Megkérnék mindenkit, hogy ne másolgassa be ide a csatáit, mert baromi sok helyet foglal, és elveszi az értékes információk elől!
57. szintű Gyémánt vagyok, és az elköltött LE 0.0081-szorosa kerül felhasználásra.
Hozzászólások - csati777
Dátum: 2009.08.06. 10:19:25
Dátum: 2009.08.06. 09:12:50
Tehát akkor 5 nap?
Dátum: 2009.08.05. 14:05:48
Gratulálok, te vagy az ezredik, aki felveti ezt az ötletet.
Ja, és NEM, nem lehet ilyet csinálni. Soha. Legjobb lesz, ha elfelejted. Nem írom le ezredszer, hogy miért. Írd be a Gyorskeresőbe (ott van fent), hogy "piac", és olvasd el a magyarázatokat.
Ja, és NEM, nem lehet ilyet csinálni. Soha. Legjobb lesz, ha elfelejted. Nem írom le ezredszer, hogy miért. Írd be a Gyorskeresőbe (ott van fent), hogy "piac", és olvasd el a magyarázatokat.
Dátum: 2009.08.05. 13:55:29
Nem paranoia, tapasztalat. Ha valaki elkezd lopni-csalni-visszaélni-nyerészkedni-kiskaput kihasználni, és nem fizet rá, mindenki utánozni fogja. Egészen addig eszükbe sem jutott volna (vagy ha igen, féltek megtenni), de mikor látják, hogy a másik is csinálja, előtör belőlük a "Nehogy már én ne..." mentalitás. Senki nem fog önmérsékletet tanúsítani, hogy "Ne csináljuk már, srácok, így hamarosan tönkremegy a cég (vagy a játék)!" Ilyen az emberi természet.
"Ha ez a lehetőség minden szövetség rendelkezésére állna, kicsit nehezen tudom elképzelni, hogyan lehetne ezzel visszaélni, hiszen bármely szövinek rendelkezésére áll, aki akar él vele, aki nem, nem". Lássuk csak! A 35 tagú topszövetség legerősebb tagja szétosztja a frissen felvett újoncok között az 50-60. szintű térkapus cuccait. Ezek az újoncok máris előnybe kerültek a hasonló szintű, de kisebb szövetségbe tartozó végzeturakkal szemben, akik talán csak hónapok múlva (vagy sohasem) jutnak el oda, hogy ilyen tárgyaik legyenek. Igaz, a térkapus cuccok nem annyira erősek, hogy felborítsák a játékegyensúlyt, de ebben a játékban bármilyen erőforrás-átadás tiltott. A csalókat kivéve mindenkinek ugyanannyi lehetősége van érvényesülni- még ha valakinek magasabb tulajdonságai, jobb felszerelése, stb. van is, az az illető csak magának köszönheti őket, nem pedig a haverjainak, akik feltápolták őt.
Voltam őrsvezető, táborvezető, játékvezető, csoportvezető, jelenleg pedig osztályvezető vagyok. 32 év tapasztalata mondatja velem: az engedmények nem bizalmat és hálát szülnek, hanem visszaélést és fegyelmezetlenséget. Ha megengedem valakinek, hogy előbb menjen el a munkából, onnantól nincs megállás: mindenki követelni fogja, hogy őt is engedjem el, mert neki sokkal fontosabb dolga van, és a múltkor is elengedtem XY-t, stb... Ugyanez van a játékban is-valahol meg kell húzni a határokat.
"Ha ez a lehetőség minden szövetség rendelkezésére állna, kicsit nehezen tudom elképzelni, hogyan lehetne ezzel visszaélni, hiszen bármely szövinek rendelkezésére áll, aki akar él vele, aki nem, nem". Lássuk csak! A 35 tagú topszövetség legerősebb tagja szétosztja a frissen felvett újoncok között az 50-60. szintű térkapus cuccait. Ezek az újoncok máris előnybe kerültek a hasonló szintű, de kisebb szövetségbe tartozó végzeturakkal szemben, akik talán csak hónapok múlva (vagy sohasem) jutnak el oda, hogy ilyen tárgyaik legyenek. Igaz, a térkapus cuccok nem annyira erősek, hogy felborítsák a játékegyensúlyt, de ebben a játékban bármilyen erőforrás-átadás tiltott. A csalókat kivéve mindenkinek ugyanannyi lehetősége van érvényesülni- még ha valakinek magasabb tulajdonságai, jobb felszerelése, stb. van is, az az illető csak magának köszönheti őket, nem pedig a haverjainak, akik feltápolták őt.
Voltam őrsvezető, táborvezető, játékvezető, csoportvezető, jelenleg pedig osztályvezető vagyok. 32 év tapasztalata mondatja velem: az engedmények nem bizalmat és hálát szülnek, hanem visszaélést és fegyelmezetlenséget. Ha megengedem valakinek, hogy előbb menjen el a munkából, onnantól nincs megállás: mindenki követelni fogja, hogy őt is engedjem el, mert neki sokkal fontosabb dolga van, és a múltkor is elengedtem XY-t, stb... Ugyanez van a játékban is-valahol meg kell húzni a határokat.
Dátum: 2009.08.04. 08:42:10
Vigasztalódj azzal, hogy sokan irigylik a problémáidat!
Dátum: 2009.08.04. 08:38:14
Hány napos volt a 2008-as OZORA fesztivál?
5*
7
10
8
Ne máááár.... Túlspec, törlést!
5*
7
10
8
Ne máááár.... Túlspec, törlést!
Dátum: 2009.08.03. 13:40:17
Mikor van a trianoni "gyásznap"?
1920 június 20.
1920 június 4.*
1920 július 20.
1920 július 4.
Gyásznap akkor van, ha a köztársasági elnök elrendeli. Ha Magyarország második világháború utáni felosztásáról van szó, azt tényleg 1920 június 4- én írták alá. A kérdés javítását kérem!
1920 június 20.
1920 június 4.*
1920 július 20.
1920 július 4.
Gyásznap akkor van, ha a köztársasági elnök elrendeli. Ha Magyarország második világháború utáni felosztásáról van szó, azt tényleg 1920 június 4- én írták alá. A kérdés javítását kérem!
Dátum: 2009.08.03. 07:54:06
Kiről kapta nevét egy fekvőbútor?
Ernest Kanapé
Madame Rekamié*
Kemeny D' Heverő
Herbert von Divány
Jó, hogy nem Rökamé! Javítást, de még inkább törlést kérek (idétlenség miatt)!
Ernest Kanapé
Madame Rekamié*
Kemeny D' Heverő
Herbert von Divány
Jó, hogy nem Rökamé! Javítást, de még inkább törlést kérek (idétlenség miatt)!
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.08.02. 19:43:36
Én egyszer öt napon keresztül nem fogtam el egyetlen szörnyet sem, aztán egy nap alatt 23-at. Ez így működik a Beholder játékokban már ősidők óta.
Dátum: 2009.08.02. 19:41:05
197-edszer írjuk le, hogy SOHA NEM LESZ TÁRGYÁTADÁSI LEHETŐSÉG A VÉGZETÚR JÁTÉKBAN. Igen, tényleg jó lenne, de az emberek nem a barátaik megajándékozására használnák, hanem tisztességtelen előnyszerzésre.
"Azt hiszem, aki igazán összetartó és jó hangulatú szövetségben játszik, érti, örömmel üdvözölné ezt a lehetőséget..."
Ha tényleg ilyenek a tagok, akkor nem kell motiválni őket, mert a barátság nagyobb összetartó erő a jutalomnál. Ha pedig a tagok még a CSP-jüket sem hajlandók levadászni és a karakterük erősítésére felhasználni, ott nem segít a világ legtáposabb varázstárgya sem.
"Azt hiszem, aki igazán összetartó és jó hangulatú szövetségben játszik, érti, örömmel üdvözölné ezt a lehetőséget..."
Ha tényleg ilyenek a tagok, akkor nem kell motiválni őket, mert a barátság nagyobb összetartó erő a jutalomnál. Ha pedig a tagok még a CSP-jüket sem hajlandók levadászni és a karakterük erősítésére felhasználni, ott nem segít a világ legtáposabb varázstárgya sem.
Dátum: 2009.08.02. 19:11:05
Ki kapta az aranylabdát ebben a szezonban?
C.Ronaldo*
Capdevilla
Ronaldinho
Fernando Torres
Sóhaj... Törlést!
C.Ronaldo*
Capdevilla
Ronaldinho
Fernando Torres
Sóhaj... Törlést!
Dátum: 2009.07.25. 18:17:47
Winnie az atlantiszi királyra emlékeztet az "Erik, a viking"-ből, mikor már ő az utolsó, aki még kilátszik a vízből, de tovább kiabálja, hogy "Ugyan már, még hogy süllyedünk! Ne ülj fel az ostoba pletykáknak, gyermekem!"
Dátum: 2009.07.23. 21:52:32
Aláírhatjuk, de semmi hatása nem lesz. A Blizzard olyan helyzetben van, hogy diktálhat a játékosoknak- és ha ők azt mondják, hogy nem lesz LAN, akkor nem lesz.
Dátum: 2009.07.23. 21:30:37
Mit teszünk a videóba?
Blu-Ray lemezt
VHS kazettát*
Cd lemezt
Dvd lemezt
Értsük már meg, hogy NINCS OLYAN, HOGY CD LEMEZ, VAGY DVD LEMEZ! Mint ahogy nincs baconszalonna, winebor vagy eggtojás sem.
Blu-Ray lemezt
VHS kazettát*
Cd lemezt
Dvd lemezt
Értsük már meg, hogy NINCS OLYAN, HOGY CD LEMEZ, VAGY DVD LEMEZ! Mint ahogy nincs baconszalonna, winebor vagy eggtojás sem.
Dátum: 2009.07.23. 21:27:39
Hogyan lett Harrison Ford-ból a Csillagok Háborúja című legendás műakoltásban szereplő Han solo? - (Hogyan lett Harrison Fordból színész?).
Eredetileg is színész volt, ezért nem volt számára megterhelő a feladat.
Eredetileg asztalos volt, és azt mondta G. Lucas-nak (a rendezőnek), hogy ő eljátsza Han Solo-t.*
Eredetileg autószerelő volt, csak véletlenül tévedt a szereplő-válogatásra.
Csak szerencséje volt, hogy őt választották, és ez a szerencse alapozta meg s jövőjét.
Széles körben elterjedt baromság. Már az 1973-as Amerikai Graffiti című filmjében is szerepelt. A tanult szakmája szerint épületasztalos, nem pedig ács, bár néhány bútort is készített. A Star Wars meghallgatásokon ő olvasott össze a behívott színészekkel, és Spielbergnek annyira megtetszett, hogy rábeszélte Lucast, ossza rá Solo szerepét.
Az első válasz lenne a helyes, de mivel ennyire elterjedt a tévhit, inkább törlést kérek! De a helyesírási hibák javítását mindenképpen.
Eredetileg is színész volt, ezért nem volt számára megterhelő a feladat.
Eredetileg asztalos volt, és azt mondta G. Lucas-nak (a rendezőnek), hogy ő eljátsza Han Solo-t.*
Eredetileg autószerelő volt, csak véletlenül tévedt a szereplő-válogatásra.
Csak szerencséje volt, hogy őt választották, és ez a szerencse alapozta meg s jövőjét.
Széles körben elterjedt baromság. Már az 1973-as Amerikai Graffiti című filmjében is szerepelt. A tanult szakmája szerint épületasztalos, nem pedig ács, bár néhány bútort is készített. A Star Wars meghallgatásokon ő olvasott össze a behívott színészekkel, és Spielbergnek annyira megtetszett, hogy rábeszélte Lucast, ossza rá Solo szerepét.
Az első válasz lenne a helyes, de mivel ennyire elterjedt a tévhit, inkább törlést kérek! De a helyesírási hibák javítását mindenképpen.
Dátum: 2009.07.23. 20:20:51
Idézet: winnie - 2009.07.23. 15:35:46
nem azt mondom, hogy simogatni és agyondicsérni kell a játékot, de értelmes mennyiségben is lehetne sírni. ez így baromira kontraproduktív. nyilván, aki egyszerre több vasat is tart a tűzben döntési helyzetben meggondolja magát, hogy "most melyikkel foglalkozzon?". és megsúgom, nem azzal fog, ahol pár fürdős kollega hullatja könnyeit.
Csortos Gyula mondása jutott eszembe: "Kol-lé-ga??? Mióta vagyok én k***a?"
nem azt mondom, hogy simogatni és agyondicsérni kell a játékot, de értelmes mennyiségben is lehetne sírni. ez így baromira kontraproduktív. nyilván, aki egyszerre több vasat is tart a tűzben döntési helyzetben meggondolja magát, hogy "most melyikkel foglalkozzon?". és megsúgom, nem azzal fog, ahol pár fürdős kollega hullatja könnyeit.
Csortos Gyula mondása jutott eszembe: "Kol-lé-ga??? Mióta vagyok én k***a?"
Dátum: 2009.07.22. 10:38:47
Ezt egy kicsit részletesebben fejtsd ki, mert ahogy Yuurei írta, itt mindenki az. A játék lényege a portya.
Dátum: 2009.07.21. 16:26:02
Idézet: Butchman - 2009.07.20. 19:02:48
Mert éppen a Kanári-szigeteken nyaral abból a pénzből, amit a mi véres verejtékünk árán befizetett ősköveinkből harácsolt össze. Naponta egyszer-kétszer benéz a szálló netcaféjába, ír egy-két hozzászólást, aztán rendel egy újabb banános daiquirit...
Egyetlen nagy baj van csak ezzel a beszélgetéssel: Miért nem mondja el erről a véleményét Miklós? Hogy látja a jövőt, mik az elképzelései, meddig fog tartani nekünk ez a "vég nélküli" játék? Jó lenne valami reakció, hogy megnyugodjunk, vagy éppen legyünk idegesek.
Mert éppen a Kanári-szigeteken nyaral abból a pénzből, amit a mi véres verejtékünk árán befizetett ősköveinkből harácsolt össze. Naponta egyszer-kétszer benéz a szálló netcaféjába, ír egy-két hozzászólást, aztán rendel egy újabb banános daiquirit...
Dátum: 2009.07.19. 15:21:08
Mi a vezeték neve a mega sztár nyertes.......Viktort?
Báró
Herceg
Király*
Jobbágy
Ezt fordítsa le nekem valaki az emberek nyelvére, hogy elküldhessem a készítőjét a ...!!!
Javítást kérek.
Báró
Herceg
Király*
Jobbágy
Ezt fordítsa le nekem valaki az emberek nyelvére, hogy elküldhessem a készítőjét a ...!!!
Javítást kérek.
Dátum: 2009.07.19. 08:30:01
Napi másfél órát tudok szánni a játékra. Ebbe belefér 20 vadászat és 2-3 portya. Szerinted ugyanannyi esélyem van az érvényesülésre, mint annak, aki számítógéppel dolgozik, és minden órában rá tud nézni a karakterére? Van esélyem azzal szemben, aki megteheti, hogy éjszaka játszik, és reggelre ébredve azt látom, hogy végigverte az egész szövetségünket, és eldöntötte a háborút? Ricardonak adok igazat, az idő a legnagyobb táp-és valószínűleg ő is a való élet idejére gondolt, nem a játék idejére.