Ez hogyan lehetséges?:
a Rubin Hood szövetség kapitulált, győztetek! Jutalmatok +0 töltődés a szövetség Lélekkútjába. Ma, 12:01
Van háború csarnokánk 5ösön és írt is egy minimális lélekenergiát amit még plusszba szereztünk volna győzelem esetén, helyette nem kaptunk semmit(korábban ilyen még nem volt). Ez bug, vagy van valamilyen feltétel ami nem teljesült?
Hozzászólások - Lernun
Oldal: 1
Dátum: 2025.11.17. 12:06:05
Dátum: 2025.11.16. 20:48:30
V3-on ugyanez a gond a kompenzációval.
Dátum: 2025.07.15. 18:32:22
Azt érdemes hozzátenni, hogy nyilván nem az a cél, hogy 2-3 hónap alatt ki lehessen maxolni minden épületet, utána meg "csak támadni" lehet másokat semmi mást. Szerintem itt az lesz a nagy vízválasztó, hogy a támadásokkal mit lehet majd másoktól ellopni, mennyire lehet ellehetetleníteni vele a további városfejlesztést ha 2-3 másik játékos sikeresen betámadott.
Dátum: 2025.07.03. 19:32:38
Üdv!
Felépítettem a palota első szintjét, ami megnyitotta a Fal, Piac, Kémközpont és Rejtekhely épületeket. Viszont a rejtett épületeknél az első az első az Építési kút aminél azt írja, hogy előfeltétel: 1. szintű Palota. Mi lehet a probléma/megoldás? Előre is köszi a választ.
Felépítettem a palota első szintjét, ami megnyitotta a Fal, Piac, Kémközpont és Rejtekhely épületeket. Viszont a rejtett épületeknél az első az első az Építési kút aminél azt írja, hogy előfeltétel: 1. szintű Palota. Mi lehet a probléma/megoldás? Előre is köszi a választ.
Dátum: 2024.09.14. 09:32:11
A "kiégett katalizátor" meg az egyéb "Bigyók" mire jó/k?
Dátum: 2009.05.28. 15:28:19
Hali
a viszafogott fejlődés kevesebb lélekenergiás vadászatokat eredményez vagy azt nem befolyásolja??
a viszafogott fejlődés kevesebb lélekenergiás vadászatokat eredményez vagy azt nem befolyásolja??
Dátum: 2009.04.05. 08:36:41
Az epikus szörnytől jövő tárgy szintje random vagy lehet befolyásolni valahogy??
Illetve, ha elfelejtek egy szakértelmet az is csökkeni a többi árát vagy az nem változik??
Illetve, ha elfelejtek egy szakértelmet az is csökkeni a többi árát vagy az nem változik??
Dátum: 2009.04.04. 17:18:00
Az epikus szörnytől jövő tárgy szintje random vagy lehet befolyásolni valahogy??
Dátum: 2009.02.25. 21:00:34
Bocsi ha már kérdezték de tud valaki valami infót hogy milyen új szakértelmek vannak?? Gondolom az hogy 2 állatod is harcolhat is ilyen.
Dátum: 2009.01.01. 13:38:31
hanyas tanulás kell ahhoz hogy lényből Le-t sajtolhassak??
Dátum: 2009.01.01. 13:35:26
Hello a Sajtolj lélekenergiát 3 lényből! küldetést hogy kell megcsinálni. Néztemm azon az oldalon is ahol vannak segítségek a küldikhez de ott se volt.
Dátum: 2008.12.28. 12:40:26
Hali
Érdekelne hogy gyűrűket, nyakláncokat hogyan tudok szerezni.
Érdekelne hogy gyűrűket, nyakláncokat hogyan tudok szerezni.
Dátum: 2008.10.01. 08:41:11
Valaki tudja ki az a Drakin akit fel kell kutatni az egyik küldiben?? Ezt hogy kell?
Dátum: 2008.09.16. 13:45:04
Olyan soká??
Na nem baj már alig várom. Egyébként vannak alkalmak, hogy beírom a felhasználónevet meg a jelszót és semmi nem történik. Ja és lenne még1 kérdésem. Aki most regisztrál és beírja a nevem ahhoz hogy én értesítettem a játékról annak a leendő karaktere már termelni fogja nekem a lélekenergiátvagy csak ha már elkezdődött a játék és akkor regisztrál?? Ugye érthető mit akarok?
Na nem baj már alig várom. Egyébként vannak alkalmak, hogy beírom a felhasználónevet meg a jelszót és semmi nem történik. Ja és lenne még1 kérdésem. Aki most regisztrál és beírja a nevem ahhoz hogy én értesítettem a játékról annak a leendő karaktere már termelni fogja nekem a lélekenergiátvagy csak ha már elkezdődött a játék és akkor regisztrál?? Ugye érthető mit akarok?

Oldal: 1