Re: Fogyás, egészséges életmód
81. hozzászólás - 2009.09.03. 10:28:21 (Válasz Kyra82 #80 hozzászólására.)
81. hozzászólás - 2009.09.03. 10:28:21 (Válasz Kyra82 #80 hozzászólására.)
Sok sikert kivánok, Kyra!
A rendszeres mozgásnak és egészséges táplálkozásnak egyébként egyéb haszna is van amellett, hogy eltűnik a zsirfelesleg és jobb érzés a tükörbe nézni. A legszembetünőbb az volt, hogy a gyerekeimet simán emelgetem, és nem kapok sérvet
De pl. egyik hétvégén elmentünk a Normafához, van ott egy "kalandpark", a fák között drótkötélpályákon és egyéb mókás akadályokon lehet mászkálni. Persze nagyon elfáradtam, de az összes akadályon végig tudtam menni. Vagy pl. szintén a gyerekekkel elmentünk, kipróbáltuk a falmászást, ami régen eszembe sem jutott volna, és nem okozott gondot felmászni a legtetejére.
Amiről nem volt még szó, a mozgás és megfelelő kaja mellett fontos a rendszeres alvás is. Én ha 7 óránál kevesebbet alszom, akkor általában egész nap fáradt vagyok.
A rendszeres mozgásnak és egészséges táplálkozásnak egyébként egyéb haszna is van amellett, hogy eltűnik a zsirfelesleg és jobb érzés a tükörbe nézni. A legszembetünőbb az volt, hogy a gyerekeimet simán emelgetem, és nem kapok sérvet
De pl. egyik hétvégén elmentünk a Normafához, van ott egy "kalandpark", a fák között drótkötélpályákon és egyéb mókás akadályokon lehet mászkálni. Persze nagyon elfáradtam, de az összes akadályon végig tudtam menni. Vagy pl. szintén a gyerekekkel elmentünk, kipróbáltuk a falmászást, ami régen eszembe sem jutott volna, és nem okozott gondot felmászni a legtetejére.Amiről nem volt még szó, a mozgás és megfelelő kaja mellett fontos a rendszeres alvás is. Én ha 7 óránál kevesebbet alszom, akkor általában egész nap fáradt vagyok.
Pontszám: 8.96

.Amig sportoltam az ilyen ételek mellett 45kg voltam a 170cm-hez. Most 60 kg vagyok,nem sportolok. Ez pont ideális.Kikerekedet végre az arcom és végre van egy kis formám. És ez igy megfelel.
nem tudom, hogy mennyit fogytál, mert nem írtad, de rögtön ne várj változást. A fogyókúra sem látszik meg rögtön csak egy pár hét után.