Dátum: 2012.05.20. 09:13:10
Ne hajts ennyire előre

PP-ből és CSP-ből is kell raktározni rá
Valószínűleg egy 1-2 hetes pihenő lesz(attól függ mennyit csúszik,vagy csúszik-e)
Dátum: 2012.05.20. 09:11:34
Kis szinten is megéri az event.13-on +14 minden TÖ-re +5 szerencse jött V1-en.Ha egy erős pókot nem is versz meg,de arra jó,hogy te legyél a legerősebb vadász alacsony szinten.
Dátum: 2012.05.12. 19:37:58
Pöttöm ment a 10-es,azt hiszem ennél jobb hasonlatot keresve se talál a kerékre az ember

Dátum: 2011.11.04. 18:37:24
Az nem nagy gond.Üssenek,elég elenyésző mennyiséget fordítanak vissza rád.
Dátum: 2011.11.02. 11:37:56
Még az előző eventről megjegyeztem,hogy nem műkszik rajtuk a kábítás.Ők viszont tudnak.
Azért egy 1m 80cm magas végzetúr/úrnő nehogymár be tudjon kábítani egy 30 emelet magas monstumot!
A kritikusuk direkt nagy,hogy alig lehessen nekik kritet ütni,ezzel elkerülve a tápot
A 25,15 és 5-ös xenók varijáról le kéne szedni a "10% sebzés az ellenfél állatába"tulajdonságot,mert a varija mellé még van másodlagos vari szakija is.Azért elég keményeket kap az állat így be.
Dátum: 2011.11.02. 08:46:25
A kh-t illetően iagazad van
Asszem a lélekszívás nem műkszik xenókon,ezért én inkább az IQ-VÉD mellett maradok.
Dátum: 2011.11.01. 15:00:45
Butaság,azért valamilyen szinten hatalmas táp lenne belőle.Beöltözöl IQ-Védelemre és csapogatod őket vakítóval meg egy überkirály fegyóval,hiszen hozzád készíti a királynők erejét.Alig fogsz tőlük kapni sebződést.
Ha a xenókat állandóra tennénk be,megszünne a kristályhorda "munkája" is,így fölöslegesen lennének bent.Az meg kinek jó?
Az event is elveszítené az értékét.
A xenókra pp esetén hat az eh és a vf is,de mindkettőnek egyedi hatása van.Úgy emlékszem ha vf-el csapod őket nem kapsz LE-t,ha eh,val akkor random,hogy mennyit.
Viszont azt támogatom,hogy ahol kevés ember bajnokin,beereszthetnénk pár gépi ellenfelet is.
Tehát rossz ötlet berakni őket állandóra,de ez a gépi ellenfél a bajnokin ötlet megfogott...
Dátum: 2011.10.23. 15:54:48
Szerintem ebből sajnos november 3-as kezdés lesz.Nagy a csend.Ha nem is a főoldalra,de a fórumra legalább kiírta voltna valamelyik csapattag,ha 26 a biztos kezdés.
Dátum: 2011.10.19. 17:56:24
A fairplay bajnoki is szorul finomításra.Számítsanak bele a szakik is valailyen szinten
pl.:
XY végzetúrnak van 1420 TÖ-je,30-as szívóssága,50-es kritikusa,4 db 80-as állata
YZ végzetúrnak van 1415 TÖ-je,100-as szívóssága,120-as kritikusa,4db 100-as állata
Szakis behúzná a meccset.Bár ez egy extrém példa,értitek mire gondolok.
Ez főképp -40-en probléma,ahol a normális karik 100-as szakija eltörpül a portyások 250+-os szakija mellett
Dátum: 2011.10.16. 20:58:01
Ha civilizáltabban kérdezted volna,talán válaszolunk...
Dátum: 2011.10.08. 16:21:23
Szerintem érthető.Magasabb szinteken elszáll a xenók sebzése,ezért nem nyersz sokat az eventen.
Mondjuk még ígyis a legmagasabb xenók halnak meg elsőnek...
Dátum: 2011.10.06. 19:13:03
Ugyan már Cras

Az oxidáció általános iskolai anyag.Valahogy emlékszem
Amúgy egyetértek.Az ég világon semmi köze a spechez.Talán éppen ezért fel fogok tenni egy hasonló,kémiával kapcsolatos kérdést

Dátum: 2011.10.03. 19:52:12
Vannak itt kérdések rendesen.Szerintem privátban keressétek meg az adminokat,úgy több értelme van,mint itt kérdezni.
Új cuccok közül a druida medál bejöhetne,de inkább csak 10-20% bónuszt adna,mert az 50%,az tényleg sok.
Egyedi páncélnak/fegyvernek és egyéb dolgoknak sok értelme nem lesz,úgysem lehet annyira feltápolni a vérteket,mint egy ősköves cuccot.
Kis helyesbítés:0-20-ig csak a 4-es nem jó,az LGY-t el lehet költeni cipőkre.
Szerintem a gyűrű-nyakékfókuszok közül mindkettőt lehet majd választani,ha már kitörölted a kristályokat magadtól.Ha még előző eventről egy nálad levő ékszerben benne van valamelyik,akkor nem lehet a másikat sem.Nyilvánvaló,hogy a "csak ha nincs a birtokodban az alábbi fókuszkristály!" mit jelent.
Dátum: 2011.10.02. 18:52:49
A piramis is hasznos,ha kell egy-két szerencse szint...
Dátum: 2011.10.02. 17:28:40
Az alapötletek elég jók,de egyelőre van dolguk az adminoknak az új bajnokival.Szerintem addig hanyagoljuk a fejlesztéses témát,amíg be nem kerül a VBV(véres bajnoki viadal)
Dátum: 2011.09.29. 18:42:04
Pihenj le megint,majd pihendd vissza magad.(értsd:hagyd abba)
Talán attól megoldódik,lehet csak egy egyszerű bug.
Ha nem műkszik mondd azt a gépnek,hogy múkodj,ha ez sem válik be,akkor írj Baratynak.Vagy Miklósnak.
Dátum: 2011.09.28. 20:45:30
Az egész véres bajnoki jó úgy,ahogy van,nem kell nagyon piszkálgatni.
A teamnek már csak el kell kezdenie programozni,és úgy kb. 100 végzetúr társammal élvezhetem,ahogy begyepálok mindenkit a batár ÉP-mmel a a saját szintkörnyékemen megrendezett bajnokin.
Szerintem amin egy kicsit változtatni kéne,az a szívósság szerepe.30. szint alatt túl sok múlna rajta a bajnokikon.
60 szívósság vs. 10 szívósság,3 harcból 6 +kör a szakis javára.Az több,mint egy harcnyi kör.
Dátum: 2011.09.26. 16:37:46
Értem én,hogy hogyan gondolkodsz,én is kaptam portyagömböt,de vedd figyelembe,hogy a szálloda azt,hogy teljesítette a foglalásokat,mert megtehette!Ez csak egyre híresebbé tette a szállodát.
A beholder nem teheti meg,hogy 100 őskövet csak úgy "osztogat"másoknak.Az,hogy zarknod közben estek,ez azoknak az előnye,akik az elsők között játszottak.(Sőt nem is az elsők között)Aki lemaradt zarknodról,de mindenképp kell neki a + portya,az megeteheti,hogy megveszi 100 őskőért.nem olyan nagy pénz ahhoz képest,amekkora előnyt nyújt.Szerintem éppenséggel jogos volt,hogy elvették,annak ellénre,hogy én is szenvedő alany voltam.
A végjutalom is hatalmas volt,nem kell itt elégedetlenkedni,a csatáim 90%-át nyertem meg,mégis olyan nagy profitom volt,hogy inkább befogom a számat.
(Edit.:Lemaradt a "mert" szócska)
Dátum: 2011.09.24. 12:56:59
Szerintem úgy kéne nerfelni az erős karakterek előnyét a gyengébbekkel szemben ezen az új viadalon,hogy minden egyes rendes bajnokin nyert medál -1,nem pedig +1 minden tulajdonságnak számítana az utlosó vérig viadalokon.
Dátum: 2011.09.24. 10:47:30
Támogatom az ötletet,minnél hamarabb be kell kerülnie ennek a fejlesztésnek.Szeretnék egy jó kihívást a pókok szintjére erősödött karakteremmel.
Az,hogy milyen időközönként legyen,az egy kisebb dilemma.
De ha sűrűn lennének bajnokik:
Előny:
-Nagyobb esély,hogy valaki nyerjen egy medált
Hátrány:
-Pókok ígyis-úgyis besöprik az összes bajnokit úgy 40-es szintig,mert nagyon magas a kivégzésük és Tö-jük,ebből kifolyólag a szerencséjük,egészségük és IQ-juk is,valamint tele vannak ősköves cuccokkal(na jó,mintha a nem pókok között se lenne olyan,de ezt hagyjuk)
Még mindig megéri sűrűn tartani a kétféle bajnokit?
Nem.
Váltogatni kéne a 2 bajnoki között hónaponta.