Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Sleeper Cell

Oldal: 1234
Dátum: 2010.04.18. 23:39:30
Mivel gondolom a hozzászólókból (kivéve Let.-et) senki nem tudja mi is történt valójában, felesleges ez az egész szócséplés. Vannak emberek akik nem valóak ide. Az ide alatt nem csak ezt a játékot értem, hanem minden olyan helyet, ahol emberekkel kell együtt lenni, alkamazkodni. Ha jól tudom a probléma az volt, hogy az egész túlment a játék határain, már nem karakterekől volt szó, hanem élő emberekről. Akit ez nem zavar és szerinte az ilyet simán vissza lehet engedni, keressen más játékot - de minden féle képpen olyat, ahol nem fog hozzá becsengetni az, akinek a játékban beszólt.
Dátum: 2010.04.18. 16:03:37
Magas szinten a 30k nem olyan sok, ráadásul szerintem kevés az olyan játékos, aki hajlandó ilyen magas szintre felnyomni. Max. azok, akik folyamatosan szivatva vannak (habár azok meg pont nem fognak rájönni, hogy mire is van). Inkább növelik a tulajdonságokat (nem mintha számítana a pókok ellen).

KH? Ja. Szerintem ne is támadjon, csak kosárban hímes tojás mellett hozza a sok lét. A mennyiség legyen szint x 10k minden támadáskor, hogy mindekinek megérje ...
Dátum: 2010.04.14. 04:29:11
RANDOM!

Hogy miért nem tudja ezt a szót elősször 3x elismételni az, aki hasonló hülyeséggel jön elő ...
Dátum: 2010.04.13. 16:16:41
OFF
Viszont tudjuk ki ő. Idióta hülyegyerek aki folyamatosan igényli a figyelmet, mert 13 éves létére a 7 éves öccse folyamatosan elveri és eddig egyetlen dolgot ért el az életében: a kilincset (az öccse felemelte hozzá).
Dátum: 2010.04.10. 18:30:07
Idézet: Bodnaar - 2010.04.10. 17:22:44
A játékos kikémleli Józsit, látja, hogy alacsony ÉP, kiszámolja percre pontosan, mikor kell megtámadni. Meg is támadja.

Józsi 2 perccel a feljövetel előtt átöltözik és abban a pillanatba (mivel üthető lett) pofáncsapja A. Szerintem kezdhet gyanakodni.

B játékos percenként frissíti Józsi adatlapját, mikor jelenik meg a Támadás gomb.

Valószinüleg nem pontosan 1 perc lesz az idő a két frissítés között és ha ezt 2 óráig csinálja (mert urambocsá futva maradt a script) akkor görcsöt kap az ujja. Nem beszélve arról, hogy ha béna, akkor a script még támadás után is fogja egy darabig csapkodni Józsit. Valószinűleg kevés az az idióta, aki ezt manuális megcsinálná (ha tudná, merthogy nincs ott a gomb)

C játékosnak olyan böngészője van, hogy percenként tud frissíteni egy adott linket. Beállítja ezt Józsi megtámadásának linkjére.

Simán felér a scripteléssel. Levele.

D játékos ír egy scriptet direkt Józsi ellen, ami megpróbálja percenként támadni.

Ha jól értem ő a badass.

E játékos nincs is a halmazban, ha megfigyelitek. Ő majd később fog regelni.

Segítsünk már Józsinak, adjunk E-re emailcímet, hogy hívja meg.

F játékos a Portyázás menüben beírogatja percenként Józsi nevét és a megtámadására nyomkod.

= B

G játékos éjjeliőr a patológiai intézetben, ahol soha nem történik semmi. Hála viszont a kontinuumszűkítésének, egész éjjel, óránként tudja Józsit támadni, és ha még relikviát is vett, akkor percenként kémlelheti.

= B

H játékos maga az ördög, aki soha nem alszik. Egész nap aktív, és a toplista élmezőnyében van kb 10 támadható ellenféllel. Betéve tudja mindegyik célpontja karakterlapját, és személyes hadviselést folytat ellenük egész nap.

Mennyi is ennek a valószinűsége?

Vesztes próbálkozás ezek közül kiszűrni, hogy melyek a robotpilóták, és melyek a natúr végzeturak.

Tehát nem is annyira. Egy csomó árulkodó jel van, ami alapján le lehet csapni a támadó scriptet használókat. Kezdve a nonstop online jelenléttől (még a H ördög is alszik, eszik, elmegy wcre, különben nem csinálhat csak max. 5-ös szintű karaktert, mert közben kipurcan.
Apropó, hogy is tudja egy normális, a játék felületét használó játékos megütni azt, akinél nincs támadó gomb?
Dátum: 2010.04.10. 16:37:17
Idézet: Craslorg - 2010.04.10. 15:03:06
Vagy ha nem használsz vírusírtót, tűzfalat, használj egy normálisan beállítható op.rendszert, vagy a jelenlegit hangold megfelelően, hogy ne is kelljen a fentiekkel terhelned a gépet

Bocs, de ennek a mondatnak így nincs értelme. Az op. rendszer azon részét, ami megakadályozza a megtámadását tűzfalnak hívjuk. Ha nincs, buktad. Ami a vírusirtót illeti egyetértek.
Idézet: Ywgarrd - 2010.04.10. 14:38:35
hogy adott szinten egy átlagosan vadászó karakter számára legyőzhetetlenek legyenek 100 %-ban

80%-ban. Random az úr.
De amúgy teljesen igazad van.
Dátum: 2010.04.10. 14:11:28
Részben egyetértek, viszont ha nem használsz egyáltalán tűzfalat, antivírust, akkor ne csodálkozz, ha 10 perc alatt szemétdomb van a gépedből. Csak azért, mert mindig jön valaki, aki temérdek idő és energia felhasználásával kikerüli és becsapja a rendszert hagyjuk, hogy a leglaikusabb felhasználó is azt tegyen vele amit akar?
Dátum: 2010.04.10. 01:59:08
Idézet: Jeriko - 2010.04.09. 09:30:04
De mivel NEM LEHET ellenük fellépni (ezzel lehet vitatkozni, nyilván a másodpercenként 10-szer támadót lehet észlelni, de megkülönböztetni attól, amikor valaki rátenyerel az egérre, azt nem, a mostani kalandos scriptet, vagy pl. a kvízkitöltőt meg nem lehet észlelni SEHOGY - ezt mint informatikus mondom)

Nem tudom mit takar az "informatikus", de mint programozó mondom, hogy LEHET észlelni és főleg FEL lehet ellenük lépni.

Idézet: Jeriko - 2010.04.09. 09:30:04
ezért MEGELŐZNI kell őket azzal, hogy a játék fejlesztése során nem programoznak le olyan dolgokat, ahol egy script komoly előnyt tud jelenteni (a meglevő ilyen dolgokat pedig szintén ez irányban módosítják).

Tehát elég ha kivesszük a játékból a vadászatot, a portyát, epikus ütést, háborúkat és nem lehet gond.
Dátum: 2010.04.06. 14:33:44
Mi alapján állítod, hogy nincs olyan script, ami működik kvízolimpia alatt? Attól, hogy az egyik fő adabázis akkor nem elérhető, a háttéradatbázisok igen + ott a google.
Dátum: 2010.04.06. 14:31:45
A sebgyógyításra és az idomításra is van szakértelem, amivel pont azt lehet elérni, hogy ne kelljen naponta 10x kattintani. (A morálnövekedés sem indok ide, mert arra is van szaki.)
Persze olcsóbb 1-es szinten tartani őket és az olcsóságon kívül egyszerűbb scriptet használni...
Tegyük fel, hogy a Beholder megcsinálja azt a fejlesztést, hogy 5%-ért cserébe lehet kvíz nélkül vadászni.

A csoport él vele, kap 5 %-Ot.
B csoport továbbra is használja a scriptet, mert miért ne - megkapja a 10%-ot.

Ez így még mindig OK? Miért is kap a B csoport 5-tel többet? Mert tud scriptet használni vagy mert van annyira "bátor", hogy meri használni?
Jók a történeteid . Igaz, hogy propaganda szövegek, brutálisan sarkítanak, de tényleg szórakoztatóak, jót nevettem rajta .

Próbálj meg őszintén válaszolni: fel tudod venni a versenyt egy olyan géppel, ami századmásodpercre rabolja le azokat akiket megéri, ezzel nagyon durva előnyre tesz szert és csak a randomban fogod tudni leverni?
Nem fog zavarni, hogy egy olyan "játékos" (próbáltam 3 idézőjelet tenni, csak csúnya) van a csúcson min. 2x annyi rabolt lével mint te, aki robot és soha nem lesz esélyed beérni?
Dátum: 2010.04.05. 13:45:18
A történetedet kicsit módosítva és kommentálva beírtam oda ahová tartozik: Felhasználási feltételek megsértése
Bodnaar, előre is bocs, plágiumot követek el, felhasználom a történetedet, hogy jól látható legyen a különbség. Ha zavar, szólj, módosítom majd egy sajátra.

Élt egyszer az üveghegyeken túl két parasztember. Szomszédok voltak, ugyanakkora telekkel, és mindegyiknek a földje ugyanolyan jó minőségű volt. Még a szakállukat is ugyanolyan spektrális minták díszítették. Azért kerültek ők ide, mert az üveghegy ura meghirdetett egy versenyt ahol bárki szerepelhet és az győz, aki a legtöbb terményt tudja betakarítani és azt a legjobban hasznosítja saját gyarapodása érdekében. A játék feltételei között szerepelt, hogy csak azokat az eszközöket használhatják a föld művelésére, amit az üveghegy ura adott nekik. Minden más eszköz készítése és használata büntetéssel jár. Egyetlen különbség köztük, hogy az egyiknek a napi földmunkához volt egy szép traktora, amit a szabályok ellenére készített, és a napi munkát traktorral végezte, fél óra alatt, míg a másik egész nap dolgozott puszta kézzel, hogy ugyanazt az eredményt elérje. A traktoros emberünket nem érdekelte a szomszéd, neki teljesen mindegy volt, mennyit kell dolgoznia. Ő mindig kevesebbet dolgozott, mert megtehette, nem bántotta őt ezért senki, mert az üveghegy ura sajnos elnézte neki eme ténykedését, annak ellenére, hogy a durván megsértette a verseny szabályait. A másik szomszédot a büszkeség hajtotta, hogy ő kézzel kapálgat, és ettől valahogy felelősségteljesebbnek érezte magát a kötelező rossz, a napi monoton munka közben. Néha a pokolba kívánta a szomszédját, néha csak irigykedett rá. Történt aztán egy nap, hogy a két szomszéd épp egy időben tartózkodott a kerítésnél (persze csak azért, hogy egymás veteményét megdézsmálják), és elkezdtek beszélgetni.
- Mondja jó uram, nem szégyelli magát, hogy traktora van, nekem meg nincs? - kezdte frappánsan a szegény szomszéd.
- Miért szégyellném barátom? Ingyen kaptam jómagam is. Kövesse a szupersztrádára vezető linket, és megtalálja a boltot, ahol osztogatják.
- Ez akkor is kibabrálás a többiekkel, uram!
- Valóban az lenne? Én sosem kértem, hogy kézzel kapáljon, jóuram. A munkánk eredménye pontosan ugyanaz minden nap végére, annyi különbséggel, hogy én nem fáradok el benne. És tudtommal nem bünteti senki, ha valaki traktort tart a kertjében. Ha így lenne, Isten olyanra teremtette volna a földet, amin nem lehet traktorral dolgozni.
- Ez nem igazság! A traktor készítőjét el kell pusztítani. Isten szabad akaratot adott az embernek, hogy ő döntse el, mi a jó és mi a rossz!
- Tudja, ismertem néhány bőrkabátos alakot, még mielőtt az üveghegyre költöztem. Nekik furcsa hobbijuk volt, könyveket égettek. Némi hasonlatosságot vélek felfedezni a hangjában, kedves szomszéd...
Ráadásul nem értem hogy mer ön bírálni engem, amikor ön is tiltott eszközt használ a szakálla igazítására!

A beszélgetés még órákig folytatódott, és végül egyik ember sem lett meggyőzve. A traktoros szomszéd már órák óta nyugodtan alszik. A napi munkát elvégezte, és nem tett olyat, amiért oka lenne kényelmetlenül érezni magát. Nem lopott mástól, nem okozott kárt szomszédjának (legalábbis ezzel a hazugsággal ringatta magát állomba), egyszerűen csak okosan használta idejét olyan eszközökkel, ami szomszédjának is rendelkezésére állna - habár tiltottak. A másik szomszéd minden nap hulla fáradtan sírja magát álomba, asszonyát hetek óta nincs ereje boldoggá tenni, és titokban azon imádkozik Istenéhez, hogy sújtson le az összes traktorra, traktorosra, és traktorkészítőre. Néha azon is gondolkozik, hogy eladja a földjét, és nem kapál többé. A másik szomszéd is gondolkozott egy időben ezen, és már épp el is készült adni mindenét, mikor rátalált a traktorra. Ez ismét visszaadta neki életkedvét, és azóta is boldogan él, persze csak míg kézimunkás szomszédai rá nem gyújtják a házat. A szomszédok szerencsére (?) a házat nem gyújtották rá, de az üveghegy ura megbüntette és a terményének egy részét máglyán égette el, hogy a többiek is jól lássák, mi történik azzal, aki nem veszi figyelembe a szabályokat!

Vége a történetnek. Következnek a tények:
Programozó vagyok és az alábbiakat a munkámban szerzett tapasztalatok alapján írom, tehát nem elméletek:

1. Csinálni egy programot, ami a játékba bejelentkezik helyettem - 1,5 óra (teszteléssel együtt)

2.

A. Vadász vagyok: csinálni egy olyan funkciót a programba, hogy pontosan a szükséges időben átöltözzön, meggyorsítva ezzel a feljövetelt 15% fölé (esetleg megigya a legolcsóbb gyógyitalt), üsse az epikust, öltözzön vadászós cuccba, visszamenjen vadászni, az adatbázisok és a google segítségével megválaszoljon meg minden kérdést - ez kb. 5 óra. Az eredmény: nyugodtan állíthatom, hogy lehetetlen lesz lét rabolni tőlem (az egész művelet az öltözéstől a leütésig nem lesz 1 másodperc, jó internetkapcsolatnál)
Ha nagyon ráérek megcsinálom azt is, hogy a megadott sorrendben fejlesszen dolgokat, a vadászat végén pedig építse el a maradék lét.

B. Pók vagyok: kb. 2 óra csinálni egy olyan funkciót a programba, ami figyel megadott személyeket (vagy akár az egész portyalistát szövetségenként) és amint üthetőek, üti is őket. Durvább megoldás, ha a megadott személyeket nemes egyszerűséggel fél (!) másodpercenként üti - így még a program előző funkciójának sem lenne sok esélye.

Tehát rászánok egy szombatot, megcsinálom és onnantól a programra sem kell figyelnem, esetlen kapok emailt, hogy:
A. a mai nap ezt és ezt fejlesztettem
B. hogy ezt és ezt sikerült elkapnom és ennyi volt a haszon

3. A rendszeresen epikus ütés gyógyulással és öltözéssel együtt max. 2,5 óra

Viszont kérdem én, mi értelme van így az egésznek? Nyerjen az, aki jobb programozó vagy drágább programozót tud megfizetni (esetleg ismer)?
Ennek a játéknak nem erről kellene szólnia!
Dátum: 2010.04.02. 13:25:00
Soha nem fogom megérteni, miért kell minden egyes fejlesztés után sírni! Lehetőleg ugyanazoknak. Nem tetszik az EH? Ne válasz! Van még 3 lehetőséged. Hogy miért nem lehet EH a VF mellett? Mert amúgy sem lehet mellette fejleszteni és okkal. Miért kellene a játék egyensúlyát borítani egy esemény miatt (pontosabban nem is lehet)? A VF meg tényleg nagy táp lenne (aki megint vitát akar kezdeni arról, hogy nincs olyan nagy értéke, mert nem ad közvetlen lét, azzal szivesen "elbeszélgetek" játékon belül, ha egy szintre kerülünk).
Dátum: 2010.03.29. 06:39:47
És íme a harmadik csoport tagja, aki nem tudja használni, nem tudja mire jó, csak simán bedől annak aki bagatelizálja. 6 ruha cserélése 25 másodperc alatt? Akkor valamit nagyon elrontott vagy lódít.

Többen tudnak trükköket scriptes lé védelemre, de nincs (bocs, mégis van) az a hülye, aki azzal fog hencegni, hogy scriptet használ.
Sok kiszámíthatatlan változó? Szerintem csak nem látod át.
Dátum: 2010.03.26. 15:50:27
Attól, hogy bagatelizálod még mindig ugyanarról beszélünk: a játék egy hibáját használod ki, ahelyett, hogy jelentetted volna. Ami még mindig szabályellenes.
Dátum: 2010.03.25. 23:14:28
Nem értem miért nem lehet ezért büntiket osztogatni. Elég lenne levonni 100 csp-t + 100 pp-t és legközelebb meggondolná, mielőtt jár a szája.
Senkit nem az zavar, ha valaki iMacró-t használ öltözködéshez, de az attól még tilos! Természetesen mindenki csak az öltözéshez használja, máshol nem, akkor sem ha látja, hogy lehet. A farkas meg megette a nagymamát.

A kutya sem fog utánnam nézni, ha bemegyek egy iroda kisraktárába és elhozok onnan egy filcet, mert kell otthon és nincs kedvem csak azért bemenni a tescóba. De ha a filccel felmegyek az igazgató irodájába, rajzolok az orra alá egy bajuszt és ráordítok, hogy most loptam bammeg, akkor valószinűleg a következő nap már nem fogok ott dolgozni!

Most mit akartok bizonygatni azzal, hogy beírjátok, hogy használjátok?? "Okos vagyok és meg tudom csinálni!" vagy "Nagyfiú vagyok és simán a szemedbe mondom, hogy csalok!".
Szánalmas.
Dátum: 2010.03.19. 11:26:55
Milyen állat a vámpír?
bagoly
bolha
denevér
nyestféle

Mióta állat a vámpír?
Oldal: 1234