Felhasználónév: Jelszó:
Oldal: 123456
Szerző
Topic neve: Magas szintű állatok kisajtolása
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3632 hozzászólás
Profil megtekintése
Magas szintű állatok kisajtolása
1. hozzászólás - 2021.06.09. 16:51:56
A mostani Behós találkozón várhatóan forró téma lesz a magas szintű állatok kisajtolása.

Röviden összefoglalom az előzményeket:
Bizonyos, a játékban elérhető kombókkal nagyon durván lehet templomkristályt termelni, ill. sajtoló medálokat szerezni. A közel végtelen templomkristállyal végtelen állatfejlesztés, és a sajtolásukkal milliárdos LE nyerhető ki. Ez több problémát is felvet:
- A fenti kombó mellett minden másból szerzett LE elenyészőnek tűnik.
- Aki hamarabb kezdte, okosabban csinálta, jobban bepörgette, nagyon el tud vele húzni.
- Akinek van 5 familiárisa, az hátrányban van ahhoz képest, akinek nincs.

Annak idején, már sok évvel ezelőtt láttuk, hogy a templomkristályos kiképzésre kellett volna valamiféle korlát. Akkor ezt a szokásos indokok (nem nerfelünk, aki már ezzel tápolt, behozhatatlan előnyre tesz szert) miatt végül nem léptük meg. Később, amikor már látszott, hogy a templomkristály termelés nagyon elszállt, és az őskőváltást muszáj nerfelni, a kiképzéshez akkor sem nyúltunk, egyfajta kompromisszumként.

Aztán amikor végül bekövetkezett az első milliárdos sajtolás, rögtön utána már léptünk, magát a sajtolást nerfeltük - az exponenciális képlet csak 5000. szintig maradt meg, utána a képlet lineárisra váltott. Emellett beraktuk az isteni tetoválásokat, hogy azok, akinek familiárisaik vannak, +LE-t kaphassanak, kompenzációképp.

Azonban a tőletek érkező visszajelzések alapján azt látjuk, hogy mindez nem elegendő. Akinek van familiárisa, az így is úgy érzi, hogy idővel behozhatatlan hátránya lesz ahhoz az 1-2 emberhez képest, akinek valamiért nincs. De a probléma ennél jóval nagyobb, ez igazándiból csak az élboly problémája, a familiárisok miatti eltérés figyelmen kívül hagyásával is nagyon el tud szállni az, aki jól pörgeti a dolgokat.

Mivel a Műv. Házba sajnos csak védettségi igazolvánnyal lehet bejönni, ezért úgy döntöttem, a párbeszédet kezdjük el már itt, a fórumon, hogy mindenki részt vehessen rajta. Nagyon szeretném, ha találnánk egy olyan megoldást a problémára, amit mindenki kielégítőnek talál.

Nézzük, milyen lehetőségek vannak:

1. A familiárisok nem számítanak bele a vezetőkészségből számolt állat limitbe. Már most is effelé hajlunk, az új, tervezett kódos relikvia 3 familiárist kivül rakna ezen a korláton, és az, hogy a familiárisok mellett minden cselekvésből jóval több LE jár is ebbe az irányba visz. De ömagában ez több okból sem megoldás. Egyrészt, teljes egyenlőség sosem lesz. Másrészt, a fő gondot, hogy a sajtolt LE mellett az összes többi cselekvésből szerezhető eltörpül, nem oldottuk meg.

2. A hagyományos megoldás ilyen esetekre, hogy bevezetünk egy olyan nerfet, ami lehetőség szerint a tápolást tovább engedi azoknak, akik még nagyon nem tudták ezt kihasználni. Erre nem igazán látok más módot, mint a kiképzést korlátozni valamilyen módon. Ha teljesül egy bizonyos feltétel (pl. a karakter által szerzett összes LE elér bizonyos határokat, ez tárolva van, ha a sajtolásból szerzett nem is) akkor a kiképzés használata korlátozottabb lesz. Itt több lehetőség is van, pl. egy használattól max 10 db állat kerül kiképzésre (ez a 10 lehet akár egy változó, ami egyre kevesebb lesz, ahogy egyre több LE-t szerez a karakter), vagy pedig maga a sajtolt LE csökken még tovább.

3. Nincs nerf, inkább minden más (vadászat, portya stb) ad brutálisan sokkal több LE-t, ha familiárisod van. Ez elég veszélyes út, nehéz a számokat úgy belőni, hogy ne az legyen az eredménye, hogy aki előnyre tett szert, az egy pozitiv visszacsatolás révén még jobban elszáll ezután a többiektől. De azért érdemes megvizsgálni ezt a lehetőséget is.

Kérlek benneteket, írjátok le a véleményeteket a témában!
Pontszám: 7.77
kedvencKlupyNő
Végzetúr tanonc
26 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
2. hozzászólás - 2021.06.10. 10:39:00
Azt valahol el kell fogadni h teljes egyenlőség sose lesz, láttam egy csomó topicban főleg a tudás fája AF pontos posztok alatt hogy azon morognak emberek h nem kapnak olyan esélyeket mint aki előrébb van. De az esély eddig is ott volt csak valaki ügyesebb szemfülesebb volt, és nem lesz olyan megoldás ami mindenkinek tetszeni fog sajnos.
Én pl sokáig értetlenül álltam a jelenség előtt hogy egyesek hogy vannak sokkal előrébb mint én, amikor minden erőforrást felhasználtam és csak még a közelébe se voltam az élbolynak, azt csak akkor világosítottak fel a kiképzésről amikor rákérdeztem. Láttam én is a lehetőséget de sose jutottam el oda h nekiálljak azzal állatokat felhúzni. Viszont így jelenleg ez az egy mód van ahol nagyon sok LEt begyüjteni. Esetleg lehetne mellé még 2-3 mód ahol szintén sok LEt lehet leszürtelni hogy ne csak egy vonalon lehessen mozogni. Illetve ezzel párhuzamosan mondjuk 5000 ben maximálni az állatok szintjét (familiárisokét nem, azokat ténlyeg lehetne külön felületen kezelni) és akkor nagyjából mindneki hasonló összeget tud kiszedni és a másik 2-3 nagy LE szerzős vonalat is be lehet lőni hasonló összegre.
Szinte hallom h megjelennek azok a hangok, akik elkezdik h de én is akarok sokszor nagyon magas állatot sajtolni stb, meg másnak előnye van bla bla, igen előrébb vannak de meg is dolgoztak érte. Szal sztem az ilyen félmegoldásokat h aki még nem sajtolt 23ezres állatot az sajtolhat 20t stb sztem hanyagolhatnánk, én se sajtoltam még akkorát, de hha lenne más mód sok LEt szerezni akkro nem is biztos h ezt választanám.
Artemis - V3
Pontszám: 10
kedvencUnr34lFérfi
Végzetúr mester
795 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
3. hozzászólás - 2021.06.10. 12:04:19 (Válasz Miklós #1 hozzászólására.)
Erre nincs jó megoldás! Ha lesz valami változás akkor valaki hátrányban lesz a másikhoz képest mindenképp és újabb problémát szül
V1 - Unr34l Azúr Légió / ex-Lélekőrök Szövetsége (V1) ex-JólesőHullaszag (V5) /
Pontszám: 8.75
kedvencPacoFérfi
Végzetúr mester
738 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
4. hozzászólás - 2021.06.10. 12:05:08
Nos, nézzük: a baj az alapvetően, hogy a játék már akkor "eltört", amikor megjelent az első milliárd feletti sajtolás és ahogyan már korábban is mondtam, nem történt fékezés.
Ott és abban a pillanatban kellett volna belőni a vonalat, hogy eddig és nem tovább.
Függetlenül attól, hogy a sajtoló megdolgozott-e érte vagy sem, alapvetően a hibás játéktervezés következésben felborult a játék egyensúlya.
Eddig is volt, hogy egyik, másik opciót szélsőségesen használó némi előnyre tudott szert tenni. Itt ilyenkor kb 100-800 milliós LE bevételről is beszélgethetünk, de akár pár milliárdról is, mint amikor egy hónap alatt a Lady versenyen az SZB csaták általi több ezres leütés következtében brutális LE termelhető ki.
De ez nem permanens állapot, relative ritka és rengeteg idő.
Ezzel szemben most a sajtolásnak nincs akadálya: csak jól felpörgetett VT - tény, azt kitermelni idő+pénz (én is hasonlóan élem meg, mert tartok már ott) - de ettől függetlenül a közvetlen sajtolás pitiáner dolog. Csak nyomod a gombot - és erre még ráfejel a 10x gyorsítás is - és kész a vágóállat.
Agyatlan, de működő dolog.
Tetszik vagy sem, így van.
És a probléma tovább generálja önmagát: fogalmatok sincs róla sajnos, hogy pontosan mekkora mértékű az így elért LE mértéke. Nem lehetséges hasonló féket belőni, ami meg lett lépve a Tudás fájánál - szintén későn, mások szerint fölöslegesen - de ott, ha nem is közel, de arányában elfogadható és járható út született.
De itt, hogyan?
Lényegében a sajtolás mellett tényleg minden más nevetséges LE-t ad.
Ha teljes és fullos nerfet kap a sajtolás, akkor hogyan lesz esélye azoknak, akik még nem tartottak ott, kivártak, optimalizáltak, hogy majd 400-re érve a szintfék miatt csinálják ugyanezt.

Az út, mely alapján más tevékenységeket kellene felerősíteni, véleményem szerint eleve kudarc. Miért? Mert nem oldana meg semmiféle problémát, inkább még inkább meggyorsítaná a dolgokat: de minek és hová? Még hamarabb érjék el a játékosok a TÖ/szakértelem maximumokat?
Alapvetően az alaptevékenységekért járó LE-k termelése jónak mondható.
Ami összetörte a a játékot, az a sajtolás és minden, ami vele jár. Illetve az, hogy ez nem lett időben meglépve és mostanra már 2-500 milliárd LE közötti termelés lett kiszedve, ami a játék összes több tevékenységét éveken át pörgetnénk sem érnénk azok közelébe, akik ezt már megtették.
Azért sem, mert ezen idő alatt azon játékosok is tovább fejlődhetnek a megszokott módon, tehát még tovább betonozva be az előnyt, még akkor is, ha most valami brutális nerfet kapna a sajtolás.
Az sem járható út, hogy mindenki kapjon hasonlót: mert miért? Senki sem érdemli meg, én sem. Nem tettem érte semmit sem.
Habár a lehetőségem megvan/lenne arra, hogy hasonlóan járjak el, több feltétel megléte sem elégséges ahhoz, hogy hasonló eredményeket érjek el. Egyrészt nem vagyok 400-as a maximális LE termelés végett, illetve a sajtoló medálok száma is messze kevesebb, mint amikor megkezdődtek a milliárdos sajtolások azon medálokkal, amikkel akkor történtek.

Ha semmi sem változik, lényegében meghalt a játék: mert ez az igazság.
Minden más tevékenység értelmét veszti, nincs jelentősége a portya, szb, csatlós, semminek sem.
Egyetlen nagy szintű állat kisajtolása a megfelelő paraméterek mellett ezen tevékenységek által elérhető, hónapok által generált LE mennyiség is töredéke lenne annak az állatnak a sajtolása mellett. Normális játékmenet mellett nézve, semmi extrém kiugrás mellett egyik tevékenységnél sem.

Hogy mi a megoldás?
Őszintén megvallom: nem tudom.
12 év alatt láttam már sok nerfet és sok bugot megjelenni és láttam azokat kihasználókat is kiugrani, sok top játékost abbahagyni a játékot. De ekkora mértékű szakadást, amit ezen tevékenység okozott hónapok alatt, mióta először feltűnt, még egyszer sem.
Eddig mindig biztos voltam benne, hogy egyszer, optimálisan haladva minden tevékenységgel, függetlenül, hogy mások már rég "max" szinten vannak, akkor is lesz esélyem ellenük.
De most, ezt így látva: kétségeim vannak.
Ha minden változatlan marad, akkor tamagocsi lesz a játékból, csak sajtoló medál és TK ér valamit, minden más kuka.
Ha meg durva nerf: megdönthetetlen hatalmat kapnak azok, akik már kihasználták.
Ha meg visszamenőleg mindenkinek minden elvéve - de ahhoz pontos adatok kellenének - igazságtalan lenne egyénileg, ez igaz. Mert valóban az lenne. Ahogyan az a reklamáció is, hogy kapjanak vissza minden nyersanyagot, követ, stb, amit ezen tevékenységek "kifarmolására" használtak fel.
De ehhez szintén tűpontos logok kellenek és gyanítom, hogy nincs.
De globálisan nézve visszafordítható lenne az a folyamat, ami most kb romba dönti a játékot azok számára, akik nem 1-2 feladatot csinálnak és néznek a játékban naponta, nem csak építenek, hanem globálisan nézve is erős karakterert akartak kinevelni.
V1 - Larz Con De Mort
Lehet, hogy valaki kedvel téged..., ám én nem az vagyok.
Pontszám: 7.99
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3632 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
5. hozzászólás - 2021.06.10. 15:12:03
Visszamenőleg csak akkor veszünk el bármit, ha az bugból ered, ilyenről itt nincs szó.

Viszont amit írtam, hogy úgy nerfelünk, hogy aki nem ért el egy bizonyos szintet, az tápolhat belőle, elvben járható út.
Pontszám: 7.77
kedvencFsanyi82Férfi
Végzetúr mester
1971 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
6. hozzászólás - 2021.06.10. 16:28:39
Nem egyszerűbb lenne úgy hagyni, ahogy van ? ha nincs változtatás , akkor mindenkinek , mondom mindenkinek ugyanannyi esélye van ugyanakkorra állatokat sajtolgatni , mint azoknak már akik megtették.

ja, hogy tenni is kell érte, mert számtalan templomot meg kell csinálni, s ahhoz meg nem elegendő a teljesen ingyenes játék?

ami már változtatás volt pont elég is . pl a 300 sajtoló medál felett nem ad már csak 0,1% ot a medál (helyes! ) habár akinek eddig se volt 200 medálja se , annak a 300 se lesz meg kb soha , mert a szerencse keréken a tudás fa nerf miatt már rég nem esik annyi ,meg a familiáris fókusz és isteni kocka miatt se ügye


Ha valóban közelebb akarod hozni a játékosokat egymáshoz ne egy vonalat nézzünk
pl a csatlósoknál legyen valami felzárkóztatás azoknak akik később kezdték nevelgetni őket
csatlós arénába legyen nekik inspiráció
legyen nekik lemaradáshoz mérten olcsóbb a csatlós tárgyak stb
Ez az egy eleme van a játéknak ahol egy napi lemaradást sem lehet behozni

lehessen a kutatás egyes elemeit ujra csinálni (pl amivel lé és tp szerezhető ) biztos lenne aki rá állna pl azok akiknek nincs verempálca tartalékba s kénytelenek simán elvadászni fillérekért a lé-t

bajnok af képesség lehessen hamarabb fejleszthető ne 400 tól (szb csata több lé) sok ilyen kis aprósággal lehetne közelíteni a lé bevételt mind amellett hogy továbbra is nyitva maradna az az ajtó hogy bárki aki tesz érte tudjon nevelni 30 ezres állatokat sajtolásra
Pontszám: 8.72
kedvelt tagNoodleeFérfi
Végzetúr mester
349 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
7. hozzászólás - 2021.06.10. 16:57:15
csatlakozom az előttem "szólóhoz" .
Vannak olyan dolgok amik csak magas szinten érhetők el. Így azok a nagyoknak még nagyobb előnyt ad. Továbbá már többször kaptam olyan választ a problémámra, hogy "ez a random". Nos ez szerintem sok esetben nem elfogatható válasz. Aki egy kicsit is ért hozzá az tudja. Ezt a randomot kellene helyre tenni. Pl. Sok nagyobb olyantól olvastam írást aki a szerencsekerékre panaszkodik. Hát mit mondjak. Kb. 9 éve játszom de még nem forgattam semmi értelmeset. Látom mások miket forgatnak. Hát csak irigykedem. Ezt is a randomra és a szerencsére fogják. Hát akkor elég szerencsétlen vagyok. Pl. eddig nem esett sem sajtoló medál, sem pálca. Mivel kicsit értek a programokhoz, felmerül bennem is mint sok ismerősömben. Ez hogy lehetséges?
Nos a változtatásokat amiket a tőlem okosabbak hoznak a játékkal kapcsolatban elfogadom. Majd meglátjuk hogyan tovább.
Igazából olyan dolgokat olvasok itt a hozászólásokban amikről eddig fogalmam sem volt. Ilyenkor felmerül bennem, hogy én is evvel a játékkal játszom egyáltalán? Honnan szedtek ők ilyen infókat? Sehol nem olvastam ilyenekről.
Na elég a siránkozásból. Lesz ami lesz.
Vallom, hogy pók bárki lehet.
Pontszám: 6.11
kedvelt tagNoodleeFérfi
Végzetúr mester
349 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
8. hozzászólás - 2021.06.10. 17:28:11
Ha már itt tesznek javaslatokat, akkor lenne egy kérdésem.
Mint már említettem kb 9 éve játszom. Sajnos a játékkal kapcsolatban nem rendelkezem akkora tudással, hogy a jóval erősebb karakterekkel felvehetném a versenyt. Ezért szinte lehetetlen LE-t gyüjtenem és tudásom szerint fejlődni. Most is le kellett állnom mert 20 szintel felettem van egy legyőzhetetlen karakter. Ez azt jelenti 40 szintet kellene lépnem fejlesztés nélkül, hogy kikerüljek a hatóköréből.
Vagyis nem lehetne valami olyat csinálni, hogy aki nem portyázik csak az SZB-ben. Választhatna olyant, hogy portyában nem támadhat senkit, viszont őt sem támadhatják. Lehetne prémium tagsághoz kötni.
Így játszhatna tovább. Anélkül, hogy az erősek rommá vernék.
Vagy marad a stagnálás.
Vallom, hogy pók bárki lehet.
Pontszám: 6.11
népszerűRazorFérfi
Végzetúr mester
587 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
9. hozzászólás - 2021.06.10. 19:26:06 (Válasz Fsanyi82 #6 hozzászólására.)
Idézet: Fsanyi82 - 2021.06.10. 16:28:39

Ha valóban közelebb akarod hozni a játékosokat egymáshoz ne egy vonalat nézzünk
pl a csatlósoknál legyen valami felzárkóztatás azoknak akik később kezdték nevelgetni őket
csatlós arénába legyen nekik inspiráció
legyen nekik lemaradáshoz mérten olcsóbb a csatlós tárgyak stb
Ez az egy eleme van a játéknak ahol egy napi lemaradást sem lehet behozni


Nem panaszkodasbol mondom, de en tudok meg egyet.
A szovetsegi medal. Na azt sem lehet soha behozni.


Mod: rossz idezes
A hozzászólást Razor módosította 2021.06.10. 19:30:56-kor
V1 -Razor - ZiB
Pontszám: 6.84
kedvelt tagNoodleeFérfi
Végzetúr mester
349 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
10. hozzászólás - 2021.06.10. 19:32:26
Azért kicsit túlzás a felzárkóztatás. Kezd ahhoz hasonlítani, ahogy a cigányokat akarják felzárkóztatni a fehér emberek szintjére. Már lassan az lesz, hogy aki elkezd játszani, egyből 400-as legyen és mindene meglegyen. Minden medál és relikvia, plusz a kakik kifejlesztve és ős választ mennyi TÖ.
Vallom, hogy pók bárki lehet.
Pontszám: 5.74
népszerűMortuFérfi
Végzetúr mester
2457 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
11. hozzászólás - 2021.06.10. 23:08:12
Sok minden elszállt már itt: 10 nap alatt
Legtöbb megoldott küldetés
1. Darth Vader 7.389
Pontszám: 7.85
kedvencKwisatzFérfi
Végzetúr mester
610 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
12. hozzászólás - 2021.06.11. 00:04:16
Bár régóta nem követem a fórumot és játékban is csak a kötelezőket végzem, egy dolgot javasolnék. Állítson be Miklós Stop limitet, vagyis meghúz egy vonalat, hogy az eddigi képlet alapján sajtolásnál kapott LE-t elérve (darab, szint, LE stb, ami tetszik) már vagy nem ad LE-t a sajtolás vagy mondjuk 1/1000 részét. Ezzel senkit sem ér hátrány, mivel aki elől van, elől is marad, aki meg le van maradva, elméletileg behozhatja a lemaradást.
Azt semmiképpen sem támogatom, hogy úgy legyen nerfelve, hogy a lemaradtak még jobban lemaradjanak egy univerzális korlátozás miatt.
Pontszám: 8.20
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3358 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
13. hozzászólás - 2021.06.11. 00:33:38 (Válasz Mortu #11 hozzászólására.)
Ez nem olyan lehetetlen, 10-esével pörög az állatszintlépős
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 7.90
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3358 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
14. hozzászólás - 2021.06.11. 00:35:47 (Válasz Noodlee #8 hozzászólására.)
Na most így nem tudom hirtelen, hogy milyen szintű a karaktered, de ha jól tudom viszonylag alacsony szinten vagy überállat legyőzhetetlen.

Ha 9 éve nem forgattál értelmeset, akkor vagy játékstílusoddal van baj, vagy kevés pechpontot kapsz. Mindkettőre van megoldás
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 8.60
népszerűBumbyFérfi
Végzetúr tanonc
14 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
15. hozzászólás - 2021.06.11. 07:21:28
Azért az nagyon durva,hogy a 400+-osok miatt mindenki bukja a nagy tápokat.Most épp a kiképzést fogják nerfelni,és ők már ki használták,mert volt készletük hozzá.Akik mondjuk 250-300 pluszos szintűek,bármennyit güriznek és ölnének a játékba behozhatatlan előnyük van így a 400+ os kariknak,
A bajnok af legyen 300 tól elérhetőek,mert a 400 pluszosok így marhára elszálltak.
Ahogy Nerfelték a Tudás fáját.vagy éppen anno az öskő váltást templomkristályból,ezt is mind az szívta be aki még nem tartott ott,és nem használta ki.Csökkenhetne az überbrutál templomkristály a templomok után,vagy épp növekedhetne az ára a kiképzésnek,20-30-40-50 akár.De kérdem én,hol a határ ,hol és ki szívja ezt megint be???!!!
Szerintem az egész lejtő ott kezdődött mikor meg huzták a 400 szintkorlátot.Már akkor fel lettek ezek a problémák vázolva,talán fsanyi (ha nem Ő volt bocsi érte)hozta ezt mind fel itt a fórumon,de mindenki lehurrogta...valaki ezt látta előre.A feltörekvő karik mind beszívták ezekkel a nerfekkel.

Ez a játék már csak a 400 plusszosokról szól és csak az Ő igényeik vannak kielégítve,a többi játékos meg le van tojva és majd el evickélnek amíg meg nem unják a nagy nerfeket és a behozhatatlan hátrányokat.
A hozzászólást Bumby módosította 2021.06.11. 07:27:43-kor
---
Pontszám: 8.33
kedvelt tagNoodleeFérfi
Végzetúr mester
349 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
16. hozzászólás - 2021.06.11. 07:56:23 (Válasz LanMaffia #14 hozzászólására.)
Igazad van. Alacsony szinten kevés játékos van már. De sajnos én a közép mezőnybe szorultam be. Lásd pl. Kondor, Promi,Balkezes,Kaszás.
Így a játék nehéz lett. Vagy inkább azt mondanám felejtős.
A szerencsekerékhez nem tudom milyen játék stílus kell. De szerintem csak szimplán szerencsétlen vagyok.
De nem gond. Ahogy mások mondják van másik. Megvettem az összes Assassin's-t. Mire avval végzek, csak előrébb mozdulnak. Vagy bezár a játék.
Egy városépítősnél volt az, hogy a végére csak egy játékos maradt. Mindenkit elfoglalt. A GM haverja volt. Lehet itt is az lesz. A haverok maradnak csak.
Nekem meg pár ismerősömnek annyi elég volna hogy ne tudjanak támadni.
A többieknek meg legyen mindenkinek több millió TÖ-je meg Le-je nem érdekel.
Vallom, hogy pók bárki lehet.
Pontszám: 6.11
kedvencMogorvacheiFérfi
Végzetúr
73 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
17. hozzászólás - 2021.06.11. 08:23:19 (Válasz Kwisatz #12 hozzászólására.)
Hasonlót javasolnék én is, mint a tudásfás AF-nerf

azt lehet hogy nem tárolja a rendszer mennyi LE-t sajtolt a giga állat, de lehetne húzni egy limitet, hogy max 10-20-xx állatot lehet felhúzni a 3x ezer szintre utána már csak max 5-10 ezres szintig.

vagy felhúzhatod harchoz, de lesajtolásnál maxolja mintha 5-10 ezres szintű lenne.

így aki utol akarja érni a sajtoló mestereket utolérheti, de a játék nem csak arról fog szólni, hogy nagy állatokat sajtolsz, mert miután elérted ezt a célt maxolódik, és keresni kell új célt.
---
Pontszám: 9.44
népszerűMiklós
Adminisztrátor
3632 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
18. hozzászólás - 2021.06.11. 18:05:12
Fsanyi: a kutatást max. egészben lehetne újracsinálni, de erre már olyan sok kérést kaptunk, hogy engedélyezni fogjuk. Felzárkóztatás: erre nyitottak vagyunk, de nyilván ésszerű mértékben. A csatlós arénánál pont azért van több liga, hogy mindenki a saját kategóriájában tudjon versenyezni, és a csatlós csatáknál már most is van lehetőség bepótlásra bizonyos mértékig.
Egyébként pont azért vannak ilyen dolgok, amik csak magas szinten érhetők el (akár csak 400. szinten, mint a bajnok) hogy legyen motiváció előremenni, legyen cél. A 400. szinttől ugye nincs további konkrét szintlépés, ott kell lennie néhány nagy tápnak azért, hogy érdemes legyen tovább játszani.

Noodlee: azt elképzelhetetlennek tartom, hogy 9 év alatt bizonyos tárgyakat egyáltalán nem forgattál ki a szerencsekerékből (de lehet, hogy félreértettelek). Ennyi idő alatt elvileg inkább az a dilemma, hogy te 50-et forgattál ki, más meg 60-at. Nyilván itt azért van egyfajta kombó, amivel nagyon meg lehet tuningolni a pechpontokat (és ehhez nem kell 400. szint), inkább azon múlik, ezt mennyire csinálod jól, nem a szerencsén. akinek 300 sajtoló medálja van, az se a 2 havi befizetési akcióból jött neki össze, hanem a szerencsekerékből.
A legyőzhetetlen karakter, ez a problémája sokaknak megvan. Sok megoldás van a helyzetre, jössz esetleg a 19-i találkozóra, tudunk ott beszélni erről?

Állítson be Miklós Stop limitet, vagyis meghúz egy vonalat, hogy az eddigi képlet alapján sajtolásnál kapott LE-t elérve (darab, szint, LE stb, ami tetszik) már vagy nem ad LE-t a sajtolás vagy mondjuk 1/1000 részét

igen, ez az alapfelvetés, persze nem ennyire drasztikus formában. Az egyetlen nehézség, hogy az nincs tárolva, hogy mennyi LE-t kaptál sajtolásból, csak az, hogy mennyi LE-t kaptál mindenféle forrásból, összesen. Ha viszont feltesszük, hogy a milliárdos sajtolások sokszorosát adják a máshonnét szerzett LE-nek, akkor ez is egy jó kiindulási alap. Megpróbálok erre egy képletet kidolgozni jövő hétre, és részletesen leírom, hogy véleményezzétek. Mindenképp olyan megoldást szeretnék, amivel kapcsolatban közös az egyetértésünk, és a játék hosszú távú élvezhetőségét szolgálja. Szóval Bumby, attól nem kell félni, hogy te nem tudod ugyanazt betápolni, mint mások, max arról van itt szó, hogy aki már a maxot kiszedte, az ezután kevesebb fog kapni.
A hozzászólást Miklós módosította 2021.06.11. 18:06:10-kor
Pontszám: 7.77
kedvencUnr34lFérfi
Végzetúr mester
795 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
19. hozzászólás - 2021.06.11. 23:23:47
Van akinek van rajtam kívül 300 sajtoló medálja?
V1 - Unr34l Azúr Légió / ex-Lélekőrök Szövetsége (V1) ex-JólesőHullaszag (V5) /
Pontszám: 7.50
népszerűLanMaffiaFérfi
Végzetúr mester
3358 hozzászólás
Profil megtekintése
Re: Magas szintű állatok kisajtolása
20. hozzászólás - 2021.06.12. 19:44:07 (Válasz Unr34l #19 hozzászólására.)
288. Van nálam még elég sok pechpont meg 8-9k sorsjegy, lehet meglenne. De 300 nincs
Végzetúr discord: https://discord.gg/bUQc6nY9XU

LanMaffia - Azúr Légió - ex-Tyrant - ex-VM (V1)
Káoszfatty - Lélekhozók Testvérisége (V2)
Kataklizma - Ködkapu Strázsái (V3)
Pontszám: 6.93
Oldal: 123456
Dobókocka - a sokoldalú kiegészítőAz Idő Kereke tovább forog! Megjelent a befejező trilógia utolsó része!