Re: Végzetúr tali: szövetségi háborúk
101. hozzászólás - 2008.12.11. 22:00:08 (Válasz Ariel #100 hozzászólására.)
101. hozzászólás - 2008.12.11. 22:00:08 (Válasz Ariel #100 hozzászólására.)
Idézet: Ariel - 2008.12.11. 21:33:15
Javasoltam már én is hasonlót Miklósnak, annak a lényege az volt, hogy minél tovább kitart a szövetség, annál kevesebb LE-t bukjon.
De ezt Miklós rögtön meg is buktatta azzal, hogy akkor a támadó még gyengébbet fog választani, olyat, akit rögtön ledarál. Ebben igaza is lehet.
Egyszerűen az a megoldás, hogy a szövetségek ösztönözve legyenek arra, hogy azonos vagy akár erősebbnek látszó szöviket üssenek. Erre alkalmas is lenne ez a trónos megoldás amit javasoltam.
A mostani háborús rendszer haldoklik, és amint elszaporodnak a térkapuk és az epikus csaták meg fognak szűnni a valós háborúk.
Ez a rendszer senkinek sem nyújt sikerélményt, és ez a legnagyobb baj. A top szövetségek lefarmolják a kicsiket, de ezzel a játékélmény nem nő. A kis szövik pedig bosszankodnak, és csak csökken a kedvük.
Az előző hozzászólásomban említett kiütős rendszer mindenkinek plusz játékélményt nyújtana. Az is, hogy ki tudtuk ütni az uralkodó szövetséget a trónból, és az is, hogy minél tovább ott maradjak. Lenne a háborúknak célja, nem pedig egyszerű farmolás mások kárára.
milyen hülye érv, hogy gyengébbet fognak ütni. há ki az a marha aki olyat üt, aki vele egy erősségű? és a "trónnal" is -amit énmár hamarabb javasoltam, csak nem szövetségek, hanem emberek kapják meg a bónuszt, de szövetség szerzi meg - úgy is csak gyengébbet fognak farmolni.De ezt Miklós rögtön meg is buktatta azzal, hogy akkor a támadó még gyengébbet fog választani, olyat, akit rögtön ledarál. Ebben igaza is lehet.
Egyszerűen az a megoldás, hogy a szövetségek ösztönözve legyenek arra, hogy azonos vagy akár erősebbnek látszó szöviket üssenek. Erre alkalmas is lenne ez a trónos megoldás amit javasoltam.
A mostani háborús rendszer haldoklik, és amint elszaporodnak a térkapuk és az epikus csaták meg fognak szűnni a valós háborúk.
Ez a rendszer senkinek sem nyújt sikerélményt, és ez a legnagyobb baj. A top szövetségek lefarmolják a kicsiket, de ezzel a játékélmény nem nő. A kis szövik pedig bosszankodnak, és csak csökken a kedvük.
Az előző hozzászólásomban említett kiütős rendszer mindenkinek plusz játékélményt nyújtana. Az is, hogy ki tudtuk ütni az uralkodó szövetséget a trónból, és az is, hogy minél tovább ott maradjak. Lenne a háborúknak célja, nem pedig egyszerű farmolás mások kárára.
A békéért háborúzni olyan, mint a szüzességért szeretkezni!
Pontszám: 2