Dátum: 2012.09.21. 14:43:34
Idézet: Paco - 2012.09.21. 11:00:29 Idézet: Kocos - 2012.09.21. 07:55:32 Ha feltetelezem, hogy aki ki akarja majd kapcsolni, az a kikapcsolhatosagra szavaz, akkor az itt osszegyult vermesebb jatekosoknak is csak 38%-a tervezi ezt. De meg merem kockaztatni, hogy a forumpassziv jatekosok kozott kisebb lesz az arany, igy vegso soron kb. 25% kikapcsolas jon letre. 75% viszont nem tekintheto retegnek. Igaz 62% sem.
Kóc, te is tisztában vagy szerintem vele, hogy miért csak ennyien szavaztak "eddig" (is). Ha megnézed az összes többi szavazást, minden alkalommal egyre kevesebb és kevesebb szavazat van leadva. Miért?
Bocsáss meg, de én nem arról írtam, hogy hányan szavaznak, hanem arról, hogy milyen arányban szavaztak az emberek az egyes pontokra. Tehát terjedelmesen válaszoltál valamire amit senki nem mondott, ellenben semmit nem írtál az én véleményemre.
Niemöller szavait adaptálva pedig nem vagyok meggyőződve, hogy jelen pillanatban nem a te véleményed-e az, ami ellenfel kell szólalni. Azzal, hogy nagyon hosszasan írod le azt, hogy ami neked amúgy indifferens és másnak jó, az összességében miért rossz, nem fogod elérni, hogy egyetértsek veled.
Dátum: 2012.09.13. 14:16:25
Idézet: Miklós - 2012.09.13. 12:43:11 Az en kis naiv agyammal azt gondolom, hogy az automata ugyfelszolgalat reszet kell, hogy kepezze a jatekon beluli leirasok pontositasa.
Hasonlóan meddő próbálkozás lenne. A játék folyamatosan változik, új dolgokkal bővül, amik sokszor meglévő dolgokra vannak hatással. Ha valaki talál valami hibát, pontatlanságot, azt javitjuk, de ilyet ne kérj, hogy "akkor most álljatok neki, nézzetek át mindent, és esküdjetek meg hogy attól kezdve soha semmiféle pontatlanság nem lesz."
Ezzel nem tudok azonosulni.
Egyreszt szerintem igenis at lehet nezni mindent. Ez persze 1-2 ido elvisz. Talan meg lelkes jatekosokat is be lehetne vonni valamilyen mezesmadzaggal, hogy ez elvegezze helyettetek.
Masreszt amikor valami valtozik, akkor ha azonnal modosulnak a jatekban hozza kapcsolodó szövegek, az nem kerulne tulsagosan nagy erofeszitesbe.
Harmadreszt, a masfel-ket havonta megrendezesre kerulo esemenyek megerdemelnenek egy felora-oras munkat, amikor valaki atnezi, frissiti a leirasukat, bevezeti a valtozasokat. Ne legyen igazam, de szerintemennel sokkal tobb munkat fog adni az ugyfelszolgalatra erkezo rengeteg jelzes, ami a hibas kiirasokbol adodik.
Megjegyzem a jatekra jelenleg nem az a jellemzo, hogy nem minden frissul idoben, hanem sokkal inkabb az, hogy a leirasok soha nem valtoznak.
Dátum: 2012.09.06. 16:06:05
Idézet: Craslorg - 2012.09.05. 18:53:44 Ennél nagyobb - hasznos - elementáris is elérhető. Megspékelve végzet medálokkal már nem is olyan vészes
Bizony van értelme rádobni akár az esszenciát is, mert az akár 20 másodpercet is jelenthet.
Dátum: 2012.09.01. 14:47:45
Idézet: BaalCain - 2012.09.01. 10:56:03 pl itt meg is említi tervezettként a templom ritka nyereményeinek növelési esélyét.
Ez mondjuk megtortent. 1 ritka helyett ketto van. Persze ettol meg a templom reszkincseinek emelése nem ördögtől való.
Dátum: 2012.09.01. 10:29:56
Idézet: Birka - 2012.09.01. 08:06:17 Kocos, egyáltalán nem haragszom. Csak egyszerűen lusta voltam 10 mondatban körbeírni amit te tökéletesen levezettél. Ez a képesség egy olyan fejlesztési spirálba rángathatja be a játékosokat, melynek soha nincs vége, és a megtérülési ciklusa egyszerűen extrém hosszú. Töltelék képességnek jó lehet, de a gyakorlatban több kárt okoz mint hasznot, ha valaki nekikezd.
Bocsass meg, de megint leirtal egy par mondatot, ami mogott nincsenek ervek. Nezzuk egyesevel.
Ez a képesség egy olyan fejlesztési spirálba rángathatja be a játékosokat, melynek soha nincs vége
Hamis. A fejlesztesi spiralbol egy jol megvalasztott ponton ki lehet es ki is kell szallni. Es elobb utobb mindenki ki is fog, mert olyan draga lesz, hogy raeszmel, hogy mar nem akar 1% pontnyi bonusz miatt ennyi AFP-t kolteni.
a megtérülési ciklusa egyszerűen extrém hosszú
Hamis. Az elso szint (ha az alap koltseggel szamolunk) megterulesi ideje 100 AFP, ami messze nem extrem ido alatt jon ossze. Azt, hogy a megterulesi ido mennyi legyen midenki maga valaszthatja meg. Ezt hivjak strategianak.
gyakorlatban több kárt okoz mint hasznot, ha valaki nekikezd
Hamis. Jol megvalasztott megterulesi idovel annak lejarta utan kezzelfoghato elonyt termel. Minel kesobb jon ez el annal tobbet.
Hangslyoznam, hogy tolem minden cafolathoz kaptal ervet is, te egyik allitasod melle sem raktal ervet. Ez igy tovabbra sem vita.
Dátum: 2012.08.29. 12:29:35
Idézet: Hollofia - 2012.08.29. 11:27:33 az hogy eddig vf-sek voltak, nem tudok 400af pont lemaradást behozni....
Mint ahogy az AF-re teperok sem tudnakmegszabadulni az extra TP-tol amit kozben szereztek. Egyebkent DE, le tudod dolgozni a lemaradast (VF felejtese, AT, szingularis max+5, +12 TP vadaszatra, napi 50+ CSP elvadaszva), csak erosen kerdeses, hogy megeri-e, meg az uj kepessegek ismereteben is (nem).
Dátum: 2012.08.29. 12:27:37
Idézet: Hollofia - 2012.08.29. 11:16:59 az jó, de továbbra sem oldja meg azt a problémát, hogy vannak akiknek évekbe telhet az új képességek megszerzése, ezalatt nő a szakadék, azok között akik eddig sok afp-t szereztek és azok között akik nem....
Az AFP a TP jutalma. A TP-t mindenki utalja, fuj-fuj. Tehat a szakadek nem no, hanem csokken azok kozott, akik sok AFP-t szereznek, es azok kozott akik nem, mivel ez a fejlesztes a "szakadek" also felet huzza felfele.
Dátum: 2012.08.10. 14:29:32
Erős a gyanúm, hogy a VF mellett 2 év múlva pont a top lassítást fogjuk a legnagyobb melléfogásként említeni.
Dátum: 2012.08.02. 17:07:51
Idézet: Quellon - 2012.08.02. 16:42:36 Szintfüggő a dolog, mint sok más is és ezt elfelejtik 1-1 újdonság bevezetésekor. Ha már a legnagyobb fókuszt is eléred akkor a kicsiket is, de fordítva nem, ritkábban is esnek és bizonyos szint alatt még egyáltalán nincsenek.
Azt nem tudom hanyas szinttol esnek a fokuszok, de ha esik, akkor az esely allando, az biztos.
Dátum: 2012.08.02. 17:05:38
Idézet: Ariel - 2012.08.02. 16:14:13 Miklós, a dukátos küldetéssel az a gond, hogy jóval tovább tart teljesíteni, mint bármelyik másik küldetést.
[...]
A küldetés teljesítési idejét mindenképp rövidíteni kellene, mert nagyon kilóg a sorból.
A magikus regeneracios kuldetes is elegge kilog a sorbol. 5 orankent lehet hasznalni optimalis esetben. A tobbi 20-szor vegrehajtando feladatnal ez legroszabb esetben egy ora, de altalaban kevesebb. Roppant mod gephez kot.
Dátum: 2012.07.31. 10:34:57
Késésben vagyunk.
Mód: na azért!
Dátum: 2012.07.25. 11:20:13
Lehet kérni az eventen végzet medált, ha elértem a bronz fokozat határát?
Dátum: 2012.07.24. 16:31:58
Én azt nem vágom, hogy ha 27 nap alatt nem jött be a kék, akkor miért gondolod, hogy 1 napi őskövessel be fog jönni?
Paypal azonnal is jóváíródik.
Általános jótanács: addig nem érdemes dekrétumra egy kanyit se költeni, amíg azzal nem lesz készen a templom. Azonnal.
Dátum: 2012.06.05. 22:39:15
Idézet: Lanmandragoran - 2012.06.05. 21:33:01 Idézet: Craslorg - 2012.06.05. 19:22:47 PP-ért ütve a portyabeállításodtól függ, milyen szintűnek számítanak a Xenók.
- 30 PP-n fixen a te szinted
- 15 PP-n szintedtől a legalacsonyabb általad üthető szintig véletlenszerűen
A TP és az EH adta LE ez alapján számolódik.
15 PP-n a teljes ütéstáv él, nem csak legalacsonyabbtól saját szintig
Pedig de. Csak a sajat szintedig megy.
Dátum: 2012.05.21. 10:57:18
Idézet: Jeriko - 2012.05.21. 10:22:52 Idézet: Kocos - 2012.05.19. 23:25:34 Idézet: Offsboy - 2012.05.19. 19:30:03 Komolyra fordítva, javaslat:
- Portya ital 1: portyázás során x időtartamra, vagy x alkalomra 10%-al csökken a kapott TP (x időtartamos szerintem izgalmasabb lenne)
Nagyszeru otlet, de en olyat kerek, hogy nő a kapott TP.
Szerintem meg a jövőben ne legyen semmi olyan hatás, ami manipulálja a kapott TP-t, sőt még a jelenleg játékban levőket is alapos revíziónak vetném alá.
Miért, mert játékosként kötelességem másodnak célpontként szolgálni a saját játékstratégiám feladása árán is?
Én úgy vettem észre, hogy most lesz berakva egy iszonyatosan brutal TP szerzés visszavágás. Miért lenne ördögtől való, ha már annak a nevében, hogy ez másoknak jó, bevezetik annak ellenére, hogy nekem meg nagyon rossz, ha azt kérném, hogy legalább enyhítsék a rám mért büntetés mértékét?
Emellett a játékvezetés részéről jó lenne valami kijelentés, hogy aki a jövőben tovább rohan előre, az számoljon azzal, hogy nem lesz portyacélpontja, és ez nem a játék, hanem az ő hibája, számoljon vele előre.
Ez eddig is pont így volt, aki ezzel nem számolt az csak magára vethet. Olyan ez mint amikor Goofy nagy lendülettel fürészeli az ágat amin ül, majd amikor átvágja az ágat ő még egy másodpercet eltölt a levegőben nagy csodálkozó szemekkel mielőtt eszébe jut, hogy most akkor ildomos lenne leesni.
Persze akinek nem inge - értsd: nem rohan előre - az ne vegye magára, ha lehet.
Dátum: 2012.05.20. 21:44:20
Idézet: Viskos - 2012.05.20. 20:37:11 Idézet: Kocos - 2012.05.18. 14:25:48 V3 adatait összeraktam. Meglepett, hogy van olyan kari a top50-ben, akinek 92(!) másik van az ütéstávjában.
Kár, hogy csalóka a kép, mert ebből nem lehet következtetni a ténylegesen üthető karakterek számára. Azonos horda, azonos szövetség, stb.
Valojaban ez az egyetlen valodi meroszam. Tobb okbol. Egyreszt egy ev mulva is ezzel hasonlitom majd ossze, masreszt a Horda es a szovetseg egy olyan dolog amit le lehet cserelni. Tehat ez mar mind rajtad mulik. Tovabb azert is realis a kep, mert a KH-bol pont ennyit tudsz utni.
Vegul pedig megjegyeznem, hogy ez a tablazat nem arrol szol, hogy sok vagy keves a portyacelpont, hanem arrol, hogy hogyan valtozik ez meg egy ev viszonylataban.
Dátum: 2012.05.20. 09:18:33
Idézet: RONNIE - 2012.05.20. 09:13:10 Ne hajts ennyire előre
PP-ből és CSP-ből is kell raktározni rá
Valószínűleg egy 1-2 hetes pihenő lesz(attól függ mennyit csúszik,vagy csúszik-e)
Pontosan ezert szeretnem en is tudni, hogy mikor kezdodik. A Landragor esemeny vege majus 8-rol 19-re csuszott. Ha ennyit csuszik a xeno is, akkor junius elsejen indul. Jo lenne viszont pontosat tudni. Bosszanto, hogy van egy egesz evre elore kiadott menetrend, ami alapjan lehetne tudni, hogy hogyan tartalekoljon az ember, de csuszasban vagyunk, es nincs info rola, hogy ez hogyan modosul.
Dátum: 2012.05.02. 15:35:12
Nem tudja valaki veletlenul, hogy a hasznalj el 5 oskoves italt kuldetes elfogadja-e ha kalandban hasznalom?
Dátum: 2012.04.10. 16:35:30
Csak kipottyant a tudás könyve nekem is.
A portyázás során egy kalandra bukkantál: A tudás könyve
Dátum: 2012.04.06. 14:57:36
A kuldisor random, ahogy irta Miklos, tehat maximum az egyes kuldiket lehet majd csellendzselni.