A játék jó, de ez a rózsaszín felhő amit itt festettek azért nem valóság....(szerintem a beholder multjával ez a szint elvárható, én azért kezdtem mert játszottam a többivel és számítottam egy minimumra)
túlzottan pvp-re van kihegyezve, illetve 3 hét alatt hatalmas szakdékok alakultak ki, amik gyakrlatilag behozhatatlanok, (sőt tovább fognak méllyülni) ezenkívül nagyon kéne pár alternatív lehetőség
SZerényVéleményemSZerint
Hozzászólások - Sultankalifa
Dátum: 2008.10.22. 09:55:42
Dátum: 2008.10.22. 08:22:23
ha már támadták az ellenfeledet az elmult egy órában akkor 2. támadás 80% 3. 60% stb LEt és Tpt ad, valószínüleg te voltál a sokadik az órában aki ütötte!
Dátum: 2008.10.21. 15:31:07
félek, hogy semmi....
szemben a Beholder korábbi levelezős játékaival (mindegyikkel játszottam) ez a játák pvp-re van élezve, amivel nem is lenne baj, ha nem korlátoznák folyamatosan, de így tényleg elveszíti az értelmét....
szemben a Beholder korábbi levelezős játékaival (mindegyikkel játszottam) ez a játák pvp-re van élezve, amivel nem is lenne baj, ha nem korlátoznák folyamatosan, de így tényleg elveszíti az értelmét....
Dátum: 2008.10.21. 10:29:37
Lásd korábbi hozászólásom, teljesen egyetértek, tamagocsi kell a népnek. Már a PP is brutális korlátozás, kár lenne folytatni a lehetőségek szűkítését.
Dátum: 2008.10.21. 10:26:46
állatok harcértékével kapcsolatban kérdezném, hogy melyik erősebb:
1200 LE idomítású 6 szintű,
vagy
3600 LE Idomítású 1. szintű
tazt tudom hogy a második több ÉP-t kap szintlépésenként, de amíg nem lép addig 1es SFÉje és sebzése van vagy azért több mert erősebb, illetve eslyesebb-e hogy talál mint a másik?
vagy
tazt tudom hogy a második több ÉP-t kap szintlépésenként, de amíg nem lép addig 1es SFÉje és sebzése van vagy azért több mert erősebb, illetve eslyesebb-e hogy talál mint a másik?
Dátum: 2008.10.21. 10:25:08
állatok harcértékével kapcsolatban kérdezném, hogy melyik erősebb:
vagy
vagy
Dátum: 2008.10.21. 10:17:48
Néhány javaslatom lenne:
1. részletes keresési feltételek pl. szint, varázslat, tárgy stb.
2. napi összesítő a portyákról szerzett/vesztett LE tp stb.
3. Támadás előtt számláló hogy mi az arány adott végzetúrral szemben (hánysor találkoztunk, ki mennyit nyert, mennyi a LE arány egymással szemben stb.
szerintem hasznos kis statok lennének
1. részletes keresési feltételek pl. szint, varázslat, tárgy stb.
2. napi összesítő a portyákról szerzett/vesztett LE tp stb.
3. Támadás előtt számláló hogy mi az arány adott végzetúrral szemben (hánysor találkoztunk, ki mennyit nyert, mennyi a LE arány egymással szemben stb.
szerintem hasznos kis statok lennének
Dátum: 2008.10.20. 22:56:21
Az lesz érzékelhető, hogy a 50-75 emberből akit támadhatnék, a szintemen abból 20-30% ismét kiesik, mert támadták az elmult 15 percben, de ez még mindig jobb korlát mint a PP. A kettőt együtt nem kellene....
Dátum: 2008.10.20. 17:48:03
A szabályok menetközben történő változtatására volt már precedens ebben a játékban....
egyébként egyetértek veled
egyébként egyetértek veled
Dátum: 2008.10.20. 17:46:02
Ez egyedi eset szerintem, te is tanultál belőle, de emiatt nem kell megváltoztatni a játékot! 30 pp, úgy hogy csak saját szintüeket támadhatok, esélytelen elkölteni ha még egy-két korlátozás bekerül!
Dátum: 2008.10.20. 17:06:54
Hány féleképpen fogják még korlátozni a portyázást? szerintem töröljük is el az egészet, jó a tamagocsi!
OFF
ha valaki gyüjtöget és nem elég erős és odáig sem jutott el hogy ha gyűjt 15% alatt legyen a HP-je azt formolják szét nyugodtan, ő a LOOSER! nem rá kell szabni a szabályokat mert nincs stratégiai érzéke és mindig szívni fog!
OFF
ha valaki gyüjtöget és nem elég erős és odáig sem jutott el hogy ha gyűjt 15% alatt legyen a HP-je azt formolják szét nyugodtan, ő a LOOSER! nem rá kell szabni a szabályokat mert nincs stratégiai érzéke és mindig szívni fog!
Dátum: 2008.10.20. 15:21:08
ja és az időről meg annyit, hogy esőben ez kevesebb (kb fele)
Dátum: 2008.10.20. 15:20:16
csapda készítés *0,5 % esélyed lsz minden vadászatnál, hogy nem leölöd, hanem befogod a lényt
Dátum: 2008.10.20. 08:31:19
Felvettem a lépj 2 szintet küldetést, 1 léptem, a számláló mégsem jelzi a küldetésnél, ez így rendben van, vagy hiba?
Dátum: 2008.10.17. 11:18:00
Szívósság szakértelemnél csak én kapom meg a bónusz harcikört, vagy az ellenfél is? Ha ő is tud ütni, neki vannak mínuszai?
Dátum: 2008.10.15. 09:26:08
A szövettségi háborúkat is erősen tönkreteszi a PP, mert komoly torzítást jelenthet, ha az egyik szöviben 30x támadhatnak fejenként, míg a másikban 15x szvsz.
Dátum: 2008.10.15. 09:09:04
A Portyázás további korlátozása a játékot a teljes unalom felé viszi, 30 pp, és csak lefelé kerül pontba jó megoldásnak tűnik, esetleg ugyanilyen metódusban lehetne 20, de ha napi max 15-öt lehet ütni nem érdemes játszani!
Dátum: 2008.10.13. 09:18:49
Mit jelent: "Nomen est omen"
a név kötelez --------ezt jelölték jónak, szó szerint a név végzet, de a név előjel fordítást szokták használni!
én hibám
nincs több ámen
férfi nélkül jobb
a név kötelez --------ezt jelölték jónak, szó szerint a név végzet, de a név előjel fordítást szokták használni!
én hibám
nincs több ámen
férfi nélkül jobb
Dátum: 2008.10.10. 20:43:19
"Ki az a magyar színművész, akire Richard Burton - miután megnézte egy szerepben, amiben Oscar-díjat
Csákányi László
Sinkovics Imre
Páger Antal
Darvas Iván"
töröljétek, légyszi, mert ez nem kérdés, és nem is értem mit akar
Csákányi László
Sinkovics Imre
Páger Antal
Darvas Iván"
töröljétek, légyszi, mert ez nem kérdés, és nem is értem mit akar
Dátum: 2008.10.10. 10:18:24
csináltak a játékból egy kiváló tamagocsit......
már az UL bevezetését várom, akkor legalább tudtam hogy mikor jön a fordulóm, tényleg mér' nem postán kersztül játszunk?
már az UL bevezetését várom, akkor legalább tudtam hogy mikor jön a fordulóm, tényleg mér' nem postán kersztül játszunk?