Hozzászólások - Zoole
Dátum: 2014.05.18. 12:17:16
Te meg egy lóéval, Mester
Dátum: 2014.05.16. 10:44:10
Nem tudsz erős karaktert fejleszteni, csak akkor ha a nálad erősebbek abbahagyják a játékot 1-2 hónapra. Máskülönben esély nincs utolérni őket, még ha mindent megveszel is, amit pénzért meglehet. Azon felül ugyanis gyakorlatilag ugyanazokból az erőforrásokból, és ugyanannyiból gazdálkodhatsz te is mint ők, így aki feletted áll azt csak akkor tudod utolérni ha valamiért felfüggeszti a játékot. Addig maximum annyira tudsz lépést tartani hogy a kettőtök közötti különbség ne növekedjen. Abból viszont nem lesz bajnoki medál.
Dátum: 2014.05.16. 10:14:31
Lehet, hogy ott volt a gond, hogy az is magyar fejlesztésű...elég sok játékot tolok én is, bár mostanában inkább az androidosokra mentem rá, de a külföldi cégekkel kapcsolatban csak pozitív élményem volt(kivétel a GLU, az olyan Behó jellegű inkább megmagyarázós mint segítőkész support). A Steamtól kezdve a különféle mmo és androidos supportok viszont maximálisan segítőkészek minden téren. Jó példa volt az egyik androidos hentelős játék, amiben az egyik megvásárolt fegyóm nem jött meg. Írtam a supportnak, és 2(!) órán belül az elveszett fegyón felül kaptam még 3 db fiztőset, darabja átlag 7 dollár. Nem magyarázkodtak, nem mondták hogy ez lehetetlen, technikailag nem megoldható, elnézést kértek és mondták hogy indítsam újra a telót és kész. Steamen egy 10ezer körüli bepróbálkozásom vonták vissza(pedig a szabályzat nem engedné, mégsem magyarázkodtak), mert kíváncsi voltam, hogy egy dlc-t seamen is megvéve megkapom-e még egyszer, ha nem a steames verzióját futtatom utána az mmonak. De volt ezen kívül még egy rakatnyi befizetés jellegű nyűgöm, a legtöbb esetben vagy bőven kárpótoltak, vagy a szabályzatuk ellenére segítettek a fizető ügyfélnek. A magyar fejlesztők hozzáállása viszont meglehetősen ellenséges ilyen téren, a még nem fizetős kérdésekkel kapcsolatban is. Volt valami Nadirim(vagy hasonló nevű) elég jó böngészős magyar játék is, ott 72 órányi kőkemény farmolás után közölték hogy a hétvégén gond volt a szerverrel, péntek reggeli állásra visszarakják az egészet. Írtam nekik, hogy a hétvégém ráment a szintelésre, a farmolásra, valamit csináljanak már. A válasz a kedvencem, a "technikailag nem kivitelezhető" volt, ott hagytam abba azt is, ellenére annak hogy egy zsák pénzt beleöltem abba a szutyokba is. Itt ilyen szintű atrocitás még nem ért ugyan, de sokszor szeretik azért feszegetni a határokat a magyarázkodásokkal meg a meglehetősen érdekes mentalitásukkal, még ha időnként úgy is tűnik hogy valami igyekezet és segítőkészség is van valahol nagyon mélyen a háttérbe szorulva.
Dátum: 2014.05.15. 20:56:42
Nem csak te jártál így, ha ez megnyugtat. Én tegnap előtt vettem 350 követ mert az event eléggé igényli a kavicsot(szerencsére tartogatni akartam a kiégetteket a VU talira, azért csak 350...), így én is kicsit húztam a számat mikor megláttam reggel ezt az akciót.
Akárcsak te, én is igencsak nehezményeztem hogy már megint, vagy még inkább még mindig nincs semmiféle kommunikáció a játékosok felé. Vettem ugyan még 100 követ, de kissé pofátlan húzásnak tartottam, még ha jó szándékból is tették be ezt az akciót.
Az viszont, hogy valaki egy nappal korábban költ tízezret, és azt a választ kapja hogy így jártál, ahelyett hogy beírnák ezt a pár jelentéktelen vackot(mert 10ezerért ez gyakorlatilag semmi, még 2ezerért sem sok), na az igazi vérbeli bunkó paraszt hozzáállás, akárki akármit is mond.
Akárcsak te, én is igencsak nehezményeztem hogy már megint, vagy még inkább még mindig nincs semmiféle kommunikáció a játékosok felé. Vettem ugyan még 100 követ, de kissé pofátlan húzásnak tartottam, még ha jó szándékból is tették be ezt az akciót.
Az viszont, hogy valaki egy nappal korábban költ tízezret, és azt a választ kapja hogy így jártál, ahelyett hogy beírnák ezt a pár jelentéktelen vackot(mert 10ezerért ez gyakorlatilag semmi, még 2ezerért sem sok), na az igazi vérbeli bunkó paraszt hozzáállás, akárki akármit is mond.
Dátum: 2014.05.10. 11:05:21
Éppen ezért kéne lehetőséget biztosítani egyéni szinten is a legmagasabb jutalom eléréséhez, nem mindenféle degenerált horda meg szövetségi hovatartozás szerint díjazni. Ha valaki lenyom kétszer annyi csatát mint az átlag az hagy ne szívjon már az miatt, mert a vesztes csapatba került. Persze ez úgysem lesz megvalósítva, akárcsak a végleges tulajdonságot adó medálok. Maximum a következő hordák harcára kapunk egy újabb variálást, például ha rubin hordába tartozol, de gyémánt szövetségben vagy akkor a zafír jutalmat kapod majd meg. A rákövetkező hordák harcában meg ezt megtoldják annyival, hogy aki a zafír jutalmat kapná az előzőek szerint, az smaragd díjazásban részesül. Ez az igazi megoldás egy ilyen problémára, tökmindegy mit akar a player, inkább kitalálunk ezerféle nemműködő, felesleges variációt helyette. Meg kifogásokat, mellébeszélést és megmagyarázást.
Dátum: 2014.05.09. 12:52:54
Kíváncsi vagyok rá, hogy amikor a gyémánt területek teljesen eltűnnek majd a térképről akkor a vezetőség beismeri-e vajon, hogy ismét egy fejlesztési rendellenesség tanúi lehetünk, ami miatt természetesen búcsúzhatunk el a normális jutalmazás lehetőségétől, vagy szépen körülírva megmagyarázzák majd hogy a gyémánt szövetségek tagjai minden stratégiai érzék és agy nélküli barmok, ezért ez a csodás eredmény.
Dátum: 2014.05.09. 08:55:11
Az imént én is találtam egy remek kérdést, valami olyan volt hogy milyen hatása van a füstnek a méhekre.
A jó válasz a kérdező szerint a megnyugtatás volt, de a lópikulát nyugtatja őket, elkábulnak a füsttől. Természetesen lehet nyugalmi állapotnak tekinteni ezt is, de akkor ne legyen már a válaszlehetőségek között az elkábítás. Egyrészt volt egy kollégám aki méhészkedett és éveken keresztül hallgattam tőle a méhes sztorikat( a varroa destructorról kimagasló tudásra tehettem szert általa ), másrészt aki nem rendelkezik ilyen ismerősökkel hanem csak a google marad neki mint méhész barát, az is már az első kiadott találatkor szembesülhet vele hogy a méhekre kábító hatással van a füst szinte minden formája, akár taplógombát, akár szárított ganét, akár pipadohányt füstöltetnek az orruk alá. És egy ilyen hibás kérdésért most 10 vadászatomra 22%-kal kevesebb LE jön, örülök neki. A kvízadmin is igazán használhatná néhanapján a googlét ahelyett, hogy random átengedi azokat a kérdéseket amik első ránézésre tetszenek neki, a többire meg azt mondja hogy túlságosan speciális.
A jó válasz a kérdező szerint a megnyugtatás volt, de a lópikulát nyugtatja őket, elkábulnak a füsttől. Természetesen lehet nyugalmi állapotnak tekinteni ezt is, de akkor ne legyen már a válaszlehetőségek között az elkábítás. Egyrészt volt egy kollégám aki méhészkedett és éveken keresztül hallgattam tőle a méhes sztorikat( a varroa destructorról kimagasló tudásra tehettem szert általa ), másrészt aki nem rendelkezik ilyen ismerősökkel hanem csak a google marad neki mint méhész barát, az is már az első kiadott találatkor szembesülhet vele hogy a méhekre kábító hatással van a füst szinte minden formája, akár taplógombát, akár szárított ganét, akár pipadohányt füstöltetnek az orruk alá. És egy ilyen hibás kérdésért most 10 vadászatomra 22%-kal kevesebb LE jön, örülök neki. A kvízadmin is igazán használhatná néhanapján a googlét ahelyett, hogy random átengedi azokat a kérdéseket amik első ránézésre tetszenek neki, a többire meg azt mondja hogy túlságosan speciális.
Dátum: 2014.05.09. 08:41:31
Nagyon örülök ennek az esélytelen helyzetnek én is, az előző hordák harcában azért szívtam mert rubin hordában voltam, most meg azért mert rubin hordában vagyok, de gyémánt szöviben...remélem a következő hordák harcánál is kifejlesztenek valami újítást, ami bizonyos játékosok számára totálisan ellehetetleníti a gyémánt hordamedálhoz való hozzájutást, bármit is csinálnak. Az az egyetlen ami még kicsit vigasztal, hogy minden jel arra utal hogy nagyon magasról nem érdekli Miklósékat hogy szinte kivétel nélkül minden játékos permanens bónuszt adó medált szeretne jutalomként, így csak átmeneti hátrány lesz a jutalmam a többi eventezővel szemben aki nem gyémánt szövetségben tartózkodik ez idő alatt.
Dátum: 2014.05.07. 17:09:35
Nálam 15 pp beállítással semmi probléma, full életről ~40 csata lemegy, vesztes csatám még egy sem volt, klónnal ha minden igaz nem is találkoztam eddig 198 csata alatt. Az állataim szerencsére nem sebződnek csak minimális mértékben, így a kapott LE-n kívül nem lehet okom a panaszra. Aki nagyon szívóágon érzi magát az próbálja ki, hogy átvált 15 ppre, ott feltehetőleg ugyanolyan laza élete lesz az event alatt mint nekem. Bár kimondottan nem tápos a karim, az is igaz.
Dátum: 2014.05.06. 20:12:36
Egyetértek, maximálisan. Bár én futólag átnéztem a fórumot korábban így a saját hibámból, de 4 csatát lenyomtam úgy 10:15 körül, mire észrevettem hogy itt bizony valami nem jó. Egyrészt nem értem, miért kell egy évek óta megszokott dolgon változtatni, ha meg már változtatunk azt miért nem lehet előnyösen megoldani. Miért nem éjfélkor, vagy hajnali 3kor kezd új napot az event, miért kell délre rakni? Az meg már csak hab a tortán, hogy aki nem olvasta időben az erre vonatkozó fórumbejegyzést az ugyanúgy pórul járhat. Ha már kényszert éreznek a változtatgatásra azt mindenkivel tudatni kéne, nem csak a fórum állandó illetve részben állandó lakóival.
Dátum: 2014.05.05. 08:03:42
Nem mondtam, hogy te lennél az oka annak, hogy levertél, inkább bug gyanús. Amikor én támadok, akkor általában a LE szívós cuccban megyek, bajnokira, keményebb játékosok ellen az attack öltözetem használom. Az állataid nem sok vizet zavarnak, a szintemhez képest maxos járvány AF mellett, de ha nem okoz problémát, akkor estefelé légyszíves vedd fel a bajnokis öltözeted, meg az összes állatod egy próba kedvéért, hogy mennyire fordítja meg az átlagot, ami ez:
A csatában összesen 35916 sebzést okoztál, és 9442 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 (-117) lélekenergia és 24 TP!
Találtál 1 sisakszilánkot!
Az átlagból természetesen vegyük ki azt az egy csatát, amikor ráprópáltam tegnap, hogy a létező legkisebb szintű öltözetemmel, tiszta fény varival és buzogánnyal mi lesz az eredmény.
Nem az a bajom, hogy szerencséd volt, nem is az zavar, hogy szereztél egy bajnoki medált, hanem az, hogy ez egy ismét egy rohadtul idegesítő játékbeli hiba eredménye aminek már megint én iszom meg a levét. Főleg úgy, hogy erre a bajnokira még készültem is, megetettem egy tartalék állattal egy templomkristály fétist+ ~120 csatlóskristályt +befejeztem egy templomot amik azért adtak +TÖ-t. De ennyi erővel vehettem volna dukátot is abból a templomkristály mennyiségből, lehet hogy többre mentem volna vele.
A csatában összesen 35916 sebzést okoztál, és 9442 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 (-117) lélekenergia és 24 TP!
Találtál 1 sisakszilánkot!
Az átlagból természetesen vegyük ki azt az egy csatát, amikor ráprópáltam tegnap, hogy a létező legkisebb szintű öltözetemmel, tiszta fény varival és buzogánnyal mi lesz az eredmény.
Nem az a bajom, hogy szerencséd volt, nem is az zavar, hogy szereztél egy bajnoki medált, hanem az, hogy ez egy ismét egy rohadtul idegesítő játékbeli hiba eredménye aminek már megint én iszom meg a levét. Főleg úgy, hogy erre a bajnokira még készültem is, megetettem egy tartalék állattal egy templomkristály fétist+ ~120 csatlóskristályt +befejeztem egy templomot amik azért adtak +TÖ-t. De ennyi erővel vehettem volna dukátot is abból a templomkristály mennyiségből, lehet hogy többre mentem volna vele.
Dátum: 2014.05.03. 10:50:25
Teljesen érthető, de én inkább azt javasolnám, hogy a beállítások menüben ki/bekapcsolható legyen a kvízkérdések megválaszolásának lehetősége, de mindkét esetben megkapja a játékos az általa elérhető maximum +százalékot a vadászatokra. Véglegesen kár lenne megszüntetni a kvízkérdések megválaszolásának lehetőségét, mert ki tudja, egyszer talán más kvízadmin fogja végezni a kérdések elbírálását, illetve a jelenlegi olyan pszichés változásokon megy keresztül hogy még értelmes, változatos nem utolsó sorban érdekes kérdések is bekerülnek majd az adatbázisba, amiknek megválaszolgatása még élvezetes, és az ismereteink bővítésében talán még hasznos is lehet.
Dátum: 2014.05.02. 05:16:15
Inkább ne futott volna le V3-on se, akkor nem lenne ilyen érthetetlen és megalázó eredmény kiírva, mint ami most van.
Legalábbis részemről nagyon így áll a helyzet. Nevetséges.
Ilyen egy csatám egy olyan játékos ellen, aki majdnem 1000 TÖ előnyben van azzal szemben, aki bajnokin legyalázott, és ez már LE szívó cuccban van, nem is a támadó öltözetben:
A csatában összesen 28795 sebzést okoztál, és 15747 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 12003 (+7193) lélekenergia és 13 TP!
Szerinted mennyire vagyok ideges?
Legalábbis részemről nagyon így áll a helyzet. Nevetséges.
Ilyen egy csatám egy olyan játékos ellen, aki majdnem 1000 TÖ előnyben van azzal szemben, aki bajnokin legyalázott, és ez már LE szívó cuccban van, nem is a támadó öltözetben:
A csatában összesen 28795 sebzést okoztál, és 15747 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 12003 (+7193) lélekenergia és 13 TP!
Szerinted mennyire vagyok ideges?
Dátum: 2014.05.02. 05:02:17
Valaki el tudná nekem mondani mi a rák történt a bajnoki viadalon???
Picifrici vitte előlem a medált, úgy, hogy még soha nem győzött ellenem egy csatában sem. Csináltam egy szimulációt, ezzel az eredménnyel:
Te győztél: 20 Döntetlen:0 Picifrici győzött:0
Megtámadtam utána:
A csatában összesen 33365 sebzést okoztál, és 16957 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 (-118) lélekenergia és 30 TP!
Akkor mégis hogy győzött le bajnokin???
A bajnoki miatt nem csinálom a templomos küldiket se egy hete, hogy ne lépjek szintet véletlenül se a viadal előtt, akkor ez most micsoda????!
Picifrici vitte előlem a medált, úgy, hogy még soha nem győzött ellenem egy csatában sem. Csináltam egy szimulációt, ezzel az eredménnyel:
Te győztél: 20 Döntetlen:0 Picifrici győzött:0
Megtámadtam utána:
A csatában összesen 33365 sebzést okoztál, és 16957 sebzést kaptál. Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 0 (-118) lélekenergia és 30 TP!
Akkor mégis hogy győzött le bajnokin???
A bajnoki miatt nem csinálom a templomos küldiket se egy hete, hogy ne lépjek szintet véletlenül se a viadal előtt, akkor ez most micsoda????!
Dátum: 2014.04.25. 22:21:44
Az időnkénti ingyenprém azért szerintem nem lenne egy utolsó dolog, de nem azt kell tőle várni, hogy top playert fog csinálni bárkiből is. Viszont a prémium azért elég jó dolgokat ad a semmihez képest.
A felzárkóztatási kísérlettel se azt szeretné senki(a freeplayereket kivéve), hogy térítésmentesen a toplisták élére helyezik őket, mert ők a hányattatott sorsú, szegény elhanyagolt kicsi freeplayerek. Erősödjenek kicsit, kapjanak reális tápokat, de azt ne akarjuk már elvárni, hogy olyan szintre emeljük őket, mint aki költ a játékra. Aki minden elfogott állatát felszerelésben kennelezteti, aztán granulátummal sajtolja az rohadt sok pénzt tol a játékba. Azért teszi, hogy erősebb karaktere legyen, mint annak aki elmozizza, eldohányozza, elmekizi, vagy bármi más módon költi el ugyanazt a pénzt. Aki meg hátrányos helyzetben van, és havi 500 forintot se tud ez miatt a játékra költeni azt sajnálom, de ők ezerszer kevesebben vannak, mint az inkább másra költő, majd itt síró-rívó játékosok. Havi 2000 forintból azért minden további nélkül lehet egy közép-felső szintű karaktert tartani. Az két doboz cigi ára. Ha a nemdohányzókat nézzük, akkor másfél pizza, vagy 4,5 liter benzin, fél mozijegy ára, nem olyan tétel, ami bárkit is az éhhalálba kergetne. Ezek valamelyikéről kell lemondania annak aki ütőképes karaktert akar, vagy beletörődni abba, hogy akik havi tízezreket költenek erre a játékra, azok törvényszerűen jobbak lesznek. Ez így működik, és akármennyire szomorú is, de be kell látni hogy ez a normális. Ha pedig arról van szó, hogy esetlegesen valamit ingyen kapnál(már ha egyszer megvalósul valami hasonló), annak örülni kell, és megköszönni.
A felzárkóztatási kísérlettel se azt szeretné senki(a freeplayereket kivéve), hogy térítésmentesen a toplisták élére helyezik őket, mert ők a hányattatott sorsú, szegény elhanyagolt kicsi freeplayerek. Erősödjenek kicsit, kapjanak reális tápokat, de azt ne akarjuk már elvárni, hogy olyan szintre emeljük őket, mint aki költ a játékra. Aki minden elfogott állatát felszerelésben kennelezteti, aztán granulátummal sajtolja az rohadt sok pénzt tol a játékba. Azért teszi, hogy erősebb karaktere legyen, mint annak aki elmozizza, eldohányozza, elmekizi, vagy bármi más módon költi el ugyanazt a pénzt. Aki meg hátrányos helyzetben van, és havi 500 forintot se tud ez miatt a játékra költeni azt sajnálom, de ők ezerszer kevesebben vannak, mint az inkább másra költő, majd itt síró-rívó játékosok. Havi 2000 forintból azért minden további nélkül lehet egy közép-felső szintű karaktert tartani. Az két doboz cigi ára. Ha a nemdohányzókat nézzük, akkor másfél pizza, vagy 4,5 liter benzin, fél mozijegy ára, nem olyan tétel, ami bárkit is az éhhalálba kergetne. Ezek valamelyikéről kell lemondania annak aki ütőképes karaktert akar, vagy beletörődni abba, hogy akik havi tízezreket költenek erre a játékra, azok törvényszerűen jobbak lesznek. Ez így működik, és akármennyire szomorú is, de be kell látni hogy ez a normális. Ha pedig arról van szó, hogy esetlegesen valamit ingyen kapnál(már ha egyszer megvalósul valami hasonló), annak örülni kell, és megköszönni.
Dátum: 2014.04.25. 15:37:07
Az alacsony szint relatív, nekem már a 120. is alacsonynak számít, főleg mert nem tudom ütni
Dátum: 2014.04.25. 15:00:34
Nem mellékes kérdés, de nem az a megoldás a már kialakult helyzetre, hogy a fizetni tudó és akaró játékosoknak akik valamit szeretnének is kapni a megdolgozott pénzükért, azoknak a lehetőségeit korlátozzuk, amit hosszú ideje mondanak hogy szeretnének azt egy egyszerű nemmel, vagy egy magyarázattal hogy ezt ezért meg azért nem lehet lerendezzük, hanem megpróbáljuk felzárkóztatni azt, aki nem tud költeni a játékra. De nem azt, aki tudna, de nem akar, aztán sír hogy mennyivel erősebb az az utolsó senki player, aki százezreket és éveket ölt már a játékba, pedig ő is feljön hetente kétszer, és ez a rohadék meg elveri. Vagy az a normális, ha rá hallgatunk, a fizető állomány szemét meg kiszúrjuk valamire alig jó kacatokkal, lehetőleg minél drágábban?
Ha nem elég a free playereknek a hűségszilánkból és a templomkristályból szerezhető őskő, legyen bevezetve őskőszilánk is, a fizető játékosoknak nem fog sokat dobni havi szinten ~50 őskő amit össze lehet ebből rakni, mert feltehetőleg a kőtartaléka sosem esik 2-300 kő alá sosem. Ha mégis, akkor kapott egy kis alamizsnát, aki meg nem vesz követ, másra költi a hűségszilánkot és a templomkristályt annak meg ebből mindenképpen lesz havi fix 50 köve. Bevételkiesést nem okozna, mivel a megrögzött freeplayerek semmilyen körülmények között nem fognak követ venni. Viszont így örülnének, a fizetős playereknek idővel még ellenfelévé is válhatnának, vagy legalábbis már nem hullanának ki az első harci körben. Természetesen őskőszilánk kizárólag vadászatból esne, konkrétan annyi, amennyi a prém nélkül egy hónap alatt gyűjthető max csp-5%(ha valamiért veszítene néhány csp-t), majd ezt arányosan lehetne beváltani maximum 50 kőre. A jelenleg kialakult árakat tekintve, havi 50kő lópikulára sem elég, de mégis egy korrekt gesztus lenne feléjük, és egy hajszálnyi lehetőség. Egyúttal a kis szinten való felesleges tobzódást is meggondolnák.
Egyébként ha a korábbi megnyilvánulásaimat olvastad, elég jól látható hogy viszonylag sokat kampányoltam -eredménytelenül- a lemaradt játékosok érdekében. Viszont ezt soha nem a fizetősek rovására akartam tenni.
Ha nem elég a free playereknek a hűségszilánkból és a templomkristályból szerezhető őskő, legyen bevezetve őskőszilánk is, a fizető játékosoknak nem fog sokat dobni havi szinten ~50 őskő amit össze lehet ebből rakni, mert feltehetőleg a kőtartaléka sosem esik 2-300 kő alá sosem. Ha mégis, akkor kapott egy kis alamizsnát, aki meg nem vesz követ, másra költi a hűségszilánkot és a templomkristályt annak meg ebből mindenképpen lesz havi fix 50 köve. Bevételkiesést nem okozna, mivel a megrögzött freeplayerek semmilyen körülmények között nem fognak követ venni. Viszont így örülnének, a fizetős playereknek idővel még ellenfelévé is válhatnának, vagy legalábbis már nem hullanának ki az első harci körben. Természetesen őskőszilánk kizárólag vadászatból esne, konkrétan annyi, amennyi a prém nélkül egy hónap alatt gyűjthető max csp-5%(ha valamiért veszítene néhány csp-t), majd ezt arányosan lehetne beváltani maximum 50 kőre. A jelenleg kialakult árakat tekintve, havi 50kő lópikulára sem elég, de mégis egy korrekt gesztus lenne feléjük, és egy hajszálnyi lehetőség. Egyúttal a kis szinten való felesleges tobzódást is meggondolnák.
Egyébként ha a korábbi megnyilvánulásaimat olvastad, elég jól látható hogy viszonylag sokat kampányoltam -eredménytelenül- a lemaradt játékosok érdekében. Viszont ezt soha nem a fizetősek rovására akartam tenni.
Dátum: 2014.04.25. 13:57:50
Idézet: McMad - 2014.04.25. 13:26:47
Még egy fizető - nem fizető szakadék erősítő.
Ennél már a lecserélhetőség is jobb lenne (annak, aki változtatni szeretne - én nem, pedig nincs tollászkélgyóm. :-P ).
Viszont itt beeshetne a már máshol említett famierősítő (egyensúlyba hozó) téma.
Vagy Állatoknak spec dolgokat adó cuccok (relik, extraszaki, spec állatfelszerelés).
Pl.: Kennelben is működik a Regeneráció állatszaki, ellenfél állatai 5%-al kevesebbet sebeznek, manaszívás-manaégetés harcba hívott állat esetén, negátor (ellenfél kritütés állatszakija kisebbnek számít portyában az Őrködés mintájára, de kisebb erővel), Epikus állatspec: állat védekezés tul erősítője Epi/Enti ellen, stb.-stb.
A fizető-nem fizető szakadéknak már édes mindegy, mellesleg ha ezt kompenzálni szeretnénk azt nem úgy kellene elérni, hogy a fizetősöktől megvonunk egy lehetőséget amit mindegyikük örömmel fogadna, hanem azzal, hogy valami ingyenes, vagy elérhető árú olyan táp megszerzésére adunk nekik lehetőséget, amit a fizetősek megvéve nem erősödnek. Ilyen lenne például az ingyen prémtagság 1-2 hétig-hónapig ünnepek alkalmából, jutalomként, vigaszdíjként eventeken, hasonlók. Ha tényleg szeretnék szűkíteni ezt a szakadékot, akkor ezer más módja lenne, mint a fizetősök lehetőségeinek nyirbálása, látható keretek között tartása. Vélhetőleg nagyobb eredményt is jelentene minden téren, de részletkérdés.
+2 familiáris egyébként messze nem jelentene behozhatatlan előnyöket, ha megnézed őket, szinte semmi extrát nem tudnak nyújtani, minimális az, amit adnak. Viszont meglehetne a teljes "készlete" familiárisokból annak, aki érez ilyen jellegű gyűjtői kényszereket. Ilyen vagyok például én is.
A familiárisok cserélhetőségének ötlete valóban remek, de igazából akkor értékelném, ha 8 állat közül válogathatnál össze négyet, illetve ne szívassuk azt a kevés embert aki tett érte hogy megszerezhesse az uralkodópálcát azzal hogy az ötödik állata kakukktojás, a harcba hívható familiárisok maximális száma ne négy, hanem a mindenkori maximálisan harcba hívható állatok száma legyen.
Az állatoknak adható relikviák szerintem már sok lenne a jóból, macerás mind játékosként kezelni még ezt is, macerás programozói részről is ezzel szöszmötölni, és rendszeresen új állatreliket kreálni hogy mindenki elégedett legyen.
A familiárisokból viszont lehetne csatlós, az általa adott bónusz 50%-a permamensen megjelenhetne a karakteren, függetlenül attól, hogy elsődleges csatlós, vagy sem. A csatlósnak állt familiáris újra megvehető lenne, és akárhányszor csatlóssá alakítod, mindig feleződik az általa kapott bónusz, kb mint az állatok által kapott sebzések számítása. Mielőtt valaki kitalálná mekkora bunkó vagyok, hogy ilyen brutál tápokat szeretnék a játékba, számolja ki, hogy ez pontosan mit is jelent, mert mondhatni összességében nem jelentős, vegye figyelembe mennyi időbe kerül, amíg annyi fétis kerül a játékba mire valakinek 4-5 familiáris-csatlósa lenne, ami még mindig elenyésző új típusú tápot szolgáltat, valamint mindezt konvertálja át forintba.
Még egy fizető - nem fizető szakadék erősítő.
Ennél már a lecserélhetőség is jobb lenne (annak, aki változtatni szeretne - én nem, pedig nincs tollászkélgyóm. :-P ).
Viszont itt beeshetne a már máshol említett famierősítő (egyensúlyba hozó) téma.
Vagy Állatoknak spec dolgokat adó cuccok (relik, extraszaki, spec állatfelszerelés).
Pl.: Kennelben is működik a Regeneráció állatszaki, ellenfél állatai 5%-al kevesebbet sebeznek, manaszívás-manaégetés harcba hívott állat esetén, negátor (ellenfél kritütés állatszakija kisebbnek számít portyában az Őrködés mintájára, de kisebb erővel), Epikus állatspec: állat védekezés tul erősítője Epi/Enti ellen, stb.-stb.
A fizető-nem fizető szakadéknak már édes mindegy, mellesleg ha ezt kompenzálni szeretnénk azt nem úgy kellene elérni, hogy a fizetősöktől megvonunk egy lehetőséget amit mindegyikük örömmel fogadna, hanem azzal, hogy valami ingyenes, vagy elérhető árú olyan táp megszerzésére adunk nekik lehetőséget, amit a fizetősek megvéve nem erősödnek. Ilyen lenne például az ingyen prémtagság 1-2 hétig-hónapig ünnepek alkalmából, jutalomként, vigaszdíjként eventeken, hasonlók. Ha tényleg szeretnék szűkíteni ezt a szakadékot, akkor ezer más módja lenne, mint a fizetősök lehetőségeinek nyirbálása, látható keretek között tartása. Vélhetőleg nagyobb eredményt is jelentene minden téren, de részletkérdés.
+2 familiáris egyébként messze nem jelentene behozhatatlan előnyöket, ha megnézed őket, szinte semmi extrát nem tudnak nyújtani, minimális az, amit adnak. Viszont meglehetne a teljes "készlete" familiárisokból annak, aki érez ilyen jellegű gyűjtői kényszereket. Ilyen vagyok például én is.
A familiárisok cserélhetőségének ötlete valóban remek, de igazából akkor értékelném, ha 8 állat közül válogathatnál össze négyet, illetve ne szívassuk azt a kevés embert aki tett érte hogy megszerezhesse az uralkodópálcát azzal hogy az ötödik állata kakukktojás, a harcba hívható familiárisok maximális száma ne négy, hanem a mindenkori maximálisan harcba hívható állatok száma legyen.
Az állatoknak adható relikviák szerintem már sok lenne a jóból, macerás mind játékosként kezelni még ezt is, macerás programozói részről is ezzel szöszmötölni, és rendszeresen új állatreliket kreálni hogy mindenki elégedett legyen.
A familiárisokból viszont lehetne csatlós, az általa adott bónusz 50%-a permamensen megjelenhetne a karakteren, függetlenül attól, hogy elsődleges csatlós, vagy sem. A csatlósnak állt familiáris újra megvehető lenne, és akárhányszor csatlóssá alakítod, mindig feleződik az általa kapott bónusz, kb mint az állatok által kapott sebzések számítása. Mielőtt valaki kitalálná mekkora bunkó vagyok, hogy ilyen brutál tápokat szeretnék a játékba, számolja ki, hogy ez pontosan mit is jelent, mert mondhatni összességében nem jelentős, vegye figyelembe mennyi időbe kerül, amíg annyi fétis kerül a játékba mire valakinek 4-5 familiáris-csatlósa lenne, ami még mindig elenyésző új típusú tápot szolgáltat, valamint mindezt konvertálja át forintba.
Dátum: 2014.04.25. 12:31:52
Lehet, hogy te így állsz vele Birka, de én Macinak adok igazat, kellene már a varázsital tuning. Nekem 562+103 a mágiám, és napi szinten legalább egyszer lenullázom. A köves varázsitalok pedig nevetséges, amit regenerálnak. A nemköves italokat nem is említve, bár a két ital között nincs nagy teljesítménybeli különbség, ami elég érdekes egyébként. A napi manakonstrukció és a 3-4 regeneráció+a kalandok, a portyázás közben vesztett VP pedig elég soknak mondható, ritka az a nap amikor ne kéne utánatöltögetni. Azt meg gondolom senkinek nem kell bemutatnom, hogy milyen kellemes amikor a 15. kaland egynél több VP próbát tartalmaz, és vagy lehet elkezdeni vadászni az újabb kalandért, vagy várni másnapig a küldivel, mert nem mindig számít rá az ember hogy legalább 3 italt kellene betöltsön egy kaland miatt. Annyi lenne a megoldása, hogy a Vitalizátorhoz hasonlóan bekerül egy Manalizátor relikvia, aztán akinek kell megveszi, akinek meg nem az másra költi a hordatrófeát.
Dátum: 2014.04.24. 21:48:46
Meg lehetne egy epikus relikvia is, amivel nulla lesz a várakozási idő, mint az entitásnál.
A familiáris idomár ötleted maximálisan támogatom
A familiáris idomár ötleted maximálisan támogatom