A kristályhorda reményeink szerint megfelelő kihívást fog jelenteni, de megfelelő taktikázással azért a játékosok nyerési esélye nagyobb lesz. Amennyiben úgy látjuk, hogy a 35 fős szövetség nem elégséges, tudunk 2. 3. stb hordát csinálni. A támadhatósággal kapcsolatban, ez a szövetség elég harcias lesz, tehát ne a 8, hanem az 1 órás támadhatósággal számoljatok inkább.
A tesztelésről - azért annyira nem tudnak itt elromlani a dolgok, hiszen a meglévő játékrendszert és képleteket használjuk. Ha finomhangolásra van szükség, az úgyis csak a tömeges tesztelés (értsd beélesítés) után derül ki, erre persze lehetőség lesz. Egyébként azért is dobtam fel ezt a topicot, mert több szem többet lát mint pl. a kínzókamra téma.
"A velük szemben nyert LE növeli a LE differenciát? Azaz a 20e LE nyerés küldetés teljesíthető rajtuk?"
Igen.
"Működik velük szemben a kreatív affinitás? A gyémánt bónusz? Kivégezhetők?"
Igen és igen, bár ahogy írtam, magas regenerációjuk és egészségük lesz, nem vagyok benne biztos, hogy olyan gyakran ki tudod őket végezni, de majd meglátjuk, és remélhetőleg ezért a 15% se lesz gond.
Idézet: chehs - 2009.05.26. 11:25:29 Jobban örültem volna egy olyan kristály brigádnak, akiket folyamatosan lehet ütni, ők is ütnek, mint a félőrült, minden szinten megjelennek, a szintjükhöz képest bitang erősek, és valami világ esemény kapcsolódik hozzájuk.
Aztán ha sikerült belőlük elpusztítani X egyedet Y idő alatt, akkor megmenekülünk valami rémes kataklizmától, és minden a harcban résztvevő karakter kap valami apróságot (érdekes, és nem pluszokat adó apróságot). Ha pedig nem, akkor jöhetne valami irdatlan szívás, szerver szinten.
Gyakorlatilag erről van szó, csak nem "lepik el" az egész szervert. Ha népszerű a dolog, ezt is meg lehet csinálni, de alacsony szinten van épp elég ellenfél. Egy egyszeri, egylövetű eseményhez viszont túl sok munka volt vele, és akkor az nem jelentene megoldást a topon portyázóknak.