Az említett reakció alig egy perccel a kérdésem elküldése után érkezett. Nem hiszem hogy túl sokan látták. A kérdés témája általános iskolás irodalmi tananyag. Fogalmam sincs ki illetékes ebben, az "Azonnali Törlés"-hez nem mellékeltek elérhetőséget.
És igen! Bocs! Valóban rossz helyre írtam. Elég nehéz eligazodni ebben a fórumban... Szinte semminek sem egyértelmű a helye.
Ezer bocs!
De akkor hova? Kinek? Ilyenkor?
Hozzászólások - Paralel
Dátum: 2008.12.13. 21:58:42
Dátum: 2008.12.13. 21:07:09
Valaki indokolatlanul azonnali törlésre jelölte egy kérdésemet. Emiatt 72 órán át nem nőnek a kérdéspontjaim sem és ez RENGETEG! Jogorvoslatot kérek! Azonnal! ha lehet...
Nem igaz hogy ha egy szűkagyú barom nem tud válaszolni egy kérdésre így ki**szhat bárkivel!!!
Lécciléccilécci!
Nem igaz hogy ha egy szűkagyú barom nem tud válaszolni egy kérdésre így ki**szhat bárkivel!!!
Lécciléccilécci!
Dátum: 2008.12.09. 07:49:49
Hali!
Srácok, valami gáz van szövetségeknél a tag kirúgásánál. A már jelöltek nem látszanak se a táblázatban(helyette ez "Jelenleg nincs kirúgásra javasolt tag."), se a formban a választhatók között("Kirúgásra javasolt tag neve:")!
Srácok, valami gáz van szövetségeknél a tag kirúgásánál. A már jelöltek nem látszanak se a táblázatban(helyette ez "Jelenleg nincs kirúgásra javasolt tag."), se a formban a választhatók között("Kirúgásra javasolt tag neve:")!
Dátum: 2008.12.06. 21:20:36
Hali!
Fegyvernél a +1 sebzést hogy kell értelmezni? Csak mert alap esetben az egy intervallumként van megadva...
Fegyvernél a +1 sebzést hogy kell értelmezni? Csak mert alap esetben az egy intervallumként van megadva...
Dátum: 2008.12.05. 20:44:15
A játék célja játék maga...
Az idő is kívülről jön a játékba, mint a banki utalás. Akkor most szidjuk azokat is akiknek több idejük van foglalkozni a karaktereikkel.
Az idő is kívülről jön a játékba, mint a banki utalás. Akkor most szidjuk azokat is akiknek több idejük van foglalkozni a karaktereikkel.
Dátum: 2008.12.05. 17:13:00
Egyet értek! Eszem ágában sincs állatokra pazarolni a nehezen leszüretelt lélekenergiát.
Dátum: 2008.12.03. 18:15:54
Volt ugyan ilyen kérdés a tesztben, de akkor még nem volt olyan reklám ami ennyire zavaró lett volna. Lécci követeljétek meg a dizájnba illő színösszeállítást a bannerekben! Köszi!
És Köszi a színkiemelést a toplistákban! )
P.
És Köszi a színkiemelést a toplistákban! )
P.
Dátum: 2008.12.01. 21:35:56
Dátum: 2008.12.01. 21:22:24
A "Belépés szövetségbe" után a szövetségek listáján a rendező elv lapváltáskor defaultra ugrik.
A "Belépés szövetségbe" után a szövetségek listáján a rendező elv lapváltáskor defaultra ugrik.
Dátum: 2008.12.01. 21:16:08
Aham, oké, látom, visszaszívtam!
Bár ez még mindig zavaró jelenség...
Köszi!
Bár ez még mindig zavaró jelenség...
Köszi!
Dátum: 2008.12.01. 21:14:33
Ok. Ezt lecsekkolom... bár egy oldalnyit nem valószínű hogy ugrálok ilyen rövid idő alatt... vagy igen?
Dátum: 2008.12.01. 19:49:23
De, szerintem kekeckedésből kérdezed.
Dátum: 2008.12.01. 19:17:09
Ide is ideírom, valahol csak eljut az illetékesekhez...
Tök jó fícsör lenne, ha kapnánk felületet jegyzetelésre, csak pár, mondjuk 500 karakternyit (vagy amennyit elbírtok) fejenként...
Tök jó fícsör lenne, ha kapnánk felületet jegyzetelésre, csak pár, mondjuk 500 karakternyit (vagy amennyit elbírtok) fejenként...
Dátum: 2008.12.01. 19:15:37
Hali!
Van pár dolog, és úgy sejtem eddig rossz helyre írtam, szóval most ide is beírom.
Mingyárt az első éppen ez:
Kicsit kavarcos ez a fórum...
A "Javaslatok"-hoz van írva, hogy "itt jelezd, ha programhibát találtál", de a "Hibajelentés" téma itt van a " Panaszok + kvíz" -ben...
Ma ezt az eseményt "kaptam":
Ma, 17:17 Jelentkezési kérelmedet a Paralel szövetségbe a többség elutasította.
Én vagyok Paralel...
A toplistában a "Mutasd a saját karakterem helyezését!" gomb ugyan látszólag műxik, de a listában amit produkál, a "Karakterek - általános" és "Karakterek - győzelem/vereség" fülnél sem látom magam, míg a "Karakterek - eredmények" -ben ott vagyok.
És a +1:
Van pár dolog, és úgy sejtem eddig rossz helyre írtam, szóval most ide is beírom.
Mingyárt az első éppen ez:
Kicsit kavarcos ez a fórum...
A "Javaslatok"-hoz van írva, hogy "itt jelezd, ha programhibát találtál", de a "Hibajelentés" téma itt van a " Panaszok + kvíz" -ben...
Én vagyok Paralel...
A toplistában a "Mutasd a saját karakterem helyezését!" gomb ugyan látszólag műxik, de a listában amit produkál, a "Karakterek - általános" és "Karakterek - győzelem/vereség" fülnél sem látom magam, míg a "Karakterek - eredmények" -ben ott vagyok.
És a +1:
Dátum: 2008.12.01. 18:56:24
Az előző felvetésemre sem kaptam semmilyen reakciót, így nem tudom valóban érdekel-e benneteket bármilyen észrevétel, de még ezt ideírom...
Dátum: 2008.11.30. 22:32:27
Őőőőőő nemtom hogy jó helyre írom-e, mert a fő oldalon írtakkal ellentétben nem látok programhibáról szóló fórumtémát, de azért ide írom:
Én vagyok Paralel...
Én vagyok Paralel...
Dátum: 2008.11.30. 17:07:27
Az a fránya Random...
Dátum: 2008.11.30. 16:51:28
Bocs srácok, de muszáj kérdeznem...
Nagyon úgy érzem, hogy aránytalanul nagy a vesztett csatáim száma ahhoz képest amilyen ellenfeleket támadok.
A legutóbbi ellenfelem 141, nincs szövetségben alig van felszerelve 2. szintű és mégsem tudtam bevinni egy ütést se...
És folyton így járok.
Mi befolyásolja még hogy talál-e? Mivel nem számolok? Mit nem fejlesztek?
Nagyon úgy érzem, hogy aránytalanul nagy a vesztett csatáim száma ahhoz képest amilyen ellenfeleket támadok.
A legutóbbi ellenfelem 141, nincs szövetségben alig van felszerelve 2. szintű és mégsem tudtam bevinni egy ütést se...
És folyton így járok.
Mi befolyásolja még hogy talál-e? Mivel nem számolok? Mit nem fejlesztek?
Dátum: 2008.11.30. 01:48:25
Volt nálam LE, a százalék dolog meg világos, és immár az ötödik nyert portyám is ugyanígy végződött.
Mostmár kezd bosszantani...
Leszívták őket elöttem? Csak mert nem tudom ugyan hogy lehetséges-e szándékosan nullára kihozni a nap végére, de elég kevés valószínűséggel tudom elképzelni...
Lehet hogy éjjel nem érdemes játszani, mert addigra minden potenciális ellenfelet lenulláznak a nagyobbak, vagy ezek elhagyott karakterek és hetek óta nem léptek velük?
Mostmár kezd bosszantani...
Leszívták őket elöttem? Csak mert nem tudom ugyan hogy lehetséges-e szándékosan nullára kihozni a nap végére, de elég kevés valószínűséggel tudom elképzelni...
Lehet hogy éjjel nem érdemes játszani, mert addigra minden potenciális ellenfelet lenulláznak a nagyobbak, vagy ezek elhagyott karakterek és hetek óta nem léptek velük?
Dátum: 2008.11.30. 01:08:11
Hali!
Bárhol keresem, nem találom a miértet...
Ma regisztráltam. Négy győztes portyám volt, mindegyik 100%-os ellenfelekkel és ebből háromért nulla LE-t kaptam. Miért?
Bárhol keresem, nem találom a miértet...
Ma regisztráltam. Négy győztes portyám volt, mindegyik 100%-os ellenfelekkel és ebből háromért nulla LE-t kaptam. Miért?