Hozzászólások - Kaoszfatty
Dátum: 2012.07.17. 21:25:24
Templomban a szerezz X TP-t küldetésben nem számolja az alkimista laborban CSP-ért és PP-ért előállított esszenciáért kapott TP-t
Dátum: 2011.11.18. 16:05:01
yep, abszolút 10 pont, sőt 11
Dátum: 2011.11.18. 16:01:37
A medál valóban nem túl szép, egy grafikus laza fél óra munkával eltüntethetné a hátterét, és átlátszóvá tehetné, elég hülyén mutat így hogy csak be van szúrva egy image.
Dátum: 2011.11.15. 18:32:08
Én is nagyon kíváncsi vagyok, sőt igazából most sem értem hogy akar ez majd működni
Dátum: 2011.11.08. 14:30:14
Ha csak PP-ből ütöm a Xenókat, és elérek 400 győzelmet, viszont nem építettem semmit, akkor is választhatok maxos jutalmat?
Dátum: 2011.07.06. 16:52:18
Ó hát azért nem kéne lesenkizni, találkozón hipp hopp felismer mindenki
És nem pontozlak le már azért se, elég az hogy én fosztottalak meg a címedtől, főleg ilyen profilképpel
Egyébként meg nagyobb a szerencsém, ugyanúgy smaragd vagyok mint te, villámcsapás és enyészmester mindkettőnknél, plusz nekem magasabb szintű állat.
És a mínusz 24 mindenre az már nem semmi, számoljuk csak ki azzal a statjaid:
Erő: 33 (+13)
Támadás: 31 (+19)
Védekezés: 36 (+39)
Egészség: 3 (+10)
IQ: 26 (+12)
Mágia: 5 (+10)
Taumaturgia: 16 (+12)
Szerencse: -17
És így milyen?
A csata egyébként is kb. a varázslatnál dőlt el
És nem pontozlak le már azért se, elég az hogy én fosztottalak meg a címedtől, főleg ilyen profilképpel
Egyébként meg nagyobb a szerencsém, ugyanúgy smaragd vagyok mint te, villámcsapás és enyészmester mindkettőnknél, plusz nekem magasabb szintű állat.
És a mínusz 24 mindenre az már nem semmi, számoljuk csak ki azzal a statjaid:
Erő: 33 (+13)
Támadás: 31 (+19)
Védekezés: 36 (+39)
Egészség: 3 (+10)
IQ: 26 (+12)
Mágia: 5 (+10)
Taumaturgia: 16 (+12)
Szerencse: -17
És így milyen?
A csata egyébként is kb. a varázslatnál dőlt el
Dátum: 2011.05.17. 07:52:28
PvP szempontból talán, de ti többnyire csak egy dolgot néztek. De ha most azt nézzük hogy 20 szint múlva a mostani 600-as kritikusod is kevés lesz, akkor logikus hogy a vastag bőröd is kevés lesz. Ugyanolyan ütemben kell húzni, mint a kritikusokat pl. Persze ezáltal nem lesz elég LÉ az IQ-ra és haverjaira, de nem lehet minden tökéletes
Egyébként van olyan AF hogy állatok gyógyítás alatt is harcolnak, az nem működik? Vagy itt már bejön az a probléma is, hogy akkor a gép előtt ülni sokat?
Egyébként van olyan AF hogy állatok gyógyítás alatt is harcolnak, az nem működik? Vagy itt már bejön az a probléma is, hogy akkor a gép előtt ülni sokat?
Dátum: 2011.05.07. 00:00:18
Brutális random van alacsony (6.) szinten Épületbónuszok sehol semmi, 19-es elnyelése van az állatnak, meg se kéne érintsenek
Engem is érdekelne az átváltás, ha lesz belőle 1599 azzal mazsolázhatok 40. szintig, odáig eljutni VF-el 1 év.
Dátum: 2010.06.19. 03:34:28
Na én most indulok. Remélem megéri ez a koránkelés
Dátum: 2010.01.03. 01:46:49
Aha több karakter
De a probléma akkor is valós amit felvázoltam, és ennek függvényében nincs értelme a közvélemény-kutatásnak. Tehát hiába van odaírva hogy +100 IQ, ha nincs +100 IQ.
De a probléma akkor is valós amit felvázoltam, és ennek függvényében nincs értelme a közvélemény-kutatásnak. Tehát hiába van odaírva hogy +100 IQ, ha nincs +100 IQ.
Dátum: 2010.01.02. 15:49:53
Okoskodj csak, de felesleges az egész cirkusz meg sírás-rívás, amikor NEM érvényesül a szövetségbónusz alacsony szinten. Ha érvényesülne meg se tudna sebezni senki és mindig nyernék. De ez nem igaz, mer 10ből 9szer más nyert.
Dátum: 2010.01.01. 15:23:59
4. Egyetértesz-e azzal, hogy egy játékosra a gyakorlótér és védőfal bónusz csak olyan mértékben hasson, amennyit ő is képes lett volna felépíteni egy szövetségben? Tehát pl. egy 1. szintű karakter ne kaphasson +60 tám/+60 védekezést?
Ez mekkora baromság már. V1-en van egy négyes szintű karakterem, elméletileg
+36 védekezés (Védőfal)
+45 támadás (Gyakorlótér)
+13 IQ (Nekrofun fókusz)
ezekkel a bónuszokkal, amik közül szerencsére EGYIK SEM érvényesül a csatában. 2. szinten elvileg mindenkit agyon kellett volna vernem, ehelyett a 140TÖs -3k LÉ diff.-es akárkik is leütöttek, a program észre se veszi. Vagy ekkora a random? Akkor meg ne etessük már a jónépet ilyen hülye közvéleménykutatással
Ez mekkora baromság már. V1-en van egy négyes szintű karakterem, elméletileg
+36 védekezés (Védőfal)
+45 támadás (Gyakorlótér)
+13 IQ (Nekrofun fókusz)
ezekkel a bónuszokkal, amik közül szerencsére EGYIK SEM érvényesül a csatában. 2. szinten elvileg mindenkit agyon kellett volna vernem, ehelyett a 140TÖs -3k LÉ diff.-es akárkik is leütöttek, a program észre se veszi. Vagy ekkora a random? Akkor meg ne etessük már a jónépet ilyen hülye közvéleménykutatással
Dátum: 2009.12.20. 18:09:14
Egy érdekesebb eset: amikor elhatároztuk az új szövetség alapítását, és többen leépítették a magas szintű karakterüket, én indítottam egy karaktert az újonnan alapuló szövetségben. Egészen fél évig csak fórumozni jártam be. Pár napja feltöltöttem a kutat kettes szintűként (2000LÉ volt azt hiszem). Most tehát az új koncepció szerint én effektíve soha nem kaphatok epikus tárgyat, mivel alacsony szintű vagyok, nagyon sokat kéne építenem a KPért, és nem akarom elhagyni a szövetséget. És nem volt célom az hogy pók legyek.
Válasz?
Kit érdekel.
Válasz?
Kit érdekel.
Dátum: 2009.12.20. 12:27:50
leszimulált 8 csillió vadászatot és ezt dobta a gép
Dátum: 2009.12.20. 11:43:33
Nem portyázok régóta tudod te is A kivégzés jó úgy nekem hogy a másiktól nem veszi le LÉt, de ezt mondtam már májusban is
De valami izgalmas legyen már. Pl háborúban lehessen korlátozott számú épületet rombolni vagy ilyesmi.
De valami izgalmas legyen már. Pl háborúban lehessen korlátozott számú épületet rombolni vagy ilyesmi.
Dátum: 2009.12.20. 11:14:24
És ebben a játékban akkor mi lenne a cél? Mivel lehet kitűnni? Szerzett LÉvel biztos nem. Mivel lehet előnyt szerezni? Hol marad a versenyszellem?
Dátum: 2009.12.20. 11:04:19
De mi van ha én nem akarok elöl lenni? Ez most egy utópisztikus jövőkép lenne ahol mindenki ugyanazt csinálja?
Dátum: 2009.12.20. 05:24:42
Idézet: Vaczakka - 2009.12.20. 01:40:50
Viszont itt meg nem lehet átadni semmit senkinek. Elvileg.
Tegnap leültem Wowozni kis karakterrel. Látom hogy a velem egy szintű karakternek csomó pénz és sokkal jobb cuccai vannak mint. Azt mondta a nagykarijával segíti.
Ez mekkora trógerság már. Azonnal írok a Blizzardnak, mert ez olyan dolog amitől abbahagyom a játékot mert annyira irigy vagyok rá, meg rögtön elveszi a kedvem a játéktól mert neki már ilyenje is van.
Azt azért csendben hozzátenném, hogy a WoW-ban sem fogsz egy Staff of Wetfallt használni 8. szintű karakterrel, mert a tárgyaknak ott szintkövetelménye van. Ott sem tudsz egy 20-as karakterre egy 60-as szintű epikus tárgyat ráadni. És ez az, amivel a VU "elcsúszott", hogy a tárgyat gyakorlatilag bárki felveheti.Ez mekkora trógerság már. Azonnal írok a Blizzardnak, mert ez olyan dolog amitől abbahagyom a játékot mert annyira irigy vagyok rá, meg rögtön elveszi a kedvem a játéktól mert neki már ilyenje is van.
Viszont itt meg nem lehet átadni semmit senkinek. Elvileg.
Dátum: 2009.12.20. 05:24:03
V1en 22 szint óta VFezek. Ezek alapján és a szövetség által eddig elpusztított epikusok számából ítélve én már nem jutok hozzá ilyen tárgyakhoz...