Az utolsó 10 napon nagy betűkkel ki volt írva a Hűség Útjánál a fejlécbe egy figyelmeztető felirat eltérő színnel, ha 2-nél kevesebb kulcsod volt, hogy 2 kulcsra lesz szükséged.
Akkor ezekszerint nem volt elég feltűnő, mert kb 2-3 ember biztos nem vette észre.
A játékosok 99%-ával szemben egyszerűen nem lenne fair, ha a 100 napos Hűség útja helyett egyszerűen megtehetnéd, hogy elköltesz egy minimális mennyiségű őskövet, és ugyanúgy végig tudod az egész templomot csinálni.
Én ugyanúgy végigcsináltam mindent, csak nem csináltam 2 kulcsot. Nem azért, mert nem lett volna rá elég alapanyag (lehet még most is van nálam annyi hogy tudnék csinálni még egyet), csak szimplán nem tudtam, hogy 2 kell.
Ez így persze nagyon fair, hogy fizethetek 200 őskővel többet mint az aki olvassa a fórumot.
Talán a leírásnál nem lore-t kéne írni elsősorban, hanem azt hogy pontosan mi hogy működik.
Viszont azért azt hozzáteszem, nem sok másik játék van, ahol ilyen esetben kb. 2-3 ember kedvéért, 1 napon belül leprogramoznak egy ilyen új funkciót
Köszi hogy fizethetünk mégtöbbet?
Én meg hozzátenném, hogy nem sok másik játék van ahol a bétatesztelő fizet, hogy tesztelhessen.