Dátum: 2009.01.08. 13:00:18
Idézet: Aisling - 2009.01.07. 18:53:44 Mi a különös a Széchenyi lánchíd kőoroszlánjaiban?
nincs nyelvük
a nyelvük alulról (a járdaszintről) nem látszik *
nincs foguk
a szobor készítője öngyilkos lett miattuk
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
http://www.urbanlegends.hu/2005/03/30/a-lanchid-kooroszlanjainak-nyelve/
cirip linkje szerint nincs nyelvük az oroszlánoknak...
Dátum: 2009.01.08. 11:08:39
Idézet: Daniel - 2009.01.07. 21:48:13 Hali
A megoldás az lenne hogy a játék készítők kiveszik a PC-t de ezt "nem lehet" mert már ez is a játék része mint megannyi más dolog amik között vannak hibás dolgok is, de ez van elkell fogadni én sem szeretem a Citadellát meg sok más dolgot sem. Az egyiknek jó a másik szenved tőle. Ez a hibás demokrácia. Nem tudsz mit tenni ellenne fogadd el mert változtatni nem tudsz rajta nem vagy olyan helyzetben. Ezt max. egy szavazzással lehetne elérni ami kiterjed az összes a játékosra.
ez nem a hibás demokrácia. ez tény, hogy minden valakinek jó, és mindentől szenved valaki.
Dátum: 2009.01.07. 18:36:00
persze tudnia kell. de akkor se érdekel minket.
Dátum: 2009.01.07. 18:13:38
Idézet: Liadas - 2009.01.07. 14:30:33 Csak csendben jegyzem meg, hogy a prémium karakterek tartják fönt a játékot.
fönntartani a játékot? lol. szerinted mi történne, ha az összes nem ősköves játékos elhúzna a játékról? venne bárki is ezek után őskövet? na látod, a nem őskövesek pont ugyanannyira tarják fönn a játékot, mint ti.
Dátum: 2009.01.07. 18:10:29
Idézet: Senton - 2009.01.07. 17:59:45 Melyik város Heves megye székhelye?
Esztergom
Vác
Salgótarján
Eger*
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez miért volt "Rossz, hibás kérdés"? Szerintem egy alap műveltségi szinthez alapból hozzátartozik, hogy ilyen kérdésekre tudjunk válaszolni és nem debil gyerekként egyből "Rossz, hibás kérdésre" kattintsunk. Az egeret mindenki tudja húzogatni.
és miért is érdekel minket heves-megye székhelye?
Dátum: 2009.01.07. 18:08:46
Mindenesetre, a gázválság legrosszabb forgatókönyve nem az, hogy nem jut az országnak elég gáz néhány napig...
akkor mi?
Dátum: 2009.01.07. 17:51:35
Idézet: Jeriko - 2009.01.06. 13:26:26 Idézet: Harmat - 2009.01.06. 01:29:20
Szóltunk előre, hogy milyen feltételek esetén lőjük el a citadellát? Szóltunk.
...
Ki lehetett ez alapján számolni, hogy aki háborút indít ellenünk, az mindenképpen mínusz lélekenergiát visz tőlünk? Ki lehetett számolni.
Ha ez így van, akkor a fentiek mellett mégis belecsapni egy háborúba felelőtlenség, játék a tűzzel, sőt, tovább megyek, a többi Rács tag rossz helyzetbe hozása, hiszen használniuk ajánlott (és a szöveg szerint nem kell, mint ahogy azt sokan sulykolják) a citadellát.
Nem igazán akarok vitatkozni, de ugyanezt az érvet a Citadellarács tagjai pont így elmondhatják:
- Szóltak előre, hogy visszacitadelláznak akár többen is? Szóltak.
- Ki lehetett számolni, hogy aki citadellát használ, az nagyon rosszul fog járni, sokkal rosszabbul, mint ha nem használná? Ki lehetett számolni.
- Ha ez így van, akkor a fentiek mellett mégis elsütni a Citadellát felelőtlenség, játék a tűzzel.
Szerintem ezek az érvek legalább olyan jogosak.
Lehet rosszul látom, de a citadellával való visszalövés olyan, mint amikor boxmérkőzés után a vesztes fél megvárja a kijáratnál a győztest egy géppisztollyal.
a példád két dologban rossz.
1. nincs vége a meccsnek, tehát ez nem meccs utáni visszavágás.
2. a győztesnek is van géppisztolya.
Dátum: 2009.01.07. 17:48:43
Idézet: Otoaak - 2009.01.06. 10:20:43
Ha elviselhetetlen a nyomas a kisebb szovetsegeken es nagymertekben ellehetetlenulnek, ha a lemaradozo vagy feljovben levo szovetsegek szamara nincsenek lehetosegek a jatekban, az nem a gonosz jatekosokon mulik akik a szabalyokat betartva probaljak a sajat utjukat jarni es fejlodni, hanem a rendszer rossz ami ezt megengedi.
á, már értem. tehát nem a gyilkos a gonosz, hanem a fegyvere, mi? azt hiszed, hogy bárki akár egy betűt is elhisz abból, amit írsz?
Dátum: 2009.01.05. 20:49:52
Idézet: Gagabol - 2009.01.05. 19:59:51 Az állatok mely csoportjához tartozik a kacsacsőtű-emlős?
Madárféle-csőre van, tolyással szaporodik, kloákája van
Emlős-szőrös, emlőiből táplálja kicsinyeit
Hüllő
Hal
Kacsacsőrű emlős,tojással
és melyik volt a jó válasz? mert emlős, viszont nem az emlőiből táplálja a kicsinyeit.
Dátum: 2009.01.05. 20:24:51
Idézet: Ricardo - 2009.01.05. 17:16:20 Én ebben a PC témában még nem szólaltam meg, mostanra elérkezettnek látom az időt...
...Nem szabad a való életből kiragadt példákkal összehasonlítani, mert a példák nem állják meg a helyüket...
---
Ami pedig a Békeidők hírmondóit illeti: az eszme amiért harcolnak is hülyeség szerintem, ahogyan az pedig pláne. Ez egy háborús stratégiai játék, ezt kell elfogadni. Soha nem láttam még Élet jellemű ranagol-papot; olyat sem, hogy valaki a rizikóban csak egy kontinenst akarna elfoglalni, mert ő nem akar nyerni; sőt olyat sem, hogy valaki a monopoly-ban arra törekedne, hogy mindenkinek jó legyen.
nem szabad való életből kiragadott példákat? a rizikó, mi, ha nem való életből kiragadott példa?
neked is grat.
Dátum: 2009.01.05. 20:09:14
Idézet: Solina - 2009.01.05. 14:59:55 Nos... Atolvastam az utolso oldalak hozzaszolasait.. En is Azur Legios vagyok, es nezve az allandoam 130-150-re felgyult portyapontjaimat, nem az a vergozos fajta...
Mikor bekerult a PC, egybol az volt nalunk az altalanos velemeny, hogy ilyen ocsmany fegyvert nem vetunk be, ha nem birunk valakivel face to face, akkor megerdemeljuk a sorsunk.. Amikor elkezdett alakulni a Citadellaracs, azonnal a csatlakozas mellett foglaltunk allast, illetve a fonokseg az alapito okirat megfogalmazasaban is reszt vett... A CR azert alakult, hogy lehetosegek szerint soha ne tortenjen meg-e fegyver bevetese, mert teljesen ertelmetlen, csak a pusztitas szolgalja, ahogy a neveben is benne van.. De alig szuletet meg az egyezmeny, egy tarsasag megis ugy gondolta, pofas kis dolog ezzel jatszadozni.. Az egy dolog, hogy a legocsmanyabb fegyverhez nyultak a jatekban, de meg magukat a nagy jotevonek is erzik... Hat nem, ahogy ezt Dess irta, ez szimpla terrorizmus, azaz hulyegyerekek jatszanak a nagy piros gombbal.. Lehet festegetni, meg magyarazgatni, ez az... XX diplomaciai kort lefutott a vezetoseg, hogy jobb belatasra birja a Pusztitas Hirhozoit.. Nem sikerult, Ok ugy gondoljak, ezzel beket teremtenek.. Hat nem... Amit elinditottak, az a teljes kaosz... Abba kenyszeritettek minket bele, hogy sorozatosan visszadjuk nekik a csapasaikat, hogy egyfolytaban Ok legyenek a celkersztben, illetve hogy felujitsuk a 3 hete bejegelt haboruinkat... Nem tehetjuk meg, hogy futni hagyjuk oket.... Ami kart okoznak, az szinte elhanyagolhato, egy-ket CSP-bol visszajon a fejenkent semlegesitesre forditando LE mennyiseg, vagy egy masik miattuk extran megtamadott szovi lelekutjabol.. A nagyobb kar, hogy olyanra kenyszeritettek minket, amit nem akartunk.. Soha nem akartuk bevetni az ATOMOT...!!!!! De kikenyszeritettek... En a magam reszerol azt fogom tamogatni minden forumon, ahol ez elokerul, hogy az ex Bekeidok Hirhozoit vagy a teljes kapitulacioig, amibe beletartozik a PC hasznalatrol valo teljes lemondas is, vagy ha erre nem hajlandoak, akkor szovetseguk teljes pusztulasaig csak tamadni, tamadni, es tamadni minden fellelheto eszkozzel.... Egyszer az osidokben volt egy Dornodon nevezetu halando.... Az is egy nagy piros gobbl jatszadozott, aztan mi lett a vege.....................
itt pampogsz a hsz elején, hogy milyen ocsmányság, hogy milyen terrorista aki beveti, erre a hsz végén azt is említed, hogy ti is... grat.
Dátum: 2009.01.05. 19:56:24
Idézet: Ariel - 2009.01.04. 22:01:48 CaveMaN: A különbség abban lesz, hogy van aki citadellázik, és folyamatosan maxon lesz a rajta levő ellencsapások száma, és lesz olyan, aki hamarabb megérti, hogy citadella nélkül egy nagyságrenddel kisebbek a veszteségei.
Amíg érzelmi alapon játszol, addig nem is fogod megérteni.
A lélekkútból elvesztett energiát háborúkkal vissza tudod nyerni, így hiába farmolnak le, ha Te is háborúzol, simán pluszban lehetsz. De ha a szövetségeden maxon van a citadellás ellencsapás, azt 5000 LE semlegesíteni minden egyes tagnak. És ahogy nő a rács tagjainak száma, annál többet fizettek érte, hiszen ahogy semlegesítetek egy szintet, máris kapjátok a következő csapást. Így akár 10-15 ezer LE is lehet fejenként a semlegesítés. 20 tagú szövinél ez 200-300 ezer LE. Amíg a semlegesítéssel vacakoltok, addig az a szövetség aki a rács tagja ezt építésre fordítja. Lehet, hogy közben le lesznek farmolva, de haladnak az építéssel, nő a szerencséjük, nő a lélekkútjuk.
ömm. miért is jó nekik, hogy nő a lélekkútjuk?
Dátum: 2009.01.05. 19:45:00
Idézet: Dana - 2009.01.05. 17:05:43 Sziasztok nemrég kaptam ezt a kérdést:
Hány része van a Harry Poter címü filmnek?
6
4
5
3
Helyesen Harry Potter című filmnek.
van egy film, aminek az a címe, hogy Harry Potter? és ha van olyan film, akkor az 1 a jó válasz. ha meg nincs, akkor a 0.
Dátum: 2009.01.05. 19:30:22
Idézet: Jeriko - 2009.01.05. 10:58:54 Akkor egyszerűen mindenki vadászna, mert vadászattal több TP-t és LE-t lehet szerzeni, mint portyázással. Ha meg a portyázás felesleges, felesleges a háború, feesleges felszerelést vásárolni, felesleges tulajdonságot növelni stb. Mi értelme maradna a játéknak?
Kb. mint Teveklub...
ha akkor vadászna mindenki, akkor most is. és mivel most sem vadászik mindenki, akkor sem fog.
Dátum: 2009.01.05. 19:25:10
Szerintem az lenne a megoldás, hogy LE alapján kapnak TP-t az emberkék. Mondjuk 100 LE-nként 1 TP-t.
Dátum: 2009.01.04. 20:37:09
Idézet: Jacsita - 2009.01.04. 20:30:30 Tudom, hogy az értelmetlen és ráadásul focis kérdések nagy ellenszenvnek örvendenek körötökben, úgyhogy csak óvatosan az alábbi olvasásával. "Mély szellemi fertő! Csak gyakorlott úszóknak!"
"Melyik csapattól igazolt vissza az AC Milan-hoz Andrij Shevchenko?
Manchaster United
Chelsea
Arsenal
Wigan"
(Mikor-hol-minek-miért?! Azon kívül, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli...Tűzre vele, ha kérhetem)
Apropó: nem lehet olyan módosítást kérni a fejlesztőktől, hogy csak és kizárólag olyanok értékelhessenek új kérdéseket, akiknek már van 5-10 vagy X számú elfogadott kérdésük? Így nem lenne annyi utólagos munka sem a minősíthetetlen, de elfogadott és a rendszerbe már bekerült kérdésekkel...
de ez a rendszer magából következik, ezért nem tud elindulni. értsd:
világ 3, senki nem tud értékelni -> senkinek nem lesz 10 elfogadott kérdése.
Dátum: 2009.01.04. 20:34:38
Idézet: CaveMaN - 2009.01.04. 20:01:58 Azt az egyet kivéve, hogy teljesen feleslegesen fejleszti a játékosok 90% akkor a karaterét, mert teljesen véletlenszerű, hogy megnyersz egy csatát vagy sem. Értelmetlen ötletekkel tele a padlás.
az meg persze sokkal jobb, hogy megnézed az ellenfél cuccosait, és csak olyat támadsz, akit biztos legyőzöl.
Dátum: 2009.01.04. 20:33:49
Idézet: Lanmandragoran - 2009.01.04. 20:29:26 Nem azt írta hogy a 90%-os karakter, hanem hogy a karakterek 90%-a. Nem mindegy.
hopsz tényleg.
Dátum: 2009.01.04. 20:24:14
Idézet: CaveMaN - 2009.01.04. 20:22:02 Arra az apró problémára nem gondoltok, hogy amennyiben igy működne a portyázás, senki nem tudna 90%-os karaktert fejleszteni. Pont.
Te nem gondoltál rá, mivel te írtad a 90%-os karaktert! Felkilyáltólyel!
Dátum: 2009.01.04. 20:11:51
Idézet: CaveMaN - 2009.01.04. 20:01:58 Azt az egyet kivéve, hogy teljesen feleslegesen fejleszti a játékosok 90% akkor a karaterét, mert teljesen véletlenszerű, hogy megnyersz egy csatát vagy sem. Értelmetlen ötletekkel tele a padlás.
ha 90%-os a karaktered, akkor 90%, hogy megnyered a csatát...