Dátum: 2009.01.11. 19:37:45
Idézet: Sullc - 2009.01.11. 18:56:54 Melyik nem szín?
fekete
zöld
kék
piros
Nem elég pontos! a fekete is szín!!!
egy frászt. a fekete az a szín hiánya. olyan, mintha azt mondanád, hogy a seb is bőr, vagy a vákuum is levegő, vagy a lyuk is nadrág...
Dátum: 2009.01.11. 14:03:43
Idézet: ATILA2 - 2009.01.11. 14:00:16 Meséld már el, akkor mi van, ha valaki a kvíz-olimpián kifog egy ilyen kérdést!
Nem értem az indokaidat!
Talán rossz értékelést kaptál és most bosszút állsz?
mivan?
Dátum: 2009.01.11. 14:03:05
Idézet: AppZ - 2009.01.11. 13:54:37
Akkor egy másik:
Ki magyarország miniszterelnöke?
Vincze Gábor(ez nem biztos hogy ez volt de valami V betűs)
Sólyom lászló
Orbán Viktor
Gyurcsány József
1.problémám lehet holnap meghal sólyom és más lesz
2.problémám megjelöltem sólyomot majd azt mondta a gép hogy helytelen válkasz a helyes válasz az lett volna hopgy :Afrika (ez meg mi a tököm és az a vicces hogy ez küldetés közbe kaptam ezt a két válasz mikor 2 kérdés hiányzott volna a végén............. kruva jóó...ha tudnám ki fogadja el ezeket a válaszokat meg is fejelném
kétszer nyomtál küldés gombot. és a Sólyom a a köztársasági elnök nem?
Dátum: 2009.01.11. 13:48:14
Idézet: antilop - 2009.01.11. 11:45:46 vagy itt a vége és fogyóban az orosz gáz és ezért játszik
ezt azért nehezen hiszem. főleg, mert Oroszországnak sem érdeke, hogy az emberkék meghaljanak. ha fogyóban lesz a gáz, akkor jó hamar szólnak, hogy építhessünk egy másik vezetéket.
Dátum: 2009.01.11. 13:45:06
Idézet: ATILA2 - 2009.01.11. 13:42:52 Ezt a kérdést én írtam, nem értem, már gondolkodni sem akarnak 5 percig? (szerintem 10másodperc alatt megoldható)
Melyik magyarországi megye?
Rb
Fe (Vas, ez lenne jó)
Au
H
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
lol, ilyen kérdést. ha kvízolimpián kifog valaki egy ilyent...
Dátum: 2009.01.11. 09:41:12
Idézet: Lacuss18 - 2009.01.10. 10:54:54 Hello mondenki!
Én szerintem jó a játék viszonylag sok lehetőséggel de azt kifogásolnám h a harc rendszere rendkívül aránytalan mert olyan ellenfelek vernek meg akiknek 5-6 pontokkal kevesebb a képességeik összértéke irreális rögtön a cuccokról nem is beszélve h nem is ad nekik semmivel se többet mint nekem és mégis kikapok rendszeresen olyantól aki meg se tudna ütni ráadásul a semmi képesség pontjaival nagyobbat sebez...
Én befejeztem a játékot Gladiators ugyanez ugyanezért hagytam abba mert elismerem 1x megver van esélye de h mindig...
én most újrakezdtem, vettem magamnak pajzsot és páncélt, megtámadok egy olyat, aki nem fejlesztett magán. vesztek. na jó, megint megtámadok egy olyat. megint vesztek. most mínusz 10%-kkal megtámadok egy olyat, akinek már pajzsa is van, erre legyőzöm...
Dátum: 2009.01.11. 09:03:42
Idézet: Dana - 2009.01.11. 08:34:23 Milyen mítikus lény szerepel a Végzetúr játék fejlécén?
Kentaur
Griff
Húsvéti nyúl
Sárkány
fejlécén?
ezen:
Dátum: 2009.01.11. 08:33:10
Hogy nevezik azt a sérülést, amikor a felkarcsont gömbölyű ízületi felszíne kiugrik a vállízület vápájából?
vállficam*
vállrándulás
kulcscsont törés
izomszakadás
???
Melyik az a kőszén elégetésekor keletkező anyag, amely nagyban hozzájárul az "üvegházhatáshoz"?
az oxigén
a nitrogénoxid
a dihidrogén-oxid
a szén-dioxid
persze kőszénnél is, de mért pont annál? a mesterséges szeneknél nem? elég csak annyi, hogy szén.
Hány kilogramm súlyt bír el egy emberi hajszál?
0,2
1
0,5
3
khmm. kilogramm súlyt?
Mi Burkina Faso fővárosa?
Maputo
Pretoria
Niamey
Ouagadougou
már szabad fővárosost? eddig mintha nem szabadott volna
Dátum: 2009.01.11. 08:09:25
Idézet: winnie - 2009.01.11. 02:00:58 Idézet: S0laris - 2009.01.11. 01:14:33 de hogy ne csak a sarat dobáljam:
alapvetően rossz a VU szövi háború rendszere. nagyon erős szövetségek üthetnek jóval gyengébbeket úgy hogy a háború kimenetele nem kétséges. ez az egyik oka annak hogy ennyi az ellentét a kicsik és a nagyok között. a nagyok biztosra mennek és csak a kicsit ütik, ez világos mint a nap. a kicsi meg bosszankodik aztán dühbe gurul és olyankor odanyúl a piros gomb felé. a citadella jelenlegi működésével sem nagyon értek egyet. nem kéne tudni használni háborún kívül.
a kicsi meg megtámad egy még kisebbet, nem? sőt, a kicsi kapitulál azonnal és elszenved némi LE-veszteséget a kútból: senkit nem ér semmi kár karakterszinten, csak az építkezés esik vissza 1-2 napot, ami viirtuális veszteség.
de erről már sok helyen voltak pro és kontra vélemények, van vagy ezer szövetség és te nagyjából pár top szövetséget látsz és sokkal bonyolultabb a háború annál, hogy a nagy üti a kicsit - a kicsi is üti a nagyot, hiszen egy 20ezres szövetség is simán meg tud verni egy 100ezres kutasat - bármilyen kicsi bármilyen nagyot, ha olyan a tagok eloszlása.
"ami virtuális veszteség" mivel ez egy virtuális játék, a veszteség is virtuális, ez nyílvánvaló.
Dátum: 2009.01.10. 20:35:41
Idézet: cirip - 2009.01.10. 20:15:19 szakítószilárdság értelemben
és mi a körülmény, aminek egyezni kell? súly, keresztmetszet...
Dátum: 2009.01.10. 20:04:57
Milyen, acélnál is erősebb állati eredetű anyagot ismerünk?
elefántcsont
bivalybőr
pókfonal*
halcsont
mármint milyen értelemben erősebb?
Dátum: 2009.01.10. 19:59:47
Idézet: Hóföldi Drako - 2009.01.10. 19:54:47 Amikor meghallottam, hogy galetkikről szól a játék, mint akinek rakéta van a hátsójában úgy rontottam fel a netre és regisztráltam, aztán láttam, hogy ez a játékmenet a legkevésbé lenne jellemző egy galetkire. Egy galetki igaz, hogy irdatlan mennyiségű tárgyal rendelkezik, szinte semmit nem dob ki, de a végtagjait fejleszti főleg, és azokkal harcol. Erre mit látok? Sehol még egy ici pici tüskés karom se, vagy tűzlehelet, semmi, tiszta Fairlight hívő mágus-harcos karakter. Na mondom szép... A játék magában jó, csak más háttér kellet volna hozzá, vagy pedig a fegyverek helyett testrészeket árulhatna a lélekkufár, dehát ez van. Majd egyszer valaki biztos megcsinálja a galetki játékot nekem. A játékot 10/8ra értékelném, mert alapjáraton megkapná a tíz pontot, de szerintem kegyetlenül mellényúltunk ezzel a háttérrel és kivitelezéssel.
Plusz. Ötlet a fejlesztéshez. A keresőben rendkívüli módon frusztráló, hogy nem tudok rákeresni konkrét szövetségre. Anno ez biztos nem volt gond, mert volt vagy 30 össz visz, most viszont több ezer van, és mire egyet megtalálok, megnézem, hogy érdemes e megtámadni, és mire a szövetségi társaim is megnézhetik, az szörnyen hosszú idő, ezt lehetne evvel lerövidíteni.
Plusz. Valahol már eredetileg is olvastam, hogy jobb lenne, ha tulajdonságösszeg alapján lehetne portyázni, mert így hiába vagyok 20-as, ha jön egy 18-as negyvennel magasabb tulajdonságösszeggel és lever. Ugyanígy én is vertem már 180 tulajdonságösszegű 23-as karaktert. A portyázáspontokat pedig úgy lehetne elosztani, hogy alapból 5 eltérést engedélyez a tulajdonságösszegben, de 96 perces beállításnál már 20 vagy 15 is lehet. Így mindenképp sportszerű marad a játék, és nem az lesz, hogy szintet lépsz, és azonnal lefarmolnak azok, akik már bőven benne járnak a szintben és akkora tulajdonságaik vannak, amekkorákról csak álmodsz.
ez benne a lényeg, hogy szinthez van kötve, mivel a szint csak egy jelképes dolog. képzeld el, hogy nagyjából ugyanolyan erősek csatáznának. annak nem sok értelme lenne.
Dátum: 2009.01.10. 19:47:02
Idézet: Sayankyron - 2009.01.10. 19:25:05 Mi az a prím szám.
A helyes megoldás egy szám ami csak 1 el és önmagával osztható.
A kérdést feltevő szerint ,hogy 2 osztója van.
Drágalátos barátom szerint tehát a 6 is prím szám lenne mert a 2 és a 3 is osztója ergo megoldás.
te meg nem tudsz számolni.
6 osztói: 1 2 3 6 - ez négy darab. nem kettő.
1 osztói: 1 - ez egy és önmaga. tehát a te meghatározásod szerint prím. de valójában nem. ezért pontosabb a két osztó.
Dátum: 2009.01.10. 19:44:35
Idézet: Ricardo - 2009.01.10. 19:34:40 A citadellarács azért lett létrehozva (akár elhiszik az emberek akár nem) hogy a világ 1-et megvédje, nem hogy elnyomja. A pusztítás citadellájának alkalmazását semmilyen logikus magyarázat nem támasztja alá, pusztán érzelmi alapon használnák a kis szövetségek. Semmi előnyt nem lehet belőle szerezni, viszont pár száz mana rááldozásával súlyos lélekenergia tízezrekkel lehet megbüntetni az ellent.
A citadella dobálással csak a kis szövetségek járnak rosszul, hiszen nekik lényegesen nehezebb ugyanazt a lélekenergia mennyiséget kitermelni, mint egy 3x akkora kúttal és 2x annyi emberrel rendelkező szövetségnek.
jó, a kisebbeknek nem éri meg. akkor mitől féltek? ha nem éri meg, akkor nem fog elromlani a világ, nem kell megvédeni.
Dátum: 2009.01.10. 13:39:42
Idézet: Berserk - 2009.01.10. 13:19:19 Üdv!
kérdés:hány bolygó van a naprendszerünkben?
9 volt a jó válasz, de valójában 8 a helyes, járjatok utána, a plutót tavaly már lefokozták kisbolygóvá szval 8 a helyes válasz kösssz.
a tavaly az 2006-ban volt.
Dátum: 2009.01.10. 08:30:45
Idézet: Aurri - 2009.01.09. 23:28:29 (
NO offense, de olyan itt, hogy moderátor aki szűri az offolást (mint amilyem pl ez itt ) tényleg nincsen?
Csak mert van pár ígéretes topic, ahol ráadásul még Mikós is fel-felbukkan néha, és válaszaival méltat minket pór halandókat, legalább ezeken kéne szűrni a spammelést. Van 1-2 felhasználó akik ellenállhatatlan kényszert éreznek hogy mindenre és mindenkinek reagáljanak (jellemzően szkeptikus, velős vagy/és lekezelő stílusban. Akinek nem inge...). Ezt muszáj elviselni? Hosszú távon el fogja venni a legtöbb fórumozó kedvét, de ami szomorúbb: előbb utóbb a fejlesztők is fejvesztve fognak innen menekülni.)
most gondolj bele, hogy rólad kezdenek el gátlástalanul hazudozni, és amikor megmondod, hogy nem is igaz, akkor meg te vagy a hibás, te rontod szét a témát.
ha már a fejlesztőkről van szó, azok akik 400szor leírják, hogy őket leütötték 6 szinttel magasabbról, éshogy vesztettek 600 életet, azok PONTOSAN UGYANANNYIRA szemetelik a témát és kergetik el a fejlesztőket, mint Trinigan vagy én.
Dátum: 2009.01.09. 22:48:44
Idézet: Trinigan - 2009.01.09. 20:07:39 Barátom, nézd már meg a hozzászólásszámok közti különbséget...
Én csak akkor szólok, ha nagyon muszáj, de ez tényleg túlzás! Neked megéri 3 szavas, értelmetlen hsz-ekkel teleirkálni az összes topicot, hogy a neved mellett ezt lásd: Végzetúr mester? Nem tudom, hány éves vagy, de én, 13 éves fejjel belátom, hogy a többi fórumozót nem kicsit idegesíti, hogy kikerüljék a te hozzászólásaidat.
Trin
az elmúlt tizenöt napban összesen 2! darab három szavas hsz-m volt...
Dátum: 2009.01.09. 22:34:45
Idézet: Liadas - 2009.01.07. 18:47:03 Idézet: Sir Ny - 2009.01.07. 18:13:38 Idézet: Liadas - 2009.01.07. 14:30:33 Csak csendben jegyzem meg, hogy a prémium karakterek tartják fönt a játékot.
fönntartani a játékot? lol. szerinted mi történne, ha az összes nem ősköves játékos elhúzna a játékról? venne bárki is ezek után őskövet? na látod, a nem őskövesek pont ugyanannyira tarják fönn a játékot, mint ti.
Nem hinném, hogy a nem-prémiumosok el akarnának húzni... Ezért aztán a kérdésed értelmetlenné válik, csakúgy mint a hozzászólásaid nagy többsége.
Ezt a nyelvészekkel kéne megbeszélned, hogy szedjék ki a feltételes módot, mert értelmetlen...
ennyi erővel a jövőidőt is kiszedhetnék, hiszen semmi értelme. Akár a múltat is, mivel semmire sincs bizonyíték. Sőt, a jelen időt is, és akkor nem írkálnál hülyeségeket.
Méghogy egy hsz értelmetlen lesz egy feltevéstől. az ember azt hinné ennél mélyebbre már nem süllyedhettek. és mégis.
Jut eszembe az embert az előre gondolkodás különbözteti meg az állattól (meg még jó sok minden), az, hogy az ember bele tud gondolni, hogy mi lenne ha, az állat nem.
Dátum: 2009.01.09. 18:39:38
Idézet: Trinigan - 2009.01.09. 18:30:12 Kímélj már meg minket ezektől a hozzászólásoktól! NAGYON idegesítő azt olvasni, hogy minden topicot teleszemetelsz az értelmetlen hsz-eiddel!
Trin
szerinted amit most te csinálsz, mi ha nem szemetelés? más szemében a Buzogányt, a sajátodban meg a Kőkardot...
Dátum: 2009.01.09. 17:32:09
mondom jelképesen.