Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Quellon

Dátum: 2016.01.16. 22:30:39
Ha valakinek megvan minden csatlós minden mytokronit képességgel (vagy több asztrálköve van, mint amennyire még szüksége van a maxoláshoz), de asztrálkincsből potyog még asztrálkő, azzal mit lehet kezdeni? El lehet adni vagy beváltani másra? Vagy csak gyűlik a felesleg? (És ha lesz még új fétis, akkor majd annak jó lesz?)
Dátum: 2016.01.13. 11:04:41

25 játékos csak felfelé ütve + a klónok. Azért gondoltam ilyen csakklóngombra, mert nem akarom a játékosokat ütlegelni, elegek lennének a klónok.
Dátum: 2016.01.11. 11:08:21
Van igény kufáron "csak klón karakterek" gombra?
Dátum: 2016.01.07. 14:00:35
Mert Miklósék nem játsszák a játékukat vagy ha igen, elég langyi-bangyi ütemben/hatásfokkal. Ha úgy játszanának, ahogy eredményesek lehetnének, akkor nem lennének kényelmetlenségi problémáink.
Komolyan kéne egy szerződtetett "játékos" aki a toplistákban nincs benne, de azért kapja a pénzét (részben vagy egészben, más teendőkkel egybekötve (?)), hogy mindenben csúcsra járassa a játékot és a közben tapasztaltakból folyamatosan javasoljon, fejlesztessen vagy akár tudjon is programozni, fejleszteni.
Dátum: 2016.01.07. 12:46:05
Ez jó
Dátum: 2016.01.07. 12:44:05
Kinek mi az idegesítőbb
Öltözetem van mindenre, 2 katt fejlécen 1 mp alatt, bármire ráöltözök. Az oldal alját meg kiküszöböltem azzal, hogy ha egyesével ütök különböző mezőket, akkor nem nézem az oldal alját, hanem csak támadás (LE-t néz balra fent->nőtt?nőtt->nyertem), ablak bezár, másik mezőt kijelöl, újra a folyamat. Ha meg nincs épp betartandó taktika szb-ben vagy tudom, hogy x ütést leadhatok egy mezőre egyben mezőváltás nélkül, akkor első támadáskor letekerek, újratámad, majd megnyomom az "end" gombot és leugrik oda tekergetés nélkül, így akár 100 csata is megvan egy perc alatt - persze ezt most nem ismétlőzéssel kombinálva értem, csak hogy a csatázást hogyan gyorsítom.
Dátum: 2016.01.07. 12:05:22
Milyen jó lenne, ha egyszer végre megvalósulna az állatoldal reformja...
Gyűlölöm a kijelölgetéseket, főleg ha nem is veszi be a rendszer, betölt újra minden és a fele, de legalább egy kimarad, stb. Szarok az opt.-ra, harcol a négy kedvencem és kennelezik a hízó, lassan, de bosszakodásmentesen és kevés befektetett idővel.

*Egyébként elismerésem a tanácsadóknak, szép munka amit végeznek és a segítő szándék is.
Dátum: 2016.01.07. 10:46:18
Ok, néha kimarad(t), ha nagyon nem volt időm fórumozni, de egyébként nem fáradtság.

Fehér kristályital, szubplazma, 1 energiatégla, Lélekgyémánt csomagocska, 2 templomkristály, Platina, Sorsjegy, Relikviaforgács, A vadászat itala, 2 Kisebb portyázás itala
Idézet: Emishi - 2016.01.03. 12:25:37
Témától függetlenül. Nem akarom Domi pártját fogni, de rengeteg "multi-farm" karakter van alacsonyabb szinten. 30+ szinttel, egyetlen buzogánnyal és 400k+ vesztett lélekenergiával....
Ez így igaz, 2008 szeptember 22 óta rengeteg multikarakert hoztak létre és hagytak ott vagy le, van amit már évek óta és csak töredéke lett zárolva.
Mit akartál ezzel mondani? Mert azt tudjuk, hogy vannak csalók és a hozzájuk tartozó farmkarik. A (meg)létük a játékvezetést terheli, mert prémes farmkarit bármennyit tarthatsz, ha nem ordítóan csinálod, hogy a vak is lássa, plusz ha sok pénzt ölsz a játékba elnézik a nem multizós csalást is, ezt nemrég bizonyították a csatlósokkal.

Ami számomra igen megdöbbentő volt. Az is, hogy kik (is) voltak benne és az is, hogy ha tudták oly rég óta, hogy ez nem megengedett, akkor miért nem harcolták ki előbb a megoldását és miért nem tették egyértelműen közzé mindenki számára. Nagy dilemma volt számomra az ügy kezelése, nem is írtam bele korábban és idáig, mert olyan neveket olvastam melyeket nem szerettem volna és ha a teljes listát közölték volna - amit nem tettek, pedig talán alap lett volna, de akkor mégis kik kerülnek elő?? - akkor még ki tudja, hogy kikről nem akarom tudni, mert számomra ez volt a dilemma: megérdemelték a büntetést, akik szándékosan hosszú távon benne voltak és a közzététel is járt volna mind nekik, mind nekünk, de szinte fájt akit már olvastam és féltem, hogy kit látnék még, nem akartam tudni inkább, nem akartam csalódni emberekben, még most sem akarok, de a korrekt az lett volna, az lenne... nem sok ilyen nehéz döntés előtt álltam, még ha csak egy játék is ez, ami benne zajlott, zajlik az morális szempontból igen fontos. És azért ilyen szar a helyzet, mert valakik nem vettek róla tudomást és vagy fel sem fogták mit csinálnak, valakiknek meg ez nem okozott gondot. Nem emlékszem se vezetés se játékos részről egy "bocs"-ra (ha volt csak én felejtettem el, attól elnézést kérek) sem. Elismerem - bár most nem emlékszem ilyenre - , előfordulhat, hogy volt más csalós téma, amit én nem ítéltem olyan fajsúlyosnak, mint most ezt, más meg pont fordítva látja, mint én, akkor akadt ki amikor én nem. Hát ez most így ahogy kifolyt belőlem, eddig visszatartottam, úgy tűnik, most valami olyat olvastam ami kiszúrta a lufim amiben ez a nagy levegő volt félre téve.

Ja igen a farmkarik. Hát ez van, vannak. Vannak mert hagyják és mert vannak ügyes csalók is, akikre nem lehet rábizonyítani, a technika és a pénz lehetővé teszi nekik. Emishi, volt valami konkrét gondolatod is amit nem írtál le, csak utalni akartál rá vagy egyszerűen csak megállapítottad amit tapasztaltál a visszatérésed óta és mindig is nyilvánvaló volt csak most szembesültél vele?
Bár kíváncsi és kitartó lennél értetlenkedő és gyanakvó helyett.
Ha a megoldást keresnéd, nem azt hogy hogyan nem lehet, minden jobban menne.
És nem csaló mindenki akinek valamiben jobb eredménye van nálad. Mellesleg mi a halálnak írogatsz több felhasználóból üzeneteket? Teljesen egyértelmű, hogy melyek tartoznak egy személyhez.
Tessék, itt a sztori lényege, időrendben, hamisítatlanul, onnantól, hogy bekerült az isteni dekrétum, odáig amíg bizonyításra került egyrészt, hogy megvalósítható, másrészt hogy félresikertült a dolog:

Idézet: Bíborhold - 2015.04.10. 21:40:24
Egy cél számomra, hogy 20. szintre már az ismétlődő küldetésekkel bíbelődjek.

Idézet: Lanmandragoran - 2015.04.10. 22:24:36
Azért az igen csak extrém, nem kevés alkalommal kéne gyűjtögetni hozzá húsvéti eventből az Isteni dekrétumot.

Idézet: Bíborhold - 2015.04.10. 23:31:49
Eddig a 35. szintre lehetett leghamarabb elérni az ismétlődőkhöz. Persze a Császári tekercsnek köszönhetően.
Most, hogy bejött a Isteni dekrétum ettől jóval hamarabb is lehetséges lesz.
A mostani húsvéti eventből összesen 10-et szedtem ki, plusz ott van még a Császári tekercs.
Jelenleg 10. szinten vagyok 25 teljesített küldetéssel. Isteni dekrétum szintemből adódóan 500TP-t ad. Nem pontosan számoltam utána, de ahogy nézegettem 20. szintre meglehet.

Idézet: Hanspeter - 2015.04.11. 12:45:13
Mondtam én a múltkor, hogy baromira átgondolatlan találmány volt ez a Dekrétum a jelenlegi formájában. 1-2 darab oké lenne, ingyenes alternatívának a tekercsre. Na de így? Tucatjával beszerezhető? Ráadásul "szintemből adódóan 500TP-t ad"...
Nem az van a leírásában, hogy fix 1000 TP? De ha már szintfüggő TP-t ad, akkor miért nem úgy van leprogramozva, hogy minél alacsonyabb szinten használja valaki, annál több a TP? Mert aki 80. szint felett még mindig a döntetlennel küzd, annak komoly segítség egy dekrétum. De tizenx szinten nem beszélhetünk olyanról, hogy valaki menthetetlenül megakad egy küldetéssel. Majd megcsinálja egy szinttel később, nem veszít vele semmit.

Ezzel a fejlesztéssel gyakorlatilag a Beho tönkretette az egész küldetésrendszert, mert lehetővé tette, hogy valaki lényegében retorzió nélkül kiiktassa az összes szintfüggő, direkt féknek betett küldetést, meg az összes olyat ami rengeteg TP begyűjtésével jár.

Egyébként átnéztem a küldetéseket, jelen pillanatban úgy 15 küldetést kellene kiváltanod, mert vagy Legendás, vagy a szinteden esélytelen (szerezz x TP-t, sebezz x-et), vagy szintlépős, ami nem fér bele.
Kiváltások nélkül, leszervezett csatákkal (állatsebzés, rablások) úgy 17-18. szint körül lehet eljutni a döntetlenig. Már idáig van 8 olyan küldetés, amit nem lehet csak úgy pár kattintással megoldani, matekozni kell a sorrenden (közte 2+3 szint lépés). Vagyis minimum 6 kiváltás. ÉS még csak 58 küldetésnél jársz.

Idézet: Bíborhold - 2015.04.11. 14:20:17
A leírásban az van, hogy "Felhasználásakor aktuális küldetésed teljesül, és jutalmul tapasztalati pontot kapsz!". Ez szintfüggő mert egy másik világon, nagyobb szintű karakteremnek jóval több TP-t ad.
Azért nem hiszem, hogy átlagos az, hogy valaki ennyi dekrétumot kiszedet volna ezalatt az esemény alatt. Habár ez is lehet szerencse kérdése. Én nem a fétisért és sem egyéb másra nem hajtottam(pedig meglehetett volna), hanem minél több dekrétumot akartam kivenni. Ezért annyi őskövet költöttem amennyi lehetséges volt, hogy ez a szám minél magasabb legyen.

Amint meg lesz a 100. küldetés itt jelzem.

Idézet: Lanmandragoran - 2015.04.11. 16:31:33
Látod, pont ezért mondja Hans, hogy ebben a formában egy elcseszett fejlesztés volt a dekrétumot betenni. Mert nem lehet bármikor megszerezni, nem lehet bárkinek megszerezni, de kis szerencsével egyes emberek bespájzolhattak belőle annyit, hogy szinte tetszőleges szinten elérjék az ismételhető küldiket, ami behozhatatlan előnyt biztosít számukra. Nem te tehetsz róla hogy megláttad a lehetőséget, és ennyit bespájzoltál belőle, hanem a Beho felelőssége, hogy nem látta át, milyen károkat okoz, ha korlátozott időben, szinte korlátlan mennyiségben beszerezhető őskőért.
Ráadásul mivel szintfüggő a TP, még számottevő büntetés sem jár érte, ha az ember a könnyebb utat választja.

Idézet: Bíborhold - 2015.11.10. 18:59:04
100. küldetés teljesítve a 24. szinten.

Mindent eköré szervezett, először, hogy elérje, majd hogy lehető legtöbb ismétlő küldit csinálja legkevesebb TP-vel és minden megszerezhető, megvehető LE-t is erre optimalizálva költött el, hogy ez mind sikerülhessen és a lehető leggördülékenyebben menjen. Persze sok őskő meg tervezés, kreativitás is kell hozzá.
Pénzt költeni a játékra nem bűn vagy etikátlan. Akinek nincs annyi pénze, mint a másiknak, tűzzön ki más célokat, de ne arra haragudjon akinek van (ha már mindenképp haragudni akar valakira, mert nem tudja félretenni az irigységét[?] vagy csalódottságát), hanem aki erre ad lehetőséget.
Egyébként egy játékot érdemes abbahagyni, ha nem tudja az ember játékként kezelni és/vagy több bosszúságot, negatív érzést generál, mint pozitívat.

*Szerk.: +1
Idézet: Lord Domi - 2016.01.03. 10:01:37
Azért nem kérdem meg,hogy közölje ügyes volt.Amúgy se izgat.
Ja és a l*****t nem izgat, mindenen pörögsz fél évet amit nem sikerül megértened, alkalmaznod és másnak jobban megy vele. Nem az a baj, hogy érdeklődsz és tanakodsz ezeken a dolgokon, hanem hogy a rossz oldalról közelíted meg. Ami neked nem sikerül magadtól vagy nincs rá lehetőséged, az rossz, vegyék ki, szüntessék meg, alakítsák kedvedre. Ezt nem csak a mostani hsz-edre írom, hanem az elmúlt 1-1,5 éves (vagy több? én csak azóta vagyok újra itt) tevékenységedre az összes karaktereddel és fórumnickeddel, akárhányat is töröltél már meg tagadtál le, ugyanott tartasz. És nem tudom észreveszed-e, de lényegében lassan olyanná válsz, mint akik ellen vagy amely játékstílusok ellen tüntetsz.
Dátum: 2015.12.31. 16:04:28
Miért visz mindent a SZB normál portyával szemben?
Nincs fáradtság, és mindig van célpont, korlátlanul csaphatod.
Ismétlőzésre alkalmasabb a kritikusok és kábítás viszonylag könnyű maximalizálhatósága miatt.
Csatavégi jutalmak: aranydukát, platina, kristályital meg még valami.
Nincs vereség esetén sem LE-bukás.

Mégis mi motiválna bárkit sima portyára? Aki valamikor valamiért sima portyát/nem szb-t üt annak megvan a jó oka rá, annak nem kell plusz motiváció. Akinek meg nincs semmi olyan amiért elhagyná a szb-t, annak jó is így.
Tény, hogy a szb véglegesen és gyökeresen megváltoztatta a játékot és a portya alapú dolgokat, hogy van-e visszaút vagy kell-e azt nem tudom, talán nincs és nem is kell... ezt nem lehet pár ember véleménye alapján eldönteni.
Dátum: 2015.12.28. 16:42:27
A szél megint onnan fúj, mintha kaptatok volna valakitől egy lerázó, gyors választ hasból, anélkül, hogy konzultált volna a válaszadó azzal aki ért hozzá vagy javíthatná a hibát, aztán utána a kollégák kénytelenek megvédeni a hülyeségét, hogy valaki megkérdőjelezhetetlen és megkerülhetetlen maradhasson - annak ellenére, hogy árt az üzletnek és lejáratja az egész bandát, játékot.
Ha tévednék, előre is elnézést kérek
Dátum: 2015.12.28. 11:47:56
Asztrálszilánk csatlóskristályra váltását nagytételben és/vagy darab megadhatóságos rendszerben lehetne?
Dátum: 2015.12.28. 11:44:17
Áhhá, nagyon köszi
És mi a zárójelezés lényege? Mindekinél minden küldiben ugyanaz a szám van nálunk a zárójelben és előtte is.
Dátum: 2015.12.28. 11:39:58
A következő tárgyak(at) találtad: 2 energiatégla, Energiakoncentrátum, 1 sisakszilánk, Kisebb portyázás itala, 2 kiégett őskő, szubplazma, Lélekgyémánt csomagocska, Fehér kristályital

Lan, van még értelme jegyezni? Profitálunk még belőle valamit?
Dátum: 2015.12.28. 07:56:14
Visszaolvastam az elmúlt 10 nap történéseit, csalásokat, sikereket, javaslatokat, érdekes volt, de amit hiányolok és javasolnék az az új fejlesztés kiegészítése:
Köszönjük a szövi küldi statisztikákat, remek lett csak jó lenne (szerintem) ha nem római számok 1-től 10-ig lennének az oszlopok fölött, hanem az adott küldetés neve.
A szövetség megoldhatja mindig más sorrendben is a 10 küldit, de a táblázat állandó sorrendű. Elég kellemetlen találgatni, nem is értem honnan jöttek a római számok és az miért egyszerűbb. És mi a zárójel(es szám) oka, jelentése? Van egyéb tudnivaló, magyarázat? Csak az én figyelmem kerülte el a leírás? Vagy csak nekem nem egyértelmű az egész?
Dátum: 2015.12.18. 11:18:11
A következő tárgyak(at) találtad: 1 aranydukát, 1 kiégett őskő, 2 sisakszilánk, 1 energiatégla, Energiakoncentrátum
Dátum: 2015.12.18. 11:16:22
Nem is veszem kötekedésnek, mert nem is úgy írtad és ebben így igazad is van.
Én csak arra írtam amit, hogy akik nem költenek rá azokhoz képest tovább nyúlik aki minél többet tud és akar költeni.
A (pénzért) tápolás bizonyos irányaival, mértékével nem értek egyet, de azt én is sajnálatosnak tartom, ha a legjobb játékosok jelentős része motivációját veszti.
Dátum: 2015.12.18. 08:05:41
Egyetértek. Aki attól tartott elveszti előnyét az most még nagyobbra tehetett szert.

Más: Átvetted a jutalmat: 662480 LE, 150 kristálypont, 10 AF pont

A kristálypont a sárga mytokronittal szerintem felértékelődött a korábbi szinte semmire nem jó státuszához képest és jóval nagyobb ütemben fogy. A SZB jutalmában levő kristálypontot talán meg lehetne emelni.
Dátum: 2015.12.17. 04:25:35
Megoldaná ezt, ha annak a zöldje számítana akinek a TP-t szánjuk?
Vagy ennek kedvéért fordítsuk meg a példám: Azt tudná a relikvia, hogy aktív csatlós kapja a TP-t, de egy másik, más módon kijelölt harci bónuszát élvezzük.
Húsvéti fétis megvan, fétisfókusz is hozzá, csatlóskristályt és zabáltatást is használom.

Elfogadom, ha túlzás, csak felvetettem.