Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Abcdefg

Oldal: 12345678910
Dátum: 2014.06.27. 17:09:59
Ez így van. Viszont erre csak egy kérdésem van: és? Van egy kővásárlási opció a játékban, ami kiegészült egy extrával (kiégett). Ne csesszük már el egy rakás ember játékát azért, hogy néhányan nagyobb extrához jussanak. Egyébként a vicc az, hogy a befizetők is beváltják a kiégett kavicsot platinára, és emellett sírnak, hogy nem tudnak duplázni. És most ennek megoldására azokat szopatják, akiknek népi pluszt jelentett a platina beváltás, arról nem beszélve, hogy ezeknek a játékosoknak a nagy része nem is portyából szerezte.
Ne abból indulj ki, hogy neked tele lesz a raktárad kiégettel, amivel duplázni tudsz, hanem abból, hogy egy csomó ember nem tudja beváltani, és mindezt azért, hogy te ellophasd. Ez a baj.
Dátum: 2014.06.27. 16:12:13
Ne haragudj, de komolyan úgy gondolod, hogy ahhoz a néhány játékos nehezen akceptálható kéréséhez kell igazítani a játékot, sok más játékos kárára, akiknek azért vannak álmatlan éjszakái, mert a maxos befizetését nem tudja megduplázni? Na ne vicceljünk már. Ez pont olyan, mintha azért emelnék adót az minimálbéreseknek, hogy a gazdagoknak csökkenthessek, mert forintban kifejezve sokallják, amit be kell fizetniük.
Dátum: 2014.06.27. 15:46:11
Jól gondolkozol, csak rossz irányba. Az egész arra megy ki, hogy aki eddig is, és ez után is be fog tudni fizetni, az tudjon duplázni, mert most nem tud, és jajj. Az, hogy ez keveseket érint, és a többség lesz hátrányosan érintve, az mindegy. Egyébként én csak azt nem értem, hogy nekem hogy eshet kiégett a portyákon, miközben 29-es a lopásom. Még egyszer leírom: 29-es. Simán össze kéne, hogy jöjjön a befizetőknek annyi, hogy duplázni lehessen. Kizárt dolog, hogy csak én találom meg a rabolható kiégetteket.
Dátum: 2014.06.27. 15:40:19
Akkor viszont a templomba történő platinaáradatot is tedd fel szavazásra, mert azt is legalább akkora hibának tartom, mint a szerencsekerékbe történőt. Már most is olyan gagyi időnként a templom kis zsákjaiban található "ajándék", hogy nacsak, ha ez most átváltozik platinára, biztos idegbaj lesz belőle.
Dátum: 2014.06.19. 20:30:00
Mester, ne ijesztgess...
Dátum: 2014.06.19. 19:04:33
Ha van 110 lé-d, aktív lesz az ablak, amiben ez a feladat van. Csak rá kell kattintani.
Dátum: 2014.06.19. 17:03:37
Szerintem nálad a drakónok az eventcsaták, 42 TP-ért, a 20 TP-s a térkapu.
Dátum: 2014.06.19. 14:05:33
Csak azt felejted el, hogy aki HUF-ban vette fel, az az első perctől tisztában volt a törlesztője nagyságával, és ezt vállalta. És ami nem mellékes, csak a kamatemelkedés miatt nőtt a törlesztője, kb. 20-30%-ot. Ezzel szemben a valutásoknak ott volt a vételi-eladási különbség, a forint bezuhanása, a svájci frank erősödése, és alsó hangon egy 100%-os kamatemelkedés. Ez azért nem ugyanaz.
Dátum: 2014.06.19. 13:01:32
Hát nem.
Dátum: 2014.06.19. 10:23:28
Nekem megmaradtak a téglák, amikor szövetséget váltottam.
Dátum: 2014.06.15. 16:22:18
250-es szinten van.
Dátum: 2014.06.15. 10:33:52
Komolyan elgondolkoztam rajta, hogy ennyire rosszul látom-e a dolgot, de akárhogy töröm a fejem, nem látom, hogy igen. Amíg ti egy csatlóst felhúztok 150-ről 250-re, és kaptok érte +10 tult, ugyanennyi TP-ből két kisebb csatlós lép 2*10 szintet, ami +20 tul. Ugyanannyi csatlósszintlépéshez sokkal kevesebb akció kell, közben fejlődnek a TP növelő hátterek, hogy amikor már nagy szintű csatlósokat kell nevelni, relatív gyorsabban fejlődhessenek. Miért szűk látókörűség, vagy egyik napról másikra élés ez? Pont az a lényege, hogy minél több csatlósa legyen az embernek, mert alacsony szinten kevesebb erőforrásból tudnak szintet lépni, tehát gyorsabban, és ugyanakkora értéke van egy alacsony szintű csatlós szintlépésének, mint egy 200+ szintűnek.
Dátum: 2014.06.14. 21:12:51
Én is:
Idézet: Abcdefg - 2014.06.13. 20:25:17
Igen, szerintem pont azok sérelmezik, akiknek megvan a négy, és szúrja a szemét, hogy nem a játékon keresztül érhető el a következő. Az eddigieknél az volt a jó, hogy mindenki eldönthette, hogy meg akarja szerezni, vagy nem. Most meg egész egyszerűen egy rakás ember számára elérhetetlen. Pont fordítva kéne csinálni: először a játékban tenni elérhetővé, utána, ha valakinek kell, és akar rá áldozni, akkor vegye meg.
Dátum: 2014.06.14. 20:52:31
Ez egy lehetőség, amit te választottál és eszerint kezeled a csatlósokat. A másik verzió, amit én is csinálok, hogy kiváltom az összes fétist, és csatlósként nevelem őket tovább. Neked van egy 250-es, meg egy akármekkora, kb. +35-40 körül kapsz bónuszt, nekem +55. Mindenki eldöntheti, hogy melyik a célravezetőbb. Arról nem beszélve, hogy csatlósként gyorsabban fejleszthető, mint állatként, akár úgy is, hogy többen vannak. Egy zabálással lép a csatlós 1 szintet, egy templomból kijön +10 csatlósszint, míg a tenyészállatok nálam 2*48 óra alatt lépnek 1 szintet, ami fél csatlósszint. Szóval ez csak egy lehetséges variáció a taktikára, de a vita nem erről szól, hanem a hozzáférhetetlenségről. Szóval szerintem is egy kicsit félrevitted a témát.
(Lovag nem a haverom, mielőtt valaki félreértené)
Dátum: 2014.06.13. 21:14:19
A fétissel kapcsolatban szerintem nem jól látod. Az összes eddigi haszontalan, és valószínűleg az ez utániak is azok lesznek, egy dolgot kivéve, a tulajdonságra adott +. Ezért hátrány, ha egyhez nem jutsz hozzá. Tök mindegy, mekkora állatra rakod rá, akár egy ötvenesre is jó, mert az rögtön +6. Ez, ha úgy nézed, hat templom (6 hónap) bónuszával egyenlő. Nekem megvan eddig mind, kettőt raktam magas szintűre, kettőt alacsonyra. Egy van, ami állandóan aktív, a többi kapja a zabálást meg a templomkristályból vett csatlóskristályt. Egy templomból kijön 54 tk, az 54ezer TP egy csatira, az tíz szint. Tehát remekül lehet őket fejleszteni. Szintemen jól is állok vele. Szerintem.
Mod.: nem megfeledkezve arról a 300 db kristályról, ami a fétis mellett figyel. Az kapásból 60-70 szint egy alacsony csatlósnak.
Dátum: 2014.06.13. 20:25:17
Igen, szerintem pont azok sérelmezik, akiknek megvan a négy, és szúrja a szemét, hogy nem a játékon keresztül érhető el a következő. Az eddigieknél az volt a jó, hogy mindenki eldönthette, hogy meg akarja szerezni, vagy nem. Most meg egész egyszerűen egy rakás ember számára elérhetetlen. Pont fordítva kéne csinálni: először a játékban tenni elérhetővé, utána, ha valakinek kell, és akar rá áldozni, akkor vegye meg. A másik fonák dolog, hogy a befizetés mellett ráadásul egy olyan feltétel is bekerült, ami nagyon kevesek részére elérhető. Az pedig, hogy valakit kérjek meg, hogy fizessen be, az nem működik. A kezdetek óta itt vagyok, de nincs egy olyan játékos sem, akinek nyugodt szívvel elutalnék nemhogy tízezret, de még ezret sem.
A konstrukciót nézve meg akárki akármit mond, ez bizony fétis 10 és 20 ezerért. Ez pedig hányinger.
Dátum: 2014.06.13. 16:57:01
Nem beszélve a fétis mellett lévő egyéb nyalánkságokról.
Dátum: 2014.06.11. 17:14:49
Én nem akarok olyan magas röptű hőbörgést előadni, mint egyesek, de ezt nagyon komoly hendikepnek érzem, hogy csak a találkozón lesz hozzáférhető a fétis.
Dátum: 2014.06.11. 13:52:40
Ellenőrizve, +10 mindenre.
Dátum: 2014.06.11. 13:06:44
Mert NEM VADÁSZATNAK SZÁMÍT!
Oldal: 12345678910