Idézet: Awenhai - 2009.07.12. 06:57:07 Szervusztok!
Bokorn: Értem én, miről beszélsz. Ezt a sorozatot már megszívtad, mert megtámadtad őket.
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor a Kristályhorda azokat most már nem támadja, akik nem háborúznak velük, és három szinttel kisebbek náluk. Azokat is ritkábban, akik ugyan nem olyan kicsik, de nem támadták meg őket.
eddig talan ketszer ha tamadtam oket, azt is hetekkel ezelott
Nem lesznek átlagos pofozókarakterek, hadd tudjanak már valamit, ami valóban egyenlít kicsit az esélyeken, mert ugye tudjuk, hogy egészkor támadnak, tudjuk, hogy kiket támadnak. Azt is tudjuk, hogy kikről másolták őket. Amúgy meg erre mondják a kisebb karakterek, hogy ők alig tudnak portyázni, mert elverik őket hat-hét szinttel feljebbről, mint jég a vetést, csakis 15% alatt vadászhatnak, ha feljebb másznak, akkor olyan pofont kapnak, hogy csak azért nem halnak bele, mert a karakterük nem halhat meg. Most a KH is megteszi ezt a szívességet, igaz, jó lenne, ha lenne egy százalékos határ, mondjuk 10%, ami alatt a KH sem támadhatna.
basszus pont errol beszelek de olyan mintha nem magyarul irnek... attol hogy nincsenek ekezeteim szerintem meg dekodolhato... NEM az a bajom hogy a kh megtamad, hanem az, hogy a SZABALYOK MEGSZEGESEVEL teszik, vagyis olyan helyzetben, ami a VU szabalyai szerint lehetetlen. az nem eselykiegyenlites, hogy van 100 EP-m es megtamad
Ekkor tán a topkarakterek sem nyávognának, hogy jujj, megvert egy bot, mert épp elvert valaki előttük, pedig tudjuk már, hogy mit kell tegyünk a horda támadásai ellen. Mert aki nem akar támadást azok közül, akit üthet a KH, az elvonul láthatatlanba, s egy fia támadást sem fog kapni. Ja, hogy nem lehet akkor hét szinttel lefele farmolni? Valamit valamiért.
nem 7 szinttel lefele nem lehet tamadni, hanem EGYALTALAN nem lehet portyazni, ha jol tudom terkapuzni sem, a jatek fele gyakorlatilag kiesik
Egyébként a pókok előszeretettel támadnak 15%+1 Ép-nél, vagy amint engedi a gép nekik a lefelé támadás miatt. Tehát a KH taktikája csak az, amit a pókok szeretnének csinálni, azzal a különbséggel, hogy a Kristályhorda fix időpontban támad, tehát a LE-vesztés elkerülhető. Nyávogni, és/vagy szabályt szegni persze egyszerűbb. Nem szeretem Winnie stílusát, de most igaza van. Én a helyedben büszke lennék arra, hogy olyan jól játszottam eddig, hogy most némi fejtörést okoz nekem a játék, és nem 0:rengeteg a csaták eredményének aránya ellenük.
megint nagyon hulye parhuzam, akkor lenne jogos amit mondasz, ha a pokok is megtamadnanak amikor 100 EP-vel vadaszol
nalam a kh arany nem 0:rengeteg, de majdnem, 1 gyozelmem van ellenuk, mikor par hete egyszer kivancsisagbol megtamadtam az egyiket...