Egyetértek. Igéretet is kaptunk rá, hogy megreformálják a rendszerét, sajnos nem valósult meg.
De egyébként azért különösen idegesítő ez a hibás olimpia, mert BORZASZTÓ NAGY játékbeli előnyt jelent, amit semmilyen módon nem lehet kompenzálni. Egyszerűen túl erős a kvízmedál.
Hozzászólások - Mortimer
Dátum: 2009.07.16. 09:45:13
Dátum: 2009.07.16. 09:35:59
Egyébként most miről is akarsz eszmét cserélni, a KH-ról, a TOPról, a hordákról?
1. Hordák: szerintem felesleges nézni a top 25-öt vagy top 100-at hordák szempontjából. Csak és kizárólag a szövetségek befolyásolják azt, hogy ki hol van, extrém esetek kivételével (Endyr). Lenne ott több smaragd is, csak egyszerűen úgy alakult, hogy top smaragd szövetség nem jött létre, hanem a smaragdok középszövetségekben tömörödtek. Egyszerűen nem alakult ki a játék elején olyan, amelyik a többinél határozottan erősebb, így a jó játékosok nem is mentek át oda.
2. KH: Meg vagyok győződve róla, hogy a KH roppant káros, főleg a topnak. Ugyan célpontot is nyújt, de ezáltal még jobban elhúznak az eleve jó játékosok, és a KH eltűntével még inkább légüres térbe kerülnek azok, akik ütötték. Én a jövetelükig stabilan tartottam az 5 szint távolságot Sharpával szemben, tehát 10. szinttől egészen 55-ig, de már most 7-re nőtt, ami TPben az exponenciálisan növekvő szintkülönbségek miatt a számnál sokkal többet jelent (és egyértelműen nem, nem én szakadtam le).
3. TOP: fejlesztések szempontjából egyértelműen előre kell venni, egyszerűen azért, mert míg egy 20. szintű játékosnak a játék előrehaladtával most is folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg, addig ez 60. szinten nem így van. És ez nem önzőség, mert a 20. szintű el fog érni ugyanugy azokhoz, amiket ide fejlesztenek. A szövetségek szempontjából kiemelt jelentősége van ezeknek a húzóembereknek: irányt mutatnak a többieknek, azok már jóelőre felkészülhetnek a rájuk váró dolgokra, nagyban segítve az egész szövetség fejlődését. Ráadásul példaképekként is szolgálnak, és valóban, ha törölnek, jópáran követik őket az enyészetbe. (A KV után most a VM-nél van folyamatban ilyen tömeges törlés.)
4. Gyémánt bónusz: Az első pont alapján nem azért csökken a gyémántok száma, mert gyenge a bónusz (ami tényleg így van, kivétel a KH-t ütő rész), hanem egyszerűen a TGY csillaga leáldozott. A topkarakterek kifáradtak, ők többeket ugyanúgy magukkal húztak, és ezáltal az egész horda topbeli reprezentáltsága óriásit csökkent. Talán ők tartozkódtak legtöbbet abban a zónában, ahol nincs semmit fejleszteni, hiszen 45 napon át birtokolták a HT-t, és mivel akkor még nem volt manakonstukció, teljesen esélytelenek egy újabb birtoklásra.
1. Hordák: szerintem felesleges nézni a top 25-öt vagy top 100-at hordák szempontjából. Csak és kizárólag a szövetségek befolyásolják azt, hogy ki hol van, extrém esetek kivételével (Endyr). Lenne ott több smaragd is, csak egyszerűen úgy alakult, hogy top smaragd szövetség nem jött létre, hanem a smaragdok középszövetségekben tömörödtek. Egyszerűen nem alakult ki a játék elején olyan, amelyik a többinél határozottan erősebb, így a jó játékosok nem is mentek át oda.
2. KH: Meg vagyok győződve róla, hogy a KH roppant káros, főleg a topnak. Ugyan célpontot is nyújt, de ezáltal még jobban elhúznak az eleve jó játékosok, és a KH eltűntével még inkább légüres térbe kerülnek azok, akik ütötték. Én a jövetelükig stabilan tartottam az 5 szint távolságot Sharpával szemben, tehát 10. szinttől egészen 55-ig, de már most 7-re nőtt, ami TPben az exponenciálisan növekvő szintkülönbségek miatt a számnál sokkal többet jelent (és egyértelműen nem, nem én szakadtam le).
3. TOP: fejlesztések szempontjából egyértelműen előre kell venni, egyszerűen azért, mert míg egy 20. szintű játékosnak a játék előrehaladtával most is folyamatosan új lehetőségek nyílnak meg, addig ez 60. szinten nem így van. És ez nem önzőség, mert a 20. szintű el fog érni ugyanugy azokhoz, amiket ide fejlesztenek. A szövetségek szempontjából kiemelt jelentősége van ezeknek a húzóembereknek: irányt mutatnak a többieknek, azok már jóelőre felkészülhetnek a rájuk váró dolgokra, nagyban segítve az egész szövetség fejlődését. Ráadásul példaképekként is szolgálnak, és valóban, ha törölnek, jópáran követik őket az enyészetbe. (A KV után most a VM-nél van folyamatban ilyen tömeges törlés.)
4. Gyémánt bónusz: Az első pont alapján nem azért csökken a gyémántok száma, mert gyenge a bónusz (ami tényleg így van, kivétel a KH-t ütő rész), hanem egyszerűen a TGY csillaga leáldozott. A topkarakterek kifáradtak, ők többeket ugyanúgy magukkal húztak, és ezáltal az egész horda topbeli reprezentáltsága óriásit csökkent. Talán ők tartozkódtak legtöbbet abban a zónában, ahol nincs semmit fejleszteni, hiszen 45 napon át birtokolták a HT-t, és mivel akkor még nem volt manakonstukció, teljesen esélytelenek egy újabb birtoklásra.
Dátum: 2009.07.15. 23:58:41
Én múltkor 477-tel lettem negyedik. Kizárt, hogy kapsz valamit.
Mostanit egy hülye, hibásan feltett kérdése miatt rontottam
Mostanit egy hülye, hibásan feltett kérdése miatt rontottam
Dátum: 2009.07.15. 22:45:37
Ez csak azt mutatja, hogy milyen sok hobbijátékos van, akinek fogalma sincs semmiről.
Dátum: 2009.07.15. 13:07:57
Ma, 01:47 Asmodeus Mortimer Malabar Te nyerted a csatát.
Ma, 01:46 Asmodeus Mortimer Draak Hoggelde Te nyerted a csatát.
Tegnap, 22:18 Asmodeus Mortimer Solina Te nyerted a csatát.
Tegnap, 22:15 Asmodeus Mortimer Morth Te nyerted a csatát.
Tegnap, 22:08 Asmodeus Mortimer Nick Aragua Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:29 Asmodeus Mortimer Jaffar Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:16 Asmodeus Mortimer Karpatia Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:16 Asmodeus Mortimer Midkemia Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:04 Asmodeus Mortimer Kitmatko Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:02 Asmodeus Mortimer Darken_Shang Te nyerted a csatát.
Tegnap, 18:52 Asmodeus Mortimer Mortu Te nyerted a csatát.
Tegnap, 18:51 Asmodeus Mortimer Harcos kard Te nyerted a csatát.
Tegnap, 15:35 Asmodeus Mortimer Gita Te nyerted a csatát.
Ma, 01:46 Asmodeus Mortimer Draak Hoggelde Te nyerted a csatát.
Tegnap, 22:18 Asmodeus Mortimer Solina Te nyerted a csatát.
Tegnap, 22:15 Asmodeus Mortimer Morth Te nyerted a csatát.
Tegnap, 22:08 Asmodeus Mortimer Nick Aragua Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:29 Asmodeus Mortimer Jaffar Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:16 Asmodeus Mortimer Karpatia Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:16 Asmodeus Mortimer Midkemia Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:04 Asmodeus Mortimer Kitmatko Te nyerted a csatát.
Tegnap, 19:02 Asmodeus Mortimer Darken_Shang Te nyerted a csatát.
Tegnap, 18:52 Asmodeus Mortimer Mortu Te nyerted a csatát.
Tegnap, 18:51 Asmodeus Mortimer Harcos kard Te nyerted a csatát.
Tegnap, 15:35 Asmodeus Mortimer Gita Te nyerted a csatát.
Dátum: 2009.07.15. 13:01:30
"Maxra építve akár a napi vadászat 30-40%-át is megtermelheti a kamra."
Annyit azért nem - főleg Elitnél, ahol sok a túl alacsony szintű, láthatatlan stb. Ennek fele a reális.
Annyit azért nem - főleg Elitnél, ahol sok a túl alacsony szintű, láthatatlan stb. Ennek fele a reális.
Dátum: 2009.07.15. 12:36:31
"Portyázni úgyis azokra fogsz, akitől számításaid szerint nem kapsz ki, másképp aztán abszolut semmi értelme nincs"
Ez szimplán hülyeség. Én simán ütök 3-4 szinttel fölfelé, és kamrázom őket, mert jóval több LE várható tőlük, mint 3 szinttel lefelé. Ha nem jön be, mit veszítek? Életpontot, VP-t. Ezek lényegtelenek.
Ez szimplán hülyeség. Én simán ütök 3-4 szinttel fölfelé, és kamrázom őket, mert jóval több LE várható tőlük, mint 3 szinttel lefelé. Ha nem jön be, mit veszítek? Életpontot, VP-t. Ezek lényegtelenek.
Dátum: 2009.07.15. 11:45:22
Ez így van. De kínzókamra nélkül üthetném őket naphosszat, LE nem jön akkor se.
Dátum: 2009.07.15. 11:40:39
"Triviális kitörési pontot nem lehet megnevezni a játékban"
Szerintem a kínzókamra tipikusan ilyen. Én már hónapok óta felváltva ütögetem a két szövetséget, és kb. egy oldalt ugrottam előre a listán, gyengülés nélkül.
Szerintem a kínzókamra tipikusan ilyen. Én már hónapok óta felváltva ütögetem a két szövetséget, és kb. egy oldalt ugrottam előre a listán, gyengülés nélkül.
Dátum: 2009.07.15. 11:07:38
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,111.920#hsz929
Dátum: 2009.07.14. 22:37:06
Melyik nem tengeri élőlény?
Cápa
Delfin
Tengeri angolna
Manta
Gratulálok a kérdésfeltevőnek, miatta buktam az olimpiát. Szerinte ugyanis a DELFIN NEM TENGERI.
Cápa
Delfin
Tengeri angolna
Manta
Gratulálok a kérdésfeltevőnek, miatta buktam az olimpiát. Szerinte ugyanis a DELFIN NEM TENGERI.
Dátum: 2009.07.14. 14:57:38
Szivattak. Soha nem lesz kereskedelem a játékban.
Dátum: 2009.07.14. 14:34:04
"ntem sok ember elfelejti hogy nem azokkal van versenyben, akikkel egy időben kezdte, hanem azokkal akik szintben közel vannak."
Ezt te komolyan gondolod?
Ezt te komolyan gondolod?
Dátum: 2009.07.14. 13:05:36
Muszáj neki válaszolni? Nem tudnátok szimplán ignorálni?
Dátum: 2009.07.14. 12:52:39
Ajánlott olvasnivaló visszafogottal kapcsolatban:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,139.40#hsz44
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,150.20#hsz31
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,139.40#hsz44
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,150.20#hsz31
Dátum: 2009.07.14. 12:32:01
Jó nagy hülyeséget mondott.
Dátum: 2009.07.14. 12:15:58
Kezd el olvasni a topikot az elejéről, ne foglalkozz ezzel a hülye flame-mel.
Dátum: 2009.07.14. 11:52:28
Igen, összehasonlíthatnánk, hogy mennyi időbe telik egy ilyen fejlesztési szavazgatós rendszert jól működően kitalálni, leprogramozni, és magát ezeket az aprócska, egy órás fejlesztési javaslatokat megcsinálni. Első blikkre nem biztos, hogy arányban áll a kettő.
Dátum: 2009.07.14. 09:56:07
Mindenképpen veszélyes, a tárgyak 10 dukátért eladása miatt. Ha nincs KH, a toplista tetejének nincs más dolga, mint epikust verni.
Dátum: 2009.07.14. 09:43:47
Szóval Miklós az ígérete ellenére nem változtatott a rendszeren semmit? Elkeserítő