Hozzászólások - Grissom
Oldal: 1
Dátum: 2009.08.18. 09:26:32
Megint eltűnt a Hatalom Tornya a sűrű ködben,kérlek mielőbb keressétek meg!
Dátum: 2009.07.27. 20:44:03
Ami a lényeg:holnap talán lesz HT-ánk,és talán el kellene nyomni pár CSP-t is ez miatt.Érdemes belekezdeni,vagy kivág,és mire be tudok lépni elhúzzák a felét??
Dátum: 2009.05.31. 12:50:36
Sötét ösvény-Kristály Szövetség 57 / 18
Ma meglesz az 50 győzelem 

Dátum: 2009.05.22. 17:31:36
Idézet: Gyuriteso - 2009.05.22. 17:09:51
A négyes csapdakészítés kevés eléggé,nem csoda hogy még nem fogtál be semmit.20 környékén van a jó érték,akkor 20 vadászatonként akár 2-3 állatot is befoghatsz.
Az idomításnak a befogáshoz semmi köze,amikor befogtad idomítás*100LE-ért tudod 30 percenként idomítani.
már 60 vadászatom volt, de nem fogtam semmi állatot... csapdakészités 4-es és idomitás 2-es... tudom, nem tul sok, de akkkor is.......... már 60x vadásztam

A négyes csapdakészítés kevés eléggé,nem csoda hogy még nem fogtál be semmit.20 környékén van a jó érték,akkor 20 vadászatonként akár 2-3 állatot is befoghatsz.
Az idomításnak a befogáshoz semmi köze,amikor befogtad idomítás*100LE-ért tudod 30 percenként idomítani.
Dátum: 2009.05.18. 16:33:07
Idézet: Anababa - 2009.05.18. 16:11:13
Ana ne hülyülj,gondold el milyen erős lennél ha többet tudnál gép előtt lenni!
Idézet: Mortimer - 2009.05.18. 13:17:13
Köszi a bíztatást
tényleg nem nekem való.... mit is keresek egyáltalán itt????
Aki reggel 7-től este 6-ig nem kerül gép elé, annak nem ez a játék való.
Köszi a bíztatást

tényleg nem nekem való.... mit is keresek egyáltalán itt????
Ana ne hülyülj,gondold el milyen erős lennél ha többet tudnál gép előtt lenni!

Dátum: 2009.05.17. 22:46:01
A Légió győzelmére szavazok,és kíváncsian várom mi lesz a végkimenetel
Esetleg ha publikus a csatákat is bemásolhatnátok,így tudnánk mennyi állattal harcoltatok,és mennyi sebzést szenvedtetek el.

Esetleg ha publikus a csatákat is bemásolhatnátok,így tudnánk mennyi állattal harcoltatok,és mennyi sebzést szenvedtetek el.
Dátum: 2009.04.03. 21:18:20
Végigolvasva a legjobb meglátás az volt,hogy az élen járó játékosok találkoznak először az új küldetésekkel,nekik van róluk tapasztalatuk,az ő véleményük/meglátásaik alapján lehet/kell módosítani ha szükséges.A szavukra figyelni kell,valószínűleg nem hülyeséget beszélnek,hanem segíteni akarják a náluk alacsonyabb szintű játékosokat.Ez nem sírás,hanem józan meglátások és vélemények,még új ötleteket is vetnek fel,nem kell minden szavukba belekötni.Sok építő jellegű dolog merült fel,és Miklós is reagált rájuk amíg nem kellett pitiáner dolgokon vitatkozni és eltérni az eredeti témától.
A helyesírási problémákra pedig van beépített ellenőrző program,a hibásan beírt szavakat pirossal aláhúzza.Ajánlott használni,ha bizonytalan valaki.
A helyesírási problémákra pedig van beépített ellenőrző program,a hibásan beírt szavakat pirossal aláhúzza.Ajánlott használni,ha bizonytalan valaki.
Dátum: 2009.04.02. 21:22:55
Egyértelmű szivatás ez a küldetés.Célja a túl gyorsan fejlődő tagok lassítása,nagy a tempó és bírni kell új tárgyakkal/lényekkel a készítőknek.Van három lehetőség igen,de vannak ezek közt beragadt küldetések is,és lehet hogy csak ez lenne a három közül ami megoldható.De remélhetőleg meghallgatásra kerül szavunk,és kikerül a tervből.
Dátum: 2009.02.16. 15:23:59
Nem lenne ez rossz ötlet,és így azonos erősségi szinten lévő játékosok mérhetnék össze az erejüket.Én igazából a legnagyobbak egymás elleni harcába lennék kíváncsi,a toplista első oldalán tanyázó izomkolosszusok csatáira.Még talán azt is egy naplóban meg lehetne oldani,hogy ezeknek a külön csatázó kis harci szöviknek a csatái publikusak legyenek a kívülállók számára is.Az sem lenne nagy kunszt megoldani,hogy ha valaki ilyen harci szövibe lép ki,ne vesszenek el a dolgai az eredeti szövijében,ha mondjuk 5 napon belül visszatér.Így ki lehet küszöbölni az össze-vissza lépkedést,és a veszteségeket is.Azért a kis mókáért meg megéri az a pár térkapu pont.Lehetnének 5 naposak ezek a mini háborúk,max 5 taggal,és a ki győz kap bajnoki medált.
Dátum: 2009.02.14. 22:00:56
Nos, igen. Se kutyám, se macskám, nincsenek barátaim, a lányokat csak hírből ismerem. Szódásüveg szemüvegem mögül monitorfény égette, vaksi szemekkel bámulok kifelé. A hátam görbe, 18 kiló vagyok, amiből 8-at a vízfejem nyom, bár az is lehet, hogy 118 kilót nyomok, mert sosem keltem fel a gép elől, vagy sportoltam.
Ez estére megnevettetett,felvidultam kicsit
Ez estére megnevettetett,felvidultam kicsit

Dátum: 2009.02.14. 19:44:53
Sziasztok!
Végigolvastam betűről betűre a dolgokat,és felmerült bennem pár gondolat.
Először is gratulálok a Tyrant-nak,volt szövetségi hadügyminiszterként sem jutott eszembe soha ez a taktika.Nagyon furfangos és ötletes dolog volt ezt megcsinálni,ugyanakkor veszélyes is,mert lesznek következményei.Fentebb olvasható is,hogy ezentúl rendszeres látogatók lesznek a TGY szövetség tagjai.De szerintem lényegtelen,hogy ki ellen vetették be ezt a taktikát,mindenkinek ez lenne a reakciója.Ennek fényében lehet,hogy nem kellett volna bevetni ezt a taktikát.Ugyanakkor tényleg igaz,hogy ezt a győzelmet nem tudja senki elvenni már tőlük.Kíváncsi vagyok a kötelező béke lejárta után mi fog történni.Lehet,hogy a vesztes fél sértettsége okán nekiugrik a Tyrantnak,de lehet,hogy minden csoda csak három napig tart és addigra lehiggadnak a kedélyek.Majd kiderül,addig is alakulnak a dolgot.
A döntetlenezők veréséről csak annyit,hogy nem tartom etikusnak.Épp elég szívás ez a küldetés.Én amikor a velünk háborúban álló szövetség valamely tagja ezt a küldetést csinálja,nem támadom.Viszont ha előtte elver mindenkit akit elér,és falból átöltözik,akkor leverem mint vak a poharat.Én is épp ezt a küldetést csinálom,és amég meg nem szereztük a biztos vezetést a szövetség érdekét a magam elébe helyeztem és nem vetkőztem neki.Most,hogy viszonylagos tűzszünet van,folytatom a mókát.Tehát azt mondom,ha a helyzet megkívánja az egyéni érdek a közösség érdekeit nem ütheti.Nem mondanám,hogy a TGY nagyképű lenne,lenézné az ellenfeleit,egyszerűen csak nem számítottak erre a taktikára.Ahogy senki más sem.
Tényleg jó dolog,ha nem név nélkül ír valaki hozzászólást,vállalja a véleményét mindenki ha már megszólal
Végigolvastam betűről betűre a dolgokat,és felmerült bennem pár gondolat.
Először is gratulálok a Tyrant-nak,volt szövetségi hadügyminiszterként sem jutott eszembe soha ez a taktika.Nagyon furfangos és ötletes dolog volt ezt megcsinálni,ugyanakkor veszélyes is,mert lesznek következményei.Fentebb olvasható is,hogy ezentúl rendszeres látogatók lesznek a TGY szövetség tagjai.De szerintem lényegtelen,hogy ki ellen vetették be ezt a taktikát,mindenkinek ez lenne a reakciója.Ennek fényében lehet,hogy nem kellett volna bevetni ezt a taktikát.Ugyanakkor tényleg igaz,hogy ezt a győzelmet nem tudja senki elvenni már tőlük.Kíváncsi vagyok a kötelező béke lejárta után mi fog történni.Lehet,hogy a vesztes fél sértettsége okán nekiugrik a Tyrantnak,de lehet,hogy minden csoda csak három napig tart és addigra lehiggadnak a kedélyek.Majd kiderül,addig is alakulnak a dolgot.
A döntetlenezők veréséről csak annyit,hogy nem tartom etikusnak.Épp elég szívás ez a küldetés.Én amikor a velünk háborúban álló szövetség valamely tagja ezt a küldetést csinálja,nem támadom.Viszont ha előtte elver mindenkit akit elér,és falból átöltözik,akkor leverem mint vak a poharat.Én is épp ezt a küldetést csinálom,és amég meg nem szereztük a biztos vezetést a szövetség érdekét a magam elébe helyeztem és nem vetkőztem neki.Most,hogy viszonylagos tűzszünet van,folytatom a mókát.Tehát azt mondom,ha a helyzet megkívánja az egyéni érdek a közösség érdekeit nem ütheti.Nem mondanám,hogy a TGY nagyképű lenne,lenézné az ellenfeleit,egyszerűen csak nem számítottak erre a taktikára.Ahogy senki más sem.
Tényleg jó dolog,ha nem név nélkül ír valaki hozzászólást,vállalja a véleményét mindenki ha már megszólal

Dátum: 2009.02.07. 23:49:03
Köszi Miklós,épp azt olvasgatom
Tényleg jó lenne,csomó fölös fuxom van amit viszont szivesen odaadnék annak akinek kell.

Dátum: 2009.02.07. 23:09:49
Sziasztok.
Most először ragadok tollat,mert hátha meg tudja valósítani Miklós az ötletemet.A szövetségben a térkapus csaták folyamán mindenki egyetért azzal,hogy jó lenne ha szövin belül a kapott ékszereket tudnánk cserélgetni.Nekem van 4 egyforma gyűrűm és 3 egyforma láncom,de nincs olyan ami meg másnak van sok és nekem kellene.Nem hiszem hogy olyan nehéz lenne megcsinálni,de nagyon örülnének neki sokan!
Most először ragadok tollat,mert hátha meg tudja valósítani Miklós az ötletemet.A szövetségben a térkapus csaták folyamán mindenki egyetért azzal,hogy jó lenne ha szövin belül a kapott ékszereket tudnánk cserélgetni.Nekem van 4 egyforma gyűrűm és 3 egyforma láncom,de nincs olyan ami meg másnak van sok és nekem kellene.Nem hiszem hogy olyan nehéz lenne megcsinálni,de nagyon örülnének neki sokan!

Oldal: 1