Hozzászólások - rhynn
Oldal: 12
Dátum: 2009.01.06. 23:18:38
Iphone alatt is hasonló porblémák vannak. ehetne csinálni valami olyasmit, hogy képek nélküli kisfelbontású verzió, gondolom nem lenne túl bonyolult.
Dátum: 2008.12.20. 13:46:47
Basszus, az utolsó 4 kérdésemből 3 rossz lett és 1 azonnal törölni.
Az azonnal törölni kérdés annyi volt hogy melyik bank nem osztrák? Erste / Raiffeisen / Volksbank / OTP... NEm hiszme, hogy nagyobb reklám lenne, mint a sok autós, vagy egyéb kérdés.
A mostani rossz kérdés, hogy melyik csapat nem madridi?
Real
Atletico
Real Betis
Getafe
Nem hiszem,hogy olyan rohadt nehéz lenne.
Kiesett egy olyan is, hogy hányas szívósság kell, hogy 5x támadhass egy körben fegyvereddel?
Cserébe meg olyan irdatlan baromságok átmennek, helyesírás nuku, valaki kb egy kérdését rakja fel újra meg újra, kezd kevés értelme lenni az egész kvízes dolognak...
Az azonnal törölni kérdés annyi volt hogy melyik bank nem osztrák? Erste / Raiffeisen / Volksbank / OTP... NEm hiszme, hogy nagyobb reklám lenne, mint a sok autós, vagy egyéb kérdés.
A mostani rossz kérdés, hogy melyik csapat nem madridi?
Real
Atletico
Real Betis
Getafe
Nem hiszem,hogy olyan rohadt nehéz lenne.
Kiesett egy olyan is, hogy hányas szívósság kell, hogy 5x támadhass egy körben fegyvereddel?
Cserébe meg olyan irdatlan baromságok átmennek, helyesírás nuku, valaki kb egy kérdését rakja fel újra meg újra, kezd kevés értelme lenni az egész kvízes dolognak...
Dátum: 2008.12.17. 09:05:58
Tudom, hogy mi lehetett a probléma. Reggel 8 előtt levadásztam 999 LE-t egy Elitesről, szerintem emiatt kellett minden nyomot eltünteni :-/ sose fogom visszakapni eddigi legnagyobb portyámat
Dátum: 2008.11.24. 09:31:35
Vagy 15 év aktív windows használat után pár hete áttértem az OSX-re és nem bántam meg. Gyors, még egyszer sem fagyott le, bírja az egész hetet kikapcsolás nélkül, minden wines programnak van megfelelője, egyszerű telepíteni és törölni, gyors és még vírusok sincsenek OSX-re. Még a tanulási fázisban vagyok, sok extrát nem ismerek, ezért az időm egy része arra megy el, hogy fórumokon nézem, ez meg az hogy működik, de úgy érzem megéri. Multimédia állomásnak kiváló, játékra meg ott az xbox
Dátum: 2008.11.20. 13:07:35
Az Avatar továbbra is keres portyázni szerető karaktereket 6-9. 12-18. szinten. Napi szint x 100 adó, cserébe nagy számú épület. 1-2 nap és 20 főre bővül a max létszám, közel járunk hozzá. Utána jön a gyakorlótér 4, majd az energiakristályosító, végül a cél a térkapu pár héten belül! Mellette meg jó közösség és sok sok győztes háború
Dátum: 2008.11.20. 12:20:07
Köszönjük, nagyon jók ezek a változások.
A nincs esély a győzelemre, mit jelent? ha mondjuk valaki folyamatosan -8 - 9en tartja a háborút, elvileg nem veszt két hét után se, ekkor elsz döntetlen?
rhynn
A nincs esély a győzelemre, mit jelent? ha mondjuk valaki folyamatosan -8 - 9en tartja a háborút, elvileg nem veszt két hét után se, ekkor elsz döntetlen?
rhynn
Dátum: 2008.11.18. 10:51:45
Hello!
Az első világon az AVATAR, a kb 10-12. legnagyobb szövetség kettő darab tagot keres, elsősorban 10-12. szinten vagy 15-17-en. Aktívan háborúzunk folyamatosan, ennek következtében néha kikapunk, de sokszor nyerünk, így sok élmény van benne. 50.000 felett vnaa lélekkutunk, komoly épületeink vannak, s bár viszonylag sokat kell építeni, ha úgy érzed, kinőtted szövetsgéedet, gyere hozzánk, megéri!
Fontos, hogy ne egy smiley legyen a jelentkezésed, mert azt nem szeretjük. Bemutatkozás (való életben is) előny!
rhynn
Az első világon az AVATAR, a kb 10-12. legnagyobb szövetség kettő darab tagot keres, elsősorban 10-12. szinten vagy 15-17-en. Aktívan háborúzunk folyamatosan, ennek következtében néha kikapunk, de sokszor nyerünk, így sok élmény van benne. 50.000 felett vnaa lélekkutunk, komoly épületeink vannak, s bár viszonylag sokat kell építeni, ha úgy érzed, kinőtted szövetsgéedet, gyere hozzánk, megéri!
Fontos, hogy ne egy smiley legyen a jelentkezésed, mert azt nem szeretjük. Bemutatkozás (való életben is) előny!
rhynn
Dátum: 2008.11.16. 17:59:07
Miki: sok mindenben igazad van, bár én még (kb 1-másfél év pihentetés után) továbbra is imádok moziba menni, néhány filmet képes vagyok többször is megnézni. 1100 forint vidéken egy moziért annyira nem nagy tétel, kb 2 sör a kocsmában, időben meg tovább is tart.
A filmekből egyre több a hirtelen meggazdagodós / rókabőrős gyorsfilm, meg az igazi remekmű, pl. a Sötét Lovag vagy jövőre a watchmen. Az elmúlt pár év a képregények éve (évtizede), s ez engem nagy örömmel tölt el, mert nagy rajongó vagyok
A filmekből egyre több a hirtelen meggazdagodós / rókabőrős gyorsfilm, meg az igazi remekmű, pl. a Sötét Lovag vagy jövőre a watchmen. Az elmúlt pár év a képregények éve (évtizede), s ez engem nagy örömmel tölt el, mert nagy rajongó vagyok
Dátum: 2008.11.16. 16:27:15
Nem panaszkodni akarok, csak gondolatébresztőnek írám
Valahol most értem el oda, hogy elgondolkodtam, megéri-e ennyit fizetni a játékért. Még rendben van, hogy egyre drágábbak a tárgyak, de még csak 20. szintnél tart a legjobb karakter, s már kb. 4-500 forint egy tárgy, ami maximum 3-4 szintig, kb 1-másfél hétig erős. Négy tárgy van, mondjuk szintenként átlagba egy valami, amit érdemes megvenni, tehát legrosszabb esetben is 3-4 naponta ennyibe kerül a dolog. Egy 18-as normál fegyver pedig kb egy 10-essel egyenlő a premiumok közül.
Belegondoltam, hogy tavasszal már ostromoljuk a lvl 50-et, ahol már 1500 forintnyi őskő az aktuális király fegyver. Közben fizess az épületekért is, meg még el is lophatják a kiégett őskövet.
Ami meg még felhúzott, hogy ha elmész pestre a találkozóra, kapsz két gyenge tárgyat, meg féláron vehetsz őskövet. Na ez már a szemétség. Nekem nincs egy szombatom arra, hogy egy játék miatt pestre utazzak.
(most gondolkodtam, hogy küldjek-e egy 5000-est a beholdernek vagy ne. De aztán rájöttem, hogy ennyi pénzből sok minden érdekeset lehet csinálni. (kb 2 hónapig lehet wowozni pl., bár erről már rég leszoktam, igazából csak a hasznosság függvény az, ami folyamatosan csökken a játéknál. 2000 forintot 1 hét alatt sikerült elnyomni, hogy a szintemnek akkor megfelelő tárgyakat megvegyem, s legyen esélyem nyerni néha)
Valahol most értem el oda, hogy elgondolkodtam, megéri-e ennyit fizetni a játékért. Még rendben van, hogy egyre drágábbak a tárgyak, de még csak 20. szintnél tart a legjobb karakter, s már kb. 4-500 forint egy tárgy, ami maximum 3-4 szintig, kb 1-másfél hétig erős. Négy tárgy van, mondjuk szintenként átlagba egy valami, amit érdemes megvenni, tehát legrosszabb esetben is 3-4 naponta ennyibe kerül a dolog. Egy 18-as normál fegyver pedig kb egy 10-essel egyenlő a premiumok közül.
Belegondoltam, hogy tavasszal már ostromoljuk a lvl 50-et, ahol már 1500 forintnyi őskő az aktuális király fegyver. Közben fizess az épületekért is, meg még el is lophatják a kiégett őskövet.
Ami meg még felhúzott, hogy ha elmész pestre a találkozóra, kapsz két gyenge tárgyat, meg féláron vehetsz őskövet. Na ez már a szemétség. Nekem nincs egy szombatom arra, hogy egy játék miatt pestre utazzak.
(most gondolkodtam, hogy küldjek-e egy 5000-est a beholdernek vagy ne. De aztán rájöttem, hogy ennyi pénzből sok minden érdekeset lehet csinálni. (kb 2 hónapig lehet wowozni pl., bár erről már rég leszoktam, igazából csak a hasznosság függvény az, ami folyamatosan csökken a játéknál. 2000 forintot 1 hét alatt sikerült elnyomni, hogy a szintemnek akkor megfelelő tárgyakat megvegyem, s legyen esélyem nyerni néha)
Dátum: 2008.11.02. 18:38:05
Pár napon belül megvan a hely a következő három tagnak. Mivel még 1 plusz hely van, tervezzük 5.-7. szintű karakterek felvételét. Előnyt jelent a magas győzelem/vereség arány, sok építés az előző klánban. Készüljetek fel,hogy kb 2 hetetek lesz feltölteni a lélekkutat, utána lehet kicsit pihenni, de addig nagy munka lesz!
üdv:
rhynn
üdv:
rhynn
Dátum: 2008.11.02. 18:34:29
A másik kérdés meg az, hogy a világ 2-nél nem fognak-e sokan átmenni, s az itteni világot itthagyni azért, meg a béta teszterek kihasználva tudásbeli különbségüket nagyon elhúztak a mezőnytől... Aki pénzt költött a játékra, nem szeretne vesztes lenni, s egy friss startnál lehet, hogy sokan beáldoznák 12-13. szintű karaktereiket...
Dátum: 2008.10.06. 07:33:42
400 LE után rámentem az állatom oktatására elle eltűnt az állatok menüponttal együtt.
Dátum: 2008.09.29. 16:44:08
Valaki elfogadta ezt a kérdést:
Meik nem a kakukk tojás?
cucu malac
Van Hellsing
csőrike
dodó kacsa
Ennek nincs sok értelme.
Meik nem a kakukk tojás?
cucu malac
Van Hellsing
csőrike
dodó kacsa
Ennek nincs sok értelme.
Dátum: 2008.09.28. 16:34:31
Hello! Vettem egy nyakéket 2 őskőből, ami felszerelésnek minősül, de a karakterlapon nem tudom elővarázsolni és az értékhez se ad hozzá.
Oldal: 12