Re: A Hűség útja
581. hozzászólás - 2024.07.31. 16:40:30 (Válasz Miklós #578 hozzászólására.)
581. hozzászólás - 2024.07.31. 16:40:30 (Válasz Miklós #578 hozzászólására.)
Értem én, hogy "nem tudjátok megoldani" csak így eléggé kockázatos az építés. Amikor az emberfia épp játszik, akkor tényleg össze tud jönni relative hamar a szükséges LE, csak épp furcsa módon elég soxor ráfaragok a gyűjtésre, még akkor is amikor csak 2-3 millió van nálam, ami ugye elég messze van az építéshez szükséges 8-10 milliótól...
Amúgy meg nem hiszem, hogy nem lehet leprogramozni, inkább nem akarjátok, de akkor mondjátok azt, hogy nem akarjátok...
Megoldási javaslat:
Elég lenne egy "építőanyag raktár" nevű az épületeknél, mint első épület, ami legyen relative "óccsó", mondjuk karakter szint*1000 LE. Ez az épület pedig egy változó, amit LE-ból lehet tölteni, és abból (vagy az aktuális LE-ból) lehetne az épületeket építeni, és persze aki nem akarja nem építi fel, és természetesen mikor vége az eseménynek, eltűnik a benne levő maradék LE-val együtt, mint a többi épület ...
Tadáááááám, már meg is oldottam a nem tudjuk-ot
Amúgy meg nem hiszem, hogy nem lehet leprogramozni, inkább nem akarjátok, de akkor mondjátok azt, hogy nem akarjátok...
Megoldási javaslat:
Elég lenne egy "építőanyag raktár" nevű az épületeknél, mint első épület, ami legyen relative "óccsó", mondjuk karakter szint*1000 LE. Ez az épület pedig egy változó, amit LE-ból lehet tölteni, és abból (vagy az aktuális LE-ból) lehetne az épületeket építeni, és persze aki nem akarja nem építi fel, és természetesen mikor vége az eseménynek, eltűnik a benne levő maradék LE-val együtt, mint a többi épület ...
Tadáááááám, már meg is oldottam a nem tudjuk-ot
V1 - Lord of destiny
V6 - LoD
V4 jelen:
V4 múlt: Vérszívó, Becstelen Banyapók, Hikari, Overlord, Superman
V6 - LoD
V4 jelen:
V4 múlt: Vérszívó, Becstelen Banyapók, Hikari, Overlord, Superman
Pontszám: 6.92