Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gitta

Oldal: 1
Dátum: 2010.01.25. 00:00:49
-hmmm.Multik.Na azok nagy mágusok.Amig az új munkás után kapja a támogatást,addig oké.Aztán a melós megy a levesbe.Nagy királyság igazad van.Dolgoztam multinál és most magyar cégnél vagyok.Egyik sem jobb.Mindegyik ugyan azt csinálja csak pepitába.
Vegyük pl. egy "super market"-et, és pl az élelmiszer részt. Ha egy üzem az élelmiszerével látható helyen (szem magasságban) szeretne elhelyezkedni a polcon, azért fizetnie kell,és nem kevés pénzt,azon kivül a super marketes logóval ellátott terméket is gyártania kell az élelmiszerüzemnek.Ebben az egészben az a csavar hogy a supermarket a saját logojával legyártott termékből hatalmas mennyiséget rendel,mig az élelmiszerüzem logójával gyártott termékből nevetségesen keveset.Na ezek a múltik.Kizavarnám őket az országból is.Lehetne erős gazdaságunk,de amig kiárulják az országot,inkább csak vámpir módjára szivják a vérünket.Aztán ha végeztek,kivonulnak(elvonulnak) más néven visszapofátlankodnak és az utolsó utáni bőrt is lehuzzák rólunk.

Nemrég úgy döntöttem nem veszek lakást ,mert nincs értelme. Minek? Ha már nem tudom fizetni elvigyék a fejem fölül?Ezért felesleges.Az albérlet már lényegesen olcsóbb mint egy lakáshitel.Gyerek sem kell, mert nincs értelme.Föleg ebben az országban.Teljesen kilátástalan.A terhek nőnek,politikusaink és az a rengeteg léhűtő semmirevaló herék meg dúskálnak a pénzbe.Én az egész parlamentet feloszlatnám.
Dátum: 2009.11.28. 08:08:15
Én nem oltatom be magam.Soha semmi komolyabb bajom nem volt, leszámitva az epilepsziát. Akkor sem kapok el semmit ha a körülöttem élő emberek már kidöltek a láztól és izomfájdalomtól. Szedem a C-vitamint és sürün mosok kezet.
Szerintem meg mindemki úgy fogadja el magát ahogy van. Én imádom a szalonnát és a hagymát jó sok kenyérrel vacsira,és a kacsazsiros kenyeret .Amig sportoltam az ilyen ételek mellett 45kg voltam a 170cm-hez. Most 60 kg vagyok,nem sportolok. Ez pont ideális.Kikerekedet végre az arcom és végre van egy kis formám. És ez igy megfelel.
Rengeteg tejterméket eszem (tejüzemben dolgozom), ez sokban hozzátett a súlyom gyarapodásához hála égnek. Mivel gyerekkorom óta az üzemben mozgom, tejfüggő is lettem
Az egészséges étrend annyiban érint hogy a párom cukorbeteg,inzulinos,és hát azért oda kell figyelni a kajára. Az ő diétájuk viszont nem rossz. Fogyozóknak biztosan a figyelmébe ajánlanám.
Dátum: 2009.11.24. 01:04:31
http://lenkeidoktor.hu/?p=263
Oldal: 1