Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 12345
Szerző
Topic neve: A legkedveltebb történetű kalandok
fórumozóAwenhaiNő
Végzetúr mester
1131 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
81. hozzászólás - 2009.12.11. 06:42:12
Szervusztok!

Ez a fajta humor nem illik ide. Nem vagyok a humor ellen, de ennyire nyíltan kimutatni a játékból felesleges. Pont ugyanaz vele a gond, mint a rossz történetekben bemutatott végzetúr-találkozóval: teljesen világidegen így. Ha nem lenne ennyire egyértelmű a kikacsintás, akkor akár még el is férne. Például lehetne ez Setét Patkány nagyon késői leszármazottja, aki őse emlékét élteti. A stílus persze ettől megváltozna kissé, kevésbé Győzikésre... de akkor valóban bombajó ötlet lehetne.
Alkotó szívek
Szép álmokat könnyeznek:
Világ születik.
Pontszám: 5.13
kedvelt tagmastervFérfi
Végzetúr mester
687 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
82. hozzászólás - 2009.12.11. 15:21:39 (Válasz Mortimer #78 hozzászólására.)
Ez nagyon tré... Inkább a másik topikban lenne a helye, nem itt. A vicces és a szánalmas közti határt simán átlépte, nem a vicc felé...

Mongoose mester! Az avatarok kinézete fabatkát sem ér, az alap karikból indulj ki, azok születtek ehhez a játékhoz... Meg egy történet,amit a legendában követhettél(míg tartott). Az nem volt vicces. Inkább komoly és borongós!
A "Pokrócozás Királya" személyesen!
(A név márkavédett, köszönet érte Ösvényjárónak)
Pontszám: 5.01
kedvelt tagTihaFérfi
Végzetúr mester
526 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
83. hozzászólás - 2009.12.13. 09:53:12 (Válasz Tseby'dr akula #65 hozzászólására.)
Köszönöm a "respect"-et. Sajnos az volt az utolsó kalandom, egyszerűen nincs időm írni.
Graham Treefrog - Azúr Légió
____________________________________________ Ha ettől érzed magad valakinek, nyomj egy 1-est ide:
Pontszám: 6.93
fórumozóRodriguez
Végzetúr mester
673 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
84. hozzászólás - 2009.12.27. 02:52:00
Nekem tetszett, gratula az írónak!


Fairlight létsíkján

Napok óta háborús készültség van, megérkezett a Kristályok hadüzenete és megfogadtátok, ezúttal sem adjátok olcsón oda a lélekenergiátok. Mint ilyenkor mindig, a hordaparancsnok kijelöli, ki hol legyen készenlétben. A szerencsésebbeknek a falakon, az őrtoronyban, esetleg a palota termeiben kell szolgálatot teljesíteniük. Neked azonban most unalmas és cseppet sem harcoshoz méltó feladat jutott, az Akadémia. Beleuntál a magukat tudósnak nevező vének locsogásába, végeláthatatlan filozófiai eszmefuttatásukba. Hát ennél még a kennel őrzése is szórakoztatóbb. Ha ide eljut egy Kristály is, az már keserű vereséget feltételez, de hát egy ideje nem vagy a vezér kedveltje. Mosolyogva idézed fel a legutóbbi küzdelmeteket az arénában, egy apró és aljas trükkel győzted le, de a cél szentesíti az eszközt. Azóta viszont csupa megalázó, képességeidet messze ki nem használó feladatot bízott rád. Sebaj, jön még Chara-Din fattyára gyilkos matéria! Unalmadban már tizenkettedszer fened meg a kardod, a páncélod meg úgy fénylik már, hogy a könyvtárba belépő tanoncoknak nem kell fényt gyújtaniuk, hogy tanulmányozzák a - Mindent a kreatív affinitásról - súlyos (Szó szerint az, egyszer ráejtette az egyik tanárod a lábára, utána két hétig sántikált) kódexet.
Már éppen arra gondolsz, hogy jó volna tizenharmadszor is megélezned fegyvered, de erre szerencsére már nem kerül sor. (Nem mintha irtóznál a tizenhármas számtól – bár nem szabad elfelejteni egyszer 13 napig kerested a kijáratot a katakombákból, s csak patkányok csipetnyi lélekenergiáját tudtad magadhoz venni, akkor megfogadtad többé nem iszol meg 5-nél több goblin-nektárt egyszerre.) Amikor fegyvered hüvelyéből próbálod elővenni, akkor egy köhécselő hang töri meg az egyhangúságot. Egy szolgaszellem áll feletted, susogó hangon belekezd mondandójába:
- Khm, elnézésedet kérem, nemes harcos, Akadémiánk dicső őre, de Guggel mester, az Akadémia dékánja, a titkos porok és eszenciák tudója, a mágia tízes fokozatú mestere, az állatok betegségeinek és azok gyógymódjának…
- Elég, - szakítod, félbe mondandóját - még a végén berekedsz. Hol van az Akadémia Igazgatója és mit akar tőlem?
- Guggel, mester, az Akadé… - pillantásod mérlegelve megtorpan a címek felsorolásában és így folytatja - a belső könyvtárban vár nemes harcos. Kövess! – mintha sok s-et ejtene a mondat végén.
Belépsz a belső könyvtárba, a szemed félhomályhoz való hozzászokását nagyban segíti agyonpolírozott páncélod fénye, körös-körül könyvek, tekercsek, térképek, a falon egy palatábla, amire gyanús ábrákat rajzoltak, Guggel mester egy nagy kerek tölgyfaasztal felett görnyedezik, előtte egy kopott kódex hever.
- Üdvözlet neked, Guggel mester és minden cikornyás megnevezésednek - mondod; nem is érted miért nem szeretett soha az öreg.
- Oh, az istenekre – néz, fel rád a dékán - a végzetúr mindig jobbat remél, de hát, ha csak a vakító fényt tudja elmondani, ne várja, hogy az majd olyan pusztító lesz, mint a napkitörés - nyögi.
- Mindegy, szükség van, rád - mondja, aztán felemel egy súlyos zacskót -, ez lesz a jutalmad, ha sikerrel jársz.
Gúnyosan hozzáteszi, talán ha egy úri csizmát veszel magadnak, a modorod is megfelelően társul hozzá majd.
- Elvállalod, a küldetést harcos? Ígérem nem lesz könnyű. Meg kell találnod és el kell hoznod Fairlight síkján, a Mágia mérésére szolgáló szerkezetet.

Végignézed az öreget, gondolkodsz valami frappáns válaszon, majd csak csendesen bólintasz
- Jó - mondja Guggel mester –, akkor fordulj meg és lépj oda ahhoz az állványhoz, nyisd ki a könyvet!
Egy könyvet kinyitni, ez lenne a veszélyes feladat? Odalépsz, megfogod a poros, vasalt abroncsú régiséget, az öreg igazán leporolhatta volna… s még hallod Guggel, mester kántálását. Aztán mintha felrobbant volna körülötted a világ, izzó késként hatol a fájdalom a fejedbe.

ép

Minden erődre szükség van, hogy ne ess össze. Szemed könnybe lábad, a könnyeid függönyén keresztül egy másik világot látsz; színes, nagyon színes villámok cikáznak mindenfelé. Még fel sem ocsúdhatsz teljesen, amikor egy villámokkal körülölelt férfi lép hozzád.
- Idegen, készülj a halálra! Ezredéve nem nyitotta ki ezt a kaput senki, de gondoskodom róla, te légy az utolsó - mennydörgi.

csata

Hogy a burástyakirálynő rakja tojásait beléd! - mondod a hamukupaccá omlott ellenfelednek. - A páncélomat most fényesítettem ki. Ha még lenne szemed, megnézhetnéd mit tettél vele. A holttetem haló porai közt egy kulcsot találsz, amit magadhoz veszel. Egy halk dalt fütyörészve megindulsz az eleredő esőben.
Az esőt, zápor tornádó váltja fel, ruháid átáznak, teljesen átfagysz, szinte megváltásként könyveled el, hogy a vihar szeme fölötted magasodik, legalább a széltől megóv a hurrikán belseje. Valaminek nekiütközöl, valami tömörnek. Megpróbálod csak résnyire kinyitni szemedet. Deres szempilláidon keresztül látod, hogy egy torony előtt állsz. Körbejárod a tornyot, de sehol egy ajtó, sehol egy ablak.
- Hahó, van itt valaki? - hagyja el egy szánalmasra sikeredett kiáltás kékre fagyott szádat.
Csikorgással csúsznak, el egymáson a kövek. A torony oldalában egy csigalépcső komor vonalai tűnnek fel. Rálépsz az első kőre, nagyon jeges. Nincs más választásod, meg kell próbálnod a feljutást.

mászás próba

Az utolsó méterek voltak a legnehezebbek, de végre a vihar is csillapodik, tisztul az ég. Körbenézel a torony háromnegyedénél elhelyezkedő erkélyről, ez igen, érdemes volt ezért a látványért megkockáztatni azt, hogy kitörd az egyetlen nyakadat. Egy nagyméretű, bronzveretes ajtón át vezet az út az építmény szívébe. Kopogtatót ugyan nem találsz rajta, de a kulcs, amit a viharidézőtől szereztél, remekül illik a zárba. Az ajtó mögül egy múmia csoszog feléd. Már éppen fegyvered után kapnál, amikor megszólal. Na, mindegy utolsó szó jogán beszéljen, gondolod.
- Várj! Idegen, légy üdvözölve a tizenhetes számú gránit őrtoronyban! Ha békés szándékkal jöttél, tedd le fegyvered és kövess, ha nem békések a szándékaid, akkor próbáld keresztülvágni magadat rajtam, ha nem tudod mi célból jöttél, akkor fordulj vissza, most rögtön.
- Célom lehet, hogy békés, de lehet, hogy nem - válaszolod.
- Amíg ezt eldöntöd, végy egy forró fürdőt, egyél az úrnő asztalánál, s igyál borából! Kövess, kérlek!
Nincs mit tenni, követed a múmiát. A ruháidból csöpög a víz, fázol. Most érzed, tényleg rád férne az ígért forró fürdő.
Elmerülsz a kádban. Miközben a gyógynövény ízű bort kortyolgatod, eszedbe villan Guggel mester régi tanácsa: idegen világban ne egyél, s ne igyál. Már érzed is, ahogy a bor gyilkos matériává lényegül át torkodban és sietve indul lefelé…

Egészség próba

Amikor magadhoz térsz, egy baldachinos ágyban pihensz, körülötted madarak csicseregnek, s ágyad szélén egy földöntúli szépségű nő ül. Ez lehet a végzeturak és úrnők mennyországa, gondolod. Hogy bizonyságot nyerj ez ügyben, megkérdezed:
- Meghaltam?
- Nem, nem haltál meg idegen, a bor méreg volt számodra, de balga szolgám ezt nem tudhatta, kérlek, bocsáss meg. De szeretném megtudni miért vagy itt, távol a te világodtól?
Miközben beszél, felfigyelsz a szoba másik felén lévő hatalmas óraszerkezetre, mely néha berregő hangokat és színpompás fényeket présel ki magából
Elmondod miért jöttél, ő türelmesen végighallgat, majd így szól:
- Rendben tied lehet, ám van pár dolog, amit tudnod kell. Először is, ez szerkezet óriási méretű. Gondolom, nem tudod így elvinni, ám ezen segíthetek. Csak egy varázsra van szükség, és egy holdhónapra a tárgy apróra zsugorodik. Ám annak érdekében, hogy életed megmentsem, rengeteg energiát használtam fel, tehát az első dolog, amire szükségem van az egy varázsital. Ugye van nálad?

varázsital

A második dolog: le kell győznöd a tárgy őrzőjét. Az ő halálával a tárgy megszűnik ehhez a létsíkhoz kötve lenni, s már új tulajdonosa rendelkezik vele. A tárgyakat mindig egy olyan lény őrzi, akinek személyisége, hozzáidomul az általa őrzött dologhoz. Minden tárgynak, építménynek van egy őrzője. Ezt a szerkezetet egy energiaszellem őrzi.

csata

A lény pusztulásával magadhoz tudod venni az immár apró tárgyat. A nő rád néz és így szól:
- Az utolsó feladat még hátra van, idegen. Ez talán nehezebb lesz, mint hinnéd. El kell, hogy vedd az életemet! Ám mielőtt lesújtanál rám, szeretném elfelejteni azt, hogy mi vagyok most. Bocsáss rám feledést!

felejtés próba

Szomorúan nézed a kedves hölgy holttestét - nem ezt érdemelte. A tetemen sárga energiavonalak cikáznak, át majd lassan porrá omlik. Látod, hogy a kőpadló is lassan feloldódik a semmiben, így nem sokat tétovázhatsz, az ajtó felé indulsz. Azt ajtó előtt azonban a múmia áll, így szól:
- Mit tettél? Ittál a borunkból, és mégis megölted az úrnőt! Most elpusztul a torony is, de te is meg fogsz halni, idegen. Rád ront.

csata

Nézed a távolban lassan porráomló gránittornyot, elmélázol azon mi lett volna, ha nem veszed el a nő életét, mindegy ezen ráérsz majd akkor gondolkozni, ha hazaérsz. Szerencsére most csendes idő van, bár a távolban újabb vihar készülődik. Amikor arra a helyre érsz ahová a dimenziókapu letett, újra az ismerős érzés kerít hatalmába. Szerencsére most nem jár oly elviselhetetlen fájdalommal. Bicegve mész oda a dékánhoz, nyújtod a szerkentyűt felé: - Itt van, amit kértél, öreg, most én is kérem a jutalmam. Ekkor valami furcsát veszel észre a szerkezeten: egy parányi női alakot. Mosolyog. - Hazaérkeztél, ez a te otthonod, és most már az enyém is. Az öregre nézel, mikor átnyújtja neked a lélekgyémántokat tartalmazó zsákot, s így szólsz: Tudja mit, legközelebb keressen más bolondot, vén csont! Fütyörészve kimész a szabadba. Vége a statáriumnak, lejárt a szolgálatod.
Pontszám: 5.11
népszerűWarfokiFérfi
Végzetúr mester
286 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
85. hozzászólás - 2010.09.03. 14:45:54
Egyszerre pofátlan és kissé egoista megmozdulás éppen csak elfogadott, egyelőre értékelés nélküli kalandot bezsuppolni ide, de én pont ezt fogom tenni. Maximum elhajtotok vele melegebb éghajlatra. (Meg úgyis pang a topik.) Szóval...

Építkezés a sivatag mélyén

Órák óta semmi. Megfogadod magadban, hogy soha többet nem jössz át ezen a rohadt sivatagon. Le akartad vágni az utad hazafelé, de ez elviselhetetlen. A cipőd már rég megtelt homokkal, de már le sem hajolsz kiönteni belőle. Minek? Öt percen belül ismét telemenne. A lábad ugyan véresre dörzsöli folyamatosan, de egy galetki regenerációs képességének ez nem akadály. Ahogy egy újabb dűne tetejére érsz, felnézel és földbe gyökerezik a lábad. Galetkik nagy csoportja mozgolódik nem messze előtted. Szekerek, faragott kövek, igavonó állatok tömege látszik. Ez különös. Mit kereshetnek itt? Behunyod a szemed és erőteljesen koncentrálsz.

szubtéri érzékelés

Semmi. Nem érzel semmilyen jelenlétet, sem baráti, sem ellenségest. Mintha ugyanolyan üresség lenne előtted, mint mögötted. Úgy döntesz, hogy utánajársz ennek a különös társaságnak, bár a józan észnek engedve messzire kellene kerülnöd az ilyen gyanús eseményeket. Hamar a sürgölődő galetkikhez érsz, de láthatólag ügyet sem vetnek rád. Ez ismét szöget üt a fejedben. Honnan tudják, hogy nem a lélekenergiájukat venni jöttél?
- Mit akarsz, idegen? - hallasz egy mély, rekedtes hangot balról. A hang felé fordulva egy izmos, már-már óriási harcost pillantasz meg. A kardjára támaszkodva néz rád, de testtartásából látszik, hogy az első gyanús mozdulatra kettéhasítana. Hogy sikerült észrevétlenül megközelítenie? De ezen ráérsz még gondolkodni, egyelőre jobb lesz, ha igyekszel válaszolni.

meggyőzőkészség

Hamar rájöttél, hogy átlát a hazugságokon, így többé-kevésbé részletesen előadtad, hogy kerültél ide. Egy kis ideig nem szól semmit, aztán elteszi a kardját.
- Ne haragudj a fogadtatásért, de csak ma hatan akartak kirabolni minket.
Furcsa, harcnak a nyomát sem látni.
- És mi lett velük?
A harcos csak elmosolyodik, nem válaszol. A mosolyában azonban van valami, amitől a hideg ráz.
- Fogalmazzunk úgy, hogy nem jártak sikerrel. Viszont szükségünk lenne némi segítségre: varázslóknak híján vagyunk és az alapzat biztosításához szükség lenne a mágiára, különben mindig elsüllyed ebben az átkozott homokban. Vállalnád?
Némi építés mágiával és ezért bőséges jutalom? Egy ilyen ajánlatot nem lehet visszautasítani. Azonnal igent mondasz.
- Na, azért ne ilyen sietősen. Előbb tudnom kell, hogy elég erős mágiahasználó vagy-e. Maradj nyugodtan!
A harcos egy furcsa kristályt húzott elő a köpenyéből és föléd tartja.

mágia

- Rendben, alkalmas vagy a feladatra. - teszi el a felizzó kristályt. - Gyere velem, a mester elmondja mit kell tenned.
Egy nagy sátorba léptek be. Benn egy férfi ül veled szemben egy trónuson. A harcos meghajol, te pedig gyorsan követed a példáját.
- Mester, ő alkalmas lenne a feladatra.
- Elég erős?
- Igen Mester.
A férfi lassan végigmér, majd bólint.
- Rendben van, elmehetsz.
A harcos ismét meghajol és kihátrál a sátorból.
- Mi a neved végzetúr?
- ##NEV
- Nos ##NEV, lélekenergiával ugyan nem szolgálhatok, de ennek ellenére a fizetséggel nem leszel elégedetlen, ebben biztos vagyok. - Beszéd közben egy kis bőrzacskót dob feléd. Elkapod és belelesel. Lélekgyémántok! Micsoda ritka kincs!
- És most a munkára. Mint láthattad egy erődöt próbálunk itt felhúzni a Császár utasítására. Azonban a varázslónkat megölték az idevezető úton, mágia nélkül pedig az alapok folyton elsüllyednek. A szükséges varázslat itt van ezen a tekercsen, csak kellene valaki, aki elég erős, hogy elvégezze.
Gyerekjáték, gondolod magadban, de nem szólsz semmit, csak egy bólintás kíséretében elveszed a tekercset. Meghajolsz és kihátrálsz a sátorból. Ideje munkához látni!

varázspont

Fárasztó varázslat volt, de közel sem vett ki annyit belőled, mint amire számítottál. Igazából örülnöd kellene, de valami nem hagy nyugodni. Volt valami különös, valami megfoghatatlanul idegen az egész félkész épületben. Átlagos lakótorony, semmi különös nem látszott, de mégsem hagy nyugodni. Ha a szemed sarkából nézed, mintha mozogna, mintha élne a kőépület.
Ehh, badarság! Ideje lenne kialudnod végre magad. Bár az azért mégis különös, hogy a Császár ép ide, a semmi közepére akarja felépíteni az első felszíni erődjét. De ez már nem a te dolgod. Jelented a mesternek a sikert és már itt sem vagy.
Visszamész a sátorhoz és belépsz.

csapdaészlelés

Csak az évtizedes tapasztalataidnak köszönheted, hogy az utolsó pillanatban észreveszed a csapdát és villámgyorsan félreugrasz. Egy izzó fénygömb cikázik át ott, ahol egy pillanattal ezelőtt álltál. Bár hozzád sem ér, így is érzed az iszonyatos erőt a varázslatban. Nagyobbat, mint amit valaha is el tudtál volna képzelni. Ennek kellett a te erőd? Hiszen nyilvánvaló, hogy a mester ereje sokszorosa a tiednek. Mindegy, most már nincs választásod, harcolnod kell, bár fogalmad sincs mi történik körülötted. Talpra ugrasz miközben egy védővarázslatot idézel magad köré.
- Bosszantó. - mormogja a mester a trónusról felkelve. Hanyagul feléd int, mire izmaid megmerevednek, mozdulni sem bírsz. A kardodért nyúltál volna, de a mozdulat félbemaradt, a védővarázslatod elillant, mintha sosem lett volna. A varázsló könnyedén felkap és kiindul a sátorból. Valamit tenned kel! Összegyűjtöd a maradék mágikus erődet a mesterre fókuszálod.

varázspont

- Ugyan, ugyan, mit akartál ezzel elérni? - morogja a füledbe a mágus. Maga felé fordítja a fejed és amint rápillantasz az arcára, felüvöltenél, ha nem lennél teljesen béna. Az arca egyszerűen szétfolyt, nem tudsz rá jobb kifejezést. Egy borzalmas szörnypofa néz veled szembe, közelítőleg sem hasonlít semmilyen galetkire vagy bármi másra, amit eddig láttál. Életedben először elönt a halálfélelem. Tehetetlen vagy, esélyed sincs kiszabadulni.
Kint már várnak a mesterre. Galetkit sehol nem látni, csak undorító, hátborzongató szörnyeket. Az félkész épület körül állnak, hangosan kántálva egy idegen nyelven. nem érted, de nem is akarod érteni. Így is rettegéssel tölt el a hangjuk. Ki kell jutnod! Bármi áron, de ki kell szabadulnod!
A mester is kántálni kezd, miközben a magasba tartja a tested. Most nem figyel rád. Ez az utolsó esélyed, hogy összegyűjts a maradék erődet!

életpont

Nem kíméled a saját életenergiádat sem, úgysem számít már, ha nem jársz sikerrel, ebben az egyben biztos vagy. Éppen a fogva tartó szörnyeteg ellen fordítanád az erődet, amikor látod, ahogy az épület átalakul. A sziklák rugalmassá válnak, színük megváltozik. Az egész épület remeg, tekereg, helyenként egyszerűen szétfolyik, hogy aztán valami egészen mássá. Ahogy a borzalmas kántálás a fülsértővé hangosodik, egy gigászi lény alakja bontakozik ki az előtted tekergő őrületből, ahol nemrég csak kopár sziklatömbök álltak.
A tested kicsit lejjebb ereszkedik, ráébredsz, hogy a mester a szörnyhöz akar dobni. Most vagy soha! Minden erőddel összpontosítasz.

kritikus varázslat

Sikerült! A szörnyeteg nem számított még egy támadásra, a varázslatod, bármennyire is jelentéktelen volt az erőd hozzá képest, váratlanul érte és kizökkentette a koncentrációból. Ahogy a karjaiból a földre esel, előrántod a kardod és átdöföd vele a szörnyet. Lerúgod a haldoklót a pengéről és talpra ugrasz. Futás! Magad mögött fülrepesztő sivítást hallasz, ahogy a félholt a homokba zuhan. Iszonyatos erejű vihar támad a semmiből, homokszemcsék kavarognak mindenütt. Nincs erőd, hogy pajzsot idézz magad köré, így a bőrödbe tépnek. De te csak rohansz tovább. A sivító hanghoz újabbak társulnak, hogy hátborzongató kakofóniában egyesüljenek. Nem mersz hátranézni, nem akarod tudni mi folyik mögötted. Csak rohansz vakon előre, a kezeddel védve a szemedet a vihar dühétől.

Csend. Halotti csend. A vihar egy pillanat alatt elül, nem mozdul semmi. A térdedre támaszkodva zihálsz. Félve hátranézel, de nincs mögötted semmi, csak a kopár homoksivatag. Eltűntek. Mind eltűntek. Nem tudod hogyan vagy hogy hova, de őszintén szólva nem is vágysz megtudni. Lassan kiegyenesedsz, a kardod a tokjába csúsztatod. Ekkor veszed észre a kis bőrzacskót az öveden. Hát persze, a lélekgyémántok! Vagyis... biztos, hogy azok? Kissé félve nyitod ki a zacskót és nézel bele, de semmi rendkívülit nem érzel vagy látsz. Valódinak tűnnek. Azért még otthon megvizsgálod őket, biztos, ami biztos. És soha többé nem jössz ezen a sivatagon át. Soha.

Megjegyzés: Ha valaki belefut esetleg az Időtorzulás című kalandba, legyen olyan kedves, hogy lementi a szövegét. Az első elfogadott kalandom az volt, de nem mentettem el a szöveget, mert azt hittem, később is megnézhetem. Tévedtem, és szeretem lementve tudni a különböző írásaim, akkor is ha kevesebb, mint egy óra alatt raktam össze (azt, a fenti cirka két óra volt). Ha valaki lementi, üzenjen PM-ben, ha egy mód van rá.

Megjegyzés 2: Hagytam benne pár ostoba helyesírási hibát. Mindegy, ez a saját, lementett verzióm, ami a játékba kerül, az talán javítva lesz. Legközelebb meg én is átolvasom még egyszer, nem bízom magam kizárólag az OpenOffice hibakeresőjére.

Megjegyzés 3: Figyelmetlen vagyok, elnéztem az Eseményekben kapott üzenetet. Ez még nem lett elfogadva, az az előző volt. Most már mindegy, remélem a helyesírási bakik miatt nem dobják vissza. Ha mégis, akkor törlöm a hozzászólást (ha még tudom).

Megjegyzés 4: Az első megjegyzés érdektelen, épp most kaptam meg, le tudom menteni. (Kezd kicsit sok lenni a megjegyzés...)
A hozzászólást Warfoki módosította 2010.09.03. 16:33:12-kor
V3: Xarun
Pontszám: 4.51
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3347 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
86. hozzászólás - 2010.10.14. 11:36:34
Sápadt csontok

Varjak hangját sodorja a szél
Búskomorsággal jön el a tél
Szívedben rideg félelem kél
Ősi csatamezőhöz érkeztél.

A fekete földön, levegőn rekedve
Élettelen testek megnyugvást keresve
Hevernek iszonyú bűzt eresztve.
Könny szökik a szemedbe!

172. szintű Egészség próba

Bűvös igék szállnak feléd
Karjaid erőtlen hullnak eléd
Növény, s állat elhagyja erejét
Lélekenergiádért küzdesz Te még…

40. szintű transzcendális projekció próba

Arcod a látványtól kissé sápad
Egy életre hívott téged támad
A harc magára nem sokat várat
Keményen megveted csizmás lábad!

csata

Feltűnik egy sötét alak
Remeg a föld a léptei alatt
Közelben csak a sok halott marad
Határozottan feléd halad

csata

A kemény csata folytán
Maradt egy kis manafoszlány
Fekete mágia, minek okán
Holt sereg mozog lomhán.

Üreges szem, hörgő torok
Rothadó, zöldes húscafatok
Dübbenő léptű, sápatag csontok
Szinte kiáltják: vért ontok!

280. szintű IQ próba

abszolút 10-es (eddig semmit nem pontoztam)
A hozzászólást LanMaffia módosította 2010.10.14. 12:59:16-kor
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.54
fórumozóViszok009Férfi
Végzetúr mester
3922 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
87. hozzászólás - 2010.10.14. 12:46:54 (Válasz LanMaffia #86 hozzászólására.)
Ez ilyen anonim kaland, név nélküli? :-O

Egyáltalán mi vitt arra, hogy elolvasd? XD
A hozzászólást Viszok009 módosította 2010.10.14. 12:53:06-kor
» Tulok «

- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Pontszám: 4.62
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3347 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
88. hozzászólás - 2010.10.14. 13:00:24 (Válasz Viszok009 #87 hozzászólására.)
Na vazze azt hittem azt is bemásoltam.

Nem olvastam, csak nézem hogy ennek a szövegnek olyan szabályos alakja van. Aztán 3.-4. próbánál már feltűnt hogy ez okosság-gyanús, így hát 10 pötty.
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.12
kedvencDdyyFérfi
Végzetúr mester
251 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
89. hozzászólás - 2010.12.13. 16:52:32
Nem mondanám h kedvelt történetű kaland, de baromira jól jött ki a történetbeli kérdés és arra a válasz


A tulok próbái
Ez a nap is ugyanolyan, mint a többi... gondolod Te!
Az erdőben bandukolva egy fura alakra lelsz. 2 nagy szarv virít kopasz kobakján, "üveges" tekintet ül meg kancsal szemeiben és halkan motyog magában.
Ismerős emlék bontakozik ki agyad tekervényeiben egy galetki szavai hangzanak fel ismételten, aki óva int egy végzetúrtól, van több is, de Tőle különösképpen.
Már késő, a végzetúr feláll és Rád néz.
- Találd ki, ki vagyok Én? - mondja a furcsa szerzet.

Kvízkérdés: Ki volt az első űrhajós?
A kérdésre jól válaszoltál (Jurij Gagarin)
Daltan | Az Illuminati Lovagjai

Figyelem a hozzászólás nyomokban fikciót, idézeteket és mogyorót is tartalmazhat. Ugyanitt tojás eladó.
Pontszám: 8.62
fórumozóViszok009Férfi
Végzetúr mester
3922 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
90. hozzászólás - 2010.12.13. 17:58:56 (Válasz Ddyy #89 hozzászólására.)
Nanana, tudod meddig vacakoltam vele.

Ez pont egy olyan kaland, amit Mindenki szíve jogán UTÁLHAT!

Szeretettel Tőlem
» Tulok «

- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
Pontszám: 4.75
kedvencDdyyFérfi
Végzetúr mester
251 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
91. hozzászólás - 2010.12.13. 21:12:28 (Válasz Viszok009 #90 hozzászólására.)
Szavam sincs. Találkozhattam Gagarinnal.

Köszönöm.
Daltan | Az Illuminati Lovagjai

Figyelem a hozzászólás nyomokban fikciót, idézeteket és mogyorót is tartalmazhat. Ugyanitt tojás eladó.
Pontszám: 7.93
kedvelt tagTseby'dr akulaFérfi
Végzetúr mester
794 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
92. hozzászólás - 2010.12.26. 12:35:34
Sápatag csontok


Varjak hangját sodorja a szél
Búskomorsággal jön el a tél
Szívedben rideg félelem kél
Ősi csatamezőhöz érkeztél.

A fekete földön, levegőn rekedve
Élettelen testek megnyugvást keresve
Hevernek iszonyú bűzt eresztve.
Könny szökik a szemedbe!

163. szintű Egészség próba: Egészség: 259 + 5 = SIKERES!

Bűvös igék szállnak feléd
Karjaid erőtlen hullnak eléd
Növény, s állat elhagyja erejét
Lélekenergiádért küzdesz Te még…

18. szintű transzcendális projekció próba: transzcendális projekció: xx + 11 = SIKERES!

Arcod a látványtól kissé sápad
Egy életre hívott téged támad
A harc magára nem sokat várat
Keményen megveted csizmás lábad!

Te nyerted a csatát, jutalmad 754 lélekenergia és 13 TP!

Feltűnik egy sötét alak
Remeg a föld a léptei alatt
Közelben csak a sok halott marad
Határozottan feléd halad


Te nyerted a csatát, jutalmad 1122 lélekenergia és 13 TP!

A kemény csata folytán
Maradt egy kis manafoszlány
Fekete mágia, minek okán
Holt sereg mozog lomhán.

Üreges szem, hörgő torok
Rothadó, zöldes húscafatok
Dübbenő léptű, sápatag csontok
Szinte kiáltják: vért ontok!

281. szintű IQ próba: IQ: 391 + 11 = SIKERES!

Agyad az észt keresi fel
Élettelen szolgákat tűz emészti el!
Varázsolsz, fáklyát ragadsz
Kisvártatva egyedül maradsz.

Itt a korábbi támadód
Őt azért még átkutatod
Nekromanta, az álnok
Iszákjában lélekgyémántok!
Gratulálok!

Gratulálunk, teljesítetted a kalandot! Jutalmul 94 lélekgyémántot kapsz.
V3 : Tseby'dr akula

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Pontszám: 5.48
népszerűSemelyikFérfi
Végzetúr mester
1294 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
93. hozzászólás - 2010.12.27. 15:19:15 (Válasz Tseby'dr akula #92 hozzászólására.)
Basszus, én is épp most írtam verseset.
De szép ez is.
Grat.
Pontszám: 7.38
kedvelt tagDoomlord118464Férfi
Végzetúr tanonc
25 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
94. hozzászólás - 2016.05.11. 17:30:44
törölve
A hozzászólást Doomlord118464 módosította 2016.05.12. 15:06:16-kor
Thomas D.
Pontszám: 5
kedvelt tagDoomlord118464Férfi
Végzetúr tanonc
25 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: A legkedveltebb történetű kalandok
95. hozzászólás - 2016.05.11. 17:33:13
törölve.
A hozzászólást Doomlord118464 módosította 2016.05.12. 15:04:09-kor
Thomas D.
Pontszám: 5
Oldal: 12345
HKK - Zén minikiegészítő: Zén Legendái: A sötétség gyermekeiAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!