Sziasztok!
Mi a tapasztalat menyire válik/vált be ez az ismételehetős küldi fejleszés?
Hozzászólások - Brekencs
Oldal: 12
Dátum: 2024.11.13. 14:36:45
Dátum: 2024.05.21. 07:17:06
Még egy játékrontóval kevesebb...
Dátum: 2024.05.04. 06:40:04
Nem nagyon ment át az üzenet, de nem is vártam többet...
Szerintem költök annyit a játékra mint te. (Mondjuk ezt nem tudjuk ellenőrizi uh mindegy is)
Pont itt van az első félreértés szerintem hogy az a néhány "játékrontó" azt hiszi ő tartja el a játékot és neki mindent lehet...
Ha így lenne már rég leprogramozták volna neked úgy ahogy szeretnéd, aztán abbahagytad volna mert unalmas és szar...
Csak ismételni tudom magam, inkább köszönd meg hogy olyan játékot készítenek neked ahol még billentyűzetet is ragadsz minden sérelmednél és írsz a fórumba. Ha nem így lenne akkor lenne vége a játéknak....
Szerintem költök annyit a játékra mint te. (Mondjuk ezt nem tudjuk ellenőrizi uh mindegy is)
Pont itt van az első félreértés szerintem hogy az a néhány "játékrontó" azt hiszi ő tartja el a játékot és neki mindent lehet...
Ha így lenne már rég leprogramozták volna neked úgy ahogy szeretnéd, aztán abbahagytad volna mert unalmas és szar...
Csak ismételni tudom magam, inkább köszönd meg hogy olyan játékot készítenek neked ahol még billentyűzetet is ragadsz minden sérelmednél és írsz a fórumba. Ha nem így lenne akkor lenne vége a játéknak....
Dátum: 2024.05.03. 13:34:57
Sziasztok!
Én akkor leírom, hogy szeretek (csupa nagybetűvel játszani), és nem a fejlesztések vagy a fejlesztések hiánya veszi el a játékélményemet hanem a sok "játékos" akinek az a fixa ideája hogy az erőforrásokat gépiesen a legoptimálisabban végigpörgetik (és persze utána sírnak, hogy nincs automatizálva....) Nekem jó így a játék ahogy van és köszönöm a fejlesztőknek, hogy megkérdezik a játékosokat és meg is valósítanak belőle sokat! - itt jelezném, hogy a fórumon 99%-ban a nagyszintű rengeteg erőforrást és pénzt elharácsolók véleménye hangzik el, vannak más típusú játékosok is - és igen ez személyeskedés vegye magára akire vonatkozik... rendszeres találkozóra járó vagyok és az ott megjelent népség arra nem képes hogy egy rendes aukciót végigvigyen meghallgassa a másikat illetve legalább megnézze a kiírást...) Szerintem ez az igazi játékrontás és van belőle bőven. Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar, eddig is alkalmazkodtam az ilyen elemekhez ezután is fogok... Ez az én véleményem csak szerettem volna ha egy ilyen is elhangzik
Én akkor leírom, hogy szeretek (csupa nagybetűvel játszani), és nem a fejlesztések vagy a fejlesztések hiánya veszi el a játékélményemet hanem a sok "játékos" akinek az a fixa ideája hogy az erőforrásokat gépiesen a legoptimálisabban végigpörgetik (és persze utána sírnak, hogy nincs automatizálva....) Nekem jó így a játék ahogy van és köszönöm a fejlesztőknek, hogy megkérdezik a játékosokat és meg is valósítanak belőle sokat! - itt jelezném, hogy a fórumon 99%-ban a nagyszintű rengeteg erőforrást és pénzt elharácsolók véleménye hangzik el, vannak más típusú játékosok is - és igen ez személyeskedés vegye magára akire vonatkozik... rendszeres találkozóra járó vagyok és az ott megjelent népség arra nem képes hogy egy rendes aukciót végigvigyen meghallgassa a másikat illetve legalább megnézze a kiírást...) Szerintem ez az igazi játékrontás és van belőle bőven. Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar, eddig is alkalmazkodtam az ilyen elemekhez ezután is fogok... Ez az én véleményem csak szerettem volna ha egy ilyen is elhangzik
Dátum: 2024.01.17. 09:44:04
Amilyen idegesítő, rinyagép vagy akinek semmi nem jó, én is rászánnám az időmet h leüsselek félóránként
Dátum: 2022.09.19. 10:39:11
Én örülök neki. Játékrontó volt szerintem!!!!!
Dátum: 2021.02.08. 11:56:59
A fegyvered sebzését duplázza, ha epiket ill. entitást ütsz.
Fejlesztésnek számolja, azaz hozzáadja
Dátum: 2021.01.07. 07:34:43
Ha nem is mindenben de egyet kell hogy értsek Ördöggel. A topkarik változtatták ilyenné a játékot és most sírnak hogy apu baj van... Utólag számonkérni vmit, amit te sem láttál előre elég kicsinyes.
Ui.: FSándor a Kutatás alatt is látszott h keveset játszol... meg ha nem fizetsz be akkor hogyan mented meg a játékot???
Ui.: FSándor a Kutatás alatt is látszott h keveset játszol... meg ha nem fizetsz be akkor hogyan mented meg a játékot???
Dátum: 2019.12.16. 10:25:10
A lehetőség dec.16. hétfőn DÉLTŐL él.
Dátum: 2019.10.29. 12:21:47
Jól érted:)
Dátum: 2019.02.21. 12:31:00
Szia! Van egy elég inaktív 50. szintű karakterem v6-on. Keress meg ott, szívesen segítek. Nodromo a karakter neve.
Dátum: 2019.01.04. 13:54:31
A szeplőtelen fogantatásnak nincs köze Jézus fogantatásához. A szeplőtelen fogantatás egy hittétel, amely szerint Szűz Mária már édesanyja, Szent Anna méhében szeplőtelenül, vagyis eredendő bűn nélkül fogant.
Ünnepe december 8-án van.
Ünnepe december 8-án van.
Dátum: 2018.12.11. 07:59:02
Van chat és szerintem él még, bár én sohasem használtam.
A beállításokban lehet ki/be kapcsolni.
A beállításokban lehet ki/be kapcsolni.
Dátum: 2018.10.09. 09:39:03
Fel kell nevelni 50.szintre!
Dátum: 2018.10.08. 09:57:13
Respect!
Dátum: 2018.06.20. 08:43:09
Köszönöm!
Dátum: 2018.06.19. 07:56:30
Sziasztok!
Kihívás alatt találkoztam ezzel a szakértelemmel: A második próba Tüske immunitás.
Én még nem találkoztam vele. Mi a szösz ez?
Kihívás alatt találkoztam ezzel a szakértelemmel: A második próba Tüske immunitás.
Én még nem találkoztam vele. Mi a szösz ez?
Dátum: 2018.06.01. 12:21:41
Simic Combine! Gyere szívesen látunk!
Dátum: 2018.04.04. 12:04:29
V6 -on az 50-is és ne tovább szövetség teljes egészében átadó. Egyedül maradtam benne, de 50-nél én is kiszállok.
Őrtorony 7.
Védőfal 20.
Gyakorlótér 20.
Aréna 1.
Katakombák 1.
Epikus emlékmű 2.
Akadémia 25.
Kínzókamra 15.
A háború csarnoka
Csatlós aréna 1.
Kennel 30.
Mágustorony 15.