Beherit V3
OK: A játék idő és pénz igényének többszöröződése.
Hozzászólások - Truth80
Dátum: 2013.11.02. 08:27:25
Dátum: 2013.09.20. 07:45:08
Egyre durvabb a penzert tapolas. Szepen, rejtetten. Szulinapi torta, baratsagkristaly (limitemelessel) es most jon a penzert IQ. Nagyon rossz iranyba halad a dolog. Ha keveset fizetsz lemaradsz mint a borravalo.
Tudom, nem kotelezo. Ismerem a lehetosegeket.
Tudom, nem kotelezo. Ismerem a lehetosegeket.
Dátum: 2013.09.17. 09:56:32
Szerintem meg Neked nincs igazad, meghozza nagyon nem. En is tobbszor kattintottam a gombra mert azt hittem eloszor mellenyomtam vagy valami ilyesmi, a buszon zotykolodve mobilrol. Mar el is feledkeztem az egeszrol mikor a forumon olvastam hogy mi tortent es meg en kerdeztem ra az USZ-nel, hogy tenyleg igy van-e (mivel nem voltam biztos benne), majd megkoszontek es visszairtak a platinat - en abbol vettem.
Ha nem irjak a forumon vagy ha nem olvasom a forumon nem veszem eszre - ergo csalo vagyok az onhibamon kivul.
A minimum hogy mindenkinek visszairjak. A MINIMUM.
Lepontozas miatt ne aggodj, nekem velemenyem van, nem kattintgatok
Ha nem irjak a forumon vagy ha nem olvasom a forumon nem veszem eszre - ergo csalo vagyok az onhibamon kivul.
A minimum hogy mindenkinek visszairjak. A MINIMUM.
Lepontozas miatt ne aggodj, nekem velemenyem van, nem kattintgatok

Dátum: 2013.09.16. 20:12:13
Húha. Ez egy kissé túlmegy néhány határon. Az őskövet pénzért veszik a játékosok, talán joggal kaphatnák vissza. Én csak azért értesültem a hibáról mert olvasom a fórumot. A játékosok többsége tudtommal nem.
Dátum: 2013.09.13. 10:05:21
Egyszerre egy. Ha veszel meg egyet akkor felulirja az elozot.
Dátum: 2013.09.13. 10:04:48
Tudom hogy nem tamogatjak, nem is gondoltam komolyan.
Engem az bosszant hogy allandoan relikviakupont meg legutobb baratsagkristalyt kaptam, amik jok de irrealisan tul vannak arazva. Az allando relikek kozul sikerult a ket, szamomra teljesen haszontalan mananyelot es brillians karkotot osszeszednem eddig. Szoval mindenfele javitast es fejlesztest messzemenoen tamogatok.
Engem az bosszant hogy allandoan relikviakupont meg legutobb baratsagkristalyt kaptam, amik jok de irrealisan tul vannak arazva. Az allando relikek kozul sikerult a ket, szamomra teljesen haszontalan mananyelot es brillians karkotot osszeszednem eddig. Szoval mindenfele javitast es fejlesztest messzemenoen tamogatok.Dátum: 2013.09.13. 09:57:50
Tamogatom az otletet. Esetleg tehetnenek be uj, egyedi UR-eket hogy legyen mire nyalat csorgatni. Ha beszelsz az USZ-szel kerdezd meg hogy nem cserelhetjuk-e el vegzet medalokra 

Dátum: 2013.09.13. 09:38:45
Ha sokszor kimondom mit nem szeretnek, akkor tuti hogy esni fog? 

Dátum: 2013.09.13. 08:40:04
McMad, en adok erte 5 vegzetmedalt. Elcsereljuk? 

Dátum: 2013.09.11. 13:15:10
Nekem vonta a platinat, de oszinten szolva fogalmam sincs hogy a dukatokat hozzaadta-e. Ilyenkor mi van?
Dátum: 2013.09.09. 21:05:04
Az átkozás sem megy. Pedig kipróbáltam volna rendes karikon 

Dátum: 2013.09.08. 19:01:45
Kócos oké, de neked más célod van
A 60 végzet medállal nem panaszkodhatsz nagyon.
A 60 végzet medállal nem panaszkodhatsz nagyon.Dátum: 2013.09.08. 16:50:16
Hát én voltam sokáig gyenge kari és tudom miről beszélek. Egyáltalán nem mindegy, hogy levegőt venni sincs időd mert állandóan bevernek 15% alá. És ha ugyanebből jön 3x vagy 2x annyi ellenfél, az teljesen lehetetlenné teszi a játékot.
A magam részéről örülnék egyébként mert végre nyomhatnám normálisan a harci küldiket, de tartok tőle hogy a többség nagyon megszenvedné az összevonást.
A magam részéről örülnék egyébként mert végre nyomhatnám normálisan a harci küldiket, de tartok tőle hogy a többség nagyon megszenvedné az összevonást.
Dátum: 2013.09.08. 10:15:57
Hát ahogy most áll a helyzet és a Te javaslatod alapján kerülne az ára megállapításre, akkor gyakorlatilag nem lesz értelme a fejlesztésnek. 1-2 topkari átkapcsol interdimenzionális csatákra, a többi 2. vonalas, közepes és gyenge karinak esze ágába sem lesz átmenni, örülnek ha a saját környezetükben túlélnek valahogy. Nem fogják akarni hogy 3x annyi esetben váljanak boxzsákká.
Hozzáteszem, nekem tetszik a tesztvilág. De ha ilyen korlátozás lesz bevezetve az átkapcsolhatóságra amit felvetettél, az relatíve +5% célpontot jelent, annyit meg nem ér az egész.
Hozzáteszem, nekem tetszik a tesztvilág. De ha ilyen korlátozás lesz bevezetve az átkapcsolhatóságra amit felvetettél, az relatíve +5% célpontot jelent, annyit meg nem ér az egész.
Dátum: 2013.09.07. 17:18:42
Ha a tesztvilágot csupa aktív karival akarjátok hogy fusson és egyébként sem engeditek a törlést és nem működik sok épület, akkor a katakombát is kivehetnétek
Van pár tök érdekes kari odalent...
Van pár tök érdekes kari odalent...Dátum: 2013.09.07. 11:55:26
Bármi ilyen táp kényszerházasságokhoz vezetne 

Dátum: 2013.09.07. 07:44:04
A kínzót is beüzemelitek valamikor?
Dátum: 2013.09.06. 09:41:30
A jutalmad 89811 (+2951) lélekenergia és 33 TP.
A jutalmad 94388 (+3977) lélekenergia és 33 TP.
Ez sokkal jobb mint a kufarcsata. Reliket nem lehet erte kapni?
A jutalmad 94388 (+3977) lélekenergia és 33 TP.
Ez sokkal jobb mint a kufarcsata. Reliket nem lehet erte kapni?

Dátum: 2013.09.05. 15:58:44
Roviden es tomoren: van jo par bug, de szepen utottem nehany szimpatikus karit magam korul. Se atoltozes se semmi, csak ugy. Eredmeny 900 LE/TP. Hmmm. Nem nez ki rosszul. Sajna nagyon tesztelgetni nem lesz idom de igy elsore nekem tetszik.
A minden vilagrol jovo gyengebb / kozepes karik viszont durvan ki lesznek akadva ha sok kemeny arcot kapnak a nyakukba, ez konnyen tomeges torleshez vezethet.
A vilagok kozotti kulonbseggel meg muszaj lesz valamit kezdeni. Sokan azert regeltek pl. V3-ra hogy nyugodtan legyenek. Erre most bedobnatok oket az oroszlanok koze. Nem magamat feltem, de szerintem lesz olyan akinek ez majd nem fekszik.
Megj: Az oltozeteket csinaljatok meg hogy mukodjenek.
A minden vilagrol jovo gyengebb / kozepes karik viszont durvan ki lesznek akadva ha sok kemeny arcot kapnak a nyakukba, ez konnyen tomeges torleshez vezethet.
A vilagok kozotti kulonbseggel meg muszaj lesz valamit kezdeni. Sokan azert regeltek pl. V3-ra hogy nyugodtan legyenek. Erre most bedobnatok oket az oroszlanok koze. Nem magamat feltem, de szerintem lesz olyan akinek ez majd nem fekszik.
Megj: Az oltozeteket csinaljatok meg hogy mukodjenek.
Dátum: 2013.09.03. 12:34:41
A terfogatrol spec nem hallottam (ettol meg lehet igaz), de a surusege tuti hogy 4 fokon a legnagyobb.