Gondolom mert A rablás arany agyara egyik világon sem létezik, ellenben ezüstből biztosan tudok legalább egyről.
(És ugye természetesen olyan tárgy nem kerülhet be ami erősebb Kócos relikjénél )
Hozzászólások - DzsoniKSL
Dátum: 2010.11.10. 21:11:59
Dátum: 2010.11.10. 18:29:27
Idézet: DzsoniKSL - 2010.11.09. 07:27:41
Aki ezt már megvette tunda nekem róla némi felvilágosítást adni hogyan működik konkrétan? Mivel a leírásből nem derül ki egyértelműen.
A gyors gyógyítás és a Bestiák könyve hogyan kooperál? Melyik hat először?
1. AF hat először:
(30perc - 5perc (AF)) / 2(Könyv) = 12.5 Perc
2. Könyv hat először:
(30perc / 2(Könyv)) - 5perc(AF) = 10 Perc
1. AF hat először:
2. Könyv hat először:
Aki ezt már megvette tunda nekem róla némi felvilágosítást adni hogyan működik konkrétan? Mivel a leírásből nem derül ki egyértelműen.
Dátum: 2010.11.10. 18:23:29
Idézet: Wuher - 2010.11.10. 12:17:32
Ha Egon és Csuhi esetére gondolsz, ott a visszaélés nem a kreatív kihasználása volt (hiszen az nem bug) hanem az, hogy beléptek egymás karakteréhez megütni a másikat.
a kreativ exploitot miert nerfeltetek le akkor, es miert vettetek el a nerfet kivalto ket karaktertol az LE-t amit osszehoztak azok akik szolidabb kivitelben toljak pedig megtarthattak?
Ha Egon és Csuhi esetére gondolsz, ott a visszaélés nem a kreatív kihasználása volt (hiszen az nem bug) hanem az, hogy beléptek egymás karakteréhez megütni a másikat.
Dátum: 2010.11.10. 01:26:33
Szerintem semmi nem lesz az aukcióval. Be fog kerülni a nerfelt inspirátor. És ahogy Jerikó mondta ismét rekordáron fog elmenni, bizonyítva, hogy még így is a legerősebb relikvia tehát teljesen jogos volt a nerfelése. Olyan megoldás úgysem lesz, ami mindenkinek jó, ilyen csak a mesében van. Ellenben születni fog egy megoldás ami talán a legkevesebb embernek rossz.
Egyébként pedíg a problémát nem úgy kell megközelíteni, hogy ez 8 embert érintő dolog, mivel éppenséggel éppen azt a nyolcszor kb 30-100 embert érinti akik az adott karaktereket körülveszik, illetve azt a 3-4 ezret akik Alvariel medálban versenyezni akarnak velük. Természetesen egy drágán megvásárolt relikvia érjen valamit, de abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy az inspirátor jelenlegi formájában túl erős.
Egyébként pedíg a problémát nem úgy kell megközelíteni, hogy ez 8 embert érintő dolog, mivel éppenséggel éppen azt a nyolcszor kb 30-100 embert érinti akik az adott karaktereket körülveszik, illetve azt a 3-4 ezret akik Alvariel medálban versenyezni akarnak velük. Természetesen egy drágán megvásárolt relikvia érjen valamit, de abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy az inspirátor jelenlegi formájában túl erős.
Dátum: 2010.11.09. 23:13:05
Birka:
Gondoltam, hogy megvannak a korábbi eredményeid és köszönjük szépen. Márcsak a tisztánlátás kedvéért is.
Ugyanakkor a többi világgal ne hasonlíts, mert Marcsa (aki ha jól tudom V1-en legutóbb az inspirátort vette) 44 szinttel van lemaradva ami 22 CSP naponta, azaz felszorozva kb fél évvel 4000 CSP felett jár már.
Gondoltam, hogy megvannak a korábbi eredményeid és köszönjük szépen. Márcsak a tisztánlátás kedvéért is.
Ugyanakkor a többi világgal ne hasonlíts, mert Marcsa (aki ha jól tudom V1-en legutóbb az inspirátort vette) 44 szinttel van lemaradva ami 22 CSP naponta, azaz felszorozva kb fél évvel 4000 CSP felett jár már.
Dátum: 2010.11.09. 22:55:08
Szerintem ez nagyon korrekt lenne. És akkor mégsem az van, hogy tápoltunk az egyik relikből aztán becseréljük egy másikra. Jóeséllyel úgyis olyan költsége volt ezeknek, hogy akár már a feléből lehet venni valamit. Bár én nem tartozom az inspirátorosok körébe de szerintem akkor ez az egész legyen bevezetve még a találkozó előtt, és akkor ezeket a dukátokat akár már fel is lehet használni a "kompenzáció" megvásárlására.
Dátum: 2010.11.09. 21:48:07
Idézet: Prisma - 2010.11.09. 21:33:09
Biztos nagyon szívesen elveszik akkor a karaktertől az inspirátort.
Idézet: Miklós - 2010.11.09. 20:42:09
Igazad van, így ésszerűbb, legyen így.
Szerintem nem hangzik ésszerűnek. És ha ő inkább VF-et szeretne használni?
Mivel viszont a reliket nem lehet ledobni, ha nerfelni akartok akkor inkább a VF ne működjön ha van valakinek inspirátora
Igazad van, így ésszerűbb, legyen így.
Szerintem nem hangzik ésszerűnek. És ha ő inkább VF-et szeretne használni?
Biztos nagyon szívesen elveszik akkor a karaktertől az inspirátort.
Dátum: 2010.11.09. 21:33:07
Miklós: Ha a tételek számát nem növelhetjük, mi lenne ha bizonyos tárgyakból esetleg több kerülne kiosztásra (hasonlóan mint a TF aukción, amikor már csak X játékos tartja a licitet akkor ők nyertek) Ez nem jelentene komolyabb időveszteséget, ugyanakkor növelné az élő aukció élményét, mivel több játékos tudna részt venni.
Dátum: 2010.11.09. 21:09:48
Idézet: Büyük - 2010.11.09. 20:37:16
Egyébként pedig 1150 dukát az 575 napnyi munka lenne (ugye kettesével jön) ami pedig 2875 CSP. Nem tudom neked hogyan jött ki a "könnyen kiszámolható 5750 CSP". Hogyha emellett látatlanban elfogadom a 2000 CSP-s becslésedet akkor máris közel nullszaldóban vagy, tehát nem értem mire fel a felháborodás. Vagyis értem, csak szerintem nem jogos. Főleg amellett nem, hogy én nem látok V3-on olyan karaktert aki ellen (szinttől függetlenül) esélytelen lennél. És a lepontozás kecésbé zavar mint a sírás.
Én az előző találkozón vettem az inspirátort.Elég sokáig gyűjtöttem rá a dukátot egész pontosan 1150-et fizettem érte.Ez könnyen kiszámolható,hogy 5750 csp be került mert két dukátot 5 csp-ért kaptam az aukciós házi munka után.Kb 2000-et hozott eddig vissza belőle
Egyébként pedig 1150 dukát az 575 napnyi munka lenne (ugye kettesével jön) ami pedig 2875 CSP. Nem tudom neked hogyan jött ki a "könnyen kiszámolható 5750 CSP". Hogyha emellett látatlanban elfogadom a 2000 CSP-s becslésedet akkor máris közel nullszaldóban vagy, tehát nem értem mire fel a felháborodás. Vagyis értem, csak szerintem nem jogos. Főleg amellett nem, hogy én nem látok V3-on olyan karaktert aki ellen (szinttől függetlenül) esélytelen lennél. És a lepontozás kecésbé zavar mint a sírás.
Dátum: 2010.11.09. 20:50:57
Idézet: Miklós - 2010.11.09. 20:42:09
Nem, nem igazán szemléletes. Szó sem volt arról, hogy visszamenőleg elvesszük, amit az inspirátor adott (a példád ezt jelentené).
A példát azoknak írtam akik azt kérték, hogy az eddígi bónuszokat pedig vonjuk le a játékosoktól visszamenőleg.
(Jól néznénk ki adóemelés után jönne az APEH, hogy az elmúlt 40 évben kapott jövedelmem után 39 millió HUF-ot fizessek be az új kulcs miatt. Remélem elég szemléletes).
Nem, nem igazán szemléletes. Szó sem volt arról, hogy visszamenőleg elvesszük, amit az inspirátor adott (a példád ezt jelentené).
A példát azoknak írtam akik azt kérték, hogy az eddígi bónuszokat pedig vonjuk le a játékosoktól visszamenőleg.
Dátum: 2010.11.09. 19:54:15
Ha jól tudom a három világon összesen legfeljebb 9 inspirátor van (a valóságban talán ennél kevesebb, ha jól tudom ha Cyron töröl akkor pl V1-en csak egy marad. A többi világon nem tudom mennyi aktív inspirátoros játékos van.) Mivel minden találkozón ez a legkeresettebb és legritkább relikvia, ezért szerintem illene ezt a jellegét és az ehhez mért erejét megtartani, hiszen nem egy játékos rengeteget áldozott érte, valamint nem egy játékos készül erre a jövőben.
Aki a relikviát megvette nyilván a plusz CSP miatt vette, tehát ettől megfosztani a játékost nem érzem fairnek. Esetleg lehet korlátozni valamilyen mértékben (pl egy nap maximum 10-30 CSP-t termel), ugyanakkor ezáltal megmarad a CSP-hez kötött eseményekben, versenyekben, etc-ben felmerülő probléma (ugye +X% CSP miatt ugyanennyivel több kalandot, esszenciát, kutyafülét lehet találni). Tehát a relikvia nerfelése ezt a problémát nem oldja meg és ennek semmi köze a VF-hez. Ugyanakkor a VF kalibrálásával (pl +10 CSP mellé csak 10-es VF-et fejleszt a delikvens) ugyanúgy tudja tartani a lépést a környezetével, tehát ilyen jellegú nerfelés az alább vázolt problémára nem megoldás. Nem árt ugyanakkor figyelembe venni azt is, hogy minden inspirátoros a legjobb játékosok közül kerül ki, tehát nem véletlen, hogy erős a karakterük, de ezt már előttem többen is említették.
Ugyanakkor ha bevezetitek az alábbi nerfet (Amíg van VF nem megy az inspirátor) a következő fog történni: Az insirátoros karakter szépen összevár 7-800 CSP-t, majd kifejleszti a VF-et, levadássza, és lefelejti a VF-et. Arányaiban nem fogja földhözvágni az a némi LÉ amit ezért el kell költeni. (Arról nem is beszélve, hogy a több kaland miatt kényelmesen tud akár minden vadászat előtt térforgatni az LGY-s itallal, és akkor gyakorlatilag semmibe nem került kikerülni a nerfet). Mivel viszont a reliket nem lehet ledobni, ha nerfelni akartok akkor inkább a VF ne működjön ha van valakinek inspirátora (tehát a vadászatai érjenek ugyanannyi TP-t). Így a plusz CSP érvényesül, az szabadon felhasználható gyorsításra, dukátváltásra, esszenciakészítésre, stb... ugyanakkor a VF-es kombót kiiktattuk. Mindemellett viszont akkor az kellene, hogy aki kizárólag emiatt a taktika miatt választott Inspirátort, választhasson egy tetszőleger relikviát helyette, ha a nerfelt inspirátorra így nincs szüksége. (ha jól tudom minden alkalommal drágábban kelt el az Inspirátor mint annó a Joker, tehát még ezzel is "rosszul járnak" a játékosok) Természetesen utólagos levonásnak értelme sincs, illetve nem tárgyalási alap. (Jól néznénk ki adóemelés után jönne az APEH, hogy az elmúlt 40 évben kapott jövedelmem után 39 millió HUF-ot fizessek be az új kulcs miatt. Remélem elég szemléletes).
Aki a relikviát megvette nyilván a plusz CSP miatt vette, tehát ettől megfosztani a játékost nem érzem fairnek. Esetleg lehet korlátozni valamilyen mértékben (pl egy nap maximum 10-30 CSP-t termel), ugyanakkor ezáltal megmarad a CSP-hez kötött eseményekben, versenyekben, etc-ben felmerülő probléma (ugye +X% CSP miatt ugyanennyivel több kalandot, esszenciát, kutyafülét lehet találni). Tehát a relikvia nerfelése ezt a problémát nem oldja meg és ennek semmi köze a VF-hez. Ugyanakkor a VF kalibrálásával (pl +10 CSP mellé csak 10-es VF-et fejleszt a delikvens) ugyanúgy tudja tartani a lépést a környezetével, tehát ilyen jellegú nerfelés az alább vázolt problémára nem megoldás. Nem árt ugyanakkor figyelembe venni azt is, hogy minden inspirátoros a legjobb játékosok közül kerül ki, tehát nem véletlen, hogy erős a karakterük, de ezt már előttem többen is említették.
Ugyanakkor ha bevezetitek az alábbi nerfet (Amíg van VF nem megy az inspirátor) a következő fog történni: Az insirátoros karakter szépen összevár 7-800 CSP-t, majd kifejleszti a VF-et, levadássza, és lefelejti a VF-et. Arányaiban nem fogja földhözvágni az a némi LÉ amit ezért el kell költeni. (Arról nem is beszélve, hogy a több kaland miatt kényelmesen tud akár minden vadászat előtt térforgatni az LGY-s itallal, és akkor gyakorlatilag semmibe nem került kikerülni a nerfet). Mivel viszont a reliket nem lehet ledobni, ha nerfelni akartok akkor inkább a VF ne működjön ha van valakinek inspirátora (tehát a vadászatai érjenek ugyanannyi TP-t). Így a plusz CSP érvényesül, az szabadon felhasználható gyorsításra, dukátváltásra, esszenciakészítésre, stb... ugyanakkor a VF-es kombót kiiktattuk. Mindemellett viszont akkor az kellene, hogy aki kizárólag emiatt a taktika miatt választott Inspirátort, választhasson egy tetszőleger relikviát helyette, ha a nerfelt inspirátorra így nincs szüksége. (ha jól tudom minden alkalommal drágábban kelt el az Inspirátor mint annó a Joker, tehát még ezzel is "rosszul járnak" a játékosok) Természetesen utólagos levonásnak értelme sincs, illetve nem tárgyalási alap. (Jól néznénk ki adóemelés után jönne az APEH, hogy az elmúlt 40 évben kapott jövedelmem után 39 millió HUF-ot fizessek be az új kulcs miatt. Remélem elég szemléletes).
Dátum: 2010.11.09. 07:27:41
A gyors gyógyítás és a Bestiák könyve hogyan kooperál? Melyik hat először?
1. AF hat először:
2. Könyv hat először:
1. AF hat először:
2. Könyv hat először:
Dátum: 2010.11.09. 07:23:27
Ha jól tudom csak arénában nem működik védekezésnél.
Dátum: 2010.11.07. 13:40:24
Chrome alatt a napi első bejelentkezésnél csúszik csak ez viszont így van nálam már kb két hónapja.
Az átokszórásban pedig nem véletlen van ott az extra felkiáltójel. Nyomatékosítás.
Az átokszórásban pedig nem véletlen van ott az extra felkiáltójel. Nyomatékosítás.
Dátum: 2010.11.06. 16:43:55
A kulcsok akkor és csak akkor működnek, ha megvana kvíz gyosításod. (50 Őskő vagy 200 CSP ha jól tudom)
Dátum: 2010.11.06. 15:31:20
V1-en valami nem stimmel az első napos összesítéssel... A portya és kihívás kivételével minden csupa nulla. Az azért valószínűtlen, hogy egy egész világ nem fejlesztett semmit egy nap alatt...
Dátum: 2010.11.05. 19:09:08
Grat Lan, majdnem meglett a két arany.
Gondolom ha egy arany és egy ezüst nem adódik össze akkor két azonos sem...
Gondolom ha egy arany és egy ezüst nem adódik össze akkor két azonos sem...
Idézet: masterv - 2010.10.28. 22:57:32
Azt már csak halovány lábjegyzetként említeném, hogy ez elvileg relikvia. Egyedi,megismételhetetlen, hasznos(már akinek...). Mondjuk egy hasonló jellegű cserealap sem lett volna butaság,de annyira nagy igényeim nincsenek. Akik nem tudták használni a bérletet, kaptak helyette egy csizmát(eventeset,a használhatósága mellékes,akkor is egyedi),akiknek már volt bérlet,azok kaptak lélekkút katalizátort.Ehhez sem ártott volna egy "B" terv!
Ha a korábban megemlített mennyiségből (30+) és árból (288LGY) kiindulva legalább 30*288 = 8640 LGY kompenzációra számíthatsz. Ez pontosan 7000 lélekgyémánttal több mint amit a bérletért kapnál. Úgyhogy ez a cserealap. Ha becseréled jó, ha nem cseréled be akkor pedig kaptál térkifordító italt "eventeset,a használhatósága mellékes,akkor is egyedi".
Azt már csak halovány lábjegyzetként említeném, hogy ez elvileg relikvia. Egyedi,megismételhetetlen, hasznos(már akinek...). Mondjuk egy hasonló jellegű cserealap sem lett volna butaság,de annyira nagy igényeim nincsenek. Akik nem tudták használni a bérletet, kaptak helyette egy csizmát(eventeset,a használhatósága mellékes,akkor is egyedi),akiknek már volt bérlet,azok kaptak lélekkút katalizátort.Ehhez sem ártott volna egy "B" terv!
Ha a korábban megemlített mennyiségből (30+) és árból (288LGY) kiindulva legalább 30*288 = 8640 LGY kompenzációra számíthatsz. Ez pontosan 7000 lélekgyémánttal több mint amit a bérletért kapnál. Úgyhogy ez a cserealap. Ha becseréled jó, ha nem cseréled be akkor pedig kaptál térkifordító italt "eventeset,a használhatósága mellékes,akkor is egyedi".
Kérdés csak, hogy sikeres volt-e az előző
Dátum: 2010.10.30. 21:15:56
Szerintem ilyenkor egyszerűen megkapja az illető a két medálját amit kiérdemelt. Adott esetben gondolom ez akár több/különböző is lehet. Szerintem mivel úgyis időszakos (egy hónapos) hatásról van szó miért ne adódhatna össze ilyenkor?
Ugyanakkor ha valakinek van hivatalos infója akkor erősítsen/cáfoljon meg.
Ugyanakkor ha valakinek van hivatalos infója akkor erősítsen/cáfoljon meg.