Hozzászólások - Agatity
Dátum: 2024.11.14. 17:39:08
Megvan a mostani eseményhez a 2 darab "Hűség kulcsa", amennyire elvileg szükség van. Mi történik, ha csinálok egy harmadikat?
Dátum: 2024.11.06. 09:15:19
Szia Miklós!
Lesz a köv. 40 napon belül befizetési akció?
Köszi az infót.
Lesz a köv. 40 napon belül befizetési akció?
Köszi az infót.
Dátum: 2024.09.03. 15:47:57
Ja, szuper, kösz, azt nem néztem, csak az előző oldalon Miklós azon kommentjét, hogy 6 hét múlva kezdik a tervek szerint. (az meg ez a hét, ha jól számoltam)
Dátum: 2024.09.03. 15:28:31
Nem úgy terveztétek, Miklós, hogy ma indul?
Dátum: 2024.07.03. 07:03:34
Eltűnt a HT.
Dátum: 2024.06.02. 11:59:01
Ehh, közben egy szövetségi társ írta nekem, hogy a kezdetektől van erről szó.
Dátum: 2024.06.02. 09:18:36
Ez wtf, én lemaradtam valamiről? Ennek mi az oka, az értelme? Mármint, nem a prémiumos korlátozásnak, hanem a szintlépés korlátozásnak?
https://i.ibb.co/WD0MjLg/Untitled.png
https://i.ibb.co/WD0MjLg/Untitled.png
Dátum: 2024.05.29. 13:27:32
Igen, szerintem ha be van pipálva, akkor ne dobja ki.
Akkor, ha jól értem, az első 3 kérdésemre az a válasz, hogy megkapom a teljes LE értéket, függetlenül attól, hogy egyesével mi volt a két legutóbb teljesített küldetés.
És a 4-es kérdésben megfogalmazott kérdésemre mi a válasz? Működik úgy is a teljes LE, hogy mondjuk 6 kritütés, 6 kábítás, 3 kaland és 3 csatlósos küldetést teljesítek?
Akkor, ha jól értem, az első 3 kérdésemre az a válasz, hogy megkapom a teljes LE értéket, függetlenül attól, hogy egyesével mi volt a két legutóbb teljesített küldetés.
És a 4-es kérdésben megfogalmazott kérdésemre mi a válasz? Működik úgy is a teljes LE, hogy mondjuk 6 kritütés, 6 kábítás, 3 kaland és 3 csatlósos küldetést teljesítek?
Dátum: 2024.05.28. 19:21:34
Sziasztok,
Korábban nem írt ki figyelmeztetést. Értem, hogy miért írja ki, de nem világos nekem. Ha felveszem a figyelmeztetés ellenére, akkor valóban nem is kapom meg a teljes értéket?
És hadd árnyaljam a kérdésem.
1. Korábban logikusnak gondoltam, hogy nem írja ki, mert mondjuk a két legutolsó küldetésem, amit teljesítettem, mondjuk a "60 kritikus ütés" volt és a "40 kábítás".
Felvettem 3-at mega-boost-ba (60 kritikus, 40 kábítás, 12 szintlépés), pörgettem valamennyit, majd miután kiléptem a mega-boost-ból, továbbra is úgy volt, hogy az látszódott, hogy a 60 kritikus meg a 40 kábítós a két legtóbbi. Tehát, kvázi, mint egy zárvány vettem fel a 3-at. És a program tulajdonképpen számolhatja úgy, hogy a szintlépőssel kezdem.
2. Most figyelmeztetést írt ki. Oké, nem vehetem fel a 60 kritikus ütést, mert az már benne van az előző kettőben. Felvettem a 12 szintlépőst. De utána is kiírja a figyelmeztetést, amikor fel akarom venni a 60 kritikus ütésest. De miért? Hiszen a 12 szintlépőssel kipörög a két legutóbbiból a 60 kritikus ütés. Vagy nem pörög ki? Ha nem pörög ki, akkor miért nem úgy működik, mint ahogy az 1. pontban leírtam?
3. Oké, akkor a próba kedvéért másodiknak felvettem a 7 csatlós győzelmet, nyilván nem írt ki figyelmeztetést. És felvettem harmadiknak a 15 kalandosat is. Majd utána negyedikként fel akartam venni a 60 küldetést. És bingo, figyelmeztetést dobott ki. De miért? 4-et pörgetni nem lehet értelmesen, mert egyébként ott van a 60 kritikus az eredeti küldetéssorrendben a két legutóbbi között?
4. Sőt, továbbgondolva a 3-as kérdést – mert hogy nincs erről infóm, kérlek, ebben is adjatok információt. Ha 4-féle küldetést veszek fel mega-boost-ba, mind a 4-ből ugyanannyit kell teljesíteni? Holott elméletileg olyat lehetne csinálni, hogy mondjuk 6 kritikus ütés, 6 kábítós, 3 kaland, 3 csatlós győzelmes küldetés. Ez így simán kiadná a teljes LE-t, szerintem. De kiadja? Vagy nem adja, mindenképpen mindből ugyanannyi teljesített kell?
Szóval, nekem így, hogy megjött ez a figyelmeztető üzenet, hirtelen rengeteg kérdésem lett, mert nem értem.
► https://i.ibb.co/wW12VQh/Untitled.png
Korábban nem írt ki figyelmeztetést. Értem, hogy miért írja ki, de nem világos nekem. Ha felveszem a figyelmeztetés ellenére, akkor valóban nem is kapom meg a teljes értéket?
És hadd árnyaljam a kérdésem.
1. Korábban logikusnak gondoltam, hogy nem írja ki, mert mondjuk a két legutolsó küldetésem, amit teljesítettem, mondjuk a "60 kritikus ütés" volt és a "40 kábítás".
Felvettem 3-at mega-boost-ba (60 kritikus, 40 kábítás, 12 szintlépés), pörgettem valamennyit, majd miután kiléptem a mega-boost-ból, továbbra is úgy volt, hogy az látszódott, hogy a 60 kritikus meg a 40 kábítós a két legtóbbi. Tehát, kvázi, mint egy zárvány vettem fel a 3-at. És a program tulajdonképpen számolhatja úgy, hogy a szintlépőssel kezdem.
2. Most figyelmeztetést írt ki. Oké, nem vehetem fel a 60 kritikus ütést, mert az már benne van az előző kettőben. Felvettem a 12 szintlépőst. De utána is kiírja a figyelmeztetést, amikor fel akarom venni a 60 kritikus ütésest. De miért? Hiszen a 12 szintlépőssel kipörög a két legutóbbiból a 60 kritikus ütés. Vagy nem pörög ki? Ha nem pörög ki, akkor miért nem úgy működik, mint ahogy az 1. pontban leírtam?
3. Oké, akkor a próba kedvéért másodiknak felvettem a 7 csatlós győzelmet, nyilván nem írt ki figyelmeztetést. És felvettem harmadiknak a 15 kalandosat is. Majd utána negyedikként fel akartam venni a 60 küldetést. És bingo, figyelmeztetést dobott ki. De miért? 4-et pörgetni nem lehet értelmesen, mert egyébként ott van a 60 kritikus az eredeti küldetéssorrendben a két legutóbbi között?
4. Sőt, továbbgondolva a 3-as kérdést – mert hogy nincs erről infóm, kérlek, ebben is adjatok információt. Ha 4-féle küldetést veszek fel mega-boost-ba, mind a 4-ből ugyanannyit kell teljesíteni? Holott elméletileg olyat lehetne csinálni, hogy mondjuk 6 kritikus ütés, 6 kábítós, 3 kaland, 3 csatlós győzelmes küldetés. Ez így simán kiadná a teljes LE-t, szerintem. De kiadja? Vagy nem adja, mindenképpen mindből ugyanannyi teljesített kell?
Szóval, nekem így, hogy megjött ez a figyelmeztető üzenet, hirtelen rengeteg kérdésem lett, mert nem értem.
► https://i.ibb.co/wW12VQh/Untitled.png
Dátum: 2024.05.08. 11:59:36
Én most próbáltam ki ezt először, és előtte lecsekkoltam, hogy a Xenó-eventen PP-t használva átlag 5-6 kritikus ütést számol a küldetés. Miután elindítottam így, mega-boostolva, kb. 8 PP-s ütésből lett össz-vissz 5 kritikus ütés.
Azt hiszem, hogy ez a része még nem működik megfelelően.
Azt hiszem, hogy ez a része még nem működik megfelelően.
Dátum: 2024.01.30. 08:43:15
Nem számottevő problémák kerültek elő, és maximálisan át tudom érezni a helyzetet, szóval no para. A sebessége mindenért kárpótol.
Dátum: 2024.01.25. 13:46:30
Szia Baraty,
Amit látok, hogy a friss csaták sem elérhetők, az ÜSZ panel sem működik, és a HT-t építeni nem lehet.
Amit látok, hogy a friss csaták sem elérhetők, az ÜSZ panel sem működik, és a HT-t építeni nem lehet.
Dátum: 2023.11.24. 10:43:11
Sziasztok,
Én felépítettem már minden épületet max. szinttel, de ez csak 8 épület. És nincs gomb a 9. és a 10. épületre. Valamit rosszul csinálok, nem vettem észre, vagy még nem értünk el oda az event-ben, hogy a 9. és a 10. épület építhetővé váljék?
Én felépítettem már minden épületet max. szinttel, de ez csak 8 épület. És nincs gomb a 9. és a 10. épületre. Valamit rosszul csinálok, nem vettem észre, vagy még nem értünk el oda az event-ben, hogy a 9. és a 10. épület építhetővé váljék?
Dátum: 2023.02.14. 14:05:22
Én szerintem gyorsabb lett.
Dátum: 2022.09.25. 15:37:49
Nem működik a Lélekkufár oldala, a napi rutinok oldalon sem tudok őskőért italt venni, így nem lehet a minievent ötödik feladatát sem teljesíteni.
Írtam az Ügyfélszolgálatra, bár, nem sok reménnyel vagyok egy vasárnapi hibajavításra.
Írtam az Ügyfélszolgálatra, bár, nem sok reménnyel vagyok egy vasárnapi hibajavításra.
Dátum: 2015.03.14. 10:34:56
Én sem tudopk jelentkezni a kvízolimpiára, V1.
Dátum: 2015.03.06. 12:18:25
Sziasztok,
+80 tókenem volt, ezért 75-öt elköltöttem egy +1 -es szövetségi medálra.
Előtte 1 db. ilyen medálom volt, most lett tehát kettő ilyen medálom.
Szándékosan kinyitottam egy fülön a karaktert, majd egy másik lapon megvettem 75-ért a +1-es medált és ezen a másik fülön szintén megnyitottam a karaktert.
Semmit nem csináltam, nem öltöztem át, nem támadtak meg, nem történt semmi.
Előtte így néztek ki a tulajdonságaim:
Erő: XYZ (+313)
Támadás: XYZ (+382)
Védekezés: XYZ (+634)
Egészség: XYZ (+238 )
IQ: XYZ (+378 )
Mágia: XYZ (+236)
Taumaturgia: XYZ (+253)
Szerencse: XYZ (+6)
A +1 medál megvásárlása után pedig így néznek ki a tulajdonságaim:
Erő: XYZ (+307)
Támadás: XYZ (+383)
Védekezés: XYZ (+620)
Egészség: XYZ (+187)
IQ: XYZ (+367)
Mágia: XYZ (+237)
Taumaturgia: XYZ (+239)
Szerencse: XYZ (+7)
Én ezt nem értem. A tulajdonságok nem változtak, oké. A bónuszoknak kellett volna eggyel növekednie, ehhez képest csökkentenek az alábbi mértékben:
Erő: -6
Támadás: +1
Védekezés: -14
Egészség: -51
IQ: -11
Mágia: +1
Taumaturgia: -14
Szerencse: +1
Ez elképesztő és nem értem.
Áron
+80 tókenem volt, ezért 75-öt elköltöttem egy +1 -es szövetségi medálra.
Előtte 1 db. ilyen medálom volt, most lett tehát kettő ilyen medálom.
Szándékosan kinyitottam egy fülön a karaktert, majd egy másik lapon megvettem 75-ért a +1-es medált és ezen a másik fülön szintén megnyitottam a karaktert.
Semmit nem csináltam, nem öltöztem át, nem támadtak meg, nem történt semmi.
Előtte így néztek ki a tulajdonságaim:
Erő: XYZ (+313)
Támadás: XYZ (+382)
Védekezés: XYZ (+634)
Egészség: XYZ (+238 )
IQ: XYZ (+378 )
Mágia: XYZ (+236)
Taumaturgia: XYZ (+253)
Szerencse: XYZ (+6)
A +1 medál megvásárlása után pedig így néznek ki a tulajdonságaim:
Erő: XYZ (+307)
Támadás: XYZ (+383)
Védekezés: XYZ (+620)
Egészség: XYZ (+187)
IQ: XYZ (+367)
Mágia: XYZ (+237)
Taumaturgia: XYZ (+239)
Szerencse: XYZ (+7)
Én ezt nem értem. A tulajdonságok nem változtak, oké. A bónuszoknak kellett volna eggyel növekednie, ehhez képest csökkentenek az alábbi mértékben:
Erő: -6
Támadás: +1
Védekezés: -14
Egészség: -51
IQ: -11
Mágia: +1
Taumaturgia: -14
Szerencse: +1
Ez elképesztő és nem értem.
Áron
Dátum: 2015.03.02. 12:05:40
Ez alapján nekünk kellett volna nyernünk:
Lélekőrök Szövetsége
56
(5283)
Zugivó Italbarátok
52
(1809)
Kyber
56
(48)
Szabad Mágusok Szövetsége
52
(1105)
Lélekőrök Szövetsége
56
(5283)
Zugivó Italbarátok
52
(1809)
Kyber
56
(48)
Szabad Mágusok Szövetsége
52
(1105)
Dátum: 2015.03.01. 12:27:14
Hahh, ez nagyon vicces így, az utolsó forduló előtt!
http://s2.postimg.org/daftfcapl/tie_vegzetur_20150301.jpg
http://s2.postimg.org/daftfcapl/tie_vegzetur_20150301.jpg
Dátum: 2015.01.28. 14:26:35
Csak, hogy "on the record" legyen, én is jelzem, hogy nem megy a kvízolimpia.