Vadászat...
"Egy Vortex vihar elől menekülő lényeket figyeled éppen, amikor a vihar közepéből csilingelést és egy hangot hallasz: Hohohohóóóóóóó! Ekkor egy piros ruhás alak vágódik ki a viharból egy repülő szánkón, melyet rénszarvasok húznak! Ősi ösztöneidnek és a hihetetlen reflexeidnek köszönhetően már kezedben is van a fegyvered és ajkaid legpusztítóbb varázslatodat mormolják. Elrepül a varázslat, mely sokakkal végzett már, de a szánkóról lepattan csak megbillenti egy kicsit. A megbillenő járműből valami kiesik és pont feléd tart! Emberfeletti izmaidat megfeszítve felugrassz és még a levegőben kettévágod. Gurulással tompítod esésed de a gurulás után már legerősebb védelmi állásodban állsz. De nem történik semmi. A szánkó már messze száll, csak a hang kísért még: Hohohohóóóóóóó. A repülő tárgy egy bokorban landolt, odamész, szétszabdalod a csenevész bokrot és megnézed mi az. Egy kettévágott doboz, színes papírba csomagolva, benne egy plüss Goblin Védőmágus - fejétől megfosztva ütésedtől - melyen egy cédula lóg, neked címezve és rajta egy felirat:
BOLDOG KARÁCSONYT!
Összeráncolod homlokod, elrakod fegyvered, majd tű és cérna után nézel, és magadban morgolódsz:
- Pedig én Ork fosztogatót kértem...
Jutalmad egy mosoly és egy kis megérdemelt pihenés..."
Hozzászólások - Kyron
Dátum: 2008.12.20. 14:20:25
Dátum: 2008.12.19. 21:37:23
Ezt pontosan nem tudom, de pont ma gondolkodtam el, hogy jó-e az Erő tulajdonság.
Csak azt írom le amit látok: nekem 82-es (bónuszokkal együtt) Erőm van, és a fegyverem sebzésén ez +4 min/max sebzés növeléssel jár. Kicsit meglepődtem, azt gondoltam többet jelent, ezért is növeltem meg ennyire. Bár mástól is függhet, mert másnak kisebb Erőre nagyobb pluszt adott!!!
Csak azt írom le amit látok: nekem 82-es (bónuszokkal együtt) Erőm van, és a fegyverem sebzésén ez +4 min/max sebzés növeléssel jár. Kicsit meglepődtem, azt gondoltam többet jelent, ezért is növeltem meg ennyire. Bár mástól is függhet, mert másnak kisebb Erőre nagyobb pluszt adott!!!
Dátum: 2008.12.19. 13:32:46
Azért gondolkodtam el ezen a "csupasz" harcon, mert ha valaki nézi a fegyverek sebzését akkor látja, hogy a prémium tárgyak sokkal nagyobbat sebeznek=>Nagyobb sebzés=győzelem. Valamint, aki magas kereskedelemmel rendelkezik, a saját szintjénél ismét csak jóval nagyobbat sebző fegyvert vehet magának a viadalokra.
Természetesen ha valaki pont erre hajt - vagyis, hogy jobb felszereléssel akar előnyt kovácsolni - annak megmaradna az eredeti bajnokság, de ha valaki a karaktere nyers, "természet adta" erejét szeretné megmérettetni, ez a bajnokság forma neki való.
Sok finomítás kellene ide is, de sok ötletből könnyebb egy-két jót megvalósítani, ami egy kicsit bővítené a játékban levő lehetőségeinket!
Természetesen ha valaki pont erre hajt - vagyis, hogy jobb felszereléssel akar előnyt kovácsolni - annak megmaradna az eredeti bajnokság, de ha valaki a karaktere nyers, "természet adta" erejét szeretné megmérettetni, ez a bajnokság forma neki való.
Sok finomítás kellene ide is, de sok ötletből könnyebb egy-két jót megvalósítani, ami egy kicsit bővítené a játékban levő lehetőségeinket!
Dátum: 2008.12.19. 07:10:58
Mi lenne, ha lenne olyan bajnoki is ahol mindenki azonos felszereléssel, állat nélkül, vagy "csupaszon", egy szál buzogányba öltözve lépne az arénába és nem számítana semmi bónusz, csak a tul. pont és a szakértelem. Itt csökkenne a random szerepe, mert a nyers erő fontossága sokkal nagyobb lenne. Természetesen egy kari csak egy bajnokságon szerepelhetne!
Dátum: 2008.12.18. 21:13:00
Katt ide és megtudod: http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Dátum: 2008.12.18. 21:02:46
Üdv mindenkinek és köszönet, hogy segítetek a wiki összehozásában.
Egy valamit kérek csak, hogy az "ömlesztett infók" közé írjátok be tárgyak megvételéhez kellő LE-t és őskövet is. Valamit ha lehet kezdődjön mindig a tárgy típusával: fegyver, varázslat, ital, stb., és utána írjátok a tulajdonságokat. Ha valamelyik karakternél látható a karakterlapon, azt is bevághatjátok, én majd kimazsolázgatom!
Köszönettel: Kyron
Egy valamit kérek csak, hogy az "ömlesztett infók" közé írjátok be tárgyak megvételéhez kellő LE-t és őskövet is. Valamit ha lehet kezdődjön mindig a tárgy típusával: fegyver, varázslat, ital, stb., és utána írjátok a tulajdonságokat. Ha valamelyik karakternél látható a karakterlapon, azt is bevághatjátok, én majd kimazsolázgatom!
Köszönettel: Kyron
Dátum: 2008.12.18. 10:06:38
Lehet, hogy azon szakértelem szinten nincs újabb tanulható szakértelem. Bővebben: http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek
Dátum: 2008.12.18. 10:02:55
Mekkora egy mustármag átmérője?
3-4 mm
4-5 mm
2-3 mm
1-2 mm
Én kérek elnézést, de nem futok el a boltba, hogy megmérjem. Ha nagyobb lenne az értékek között a távolság, esetleg meg lehetne tippelni de így... Egyébként az 1-2 mm volt a helyes.
3-4 mm
4-5 mm
2-3 mm
1-2 mm
Én kérek elnézést, de nem futok el a boltba, hogy megmérjem. Ha nagyobb lenne az értékek között a távolság, esetleg meg lehetne tippelni de így... Egyébként az 1-2 mm volt a helyes.
Dátum: 2008.12.17. 20:06:39
Üdv, én szívesen megcsinálom, csak írjátok meg nekem az nevüket és az adataikat. Mert én még távol vagyok attól, hogy nekem ilyenek legyenek de a karakterlapokról tudok egy-két dolgot lesni, de az édes kevés sztem.
Frissítettem a relikviákat. Nem tudom, hogy teljes-e mert csak a toplista első oldalát néztem még csak át!
Frissítettem a relikviákat. Nem tudom, hogy teljes-e mert csak a toplista első oldalát néztem még csak át!
Dátum: 2008.12.16. 21:19:35
Az állatod "fajtája" teljesen mindegy, az számít, hogy mennyi LE kell az idomításához. Több infó: http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Dátum: 2008.12.16. 21:16:29
Mint feljebb látható, ezt még nem tudja senki sem. Ha lesz valami információ, a Wikin látni fogja mindenki!
Wiki: az aláírásomban.
Wiki: az aláírásomban.
Dátum: 2008.12.16. 16:39:30
Tudom, hogy nem old meg semmit, és béke Nobel díjat sem kapok, de én ma este nem fogok portyázni. Igaz, hogy ez max 6-7 embert érintene, de tőlem ez telik. Remélem más is lesz egy kicsit belátó azokkal szemben, akik vmilyen okból nem tudnak a gép elé kerülni.
A Végzetúrban ez az első nagy megmérettetés a fejlesztők és a játékosok között, most majd kiderül, hogy kiben van tolerancia és empátia és ki az aki csak a saját érdekeit nézi!!!
A Végzetúrban ez az első nagy megmérettetés a fejlesztők és a játékosok között, most majd kiderül, hogy kiben van tolerancia és empátia és ki az aki csak a saját érdekeit nézi!!!
Dátum: 2008.12.16. 15:13:27
Én nem olvastam a fórumot, csak próbálgattam belépni és eléggé szakadozott a dolog. A saját karim megvolt és amennyire láttam a szövetségem is, de aktuális ellenfelünkből a Smaragd Forrásból csak 13-an voltak! Ott tünt fel a dolg, hogy a támadásoknál nem volt kiírva támadó. Láttam már ilyet de amikor megnéztem a szövijüket azt hittem csak kiléptek tőlük, mert éppen a top3 járt náluk szépen sorba...Amúgy ha jól láttam a háború állása nem változott a törölt karakterek ellenére sem.
Dátum: 2008.12.14. 06:37:16
A Sárkány Testvériség is sarokba dobja fegyvereit, és megyünk, nézünk egy szép fát a lélekkút mellé!
Köszönjük az ötletet, remélhetőleg sokan csatlakoznak hozzá!
Köszönjük az ötletet, remélhetőleg sokan csatlakoznak hozzá!
Dátum: 2008.12.13. 22:54:23
Azért nem lehet mindenért a top szövetségeket hibáztatni. Természetes, hogy ők állnak a "tápláléklánc" csúcsán mivel csak "csúcsragadozókat" fogadnak be maguk közé. Ők egymással vannak versenybe és úgy jutnak lépéselőnybe, ahogy a játék kívánja, vagyis mások legyőzésével. A többi - közepes, illetve kicsi - szövetségekkel az a probléma, hogy van egy-két-öt erős tagjuk, de a szövi nagy része gyengébbekből tevődik össze. Ezek nem azért gyengék, mert bénán játszanak, hanem mert nem töltenek (nincs lehetőségük) annyi időt a játékkal, mint a "nagyok".
Emellett ha minden szövetség hasonló erősségű lenne, akkor meg egyszerre több szövi támadna be egyet, hogy minél jobban lehúzzák és akkor meg az lenne a baj!
Ne értsetek félre nem védeni akarom a "nagyokat" - megtudják ők védeni magukat - hanem arra szeretnék rámutatni, hogy ez a "már megint megvertetek ti gonoszok" duma nem visz előbbre, csak még jobban ront a helyzeten!
El kell fogadni, hogy egy ilyen játékkal játszunk ahol " Az erősebb kutya szexel, a gyengébbet meg megszexelik".
Természetesen erkölcsileg megkérdőjelezem azokat, akik állandóan visszajárnak - ez napi több támadást és ezt minden nap megtevőkre vonatkozik - és nem is tartom túl jónak, hogy ezt a szabályok engedik de ez a fejlődés ára, és a fejlődés a játék fő motivációja.
Nem akarok szentbeszédet mondani, én magam is a leggyengébbet próbálom kikeresni a portya ablakban és nem mindig gondolok arra, hogy rajtam kivűl még hányan kattintanak ugyanarra a játékosra.
Én azt tudom javasolni azoknak, akiket sok negatívum ért már ebben a játékban, hogy TARTSON KI! A játék folyamatosan változik, újabb szabályok, módosítások látnak napvilágot amelyek remélhetőleg visszahozzák a játékkedveteket!
A sok egymásra mutogatás - ezt látom állandóan 6-10 éveseknél a munkahelyemen - helyett, inkább törje mindenki a kobakját új ötleteken, rágja át jól, majd dobja fel a fórumon. Ha jó akkor meg addig kell ostromolni a fejlesztőket, amíg át nem gondolják!!!
Bocs a hosszú monológért, de ez szakmai ártalom...
Emellett ha minden szövetség hasonló erősségű lenne, akkor meg egyszerre több szövi támadna be egyet, hogy minél jobban lehúzzák és akkor meg az lenne a baj!
Ne értsetek félre nem védeni akarom a "nagyokat" - megtudják ők védeni magukat - hanem arra szeretnék rámutatni, hogy ez a "már megint megvertetek ti gonoszok" duma nem visz előbbre, csak még jobban ront a helyzeten!
El kell fogadni, hogy egy ilyen játékkal játszunk ahol " Az erősebb kutya szexel, a gyengébbet meg megszexelik".
Természetesen erkölcsileg megkérdőjelezem azokat, akik állandóan visszajárnak - ez napi több támadást és ezt minden nap megtevőkre vonatkozik - és nem is tartom túl jónak, hogy ezt a szabályok engedik de ez a fejlődés ára, és a fejlődés a játék fő motivációja.
Nem akarok szentbeszédet mondani, én magam is a leggyengébbet próbálom kikeresni a portya ablakban és nem mindig gondolok arra, hogy rajtam kivűl még hányan kattintanak ugyanarra a játékosra.
Én azt tudom javasolni azoknak, akiket sok negatívum ért már ebben a játékban, hogy TARTSON KI! A játék folyamatosan változik, újabb szabályok, módosítások látnak napvilágot amelyek remélhetőleg visszahozzák a játékkedveteket!
A sok egymásra mutogatás - ezt látom állandóan 6-10 éveseknél a munkahelyemen - helyett, inkább törje mindenki a kobakját új ötleteken, rágja át jól, majd dobja fel a fórumon. Ha jó akkor meg addig kell ostromolni a fejlesztőket, amíg át nem gondolják!!!
Bocs a hosszú monológért, de ez szakmai ártalom...
Dátum: 2008.12.13. 14:11:40
A Sárkány Testvériség bővíti rendházát! Legkésőbb Szenteste napján kész lesz őrtornyunk következő szintje. Jelentkezők leveleiket Kyron-nak (játékban és fórumon egyaránt) küldhetitek.
Szövetségünket megtalálod és bővebb információkat találhatsz a: http://www.vegzetur.hu/index.php?m=szovetseg&szovi=277 címen!
Szövetségünket megtalálod és bővebb információkat találhatsz a: http://www.vegzetur.hu/index.php?m=szovetseg&szovi=277 címen!
Dátum: 2008.12.13. 06:47:14
Végre sikerült elkészítenem és feltöltenem a 2. Bajnokság végeredményeit!
Lehet nézegetni:
http://vegzetur.wikidot.com/bajnok
Aki hibát talál szóljon és javítom!
Lehet nézegetni:
http://vegzetur.wikidot.com/bajnok
Aki hibát talál szóljon és javítom!
Dátum: 2008.12.13. 05:30:50
Mindkét probléma orvoslása - vagy legalábbis enyhítése - folyamatban van. Keressétek a:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,84.0
és a
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,79.0
topicokat!
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,84.0
és a
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,79.0
topicokat!
Dátum: 2008.12.12. 22:35:13
Köszi! Közben már írt!!
Kész a lista, elküldtem az illetékeseknek, most várom a választ!
Kész a lista, elküldtem az illetékeseknek, most várom a választ!
Dátum: 2008.12.12. 22:33:09
Bajnoki viadal
A végzeturak a lélekenergiáért folyó gyilkos csatározások mellett néha szabályosabb keretek közt is összemérik tudásukat, hogy bizonyítsák, az ő hordájuk a leghatalmasabb. Havonta egyszer megrendezésre kerül a bajnoki viadal, amelynek győztese különleges érmet szerezhet. A viadalon több kategória is van, mindenki a hozzá hasonló szintűekkel egy csoportban indul.
Minden csata kezdetén az ÉP-d és VP-d maximumról indul, állatod is max ép-ről kezd. A viadalon szerzett sérülés, lélekenergia, tapasztalat nem valós, karaktered nem kapja meg.
Az epikus emlékmű segítségével a bolygó leghatalmasabb, legendás szörnyeit csalogathatjátok elő és hívhatjátok párbajra, hogy megszerezzétek a birtokukban levő mesés relikviákat. Az emlékmű elkészültével használhatjátok a szövetségi lapról az epikus csata gombot.
Bocs az ollózásért, nem volt kedvem írni.
A végzeturak a lélekenergiáért folyó gyilkos csatározások mellett néha szabályosabb keretek közt is összemérik tudásukat, hogy bizonyítsák, az ő hordájuk a leghatalmasabb. Havonta egyszer megrendezésre kerül a bajnoki viadal, amelynek győztese különleges érmet szerezhet. A viadalon több kategória is van, mindenki a hozzá hasonló szintűekkel egy csoportban indul.
Minden csata kezdetén az ÉP-d és VP-d maximumról indul, állatod is max ép-ről kezd. A viadalon szerzett sérülés, lélekenergia, tapasztalat nem valós, karaktered nem kapja meg.
Az epikus emlékmű segítségével a bolygó leghatalmasabb, legendás szörnyeit csalogathatjátok elő és hívhatjátok párbajra, hogy megszerezzétek a birtokukban levő mesés relikviákat. Az emlékmű elkészültével használhatjátok a szövetségi lapról az epikus csata gombot.
Bocs az ollózásért, nem volt kedvem írni.