkodó pókokra vonatkozik. Ha megnézed a toplistát, bármilyen ütőtávban, alacsonyabb szinteken pihen világonként 1-2 pók, akik 2-3 havonta, vagy még lassabban lépnek szinteket. Ha összeeresztjük a világokat és csak az aktív karakterek maradnak, akkor minden szinten lesz 3-6 pók meg az új karakterek. Még keresni sem kell, a homlokára lesz írva minden karakternek, hogy "új vagyok". Nyilván az a napi 6-18 támadás az első 30 szinten nem nagyon fogja elvenni egy új játékos kedvét sem. Biztos nem.
Dátum: 2013.09.07. 18:44:26
Mit fejtsek ki?
Dátum: 2013.09.07. 18:37:05
Persze, 100 teljesített küldetés alatt nincs is élet.
Egyébként alacsony szinteken jönne a legnagyobb sokk. 3-30. szint között minden szinten 3-5, több éves pók, akik mind az új regisztrációsokra várnak. Konkrétan senki nem jutna el soha még csak a 60. szintig sem.
Egyébként alacsony szinteken jönne a legnagyobb sokk. 3-30. szint között minden szinten 3-5, több éves pók, akik mind az új regisztrációsokra várnak. Konkrétan senki nem jutna el soha még csak a 60. szintig sem.
Dátum: 2013.09.05. 16:45:07
Etikátlannak tartom kiirkálni az aktív karaktereket, ezért nem is teszem, de nagy a kísértés. Főleg, mert ha a környezetemben egy rivális is megcsinálja, onnantól nem előnyt szerzek, csak veszteséget minimalizálok.
Dátum: 2013.09.05. 16:31:35
Idézet: Fsanyi82 - 2013.09.05. 16:25:04
Igen - igen. Nekem is ez volt az első, ami beugrott. Komolyan adni kell egy listát mindenkinek arról, hogy kik az aktív, támadható karakterek? Nem hiszem, hogy ebbe Miklósék belegondoltak.
meg legalább aki szemfüles most kimásolgatja kik az aktívak , de mindenki azért regizett adott világra, mert azt találta szimpatikusnak.
Igen - igen. Nekem is ez volt az első, ami beugrott. Komolyan adni kell egy listát mindenkinek arról, hogy kik az aktív, támadható karakterek? Nem hiszem, hogy ebbe Miklósék belegondoltak.
Dátum: 2013.09.02. 17:40:20
Nagyon fasza! V3on 3. 4. 5. szinten összesen 5-en indultunk + van 2 legyőzhetetlennek tűnő kristály durván elszállt tul összeggel. Ezt mégis hogy gondolta a jv? Hogy költsem el az eseménypontokat, ha üres a portyalista?
Dátum: 2013.09.01. 11:47:57
Nem kaptam el, hidd el még így is rettentő gyorsan haladok az átlag portyázó karakterekhez képest, mert nem hogy hónapokat, heteket nincs türelmem malmozni egy szinten. Ugyanakkor szeretnék esélyesként indulni a bajnoki viadalokon (még ha nem is nyerek) és szeretném a karakteremet minden szinten az élmezőnyben látni. Gondolom Neked Top1nek nem kell ecsetelni, hogy miért szeretnék erős karaktert.
Arról nem beszélve, hogy nekem a 60k-s ismételhető küldi nem létezik és nem is fog. Ha normál tempóban megyek 1 év alatt neglesz a 25. szint, 2 év alatt talán az 50, ha szinthuszárkodok a 60. Addigra valszeg megunom és abbahagyom a játékot. Sajnos rettentő lassúvá és interakció mentessé vált a vu, sokkal pörgősebbre emlékeztem régről. Hogy ne csak offoljak, ezen az unalmon segít egy kicsit a vt, de az értelmetlen, költs el 30 őskövet feladatok jelentősen rombolják a morált. Ilyen a 400 vadászat elköltése is.
Arról nem beszélve, hogy nekem a 60k-s ismételhető küldi nem létezik és nem is fog. Ha normál tempóban megyek 1 év alatt neglesz a 25. szint, 2 év alatt talán az 50, ha szinthuszárkodok a 60. Addigra valszeg megunom és abbahagyom a játékot. Sajnos rettentő lassúvá és interakció mentessé vált a vu, sokkal pörgősebbre emlékeztem régről. Hogy ne csak offoljak, ezen az unalmon segít egy kicsit a vt, de az értelmetlen, költs el 30 őskövet feladatok jelentősen rombolják a morált. Ilyen a 400 vadászat elköltése is.
Dátum: 2013.09.01. 10:45:50
Igen, tök bagatelnek tűnik. Csak mikor meglátom, hogy egy 16. szintű vadászó karival van egy szinten a 6-8. szintű karakterem, akkor rájövök, hogy talán mégsem mindegy. Főleg, ha abból az elenyésző, példádban szereplő 20k léből a megfelelő szakértelmeket fejleszti az ember. De ennél is durvább egyébként a helyzet. 5. szinten portyával meg szintfeladatokkal kb 60k lét szereztem arra a 627 tp-re amit azon a szinten lehet szerezni + vagy 200 energiatéglát (min 20k lé építésre). Mivel ez v5 így ha vadászok és mondjuk a szintfeladatokat megcsinálom akkor kb 15k lét szerzek meg kb 35 energiatéglát (3500 lé építésre). Több, mint 60k lé a különbség összességében egy szinten a két taktika között, úgy hogy most ínséges idők járnak a portyázókra.
Ezek után nekem ne mondja senki, hogy vadásszak, amíg nincsenek meg a megfelelő szakik.
Ezek után nekem ne mondja senki, hogy vadásszak, amíg nincsenek meg a megfelelő szakik.
Dátum: 2013.09.01. 10:23:23
Vadászni? 10. szint alatt? Bocs, de a tedd tönkre a karaktered mozgalomba még nem szeretnék belépni. 400 vadászat cirka 3 szint 10 lé / tp aránnyal. Ízlelgesd. Gondolom magasabb szinten is csak úgy kapkodnak a játékosok az ilyen bizniszek után.
Dátum: 2013.09.01. 07:51:24
Ezt a költsd el az összes csp-det dolgot nem lehetne vmi alternatívával kiegészíteni? Egyfelől arra buzdít, hogy szüntessem meg a prémium tagságomat, másfelől rohadt unalmas 400x nekivágni egy teljesíthetetlen kalandnak.
Mondjuk egy költsd el az összes csp-d vagy pp-d vagy tkp-d már korrektebb lenne.
Mondjuk egy költsd el az összes csp-d vagy pp-d vagy tkp-d már korrektebb lenne.
Dátum: 2013.09.01. 00:24:47
Nekem eddig ez a térképes dolog egy nagy ökörségnek tűnt, ezért nem olvastam el a tervezetet csak belepillantottam, de gyorsan egy kérdés:
Ha van külön vadászmező, akkor nem logikus, hogy az összes portyázni vágyó kari ott fog körözni keselyűként? Hiszen onnantól keresni se kell a célpontot, egyenként lépnek majd a mezőre, csak győzni kell távozás előtt leszüretelni őket.
(Egyébként ne vedd sértésnek. Szerintem tök jó, hogy így tervezgetsz, csupán ez a térkép tűnik számomra vakvágánynak.)
Ha van külön vadászmező, akkor nem logikus, hogy az összes portyázni vágyó kari ott fog körözni keselyűként? Hiszen onnantól keresni se kell a célpontot, egyenként lépnek majd a mezőre, csak győzni kell távozás előtt leszüretelni őket.
(Egyébként ne vedd sértésnek. Szerintem tök jó, hogy így tervezgetsz, csupán ez a térkép tűnik számomra vakvágánynak.)
Dátum: 2013.08.31. 23:53:27
Szubplazma kiegészítés: ha x idővel (ezt a jv-re bízom) később jőttél a felszínre (regeltél), mint ellenfeled, akkor szubplazmás harcban is valös sérüléseket okozol ellenfelednek.
Ez jó mind a vf-esek, mind a több évig alacsony szinten bajnokizgtó pókok ellen.
Ez jó mind a vf-esek, mind a több évig alacsony szinten bajnokizgtó pókok ellen.
Dátum: 2013.08.31. 16:20:59
Még 8. szinten is lemgy 15 perc alatt 20 vadászat, aki akar, az tud haladni. Komolyan olyan játékosokat kellene védeni, akik bár 1k körül van neki a szaki és a tul fejlesztés, a templom meg a felszerelés esetleg 2k, mégis 8-10k lén ücsörög. És nem farm, mert egyébként fejlesztgeti a karkterét.
Arról nem is beszélve, hogy az egész álszent, senki sem azt akarja, hogy legyenek új erős 60-80. szintű karakterek, hanem hogy egy-két veréb megélje a magasabb szintet, lehessen feljebb is csemegézni, ne a kispókoké legyen minden.
És egy újrakezdőt pl sokkal jobban zavar a kis pókoknál a több éve vffel fejlődö karakterek. Amikor én kezdtem 1 év alatt 80. szint fölé lehetett érni. Most mi maradna a karakteremből ha 1 év alatt felérnék oda? Érdekes és siralmas tanulmány lenne, ha visszakérném a törölt karakterek közül a sajátomat (aki a maga idejében erősnek számított) és nézném hogy cincálnak darabokra minden nap.
Arról nem is beszélve, hogy az egész álszent, senki sem azt akarja, hogy legyenek új erős 60-80. szintű karakterek, hanem hogy egy-két veréb megélje a magasabb szintet, lehessen feljebb is csemegézni, ne a kispókoké legyen minden.
És egy újrakezdőt pl sokkal jobban zavar a kis pókoknál a több éve vffel fejlődö karakterek. Amikor én kezdtem 1 év alatt 80. szint fölé lehetett érni. Most mi maradna a karakteremből ha 1 év alatt felérnék oda? Érdekes és siralmas tanulmány lenne, ha visszakérném a törölt karakterek közül a sajátomat (aki a maga idejében erősnek számított) és nézném hogy cincálnak darabokra minden nap.
Dátum: 2013.08.31. 08:52:07
Max ép-ről kivégezni valakit. Teljesítve. (Ezt amúgy is csak alacsony szinten lehet.)
Dátum: 2013.08.30. 10:04:44
Hehehe, sehogy. 2008 óta ez a téma, és ahogy nézem még mindig az a cél. Csak azt nem értem miért nincs kiterjesztve a kristály Horda az egész szerverre. Ők cső buta lével teli farmok, mégsem panaszkodnak sosem.
Dátum: 2013.08.29. 19:16:50
Ha jól emlékszem nagyon régen erre az volt Miklósék ellenvetése, hogy ha az állatnak a neve és a képe is megváltozik, onnantól a játékosok egyáltalán nem tudják majd kinek milyen alapszintű, nagyjából mióta tartott állata van. Erre egyébként nem lenne rossz ötlet vmi állat kémkedés külön.
Dátum: 2013.08.28. 20:45:37
Csak én nem tudok játszani most a vu-val, vagy másnak se tölti be az oldalt?
Dátum: 2013.08.26. 11:32:18
Nem azt mondom, hogy maxos kell mindenből, hanem hogy van a nagy semmi sok sok szintig, aztán ha nem törölsz, hanem győzöd kivárni, akkor egyszercsak maxos minden. Átmenet nuku. Nem kell 48 órás kennel, de a kémgömbre ne kelljen már 20. szintig várnom. Túl sok aktív szövetség amúgy sincs, a legkisebb amit láttam v5ön az is több százezres kúttal rendelkezik.
Dátum: 2013.08.26. 10:58:36
Hat rá az építés szakértelem, ez 100%. Oké, hogy régen nem volt, de régen lehetett klánbónuszhoz jutni százezres meg milliós építések nélkül is. Most pl v5ön 15-20. szintig kénytelen vagy klánbónusz nélkül játszani, ami azért nagyon zavaró.