Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Csirguz

Oldal: 12345678
Dátum: 2008.10.18. 20:33:57
Hány kiló egy kiló tömör cső?
1000 gramm
nincsen tömör cső, mert az rúd és azt hosszúságra mérik <-- jó válasz
1 kiló
1 tonna

He? 1 kg cső -ELNÉZÉST, RÚD- az 1 kg RÚD. Akkor is ha méter hosszú az akkor is 1 kg!!
Dátum: 2008.10.18. 20:29:03
melyi ragadozó dinoszaurusz volt a legokosabb
Allosaurus
T-rex
spinosaurus
velociraptor <--- jó válasz

No Comment
Dátum: 2008.10.18. 13:30:13
Hány Hobbit indult el a Megyéből?
1
3
2
4 <--- jó válasz

Nem túl egyértelmű, mert mikor elindultak akkor csak Fródó meg Samu ment, és az Öreg-erdő előtt csatlakozott hozzájuk Pippin és Trufa.
Dátum: 2008.10.17. 20:48:05
-A háború!! -kiáltotta Lia amint kifújta magát.
-Miféle háború?! -értetlenkedtek a többiek, és visszafordultak az ablakhoz. Éppen pár izomtól duzzadó, mondhatni már nem emberi alak lépett ki a tűzből. Belevágták a kezüket a maradék tartógerendába, és falba, mire azok reccsenés közepette összeomlottak.
-Kik ezek? -kérdezte kétségbeesetten Bulcsú, apját átkarolva.
-Harcosok... a rubin hordából... az óidőkben felesküdtek ellenfeleik elpusztítására... -mondta Camelus, és szörnyülködve figyelte a lángokat.
-A Kublások?! Mi történt velük? -rémült meg Khetty, tekintetét Liára szögezve.
-N-Nem t-tudom.
Az alakok mikor eltávolódtak a tűztől a tekintetüket utoljára rávetették a barlangra, mintha azt vizsgálnák kellőképpen elpusztították-e, majd eltűntek a fák között.
-Ide nem jönnek? -kérdezte reménykedve Bulcsú az apjától.
-Nem. -mondta Camelus, és próbált meggyőző képet varázsolni az arcára, de legbelül ő is rettegett a közelgő támadástól. Tudta, hogy hamarosan eljön az idő amikor nekik is szembe kell szállni a rubin hordával, és ez alól Bulcsú sem kivétel.
Dátum: 2008.10.16. 22:56:14
Visszaült az egyik székre a szoba egy setétebb sarkában, és szótlanul nézte a férfi minden mozdulatát. Mikor a fiú a ruhákhoz nyúlt kérlelően Csirguzra nézett, majd tekintete az ajtóra vándorolt.. nem érkezett válasz, így kénytelen volt helyben magára kapni az öltözéket. Egyetlen szót sem ejtett ki, mégis rengeteget mesélt. A mozdulatai jellegtelenek, az arca pedig fiatal volt. Fekete, göndör haja, a szeme, és a szíve barátságot, és csupa jóindulatot sugárzott, mégis haragosan viselkedett.
-Hogy hívnak? -szólalt meg végül Csirguz.
A férfi nem felelt, hanem elindult az ajtó felé, de megtorpant, és az szobasarokra vetette tekintetét.
-Tapló... -gondolta Csirguz, de nem tett semmilyen mozdulatot. Pár kínos másodperc után a férfi kilépett a szobából, és elindult a konyha felé, otthagyva a magában fortyogó Csirguzt. Úgy látszott ismeri a járást, mert a legrövidebb úton indult el gondokodás nélkül.
Dátum: 2008.10.15. 17:31:39
Még1 aranyos:
Milyen sereg nincs a Warhammer Fatasy Battle játékban?
Gyíkember
Birodalom
Oriental
Bretonnia
Dátum: 2008.10.15. 17:27:52
Milyen lesz a Néger ha bemegy a Fehér-tengerbe?
Vizes
Fehér
Fekete
Semmijen

Én rányomtam egy azonnal töröljéteket, és megindokoltam, Aztán nem kaptam meg a többi kérdést!! Most mivan?? Ez valami új kvízes rendszer? Mer csak egy kérdést kaptam a 4 vadászatért! Ezek a kérdések pedig nem viccesek hanem idehesítőek nem tudom ki tud ezen derülni egyet!
Dátum: 2008.10.14. 18:45:56
Szeretném megkérdezni, hogy a kémgömb tulajdonképpen milyen bónuszokat ad. Látható vele az ellenfelem jelenlegi Le-je?

Szeretnék tudni róla mindent! A választ előre is köszönöm,

Csirguz
Nah így már kezd értelmet nyerni a topic Mondjuk arra nem is gondoltam hogy magát a csatát írjátok át. Jópofa lett, Mormord, Sztavrogin satöbbi.

Hát igen Wocsok, ki gondolná milyen hatalma van egy jól megfogalmazott, átgondolt beszólásnak. Lehet én is rászánom majd magam és csinálok 1-2 ilyet, de most foglalt vagyok a Napkapuban

Szval grat, nem gondoltam volna hogy ebből is egy szerepes topic szerű lesz
Dátum: 2008.10.13. 21:37:57
*Ráugrott az egyik hátsó lábára, mire a madár mintha egy csatabárdot vágtak volna belé felbömbölt, és a levegőbe lendítette a manót, aki belerepült a torony falába. A felszálló por eltakarta a zuhanást, így a varázslók nem láthatták, hogy Khetty kiskedvencének megvannak-e még a végtagjai.
-Acabo!! -rémült meg Khetty és a manóhoz akart rohanni, de rákényszerítette magát a maradásra.
-Lehet nem kellene annyira elsietni a dolgot. -mondta Csirguz.
*A madár bal hátsó lábán -ahova Acabo ugrott- fekete foltok jelentek meg. Úgy nézett ki mint a papír égése, és egyre csak terjedt minden irányba. A foltok üresek voltak; láthatatlanok; átlátszóak.
-Ez-Ez elég? -dadogott Bulcsú- dehát tűzből van!
*Mindenki tátott szájjal figyelte az eseményt, s lassan elfogyott a madár hátsó lába.
-Segítenünk kell neki! -mondta Khetty, aki az egyik pillanatban Acabo-ért aggódott, a másikban pedig a tűzmadárért, és úgy tett mintha nem tudta volna eldönteni, hogy melyik a fontosabb.
*Eközben a madár a nyakát szinte kitekerve fújta a hátsófelét, hogy csökkentse az égést.
PÖLÖ:

Qulatzar az Akkult VS Csirguz
(Gyémánt Horda) VS (Smaragd Horda)

Csata kimenetele:

Qulatzar az Akkult idomított állata, Xamilla, egy 5. szintű zertax is részt vesz a csatában. Ahogy meglátjátok egymást, rohanni kezdtek.
Mormolsz, kezedből kirepül egy energialövedék. (-10 VP). 36 sebzést okoztál.

Qulatzar az Akkult rohanás közben megidéz egy tűzfuvallat varázslatot. Gyorsak a reflexeid, próbálsz félrevetődni. Csak 16 pontnyit sérültél.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Qulatzar az Akkult páncéljáról.
Qulatzar az Akkult az Yssuf tőrével a felsőtestedet célozza! Könnyedén félrehajolsz. Xamilla acsarogva támad. 2 életpontot sebzett
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a szilmill varázstőrrel. 12 pontnyit sebeztél.
Qulatzar az Akkult rád veti magát, az Yssuf tőrével sebezhető pontot keres. Melléütött! Xamilla acsarogva támad. Mellé!
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Talált, 21 sebzést okoztál.
Védekezőn felemeled fegyvered, de ekkor Qulatzar az Akkult egy alsó támadást indít. 22 életpontot vesztettél. Xamilla is rádtámad. 2 sebzés!

A csatában összesen 69 sebzést okoztál, és 42 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 28 lélekenergia és 3 TP!

Qulatzar az Akkult - 7. szintű végzetúr
a Dawn of fire szövetség tagja

Harcoló lény:

Xamilla (5. Szint)
Az állat aktuális tárgya: díszes nyakörv

Viselt tárgyak:

Yssuf tőre
+acélkristály;

tűzfuvallat;

kiégett rúnapáncél
+elnyelő;

kiégett rúnapajzs
+izzó opál;

//Ez az a csata amire így hirtelen büszke lehetek mert Qulatzar jóval erősebb nálam, így elég nagy mákom volt.//
Rendben, de akkor igényesebben kellene berakni a csatákat. Először is az olyan finomságokat, mint az "Ugrás a karakterlapjára" szövegeket ki kellene szedni, a sorokat elválasztani a csata kezdésekor, esetleg félkövérrel kiemelni a neveket, és a szövetségeket, dőlttel a csatát és ezeket a színes szövegeket, a többi adatot pedig az egész aljára gyűjteni, mint mellékes dolgok.

Smaragd harcos, pls módosítsd a hsz-eidet, mert rontja a látványt. Nem elég csak bemásolni a szöveget, meg is kell formálni azt
Bocsi de ennek baromira nem volt értelme. Dedikált lélekenergia szerzési lehetőség a top listákon szereplőktől? Ez vmi díj, hogy megtámadhatod a topon szereplő végzeturakat? Szerintem senkinek nincs kedve ahhoz, hogy mások harcait olvasgassa...

Öregem, ha nem lennél ki kéne találni.
Dátum: 2008.10.12. 12:36:15
A Counter-Strike nevű játékban mien fegyver NINCS?
AK-47
AWP
M4-A1
Rocket Launcher <--- jó válasz

egyébként Dolgos, ezen ne hergeld fel magad, egyszerűen a nehéz kérdések "Azonnal töröljétek" értékelést kapnak, mert a nép nem képes 10 mp alatt le ctrl-c-zni a kérdést aztán be ctrl-v-zni a google keresőjébe.
Dátum: 2008.10.11. 23:46:13
*Mikor leült, Bulcsú rögtön kanalat és villát ragadott, és elkezdte magába tömni a sültet amíg apja ki nem oktatta az asztalnál való illedelmes étkezés szokásairól. Ettől függetlenül az egyetlen nyugodt ember Mortazor volt, akiről nem sütött le ugyanaz a gyermeki kíváncsiság, és türelmetlenség a terem iránt mint Bulcsúról. Gyorsan megvacsoráztak, majd mindegyikük sietve lépkedett a berobbant ajtó felé, és megálltak, hogy bevárják a többieket.
"Bár 1-2 láda kristály lenne bent!"
"Vagy egy kristálygömb!!"
"Vagy egy -bizonyos- láncravert férfi!"
*Így folytak a találgatások, de megnézni nem nézték meg. Nem. Tudták, hogy ebbe a terembe csak együtt léphetnek be.
Dátum: 2008.10.10. 19:41:33
Egyiptomban melyik állat nem őshonos?

Szkarabeusz
Kétpúpú teve <--- jó válasz
Házimacska
Pápaszemes kigyó

A kérdés "Azonnal töröljétek" értékelést kapott... oké, lehet kicsit hülyén van megfogalmazva, de szerintem érthető. Bezzeg én nem tudok pontozni
Dátum: 2008.10.10. 14:52:31
*Noha a többiek nyugovóra tértek egy pillanatig sem tudták lehunyni szemüket. Hallották Mortazor szenvedését, és ahogy Khetty nyugtatni próbálja... sikertelenül, mert Mort nem volt magánál, csak fel-felordított, nyögdécselt. Az éjszaka örökkévalóságnak tűnt, majd szépen lassan elszendergett mindenki, hogy a kiabálás elől álmaiba burkolózzon. Khetty hiába próbált volna elalélni, mert Mortazor alighanem felébresztette ha csak egy kicsit is lehunyta a szemét.
Úgy reggel 4-5 óra fele Csirguz vette át Khetty helyét. Még sosem látta ilyen kimerültnek. Szeme alatt karikák voltak, haja kócos volt, és alig bírt feltápászkodni őrhelyéről. Mortazor látszólag semmit sem vesztett fájdalmaiból, bár már egyre ritkábban ordított, inkább csak nyögdécselt.
-Aludd ki magad, Khetty! -szólt Csirguz
-Mmmmmmmmm -hümmögött, mert már alig jött ki hang a torkán, majd lement a szobájába.
Dátum: 2008.10.09. 15:01:25
*Pár óra böngészés, és pár csésze kávé után Lia felkiáltott a polcok közül:
-Megvan!
*Már elmúlt éjfél, de ez embereinket cseppet sem zavarta, mert a teremben teljesen elvesztették időérzéküket. Egy asztal köré gyűltek és a könyv fölé hajoltak amit Lia tartott. Fellapozta az ismerős oldalakat, és megmutatta a képeket.
-Tessék, itt a kép! Mondtam, hogy itt a kép! -mondta
-Nem kételkedtünk az igazadban -felelt Csirguz, amire nem kapott választ.
*A csend már-már kézzel fogható volt. Mindenki a kézzel írt könyvre, és a benne lévő festményre összpontosított. A lángoló háttérben egy vérttel, és két lándzsával felfegyverzett emberi alakú lény döfött a szörnyeteg felé. A többi képet is megnézték, de cseppet sem voltak olyan kidolgozottak mint az első. Mind olyan lényeket ábrázolt, amit nemhogy senki sem látott életében, de még nem is hallott felőlük.
Dátum: 2008.10.07. 18:19:49
*Úgy látszott mindenki megbékélt a gondolattal, hogy újabb lakosuk lesz. Lia kedvesen beszélgetett a fiúval:
-Aztán a möszezselét szereted-e? Sokszor szoktál varázsolni? Voltál-e már igazi vadászaton? -kérdezgette, de Bulcsú inkább csak bólogatott.
*Így telt az ebéd, Camelus szíve pedig dagadt a büszkeségtől. Amikor végeztek mindenki megdícsérte a gyermeket, majd a dolgára ment. Lia a konyhába Bulcsúval együtt, a többiek pedig elkezdtek készülődni az ajtó kinyitására.
Dátum: 2008.10.07. 16:02:28
Üdv!

Sokan írták már:
Az egyetlen amiben rossz a játék az a portyázás! Ha szándékosan is kisebbeket/gyengébbeket támadok mint jómagam, képes vagy elveszteni több száz LE-t. Viszont ha velem egyenlő játékost támadok, akkor kb 50% hogy megnyerem. És nem is láthatatlanok, nem is segítenek nekik, esetleg pihennek, de azt is ritkán. Nem is mondhatnám, hogy gyenge karakterem van. Túl nagy a random, és ez eléggé le tudja hordani a kedvem, amikor egy 2000-es pajzsra gyűjtök, és jön pár nálam gyengébb karakter és elvisznek 200-300 LE-t fejenként! Ráadásul akkor is ez van amikor szövi nélküli karaktert támadok.

Csirguz
Oldal: 12345678