Hozzászólások - Agatity
Dátum: 2010.11.16. 13:16:24
Majd meglátjuk.
Dátum: 2010.11.15. 23:17:20
Úgy rémlik, hogy szándékosan felirattal néztem moziban, értem én, hogy mitől kéne jónak lennie, meg hogy Hugo Weaving szinte mindig jó, de nekem mint film, csak egy gyenge közepes volt. Ha a téma, akkor Mechanikus narancs, vagy mit tudom én, egy csomó jobb ilyen témájú van, ha meg képregény, akkor kapásból mondok 5 jobban feldogozottat...
Tényleg, Mechanikus narancs kimaradt?
Tényleg, Mechanikus narancs kimaradt?
Dátum: 2010.11.15. 16:33:33
DE, sajnos volt szerencsém hozzá.
Dátum: 2010.11.15. 15:25:56
Én ha vadászom, akkor VF-fel vadászom. De most per pillanat EH-zom és ebben a pillanatban váltottam 30 PP-re.
Dátum: 2010.11.13. 21:10:28
Ment a Donnie-ra egy szavazat!
Dátum: 2010.11.09. 09:05:56
haha, Született gyilkosokra én adom le az elsőt, miközben a Rettenthetetlen vezet? Hahahaha! Éljen a giccs.
Dátum: 2010.11.09. 09:03:10
Nem könnyű öt kevésbé jó (khm...) film közül választani...
Dátum: 2010.11.08. 18:04:06
Igen, Miklós, komolyra véve, az Inspirátort cask úgy ne hagyd ki, vagy vedd ki teljesen a játékból. Magad alatt vágod a fát ezekkel a húzásokkal.
Dátum: 2010.11.08. 16:39:16
Nem hülyeség.
Dátum: 2010.11.05. 12:37:59
Ez szerintem nagyon jó ötlet!
Dátum: 2010.11.05. 08:59:51
Én nem vettem észre ezt a bugot, de most elbizonytalanítottatok.
Baraty, Miklós, lesz valami döntés ez ügyben? Letesztelitek, hogy mindenkinek jó helyen van-e az esszenciája? Vagy eltoljátok? Mi lesz?
Baraty, Miklós, lesz valami döntés ez ügyben? Letesztelitek, hogy mindenkinek jó helyen van-e az esszenciája? Vagy eltoljátok? Mi lesz?
Dátum: 2010.10.28. 11:19:31
Öööö, én a Landragór óta nem csinálok vadászóüs küldetést, és lényegesen nem lassultam be, a toplistán nézegetem, hogy hogy állok, és tartmo a lépést... Szóval ha valaki "rápihen" a taktikára (fejben végiggondolja, odafigyel, vesz az állatoknak 10TP-s motyót, pöccre kiszámolja a 12 szintlépést, sőt a 4 harci állatánál is megpróbál arra időzíteni, hogy mondjuk a 12 szintlépésből 2 onnan jöjjön), akkor tartani lehet a küldetésekkel a lépést.
Amikor meg VF-re fogok váltani, azért nem releváns, mert max. 3-4 napig leszek ott. 3-4 nap alatt levadászom a 800+4*45 CSP-t, és usgyi, vissza EH-ra. Nem kell megvárni, amíg a PP maxra töltődik. Minek? Ez alatt a 4 nap alatt, meg valóban, nem lesz maxon a kamrám, de a HT-s szövetségek tagjait bespájzolom...
Szóval csak azt akarom írni, hogy ez egy elég kemény taktika, és ha a láthatatlan alatti sajtolást nerfelték, akkor nem értem, hogy hogyan jön be egy másik, majdnem ugyanolyan erős. Ami ráadásul az erőseket erősíti, a közepeseket, vagy a kevesebb időt rászánókat meg nem erősíti. Szerintem ezzel nyílik az olló. Mindegy, többet nem koptatom a számat, Miklós válaszolt, megértettem, és egyébként nekem ez csak jó, kvázi magam ellen beszéltem, de nem is akarom azért ezt túlzásba vinni, mert nekem ez jó.
Aurri: Rejtőköpennyel mi lett? Megírod PM-ben? Ja, és ne használjuk a shub szót, ööö, sajnos más jut róla az eszembe...
Amikor meg VF-re fogok váltani, azért nem releváns, mert max. 3-4 napig leszek ott. 3-4 nap alatt levadászom a 800+4*45 CSP-t, és usgyi, vissza EH-ra. Nem kell megvárni, amíg a PP maxra töltődik. Minek? Ez alatt a 4 nap alatt, meg valóban, nem lesz maxon a kamrám, de a HT-s szövetségek tagjait bespájzolom...
Szóval csak azt akarom írni, hogy ez egy elég kemény taktika, és ha a láthatatlan alatti sajtolást nerfelték, akkor nem értem, hogy hogyan jön be egy másik, majdnem ugyanolyan erős. Ami ráadásul az erőseket erősíti, a közepeseket, vagy a kevesebb időt rászánókat meg nem erősíti. Szerintem ezzel nyílik az olló. Mindegy, többet nem koptatom a számat, Miklós válaszolt, megértettem, és egyébként nekem ez csak jó, kvázi magam ellen beszéltem, de nem is akarom azért ezt túlzásba vinni, mert nekem ez jó.
Aurri: Rejtőköpennyel mi lett? Megírod PM-ben? Ja, és ne használjuk a shub szót, ööö, sajnos más jut róla az eszembe...
Dátum: 2010.10.28. 09:35:28
Köszönöm, Miklós a választ. Nagyvonalúan nem írtál arra a problémánkra választ, miszerint nem tartjuk fair-nek, hogy nem volt a sárkány harmadik fázisában kiírva, hogy lehet ezt majd venni is, ill. hogy ha már lehet venni, miért ilyen hamar lett berakva. Nem hiszem, hogy nem érted, hogy miért nem fair.
Mindegy, nem ez az első eset.
Én személy szerint örülök, és a lelkiismeretem tiszta, hogy én szóltam.
Ja, ha számláló lesz, akkor már előre szólok, hogy az a fair, ha annyi a limit, ahány ital az adott szerveren maximum kiesett valakinél a Landragór harmadik fázisában.
mod: ja, látom, Piciklon is ezt írta
Mindegy, nem ez az első eset.
Én személy szerint örülök, és a lelkiismeretem tiszta, hogy én szóltam.
Ja, ha számláló lesz, akkor már előre szólok, hogy az a fair, ha annyi a limit, ahány ital az adott szerveren maximum kiesett valakinél a Landragór harmadik fázisában.
mod: ja, látom, Piciklon is ezt írta
Dátum: 2010.10.27. 22:16:45
Értem, ebben igazad van, hogy ne a random döntse el, hogy valaki hozzájut ilyen italhoz vagy sem. Akkor viszont szerintem nem korrekt azokkal, akik ezért nyomták a harmadik körben a Landragórt. Pl. velem. Ez nem fair... Akkor talán még az lett volna a jó megoldás, hogy a Landragór harmadik fázisában meghirdetni, hogy X idővel később az utal mindenki számára elérhető lesz - és így mindenki el tudja dönteni, hogy akarja ütni az italért a Landragórt vagy sem. Ha pedig ez elmarad (ahogy el is maradt), akkor talán nem ilyen hamar kellett volna elérhetővé válnia...
(jó, mondjuk nem ez az első a játékban, ami nem fair)
(jó, mondjuk nem ez az első a játékban, ami nem fair)
Dátum: 2010.10.27. 22:03:11
Értem, Darah, iagazd van. Ez az a pont, ahol elbizonytalanodom.
Annyit látok, hogy engem ez brutálisan tápol (mármint ha innentől kezdve ez lesz a fix taktikám - és nemcsak átmeneti, ahogy hittem), és félek, hogy mást nem tud ennyire tápolni...
Annyit látok, hogy engem ez brutálisan tápol (mármint ha innentől kezdve ez lesz a fix taktikám - és nemcsak átmeneti, ahogy hittem), és félek, hogy mást nem tud ennyire tápolni...
Dátum: 2010.10.27. 21:56:09
Ööö, lehet, hogy most keverek valamit, de nincs nagyon körülötte igazi játékos, akit üthetne, csak KH, nem?
Dátum: 2010.10.27. 21:48:25
OFF: de nem kötelező szingulárissal előretopperkedni. Barrique-nál nincs élő játékos, nem?
ON: természetesen sajnálom, hogy Barrique töröl...
ON: természetesen sajnálom, hogy Barrique töröl...
Másik topikban vesézzük a cuccot, az AF-ben. Nem tudom, miért alakult végül úgy, hogy ott vesézzük, de ott vesézzük...
Dátum: 2010.10.27. 21:44:36
No jó, akkor ezt kiveséztük, majd a JV/Miklós eldönti. Én mindenesetre vettem újabb két ilyen térkifordító italt.
Dátum: 2010.10.27. 20:56:36
Még annyi, hogy én Landragór óta ezt nyomom, és nagyon látványos. És látványosab lesz egy hét múlva, amikor az lesz a feltűnő, hogy hirtelen levadásztam 1000 CSP-t, amit csak tulajdonságokra fogok költeni, és utána megint EH-zi fogok, és napi 3-4 szakértelempontot tolok. Most még nem feltűnő, de ez durva lesz, ha én innentől fogva ezt tudom csinálni... Landragór után az 5 italomra azt gondoltam, hogy jó, egy picit megerősödöm, mert észrevettem egy kis taktikázást. De innentől kezdve kötelező lesz ezt csinálnia mindenkinek, mert A is, meg B is, meg C is csinálja...
Szerintem ez a hibás. Ja, és akinek nincs annyi ideje (vagy nem tolja munkahelyén a második monitoron), az meg aztán még inkább lemarad... Szóval na, sok sebből vérzik ez a dolog a vélemény szerint.
Szerintem ez a hibás. Ja, és akinek nincs annyi ideje (vagy nem tolja munkahelyén a második monitoron), az meg aztán még inkább lemarad... Szóval na, sok sebből vérzik ez a dolog a vélemény szerint.