Dátum: 2009.07.14. 08:13:34
Szia!
Én megértelek,de miért nem építetek ti is HCS-t?Szerintem(látom a háborúk során) ennél jobban nem tudjátok leredukálni a veszteséget!
Mondok példát is:mi most(is

) több szövetséggel hadakozunk.Namost van egy akinek béke csarnoka van és hiába vezet(ezúton közlöm velük,hogy lement egy fontos csatánk,így most rájuk koncentrálunk) mégis + LE bevételünk van!
Van egy másik akinek viszont HCS-je vanés hiába vezetünk -LE bevételünk van!
Lehet,hogy inkább valamiféle egyensúlyt kéne találni a Jv-nek a két épület között!Azt már világosan lehet látni,hogy akinek BCS-je van az szív méghozzá nem is kicsit!Lehet ,hogy most magam ellen beszélek,de mi is jobban szeretjük a nyílt sisakos szorosabb háborúkat.
Dátum: 2009.07.14. 08:06:02
Majd találkozol velük ne félj!Szinte minden portyakari tagja!

Dátum: 2009.07.14. 08:05:16
Mire a pókkarik eljutnak magasabb szintre ,te már nemis emlékszel rá!Ezért mondom,hogy ne ess pánikba!Hidd el,hogy ki fog egyenlítődni a karakterek közti különbség.Ha meg nem tudod mire költeni az LE-t ,építsd be!
Dátum: 2009.07.14. 08:01:00
Dehogy adom!Magától is rájött!
Hozzád meg úgy sem mennek!

Dátum: 2009.07.14. 07:44:19
hehe....akkor minél többen csináljátok!Még jól is jártok:leütnek és 15% alatt vadászhattok,aztán LE elkölt támadtok(0LE+TP)és megint vadászhattok!Azal meg nem kell foglalkozni mit szólnak majd hozzá

Ajánlom főleg a "tartsd meg a Tp-t magadnak mozgalom"tagjait!
Amit vadásztok akár építésre is költhetitek és akkor nektek is lesz mindenféle épület.
Dátum: 2009.07.14. 07:31:40
A HCS a játék egyik legjobb fejlesztése volt!

Bőven adja a + bevételt!Bár nem tudom te mire alapozod a kijelentésedet(ahogy nézem nem vagytok egy háborús népek,inkább azonnal kapitulálósak),de hidd el én tapasztalatból mondom

Ha ehez még jönne a "lélekhíd" kánaán lenne!
Dátum: 2009.07.14. 00:05:26
Egyébként meg ne ess kétségbe!Ahogy haladsz előre szintben,úgy fog csökkeni a karakterek közti különbség!2 féle úton lehet elindulni,de végén ugyanoda lukad ki mindkettő ;)Ráadásul az épületbónuszok is végesek!
Dátum: 2009.07.13. 23:42:25
Én a helyedben tömném őket TP-vel!Azt szeretik a portyakarik!

És akkor nem kell itt csinálnod a csinnadrattát!

Esetleg ha sokan vagytok és még hadat is üzentek nekik............akkor óránként kaphatnánakTp-t.Akkor aztán még örömtüzeket is gyújtanának

Dátum: 2009.07.13. 21:38:46
hehe...itt mindig valaki sír!

Dátum: 2009.07.13. 20:07:22
........
Én is villámot akarok
Edit:egy jóbarát kedvéért!
Azért a villám még jöhet

Dátum: 2009.06.28. 18:03:12
Rendben elolvastam és megkövetlek!A többivel pedig csak részben tudok egyetérteni

Dátum: 2009.06.28. 16:40:04
Azért remélem nem sértettem meg senkit!
Mehet a lepontozás!Úgyis utol akarok érni valakit!

Dátum: 2009.06.28. 15:17:58
Egy uccsó hsz.Azt árulja már el aki lepontozta az üres hsz-met mi alapján döntött?
hehe.....nem bosszant,csak érdekelne.
És ezt?

hehe
Dátum: 2009.06.28. 14:54:17
Érdekesen értelmezel.

Nem azt mondtam,hogy nullák,hanem hogy ne azért kapjanak valamit "ingyen" mert ők a többieknél jobban tudnak valamit!
Neked külön mégegyszer: az "átlag" is had kapjon esélyt ha nekik fontos!Egyébként mennyivel teszik élménydússá(Anababa-nem akartam nevesíteni senkit) a játékot az "átlagnak" azzal,hogy naponta fejik őket?Vagy esetleg milyen fejlesztést csináltak a játékban?
Mindegy részemről lezártam a dolgot!
u.i:szerintem itt nem a pénz határozza meg elsődlegesen hogy valaki (aki szerinted nagy játékos)jó legyen!
Dátum: 2009.06.28. 12:34:42
Még mielőtt valaki azt hinné magamért beszélek,ki kell ábrándítsam:4 dukátom van és nem is állt szándékomban kártyán szerepelni!
Edit:szóköz
Dátum: 2009.06.28. 12:28:34
Olvasd el még egyszer!A "letettem........" szerintem nem állja meg a helyét(csak az ő szempontjukat említettem)!Szerintem meg semmit nem tettek le!!Olimpiai bajnokok?Netán feltalálók?Az hogy valaki előbb kezdte?Na bumm!Az ,hogy valaki egész nap a gép előtt ül és erősebb mint más?Na bumm!Nem esek hasra ezektől.Itt arról van szó(szerintem),hogy kiírták licitálásra a dolgot, és erre mindjárt megjött a sírás arról,hogy kik érdemlik meg!Most is csak azt mondom amit az előbb:ha akarnak mert nekik is jelent valamit a dolog licitáljanak!Viszont EBBEN a dologban senki ne élvezzen előnyőket!
Dátum: 2009.06.28. 12:00:21
Erre inkább megoldást jelentene,egy előzetes szűrő amin fennakadnának a jogvédett(esetleg tényleg bugyuta) nevek!

Dátum: 2009.06.28. 11:52:26
Na ez jellemző!Rizikó nélkül ingyen kell minden,mert "letettem valamit az asztalra"!Szerintem meg semmit nemkell kapniuk ingyen!
Jöhet a lepontozás megint nem hat meg!

Dátum: 2009.06.28. 11:50:06
Én azt mondom,hogy miért kéne bárkit is lenézni?Ha van dukátja licitáljon bárki aki akar!Meg miért is érdemelne meg bárki itt ingyen bármit is?Pfff.......én soha nem estem hanyatt egy név előtt sem!Ha ők is akarnak kártyán szerepelni licitáljanak mint bárki más!Csak azért mert xy-nak hívják szerintem semmi pluszt nem érdemel!Nem is értem a felvetést(azt leszámítva,hogy hazabeszélés szaga van a dolognak).

Eddigis kapott iminden "név"már eleget a fejlesztőktől
Igenis hajrá, akár Pistike11 is licitáljon,és ha ő adja a legtöbbet legyen kártyája!
Dátum: 2009.06.28. 07:49:30
Szerinted ki érdemli meg?A játkban mi alapján?Csak azért mert erősebb karakter?Vagy mert előrerohant?Aki sok őskövet vesz?
Nem hiszem,hogy az önként kinevezett "mindentmegmondok,mindenttudok" karaktereknek kéne dönteni.