Hát szerintem kevésbé win-win a szitu, mert inkább vastagon beletojik az egyén a szövetségi tervbe, csak kapja meg a max tokent, mert túl nagy lenne a veszteség, ha nem kapná meg azt a 2 tokent naponta.
Amúgy meg a szövetségi terv készítőjére rálőcsöltétek a többlet munkát, nem 2-3 hanem esetenként 10-15 emberre kell személy szerint elkészíteni és kiírni a tervet, mindezt azért a vélt igazságosságért, hogy aki nem vesz részt az kapjon kevesebbet, miközben azzal vette ki a részét, hogy nem b@szta össze a szövetségi tervet.
Naggyon köszönjük annak a néhány "magas igazságérzetű" multista rinyagépnek, akinek a kedvéért vastagon keresztbe tettetek a nagyobb aktív taglétszámmal rendelkező szövetségnek.
DE ha már így belemásztatok ebbe a dologba, akkor igazán megcsinálhatnátok azt is, hogy a bajnoki medál után kapott bónuszokkal növekedjen a szövetségi medál kiváltási költsége...
pl. van az illetőnek 20 bajnoki bónusza (piros+kék összesen) akkor neki 95token legyen a szövetségi medál ára!
Hozzászólások - _8._sz._ÁÉV
Dátum: 2024.07.15. 21:45:40
Dátum: 2024.07.14. 16:59:45
Ha nekem címezted, hogy nem olvasok, akkor tévedsz. 5 normál támadást adtam le (Lustaság záloggal), mégis csak 3 tokent kaptam. Ezért írtam ide (és a "segítség"-en keresztül a supportnak) hogy mik az új szabályok, mert a régiek már nem érvényesek, 5 normál támadás esetén nem kapom meg az 5 tokent.
Dátum: 2024.07.14. 09:57:07
Valami nem igazán kerek evvel a tokenes dologgal. Nem használom a gyakorló támadást, mégis kevesebb tokent kapok.
Korábban az volt a tokenek feltétele, hogy 10 támadás kell (Lustaság záloga mellett 5), de ez mostanra megváltozott. Mik az új feltételek?
Korábban az volt a tokenek feltétele, hogy 10 támadás kell (Lustaság záloga mellett 5), de ez mostanra megváltozott. Mik az új feltételek?
Dátum: 2024.06.25. 21:37:31
Nem kötelező benne részt venni, ha minden relikviád megvan, akkor az a 2% lélekgyémánt kedvezmény nem is számít...
Dátum: 2024.06.17. 21:52:02
Nem fogod tudni meggyőzni őket, mert bénák, és rendszeresen lemaradnak a dobogóról... Ezt ugye könnyű azzal önigazolni, hogy elvitték a fát előlük az egyszemélyes hadseregek...
A játék szempontjából sok fontosabb dolog lenne szerintem, mint a SZB-gyakorló nerfelése.
A játék szempontjából sok fontosabb dolog lenne szerintem, mint a SZB-gyakorló nerfelése.
Dátum: 2024.06.15. 22:09:05
Így van, vannak fontosabb dolgok is, mint néhány ember siráma a SZB miatt.
Valahol olvastam, hogy jó lenne, ha a CSP és PP fogyasztó event (verem, kufárcsata) párhuzamosan futna, és akkor kicsit lazább lehetne az éves terv, most szerintem ez nagyon feszített ahogy van!
Valahol olvastam, hogy jó lenne, ha a CSP és PP fogyasztó event (verem, kufárcsata) párhuzamosan futna, és akkor kicsit lazább lehetne az éves terv, most szerintem ez nagyon feszített ahogy van!
Dátum: 2024.05.24. 19:35:09
nyelvtannáci!!!
Dátum: 2024.03.14. 21:31:16
HA eccer kivetted a fétist, akkor utána nem is kell vele foglalkozni, nem éri meg a kínlódást, főleg nem a hulladékokba való beruházást... pl: lelakatolt ládikó (ha épp arra esik az ősköves feladat)
Dátum: 2023.11.29. 16:57:06
Ugyanmár tápmorzsák, és folyamatos odafigyelést is igényel, meg gondolkodást meg készülődést, számolgatást stb. .....
" Ez az online szerepjáték Neked készült: könnyen megtanulható, rengeteg célt és
sikerélményt ad, mégsem vesz el túl sok szabadidőt! "
Gondolom erre még emlékeztek, napi néhány perc elég ... inkább nevezném kényszermunkának a most párhuzamosan futó építkezős eventtel együtt ...
NEM AKAROK gondolkodni, több időt rászánni, mint napi 10 perc. Mivel abba nem fér bele, akkor inkább hagyom a francba mindkét eventet
" Ez az online szerepjáték Neked készült: könnyen megtanulható, rengeteg célt és
sikerélményt ad, mégsem vesz el túl sok szabadidőt! "
Gondolom erre még emlékeztek, napi néhány perc elég ... inkább nevezném kényszermunkának a most párhuzamosan futó építkezős eventtel együtt ...
NEM AKAROK gondolkodni, több időt rászánni, mint napi 10 perc. Mivel abba nem fér bele, akkor inkább hagyom a francba mindkét eventet
Dátum: 2023.11.18. 22:28:54
Bocs, de a "zaklatást" nem én találtam ki, hanem az akit nyektetsz tőle idéztem.
Ez már csak egy ilyen játék, próbáltam neki tanácsot adni, de csak leszólást kaptam érte, főleg olyanoktól, akiket nem is érint a dolog ...
Amúgy épp a minap beszélgettem egy-két régebbi játékossal, a kezdetekhez képest manapság alig van portya, a SZB elviszi a PP-kat.
Ez már csak egy ilyen játék, próbáltam neki tanácsot adni, de csak leszólást kaptam érte, főleg olyanoktól, akiket nem is érint a dolog ...
Amúgy épp a minap beszélgettem egy-két régebbi játékossal, a kezdetekhez képest manapság alig van portya, a SZB elviszi a PP-kat.
Dátum: 2023.10.16. 21:25:54
Ha V1-en Merengor 37. szintű és valszleg Böszmeség zaklatja, legalábbis ő az aki 36. szinten irreálisan erős. DE ezen a szinten még nincs transzdestrukció!
Ami pedig a projekciót illeti, Landragór idején lehet ezt szerezni:
transzcendális fókusz - relikvia : A transzcendális projekció szakértelmed hatékonysága 50%-kal megnő.
Ami pedig a projekciót illeti, Landragór idején lehet ezt szerezni:
transzcendális fókusz - relikvia : A transzcendális projekció szakértelmed hatékonysága 50%-kal megnő.
Dátum: 2023.10.15. 21:27:28
Javaslom a transzcendális projekció szakértelem fejlesztését.
transzcendális projekció:
Lélekenergiád egy részét elrejtheted ellenfeleidtől. Minden szakértelemszint után 100+2*szint LE-d érinthetetlenné válik, azaz ellenfeled nem tudja ellopni belőle a részét győzelem esetén. Ha pl. 4-es projekciód van, és 10. szintű vagy, és van 2000 LE-d, akkor ellenfeled csak az 1520 LE arányos részét lopja el.
transzcendális projekció:
Lélekenergiád egy részét elrejtheted ellenfeleidtől. Minden szakértelemszint után 100+2*szint LE-d érinthetetlenné válik, azaz ellenfeled nem tudja ellopni belőle a részét győzelem esetén. Ha pl. 4-es projekciód van, és 10. szintű vagy, és van 2000 LE-d, akkor ellenfeled csak az 1520 LE arányos részét lopja el.
Dátum: 2023.09.30. 22:16:26
Ez az egész tojásos dolog ezt juttatja eszembe:
https://www.urbanlegends.hu/2005/04/fustos-farkam-lobalja-a-szel/
https://www.urbanlegends.hu/2005/04/fustos-farkam-lobalja-a-szel/
Dátum: 2023.06.13. 19:28:52
Mekkora a meggyőzőkészséged, és mennyi az állatod szintje?
Dátum: 2023.06.13. 19:26:36
Igen, a "Bűvös sípzsinór" jöhet
Dátum: 2023.03.14. 19:33:52
Nem tök mindegy? Ha fizetsz végig tudod csinálni 99%-ban. H nincs rá időd minden nap ( max 1 napot hagyhatsz ki ) akkor valószínűleg nem fogod tudni végigcsinálni akkor sem, ha fizetsz.
Ennek az eventnek a legszorosabb a menetrendje. Én bele sem vágok, úgy sem tudom végig csinálni. Ez igazából nem is event, hanem kényszermunka!!
Ennek az eventnek a legszorosabb a menetrendje. Én bele sem vágok, úgy sem tudom végig csinálni. Ez igazából nem is event, hanem kényszermunka!!
Dátum: 2022.12.25. 22:07:41
Hát, nem biztos hogy lesz kompenzáció, mert emlékeim szerint korábban volt valami karácsonyi meglepetés is a pici csápos szemesszörnytől, ajándékcsomag, karácsonyi süti ... miegymás, de idén az sem volt...
DE ne add fel! Az előétel a makréla, a reményhal meg utoljára
DE ne add fel! Az előétel a makréla, a reményhal meg utoljára
Dátum: 2022.12.21. 16:30:23
Kristály mytoaffinitás is csak őskőért van...
Dátum: 2022.10.10. 22:16:19
Nem számít a láthatatlanság, de a szövetségi épületek (gyakorlótér, védőfal) igen
Dátum: 2022.08.15. 10:51:29
A következő négy betűsor közül melyikből állítható össze egy műszer neve?
ZÁGHAYTLMINOGO
GYÉRLOMMÁŐSNÉ
TAKIROMPÉGŰRÁJ
ZÍVTSÜFRENCITOR
Vajh miért gondolom azt, hogy valaki inkább anyukájával szórakozzon?
ZÁGHAYTLMINOGO
GYÉRLOMMÁŐSNÉ
TAKIROMPÉGŰRÁJ
ZÍVTSÜFRENCITOR
Vajh miért gondolom azt, hogy valaki inkább anyukájával szórakozzon?