Miert arcon kopes? En is kis szintu vagyok, valtottam is kupont hogy ki tudjam rantani gyors legalabb 5osre az epuleteket. Plusz a templomi palca is ad kupont. Nem a csomaggal van problema, hanem az eventtel.
Idealis megoldas: lehessen LE-bol vagy kulonbol epiteni es csokolom, ennyi.
A palca minden szinten tap, kis szinten is. Ne haragudj, de hiaba vagy kis szintu, ha te a kupont valasztanad a palca helyett, az szerintem problema
Majd balanszolva lesz az event azt ennyi. De meg mindig csak a 11. Nap van. Es ahogy irta a kollega egy palca valojaban tobb kupon mint 2. Szoval ha ennyire kell a kupon, ott a palca. Tobbet tudsz TE is kiszedni. A 8 napos feladatok is siman lefutnak. Es mint irtam ennyi erovel barki reklamalhatna. En kesz leszek 150es szinten a ghallas eventtel, a kutatasos kb 170. Ez van. Majd ha meglesz a lvl megveszem a jutalmakat, de a fetis addig is tapol. Plusz ne legyen mar merlegen az aki 2-3 eve jatszik meg 10 eve.
Ha en sem tartottam volna szunetet nem lenne most problema szamomra a kupon, de tartom a velemenyem: akinek kulon kell o is jobban jar a palcaval es a templom porgetesevel!!
Szerk: bevaltottam en is 175 hordatrofeat kuponra es amit a gigatemplombol kaptam azt is betoltam - pedig a kupon es a trofea is kene masra.