Hozzászólások - Almási Viktor
Dátum: 2008.12.01. 21:13:11
ÉS arrol se feledkezz meg, hogy akár meg is etetheted öket....
Dátum: 2008.12.01. 21:02:26
Sziasztok vkinek van sejtése afelöl, hogy egy 15. szintü állathoz mekkora meggyözés kell, hogy ne csökkenjen a morálja, hogyha nem portyázom?
Dátum: 2008.11.30. 16:56:51
6 állat? LOL
Legalább adnának vmit az állatok, pl + ép vp regen óránként, vagy adnának idöszakosan + véd. tám. vagy segitenének épitkezni vagy bármi, csak ne üljenek ott mint az állatkertben
Akár szakértelmet is csinálhatnátok ezekre, akkor nem lesz ingyen, mégis lenne ösztönzö erö a 6 állatra.
Legalább adnának vmit az állatok, pl + ép vp regen óránként, vagy adnának idöszakosan + véd. tám. vagy segitenének épitkezni vagy bármi, csak ne üljenek ott mint az állatkertben
Akár szakértelmet is csinálhatnátok ezekre, akkor nem lesz ingyen, mégis lenne ösztönzö erö a 6 állatra.
Dátum: 2008.11.28. 12:44:58
Igen, egy társadalomban mindig a kisebbség a kezelendö anomália
Dátum: 2008.11.28. 12:08:20
Ezek a szövik sztem ugynolyan anomáliák a jelenlegi szabályrendszerben, mint a tiétek volt, csak ez késöbb fog kibukni, és ha most elkezdik támogatni, késöbb még nagyobb sirások lesznek belöle. És akkor megint szabálymodositás-támogatás, mert igen ök vannak többen, és akkor a játékfejlesztés fog zsákutcába torkollni
Persze azt már meg sem kell emlitenem, hogy a ti anomáliátok is már ebböl a kis szövi sokat épit rendellenességböl jött létre, hisz normálisan fejlödö szöviket nem érte volna meg farmolni, akkor már jobban dob a sima portya...
Persze azt már meg sem kell emlitenem, hogy a ti anomáliátok is már ebböl a kis szövi sokat épit rendellenességböl jött létre, hisz normálisan fejlödö szöviket nem érte volna meg farmolni, akkor már jobban dob a sima portya...
Dátum: 2008.11.28. 11:56:09
A témárol a véleményem: teljesen mindegy, hogy mennyire kelljen egy nagy kutat feltölteni, ezt nyugodtan megszbhatjuk szint*2000vagy akár 0 is, mert ha egy szövetség felvesz egy tagot, ugyis elvárja töle, hogy épitsen annyit, amennyit a többi tag elötte, maximum kicsit korábban használhatná az uj tag az épületeket, nabumm azért ment a szövibe. És ha ezzel az lenne a probléma, hogy akkor egy 2. szintü már használhatja a védö-támadó falat (képzelem mekkora csatározások mennek még mindig 2. szinten ), akkor berakhatnátok egy szintlimitet, mondjuk 5-öt vagy tizet, ezalatt csak az használhatná az épületeket aki feltöltötte ténylegesen a teljes kutat.
Dátum: 2008.11.28. 11:31:36
az intenziven epitkezö, de egyebkent gyenge szöviket nem kéne figyelembe venni ennél a szabálymodositásnál, hiszen ök rendellenesen, szabálykörnyezetet felboritva olyan játékstilust üznek, mely mindenképp ellehetetleniti számukra elöbb-utóbb a játékot.
Ezt a hozzáállást szerintem semmiképpen nem kéne támogatni, semmilyen észérv nem mutat rá, ha ök nem veszik észre játékukstilusuk zsákutcába torkollását, legalább a játékfejlesztök ne adjanak még alájuk lovat.
Ezt a hozzáállást szerintem semmiképpen nem kéne támogatni, semmilyen észérv nem mutat rá, ha ök nem veszik észre játékukstilusuk zsákutcába torkollását, legalább a játékfejlesztök ne adjanak még alájuk lovat.
Dátum: 2008.11.27. 20:56:25
Ja és ezek sirják magukat össze a forumon, ahelyett, hogy elolvasnák mi a megoldás.
Mellékesen megjegyezném, elenyészö számban vannak ilyen játékosok, a legtöbbje megtanulja okosan csinálni, nekem ez a tapasztalatom, viszont a szabálymodositásokat ennek a pár "a játékkal nem akarnok foglalkozni, de én akarok a legerösebb lenni" embernek köszönhetjük.
Mellékesen megjegyezném, elenyészö számban vannak ilyen játékosok, a legtöbbje megtanulja okosan csinálni, nekem ez a tapasztalatom, viszont a szabálymodositásokat ennek a pár "a játékkal nem akarnok foglalkozni, de én akarok a legerösebb lenni" embernek köszönhetjük.
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.11.26. 21:23:03
Nem értek egyet veled Maci, szerintem a lélekkut is belefér
Szerk: persze optimálisn nem, csak félig olvasok el mindent elsöre...
Szerk: persze optimálisn nem, csak félig olvasok el mindent elsöre...
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2008.11.26. 20:32:29
Na ezzel tökéletesen egyetértek, a 3. békés világ sztem teljes szakmai öngyilkosság lenne, mindenki tamagocsizna, minek prémes tárgyat venni, ha nem gáz ha elvernek, minek a prémiumtagság, ha ugyis meglesz az a valami, csak kicsit késöbb. Ráadásul az összes karakter, aki az elsö két világban az LE lista rossz végén áll, át fog menni a 3.-ba, mert ott majd nem rontják el a játékát, ráadásul költeni sem kell ott rá. Ezt nehogy megcsináljátok Miklos, mert én még sokáig akarok játszani a végzeturral. Ha már mindenképp megcsináljátok, legalább csak prémium tagsággal lehessen rajta játszani, mert párszáz ember az elsö két világbol nem fogja eltartani a játékot...
Dátum: 2008.11.23. 22:48:48
Igaza van az elöttem szólónak, sajtolásra egy óra pff... semmi de semmi értelme.
Dátum: 2008.11.23. 22:33:20
A leveretös taktika visszanyalt LOL
Dátum: 2008.11.21. 16:35:00
Hát ha láthatatlanná válsz, vagy katakombába bujsz, saját magadnak rontod el a játékot, ráadásul egyiknek sincs semmi értelme.
Ha egy nagyobb szövi farmol titeket igy is ugy is nyerni fog, csak az idöt huzzátok ahelyett, hogy játszanátok.
Ha egy nagyobb szövi farmol titeket igy is ugy is nyerni fog, csak az idöt huzzátok ahelyett, hogy játszanátok.
Dátum: 2008.11.21. 16:14:44
Na pont rólad beszéltem apa, ha kicsit odafigyeltél volna a játékra, nem ölted volna az LE-d java részét épitkezésbe, hanem foglalkoztál volna a karaktered erösitésével. Halálra röhögtem magam azokon a szöviken, hogy "mi gyorsan fejlödö szövetség vagyunk, naponta ennyit épitened kell" LOOOOOL arra nem gondoltak, hogy ha az épületeket húzzák ezerrel, oriási lélekkuttal rendelkezö borzalmasan gyenge karakterek lesz a végeredmény? Aztán nem veszitek észre, hogy elrontottátok, ezt másképp kellet volna, hisz nyilvánvaló volt, csak hát...
Inkább sirás-rivás pontokba szedve.
Inkább sirás-rivás pontokba szedve.
Dátum: 2008.11.21. 16:05:37
Gondolom arra gondolyz, hogy nincs rendesen kitesztelve a játék, és emiatt el tudnak huzni emberek.
Na most figyelj! Akármilyen szabályai vannak egy játéknak, MINDIG vannak elönyösebb játékstilusok, több is, és az inteligensebbje, meg aki odafigyel a játékra meg is találja azokat.
A nagy különbségek meg SEMMIT nem számitanak, az egyedüli problémája ezzel a sok embernek csak az, hogy irigyek, hogy nem ök ilyen jók, pedig meglenne a lehetöségük. Vegyük példának Trueblood-ot, már ezer éve tökmindegy, hogy mekkorák a tulajdonságai, ugyis bever mindenkit, aki meg sir, hogy beveri, annak meg nem mindegy, hogy Trueblood veri be vagy megteszi egy 4 szinttel nagyobb játékos? Ha megtanulna játszani az adott szabályok szerint, egyik sem zavarná.
Na most figyelj! Akármilyen szabályai vannak egy játéknak, MINDIG vannak elönyösebb játékstilusok, több is, és az inteligensebbje, meg aki odafigyel a játékra meg is találja azokat.
A nagy különbségek meg SEMMIT nem számitanak, az egyedüli problémája ezzel a sok embernek csak az, hogy irigyek, hogy nem ök ilyen jók, pedig meglenne a lehetöségük. Vegyük példának Trueblood-ot, már ezer éve tökmindegy, hogy mekkorák a tulajdonságai, ugyis bever mindenkit, aki meg sir, hogy beveri, annak meg nem mindegy, hogy Trueblood veri be vagy megteszi egy 4 szinttel nagyobb játékos? Ha megtanulna játszani az adott szabályok szerint, egyik sem zavarná.
Dátum: 2008.11.21. 15:39:21
Akkor rosszul csinálják, és ahelyett, hogy ezt észrevennék sírnak a fejlesztöknek, hogy ugyan gyengitsék már le azt aki jol csinálja, mert én béna vagyok és tönkreteszik a játékomat. Minden ilyennek üzenem, nem mi tesszük tönkre a te játékodat, azért te vagy a felelös, hanem pont forditva, te akarod tönkretenni a mi játékunkat az ajánlgatott-megszavazott szabálymodositásaiddal, de csináld csak, répa a füledbe, akkor is béna leszel.
Dátum: 2008.11.21. 13:12:42
Mivel kell foglalkozni apa?
Ha valaki napi több órát eltölt egy játék elött hadd engedtessék már meg neki, hogy jobb legyen, mint aki 2*5 percet vadászgat aztán sir a szája itt a fórumon hogy elverik a nagyok.
Ha valaki napi több órát eltölt egy játék elött hadd engedtessék már meg neki, hogy jobb legyen, mint aki 2*5 percet vadászgat aztán sir a szája itt a fórumon hogy elverik a nagyok.