Hozzászólások - El Diablo
Dátum: 2009.07.18. 11:21:47
Ezt nem tudtam.Ennek mi értelme van?
Dátum: 2009.07.18. 11:20:24
Most 43. szintű(ma leszek) vagyok,és folyamatosan azt kell hallgatnom most már 7-8 szint óta,hogy milyen szar lesz nekem.De ezek ellenére nem az!Sőt!Miért kell mindig mindent megreformálni,ha egy szűk rétegnek nem tetszik?Állandóan valami nem jó(pl. kivégzésreform,mostanában a fertőzés, most a VF).Én is egy csomó dolgot másként csinálnék,de nem verem az asztalt,hogy akkor változtassunk.
Dátum: 2009.07.18. 10:17:00
Miért cseszné szét?Miért tünne el az utánpótlás?Megyünk mi is előre csak lassabban.Én minden szinten ugyanazokkal találkozom.VF nélkül esélytelenek lennénk a szintetek környékén.
Dátum: 2009.07.18. 10:12:22
Most majd én is figyelem(bár miért ne lenne akkor így)!Mondjuk egy-két kivételtől eltekintve akkora kúttal rendelkező szövetséget támadunk mint a miénk!A többi presztizs vagy személyes.
Dátum: 2009.07.17. 07:12:36
Eddig nem így láttuk! Most vittünk egy békecsarnokos szövitől egy rakás LE-t! A BCS szerintem nem csökkenti.De megkérdezem majd az Lélekvadászos kollégákat ők mit tapasztaltak ;)Egyébként meg nem mindig az LE szerzés hajt minket
Dátum: 2009.07.16. 11:05:41
Azt lehet már tudni mi lesz azzal aki nem küzd ellene?
Dátum: 2009.07.16. 06:45:52
Na és akkor az én nevem? A gugli kiakad ha rákeresek
Dátum: 2009.07.14. 13:40:25
240 csatánál jártok?Akkor ezért nem nagyon van nekünk üthető tagot találni az őrőknél! Haggyjatok nekünk is
Melyik szövetség tagjainál van LE?
Melyik szövetség tagjainál van LE?
Dátum: 2009.07.14. 13:28:43
Vagy teljesen rossz írányban fejleszt! Bár visszafogottal azt sem lehet nagyon!
Dátum: 2009.07.14. 13:17:59
Valaki mindig el fog verni!Ezen kár elmélkedni!Viszont minél magsabb szintű vagy,annál jobban!
Dátum: 2009.07.14. 13:13:39
Egyszóval szerintem az egyik kitörési pont a visszafogott fejlődés(még ha Mortimernek ez nem is tetszik)
Dátum: 2009.07.14. 13:04:44
Akkor leírom én mit tapasztaltam:
33.szintig mindig ott voltam a szintemen az első 5-ben!Aztán egyre nehezebben tudtam tartani a lépést a gyors szintlépések miatt!Mióta maxos a kézifékem egy szint alatt kb 60 Tö-t vagy nagyjából ugyanennyi SZö-t tudok fejleszteni(persze ehhez kell az ultraspec,ill transzplant+jó adag szerencse is)!Az epikus igaz mindig kicsit előttem jár,de nem panaszkodom.Ha csakész nélkülrohantam volna tovább,mirekimaxotam volnaegy szakit már szintet is léptem volna!Most hogy a térkapu is fele Tp-t ad még jobb a helyzet!Bár be kell vallanoma szintlépős küldik nem a kedvenceim!És még egy magánvélemény:Sharpa-minden tiszteletem az ővé-mire ment a nagy rohanásal?Még a legendát sem tudta olvasni!
33.szintig mindig ott voltam a szintemen az első 5-ben!Aztán egyre nehezebben tudtam tartani a lépést a gyors szintlépések miatt!Mióta maxos a kézifékem egy szint alatt kb 60 Tö-t vagy nagyjából ugyanennyi SZö-t tudok fejleszteni(persze ehhez kell az ultraspec,ill transzplant+jó adag szerencse is)!Az epikus igaz mindig kicsit előttem jár,de nem panaszkodom.Ha csakész nélkülrohantam volna tovább,mirekimaxotam volnaegy szakit már szintet is léptem volna!Most hogy a térkapu is fele Tp-t ad még jobb a helyzet!Bár be kell vallanoma szintlépős küldik nem a kedvenceim!És még egy magánvélemény:Sharpa-minden tiszteletem az ővé-mire ment a nagy rohanásal?Még a legendát sem tudta olvasni!
Dátum: 2009.07.14. 12:41:44
Én nem úgy tapasztalom! De lehet,hogy én is hülye vagyok?
Dátum: 2009.07.14. 12:29:19
Akkor ne rohanj,és lassítsd be magad!Egy okos társam azt mondta vala,hogy visszafogott nélkül nincs erős karakter
Dátum: 2009.07.14. 12:23:09
Esküszöm ezt jobban élvezem mint a gamet! Az meg hogy a sok TP-vel szétcseszi a játékot egyeseknek......na bumm!Szerintetek a pókok nem cseszik el a sok kezdő játékát? Ja ,hogy a sok Tp adása etikátlan...........az épületbónuszok nem azok?
Impopo!Ne aggódj a Tö nem minden!Ha kimaxolod az LE termelő szakikat hamar beéred a többieket is Tö-ben!Esetleg fejlessz olyan szakit ami hatásos(pl a kivégzés).Erről jut eszembe......mintha azt is átalakították volna a top hisztije miatt(lásd Lanmaffia)!
Impopo!Ne aggódj a Tö nem minden!Ha kimaxolod az LE termelő szakikat hamar beéred a többieket is Tö-ben!Esetleg fejlessz olyan szakit ami hatásos(pl a kivégzés).Erről jut eszembe......mintha azt is átalakították volna a top hisztije miatt(lásd Lanmaffia)!
Dátum: 2009.07.14. 09:13:55
OFF:
megteszünk minden tőlünk telhetőt!Még csak most kezd felpörögni a dolog!
OFF:vége
megteszünk minden tőlünk telhetőt!Még csak most kezd felpörögni a dolog!
OFF:vége
Dátum: 2009.07.14. 09:05:51
hehe....a lélekőrők kihívást jelentenek?Ne aggódj most nálunk vannak!
Dátum: 2009.07.14. 09:03:13
Nálam ez 10 pont!
Dátum: 2009.07.14. 08:35:22
Nem tudom jó ötlet-e,de leírom:lehtne esetleg úgy is számolni a rabolható LE mennyiséget a kútból,hogy az erősebb szövetségek(pl, az ütőtávon belül mennyi biztos győzelme lenne az adott kariknak) kevesebbet vihessen!Valahogy úgy működne mint a fogadásoknál az ods.Így talán minden szövetség vele spariban lévő szövetséget támadna!
Ha hülyeség mondjátok nyugodtan!
Ha hülyeség mondjátok nyugodtan!
Dátum: 2009.07.14. 08:17:24
mi rosszat mondtam most Szabi? Azt hiszed most tömegével fognak nekirontani a portyásoknak?Ne csináld már!