Re: Ismételhető küldik mega-boost
94. hozzászólás - 2024.05.28. 19:21:34
Sziasztok,
Korábban nem írt ki figyelmeztetést. Értem, hogy miért írja ki, de nem világos nekem. Ha felveszem a figyelmeztetés ellenére, akkor valóban nem is kapom meg a teljes értéket?
És hadd árnyaljam a kérdésem.
1. Korábban logikusnak gondoltam, hogy nem írja ki, mert mondjuk a két legutolsó küldetésem, amit teljesítettem, mondjuk a "60 kritikus ütés" volt és a "40 kábítás".
Felvettem 3-at mega-boost-ba (60 kritikus, 40 kábítás, 12 szintlépés), pörgettem valamennyit, majd miután kiléptem a mega-boost-ból, továbbra is úgy volt, hogy az látszódott, hogy a 60 kritikus meg a 40 kábítós a két legtóbbi. Tehát, kvázi, mint egy zárvány vettem fel a 3-at. És a program tulajdonképpen számolhatja úgy, hogy a szintlépőssel kezdem.
2. Most figyelmeztetést írt ki. Oké, nem vehetem fel a 60 kritikus ütést, mert az már benne van az előző kettőben. Felvettem a 12 szintlépőst. De utána is kiírja a figyelmeztetést, amikor fel akarom venni a 60 kritikus ütésest. De miért? Hiszen a 12 szintlépőssel kipörög a két legutóbbiból a 60 kritikus ütés. Vagy nem pörög ki? Ha nem pörög ki, akkor miért nem úgy működik, mint ahogy az 1. pontban leírtam?
3. Oké, akkor a próba kedvéért másodiknak felvettem a 7 csatlós győzelmet, nyilván nem írt ki figyelmeztetést. És felvettem harmadiknak a 15 kalandosat is. Majd utána negyedikként fel akartam venni a 60 küldetést. És bingo, figyelmeztetést dobott ki. De miért? 4-et pörgetni nem lehet értelmesen, mert egyébként ott van a 60 kritikus az eredeti küldetéssorrendben a két legutóbbi között?
4. Sőt, továbbgondolva a 3-as kérdést – mert hogy nincs erről infóm, kérlek, ebben is adjatok információt. Ha 4-féle küldetést veszek fel mega-boost-ba, mind a 4-ből ugyanannyit kell teljesíteni? Holott elméletileg olyat lehetne csinálni, hogy mondjuk 6 kritikus ütés, 6 kábítós, 3 kaland, 3 csatlós győzelmes küldetés. Ez így simán kiadná a teljes LE-t, szerintem. De kiadja? Vagy nem adja, mindenképpen mindből ugyanannyi teljesített kell?
Szóval, nekem így, hogy megjött ez a figyelmeztető üzenet, hirtelen rengeteg kérdésem lett, mert nem értem.
► https://i.ibb.co/wW12VQh/Untitled.png
A hozzászólást Agatity módosította 2024.05.28. 19:25:55-kor
LXXXVIII. Silex'en thour: A Ghalla-szerte ismert és tisztelt Dark Silex kései leszármazottja,
e néven az utolsó és egyetlen.
Pontszám: 7.94