Itt több sebből vérzik a dolog.
-a JV részéről az infók elhallgatása/csepegtetése.
Ez alatt azt értem, hogy pl. Ott a 100 gyorsítós küldi, ami (jelenleg) telejsíthetetlennek tűnik. De! Nem tudjuk, hogy, ha maxos a keltető, akkor naponta csak 1 tojást lehet gyorsítani, vagy mind a 3 egyszerre kelő tojást. Mert, ha mindhármat, akkor már nem is tűnik lehetetlennek. A jelenlegi fázisban ezt nem tudjuk.
-a másik meg az ősgenerátor építése. Tényleg a véletlenre kell bízni, hogy mikor esik 1 xenotojás. És ha még esik is, akkor meg szintén a véletlenre bízni, hogy passzol-e a mérete? És ha nem passzol, akkor szintén a véletlenen múlik, hogy átméretezésel megmarad-e?
Kicsit sok a véletlen......
-ott van a tokenkérdés is. 120 token az új fétis. De nincs infó, hogy egyáltalán 1 esemény alatt megszerezhető-e a 120 db, vagy várni kell rá még 1 évet. Itt is csak találgatni lehet, de azzal nem megyünk semmire.
-én személy szerint, amikor megtudtam, hogy magasabb szintű tojáskeresővel kevesebb csp-ből lehet tojást találni, azonnal abbahagytam a csp költést, hogy magasabb épülettel kevesebb csp-ből minél több tojást találjak az event végéig. De most épp egy tojás kell az ősgenerátorhoz. 22-es csapdája.