Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - El Diablo

Oldal: 1234567891011
Dátum: 2009.07.18. 11:21:47
Ezt nem tudtam.Ennek mi értelme van?
Dátum: 2009.07.18. 11:20:24
Most 43. szintű(ma leszek) vagyok,és folyamatosan azt kell hallgatnom most már 7-8 szint óta,hogy milyen szar lesz nekem.De ezek ellenére nem az!Sőt!Miért kell mindig mindent megreformálni,ha egy szűk rétegnek nem tetszik?Állandóan valami nem jó(pl. kivégzésreform,mostanában a fertőzés, most a VF).Én is egy csomó dolgot másként csinálnék,de nem verem az asztalt,hogy akkor változtassunk.
Dátum: 2009.07.18. 10:17:00
Miért cseszné szét?Miért tünne el az utánpótlás?Megyünk mi is előre csak lassabban.Én minden szinten ugyanazokkal találkozom.VF nélkül esélytelenek lennénk a szintetek környékén.
Dátum: 2009.07.18. 10:12:22
Most majd én is figyelem(bár miért ne lenne akkor így)!Mondjuk egy-két kivételtől eltekintve akkora kúttal rendelkező szövetséget támadunk mint a miénk!A többi presztizs vagy személyes.
Dátum: 2009.07.17. 07:12:36
Eddig nem így láttuk! Most vittünk egy békecsarnokos szövitől egy rakás LE-t! A BCS szerintem nem csökkenti.De megkérdezem majd az Lélekvadászos kollégákat ők mit tapasztaltak ;)Egyébként meg nem mindig az LE szerzés hajt minket
Dátum: 2009.07.16. 11:05:41
Azt lehet már tudni mi lesz azzal aki nem küzd ellene?
Dátum: 2009.07.16. 06:45:52
Na és akkor az én nevem? A gugli kiakad ha rákeresek
240 csatánál jártok?Akkor ezért nem nagyon van nekünk üthető tagot találni az őrőknél! Haggyjatok nekünk is
Melyik szövetség tagjainál van LE?
Vagy teljesen rossz írányban fejleszt! Bár visszafogottal azt sem lehet nagyon!
Valaki mindig el fog verni!Ezen kár elmélkedni!Viszont minél magsabb szintű vagy,annál jobban!
Egyszóval szerintem az egyik kitörési pont a visszafogott fejlődés(még ha Mortimernek ez nem is tetszik)
Akkor leírom én mit tapasztaltam:

33.szintig mindig ott voltam a szintemen az első 5-ben!Aztán egyre nehezebben tudtam tartani a lépést a gyors szintlépések miatt!Mióta maxos a kézifékem egy szint alatt kb 60 Tö-t vagy nagyjából ugyanennyi SZö-t tudok fejleszteni(persze ehhez kell az ultraspec,ill transzplant+jó adag szerencse is)!Az epikus igaz mindig kicsit előttem jár,de nem panaszkodom.Ha csakész nélkülrohantam volna tovább,mirekimaxotam volnaegy szakit már szintet is léptem volna!Most hogy a térkapu is fele Tp-t ad még jobb a helyzet!Bár be kell vallanoma szintlépős küldik nem a kedvenceim!És még egy magánvélemény:Sharpa-minden tiszteletem az ővé-mire ment a nagy rohanásal?Még a legendát sem tudta olvasni!
Én nem úgy tapasztalom! De lehet,hogy én is hülye vagyok?
Akkor ne rohanj,és lassítsd be magad!Egy okos társam azt mondta vala,hogy visszafogott nélkül nincs erős karakter
Esküszöm ezt jobban élvezem mint a gamet! Az meg hogy a sok TP-vel szétcseszi a játékot egyeseknek......na bumm!Szerintetek a pókok nem cseszik el a sok kezdő játékát? Ja ,hogy a sok Tp adása etikátlan...........az épületbónuszok nem azok?

Impopo!Ne aggódj a Tö nem minden!Ha kimaxolod az LE termelő szakikat hamar beéred a többieket is Tö-ben!Esetleg fejlessz olyan szakit ami hatásos(pl a kivégzés).Erről jut eszembe......mintha azt is átalakították volna a top hisztije miatt(lásd Lanmaffia)!
Dátum: 2009.07.14. 09:13:55
OFF:
megteszünk minden tőlünk telhetőt!Még csak most kezd felpörögni a dolog!

OFF:vége
Dátum: 2009.07.14. 09:05:51
hehe....a lélekőrők kihívást jelentenek?Ne aggódj most nálunk vannak!
Nálam ez 10 pont!
Dátum: 2009.07.14. 08:35:22
Nem tudom jó ötlet-e,de leírom:lehtne esetleg úgy is számolni a rabolható LE mennyiséget a kútból,hogy az erősebb szövetségek(pl, az ütőtávon belül mennyi biztos győzelme lenne az adott kariknak) kevesebbet vihessen!Valahogy úgy működne mint a fogadásoknál az ods.Így talán minden szövetség vele spariban lévő szövetséget támadna!
Ha hülyeség mondjátok nyugodtan!
mi rosszat mondtam most Szabi? Azt hiszed most tömegével fognak nekirontani a portyásoknak?Ne csináld már!
Oldal: 1234567891011