Hozzászólások - Mazlee
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.21. 13:11:50
sőt éjjel nappal csak abban lesz
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.21. 12:37:33
azt lehet tudni hogy egy játékosnál hány aktív relikvia lehet? vagy azt is cserélgetni kell mint egy mostani tárgyat?
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.21. 12:25:25
emellé még egy büntető és tuti nem lesz kedve senkinek csapkodni a tagot
Dátum: 2009.04.21. 12:19:51
na jó.. amikor leportyáztam magam 15% alá akkor persze hogy ott voltam, de nem üttettem le magam epikuson mint ma
Dátum: 2009.04.21. 11:47:57
tegnap reggel 9től 21ig felette voltam... kivéve 13-14ig.
Dátum: 2009.04.21. 10:56:42
leszámítva hogy ott egyszerre 5öt még nem láttam
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.21. 10:49:19
nem megjelenő tárgy ami ennyire befolyásol egy portyát??? biztos jó ez igy?
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.21. 08:35:07
külföldi licitálós oldalakon sincs +10perc meg ilyenek. ha tudod mikor jár le akkor a végére oda kell figyelni. az előre rárakásnak is meg van az előnye, meg az utolsó pillanatosnak is.
előre licit:
+ rögtön ad egy akkora licitet hogy más el sem kezd vele foglalkozni
+ ha úgy gondolja hogy neki ennyit ér meg max akkor ráteszi és vagy vagy...
+ nem marad le róla ha épp nem ér rá a licit végén
végén licit:
+ a végéig tud gyűjtögetni pontokat és meg tud lepni más licitálókat akik nem készülnek fel
- lemaradhat a licitről időhiány miatt
- lemaradhat ha épp túlterhelődik a rendszer a sok utolsó licit miatt
előre licit:
+ rögtön ad egy akkora licitet hogy más el sem kezd vele foglalkozni
+ ha úgy gondolja hogy neki ennyit ér meg max akkor ráteszi és vagy vagy...
+ nem marad le róla ha épp nem ér rá a licit végén
végén licit:
+ a végéig tud gyűjtögetni pontokat és meg tud lepni más licitálókat akik nem készülnek fel
- lemaradhat a licitről időhiány miatt
- lemaradhat ha épp túlterhelődik a rendszer a sok utolsó licit miatt
Dátum: 2009.04.21. 07:57:15
látom kiragadtad a fűszálat szívesen nekifutok újra.
Dátum: 2009.04.20. 22:42:27
Azért fura véletlen hogy az összes gyengébbnek nevezhető tagotok épp nem ér rá pár napig
Dátum: 2009.04.17. 14:25:42
most magadat cáfoltad 1 kommentben...
lehet csak ne 1 IP-ről aztán meg lehet csak ne többször mert akkor bejelez a mátrix...
a helyettesítés pedig helyettesítést jelent. senki nem mondta hogy állandóan ehhez kelljen folyamodni. de hogy határozod meg hogy mikor lehet és mikor nem?
és igen, ez korlátozás. függetlenül a csalók kiszűrésétől.
lehet csak ne 1 IP-ről aztán meg lehet csak ne többször mert akkor bejelez a mátrix...
a helyettesítés pedig helyettesítést jelent. senki nem mondta hogy állandóan ehhez kelljen folyamodni. de hogy határozod meg hogy mikor lehet és mikor nem?
és igen, ez korlátozás. függetlenül a csalók kiszűrésétől.
Dátum: 2009.04.17. 13:19:21
szerintem a feljutás igenis lehetséges csak okosan kell fejlődni. Én is sz@rul kezdtem a játékot és legalább 2 hónapomba került míg kijavítottam amit lehetett. utol lehet érni a Top-ot. Ők eleve kevesebbet tudnak portyázni, kevesebb tp-t kapnak hisz lefelé ütnek.
aki lentről jön pedig tud találni magasabb szintűt akit megtámadhat, legyőzhet. igy jóval több tp-t kap.
aki lentről jön pedig tud találni magasabb szintűt akit megtámadhat, legyőzhet. igy jóval több tp-t kap.
Dátum: 2009.04.17. 13:15:31
ha megvan az esély akkor megvan az esély...
nincs olyan hogy igy járt! nem léphetek be másik gépről csak 1ről mert akkor biztos multizok és csalok??? ne nevettess már!
ha te nem akarsz percenként foglalkozni a karaktereddel akkor ne tedd. de mást se akarj már korlátozni a szabad játékában
nincs olyan hogy igy járt! nem léphetek be másik gépről csak 1ről mert akkor biztos multizok és csalok??? ne nevettess már!
ha te nem akarsz percenként foglalkozni a karaktereddel akkor ne tedd. de mást se akarj már korlátozni a szabad játékában
Dátum: 2009.04.17. 12:56:44
akkor nyissatok egy topicot és legyen a címe:
"ird bele hogy jelen!"
"ird bele hogy jelen!"
Dátum: 2009.04.17. 12:06:45
ahogy a krumplit is ott hagyhatod...
Dátum: 2009.04.17. 12:04:32
hát használd el.
Dátum: 2009.04.17. 11:57:58
ezt viccnek szántad, ugye?
a mekiben sem kapsz a megmaradt sültkrumpliért visszajárót
a mekiben sem kapsz a megmaradt sültkrumpliért visszajárót
Dátum: 2009.04.17. 10:45:23
és ha közben átszaladok a szövitárshoz aki mondjuk a szomszédban lakik és én lépek be a gépén és én költöm el a LE-t?
szerintem nincs különbség
sőt ha nem is játékost kérek meg hanem pl rokont aki nem játszik akkor szintén csalok?
szerintem nincs különbség
sőt ha nem is játékost kérek meg hanem pl rokont aki nem játszik akkor szintén csalok?
Dátum: 2009.04.17. 10:40:26
"ha a helyettesítendő karakter már legalább 2 napja nem aktív"
és mi van akkor ha például benne vagy egy nagy vadászatsorozatban, ott figyel Nálad 200k LE és áramszünet/netlehalás/szülazasszony van?
szerintem felhivod a szövitársadat és megkéred fejezze be a folyamatot ahogy Te szeretnéd, nem?
és mi van akkor ha például benne vagy egy nagy vadászatsorozatban, ott figyel Nálad 200k LE és áramszünet/netlehalás/szülazasszony van?
szerintem felhivod a szövitársadat és megkéred fejezze be a folyamatot ahogy Te szeretnéd, nem?
Dátum: 2009.04.16. 14:39:24
még 1 felvetés, hátha...
ne legyen se a toronynak, se a csarnoknak max szintje. így akik nagyon nem akarnak háborúzni húzzák az egekbe a csarnokot de akik meg háborúzni akarnak azok meg azt húzhasság akármeddig.
ha magasabb a csarnok akkor minuszokat ad békeidőben a tornyosokkal szemben arányosan.
hm?
ne legyen se a toronynak, se a csarnoknak max szintje. így akik nagyon nem akarnak háborúzni húzzák az egekbe a csarnokot de akik meg háborúzni akarnak azok meg azt húzhasság akármeddig.
ha magasabb a csarnok akkor minuszokat ad békeidőben a tornyosokkal szemben arányosan.
hm?