Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lord Domi

Oldal: 12345678910
Dátum: 2016.03.05. 13:23:45
Van egy jó hírem emberek.
Törlök
Nem lesz több nyugdíjas duma,se PÓK táppolás elleni kampány.
Beuntam a harcot,mert senkit nem érdekel.Sőt unjátok.Mellettem senki nem áll ki.Mindenkinek természetes,hogy a karakter alkotásnak semmi jelentősége,csak a pénz és nyugdíj a mérvadó.
Legyen nektek.

Ariel eddig egy pár éves használt Susuki árát bele ölted a játékba,meg ne állj egy vadonatúj BMVig,hogy meglegyen a 200 bajnoki medál is

A többi mesternek ugyan ez az üzenetem.Versenyezzetek,hogy ki vesz több őskövet.Baromi izgalmas játék,abba ne hagyjátok.
Dátum: 2016.03.05. 10:03:11
Ezt csinálhatod magas szinten és alacsony szinten is.Alacsony szinten valóban jobban befolyásolja a karakter erejét,de a tematikán ez nem oszt,nem szoroz.Azért írom mindig alacsony szinten,mert a regisztrálók a 4es szerver kivételével,mindenhol alacsony szinten kezdenek.Ott veszik el a játékosok kedvét a játéktól.
Dátum: 2016.03.05. 09:51:49
Nem írok valótlant.
Ha zavar talán változtatni kellene ezen,hogy lehessen új regisztrálókkal is játszani.
Ezen a 2 dolgon bukik el a játék.Egy olyan játék,ami kategóriájában bajnok lenne.
Dátum: 2016.03.05. 09:09:14
Azazel két karaktered tudtam meg nézni.Én is ugyan azt a gondot,láttam,mint mások.Felszereléseid fejletlenek a szintjükhöz képest.

Azonban,ha szeretnél medált adok pár tippet.
Úgy 4-6 évi program

Csak a következő pár mozdulatot kövesd:
-Napi jutalom,kompenzációk begyűjtése
-Mini eventek őskő,platina és egyéb TP mentes feladatok teljesítése."Két három évente ingyen kapsz fétist minden mini eventből".
-Mivel semmit nem csinálsz,így horibilis mennyiségű eszencia vár rád az alkimista laborban :120CSP 30 PP.
-Maximális számú állatot kennelez.Hidd el kennelezett állatok sajtolásából egy vagyont kereshetsz.Az állatok beidomítása a mega eszenciák segítségével egy idő után filléres tételé válik.Az állatok befogására meg jött a szörnytalizmán. Eszencia gyártás + őskőért
-Havi egyszer vehetsz csatlóskristályt,templomkristályt,karácsonyi süti,hímes tojás,stb... hasznos cuccokat a sok semmitevésért.
Egy a lényeg.Évekig 0 TP szerzése és a TŐd úgy meg ugrik,hogy meg 3* a karaktered erejét.
Mivel a semmitevést nehéz kibírni,így Miklós létre hozta az 5 támadás 5 tokenért.Óriási találmány volt,minden PÓK ezt futtatja,ha nem bírják ki a 0 tevést.
Erre itt az új végzet verme,amiben a semmiért egy évre biztosítanak számodra esemény pontot,sőt kufáron még mások multi accait is bekarmrázhatod.Nem sok szokott lenni,így Tpében nem túl megterhelő.
Írhatnék még + ,de be untam,nem úgy mint a bajnoki szintek PÓKjai.
Ezt nevezi Miklós taktikának.MINDENKI MEGTEHETI!!!

Ha mindig nyerni szeretnél,mint itt pár bankár játékos,bele ölhetsz a játékba egy autó árát,így istené válhatsz és többet ilyen gondod nem lesz,ebben az esetben csak egy fontos dologra kell figyelned,hogy mindig nézd a másik PÓKot,mióta nyomkodja a kennelt és hogy milyen autó árát tólta az accba.
Dátum: 2016.03.04. 07:01:11
Idézet: Miklós - 2016.03.03. 13:06:18
A játéknak mindig is 2 aspektusa volt, a PVP, amikor más játékosokkal méred össze az erődet, és a PVE, amikor a karakteredet fejleszted a különböző eseményekben. A PVPben a sikereidet alapvetően a PVE részben való hatékonyságod határozza meg. A karaktered eredményességét 3 faktor határozza meg, mennyire jó a stratégiád, költesz-e őskövet, és mennyi időt szánsz a játékra. Ezek a dolgok részben kiválthatók egymással, akinek kevesebb ideje van a játékra, és elront dolgokat, az kompenzálja extra őskövekkel, aki nem vesz őskövet, de sok időt tölt a játékkal, és jó a taktikája is lehet eredményes. A probléma általában akkor jön elő, amikor a 3-ból 2 is hibádzik. Viszont ha a játékban mindent el lehetne érni akkor is, ha nem költesz őskövet, nem optimálisan játszol, és időt se nagyon szánsz rá, akkor ez már afféle birkaiskola lenne. Vannak ilyen játékok is persze, de a Végzetúr nem ilyen.

Én megértem Azazel és Tigrisnyul álláspontját, hogy jó lenne, ha a Végzet Vermében is erősségtől függetlenül mindenki mindent meg tudna ölni. De ez az esemény most ilyen. Ahogy itt írtátok is, alacsony szinten senkinek nem okoz gondot a Verem, csak magas szinten van az, hogy a relatíve gyenge karakterek nem boldogulnak. De ez minden játékban így van. A játék eleinte könnyebb, hosszabb távon viszont azért fel kell tételezni, hogy aki már akár évek óta játszik, az tudja, hogyan kell a karakterét optimálisan fejleszteni, és vágyik néha kihívásra.

Egészen biztos, hogy a következő eseményre fogunk változtatni dolgokon, a végső jutalmazáson, a szintek számán, sőt talán a segítő bónuszon is, hogy akinek túl nehezek a szörnyek, az igénybe tudjon venni egy mentőövet, de teljesen ingyenes biztosan nem lesz.Miklós te ezt el is hiszed?

Az a leg hatékonyabb,aki csak kennelezni lép be.Ha el gurrúl a gyógyszere és támad 1 db ott a szerencsekerék + ajándékkal.Ha tegyük fel valamit irtózatosan meg akar venni,de nem aktív a LÉ kút sütés,hát támad még 4et és ott a token.Efölött minden támadás,vadászat gyengíti a karaktert a többi PÓKhoz képest.Lefordítva,minél aktívabban játszol,annál nagyobb hátrányba kerülsz!

Ha valamiért lemarad a karaktered,lászsd első sor öntheted bele a játékba a pénzt.Az is önti a játékba a pénzt aki nem marad le,sőt ők még jobban,hisz isteneket akarnak létrehozni,tehát az elv nem fedi a valóságot,hisz az viszi a pálmát,aki többet költ.Mindehhez semmi taktika nem kell.JÓ SOK CSATLÓSKRISTÁLY,EREKLYE,CSATLÓSFÉTIS,MINI EVENTEK 2 ŐSKŐ KÖLTÉSE,stb.... annál inkább.

Probléma akkor bukik ki,mikor te nem költesz egy autó árát a játékra és többre vágysz mint egy-öt támadás naponta + kennel.
Dátum: 2016.03.03. 07:07:12
Ez a játék már rég óta erről szól.
A pénzes karakterek korlátlan tápolása kihozta a PÓKok bajnokságát.A nyugdíj rendszerrel tökéletesítették,így kár is bajnokira nevezni a 2 alsó osztálynak.Bajnoki viadal kimenetele nem a tudáson,odafigyelésen,játék ismereten múlik.
Gyakorlatilag a játékból kiölték a versenyt és a karakter alkotás élvezetét. "Mindig ugyan azok kapják a medált".Legyen ez bajnoki,utolsó vérig,eventek."

Kérdés azonban,hogy ez meddig fog menni egy 0 grafikás játék esetén.Csak abba gondoljon bele az ember,hogy ha meg veszem az egész Heroes of Might and Magic trilógiát tized annyit költök játékra,mintha ezt a játékot akarnám eredményesen játszani fél évig.Új regisztrálok gyorsan be unják ezt a PÓK bajnokságot.Miklós pénzéhsége bizony rányomta bélyegét mind a játék élményre,mind a játékosok számára.Kérdés csak az,hogy azok akik egy autó árát beletólták a játékba,mikor jönnek rá,hogy értelmetlen pénzkidobás volt.

Én vettem 450 követ /dupláztam kiéget őskővel/,de soha többet nem fogok,mert nincs értelme.Bajnokin nem győzhetek,így a tingli-tanglizáshoz nem kell pénzt áldozni.Ha lenne esély a bajnokságon akkor költenék,de így azon versenyezni,hogy kinek van több pénze,hát számomra nem verseny,így ezt én kihagyom.Oka igen egyszerű.Minek öljek be pénzt,ha a végjáték órája már ketyeg.
Dátum: 2016.03.01. 19:21:22
Ez teljesíthető,de nincs verseny.

BeeChe is tutira be tudja fejezni.
Itt az italok energia értéke volt a vita tárgya
Dátum: 2016.03.01. 18:46:53
Idézet: Miklós - 2016.02.29. 17:59:30
Tigrisnyul: Nem az adott szint karaktereit átlagoltuk - ez valóban nem lenne jó, a kalandpróbáknál sem vált be. Egyszerűen van egy algoritmus, ami szörnyeket hoz létre, és az algoritmus kiinduló alapja a karaktered szintje. Az értékeket pedig úgy lőttük be, hogy megnéztük, a szint növekedésével hogyan nőnek a tulajdonságok, képességek, és ehhez igazítottunk egy függvényt. Tökéletes megoldás persze nincsen, de legalább ez a rendszer azokat jutalmazza, akik igyekeztek a karakterüket hatékonyan fejleszteni, erős karaktert építeni. Írj nekem az ÜSZre, és szívesen megnézem a karakteredet, hogy miért nem tud nyerni, melyik statokkal van gond, volt már más is, akinek segíteni tudtam.

Lord Domi: mivel a szörnyek nem a te karakered statjainak 95%-ával rendelkeznek, hanem a karakteredtől független statokkal, így az normális, hogy lesz, akinek sétagalopp az egész, másnak pedig nehéz. Ez attól függ, mennyire vagy tápos. Az inspirációval rendelkezők kizárását nem értem... Annyi történt, hogy az esemény során nem jelent ELŐNYT az inspiráció.


Beeche szerint ez közel se fedi a valóságot.Amit ír,teljesen jogos,csak ebbe nem gondoltatok bele.

"50 itallal kapnék annyi energiát,hogy behozzam.Azonban hála az inspirációnak semmit nem érnek a vadászat italai.Talán az 50 ital elég lesz a befejezésre

Csak hogy érzsd:

Energia: 8 / 8882
1 db CSP = Kapott energia: 5
7.szinten vagyok,mielőtt nekem esnél,hogy ész nélkül váltok CSPét!!!

Ez a szabály egy baromság!"

Magyarul nem kerül hátrányba,ha a vadászat itala potom negyedét éri egy olyan eventben ahol a vadászat itala nélkül be se jutsz a TOP50be.
Én személy szerint "nincs inspirácio S1en" 58at ittam meg és nem kerültem be a TOP 50be.
BeeChe arra panaszkodik,hogy az se biztos be tudja fejezni.
Szerinted viszont nincs hátrányban.Valóban nincs,hisz akinek inspirációja van,egyszerűen kizártátok a versenyből,hisz az italaik semmit nem érnek.

Ha már versenyt írtok ki,egyszer teremtsetek olyan körülményt,hogy mindenki =.Egy olyan eventbe,ahol van aki 5 óra alatt be fejezi.
Sokkal logikusabb lenne az inspiráció kikapcsolása!

A másik az esemény pont.A semmire 1000vel osztogatni felelőtlenség.Nem lenne logikusabb elhasznált energiához kötni,azaz 20 elhasznált energiánként adni.Itt ismét előjön,hogy inspiráció ki kapcsolása egészséges lenne.
Dátum: 2016.02.29. 17:14:10
A lények ereje nincs jól eltalálva,erre ne legyetek büszkék.

1db vesztes csatám nem volt,alig bírtak megkarcolni és az esetek 25%ban még mannám se volt a csapdák miatt.Egy darab ősköves cuccom sincs,csak fókuszkristályok.TOP listában szintemen harmadik vagyok.
Ezzel nem magam fényezem,csak azt mondom,az átlagolás nem megoldás.

Így lehetséges,hogy egyes játékosok képesek voltak pár óra alatt végigvinni az eventet,hisz semmi másra nem volt szükségük,csak vadászat italára,míg mások kín szenvedve se tudtak mit kezdeni az ellenfelekkel,mint ahogy azt írtátok is.
Szintén kizártátok a versenyből az inspirációval rendelkezőket,rendkívül átgondolatlan büntetésük van,volt.
Dátum: 2016.02.27. 07:15:38
Erre írtam régebben,hogy jobb lenne klónok alkalmazása és fő szörnyeknek entitás.
25.szintű karakterem egy db csatát se vesztett,de 90%ban kivégzem ellenfeleim.Jelenleg 17.szinten tart az eventben.

Várom a bölcsészek és jogászok helyesírási problémáit.
Dátum: 2016.02.23. 15:57:47
Köszi.
Működik a szörnytalizmán.
Dátum: 2016.02.23. 12:01:18
Szörnytalizmán,hogy működik?
Hiába kattintok rá,semmi nem történik.
Magyarul,semmi nem változott.
4 szabad helyem van.
Dátum: 2016.02.22. 13:12:42
Idézet: Tivornya - 2016.02.22. 12:53:39
Én is szeretlek, csak nem alacsonyodom le hozzád


Én nem beszélnék csúnyán,de ezzel a fogalommal jó,ha tisztában vagy.
Csak,ha már ennyire művelt vagy.Ha valakit inzultálsz helyesírása miatt rendszeresen,sőt akár közösségileg.

Diszkrimináció:
A szociológiában: modern használatban ez olyan megkülönböztető bánásmód (cselekedet, tevékenység, kijelentés, elmulasztott tett, viselkedés), mely az egyén (személy) vagy a csoport esélyegyenlőségére hat. A hatása lehet negatív vagy pozitív, módszere pedig nyílt vagy burkolt.

Ha nem tünt volna fel,itt mindig negatív.Ha lehet kíméljük meg egymást,így nem kell ki írnom,hogy nem érdekel.
Dátum: 2016.02.22. 12:41:16
Ha nem írom ki,akkor is meg kapom.Nincs miért magyarázkodnom.
Ezért van már minden levelem végén.
Magyarok vagyunk,mint írtam sehol a világon nincs ilyen.Te meg csak egy vagy a 30ból,akinek ez a legnagyobb fájdalma.Csodálkozol,ha bölcsésznek vagy jogásznak gondollak?
Dátum: 2016.02.22. 10:54:03
Idézet: Tivornya - 2016.02.22. 10:08:46
UFF: "MARHÁRA NEM IZGAT A HELYESÍRÁSOM!!!"

Ha az én hozzászólásomnál szerkesztés szerepel, az legtöbbször a helyesírási hibák kijavítása miatt van (mert szégyellem a pofámat, ha anyanyelvemen nem tudok jól megnyilvánulni) és nem azoknak a leszarásának a reklámozása miatt...


Szégyen vagy nem,de nem jó a helyesírásom.
Most akkor akasszam fel magam?
Bármikor ide írok,minden magadfajta ezen van kibukva.Ezért írom ide lassan fél éve,hogy nem érdekel.
A te és a többi bölcsész,jogász kedvéért se rakok kötelet a nyakamra.Ne olvasd,ha ennyire fáj!
Dátum: 2016.02.22. 09:00:36
Az én tapasztalatom a következő:
-Az eddigi leg jobb event.
+Komoly TP szerzés nélkül nem lehet igazán értékes ajándékot ki hozni.
+Minden xyz szintenként van értékes ajándék.
+Alacsony szinten is kihasználható az erőforrás,nem úgy mint más eventekben.
+LÉ / TP arány jól átgondolt.
+Ahhoz képest,hogy új event nem sok BUGot találtam.(Mikor a figurám egyszerre 10 mezőt lép,a látott kincsek mellett el szalad és nem látszanak,emiatt volt,hogy egy kincset el felejtettem és utána 10 percig keresgéltem,mert mezőnként vissza kellett lépegetnem.Mikor erőforrást vásárlok az oldalt frissíteni kell.) Apró hibák,nem panaszkodom!

Amivel apszolult nem értek egyet:

-Az eseménypont extra.Ez egy újabb atom táp a PÓKok számára,akiknek semmi másuk sincs,csak CSPéjük.Egy ilyen eventtel akár 3 évnyi eseményponthoz jutnak 0 TPért,amit el tudnak használni SZB (Lustaság záloga) és kufár csatákra.
Akkora bónuszt adtatok nekik,hogy az életbe le nem győzi őket senki.

-A szörnyek ereje.Vannak itt páran akik erre panaszkodnak,illetve ami vicces volt,hogy sokan 5-6 óra alatt végeztek az eventtel.
Az igazság az,hogy karaktere válogatja,de pl. nekem "nagyképűség nélkül" az esetek 70%ban szinte semmit nem tudtak rajtam ütni,de én rendszeresen kivégzem őket.Számomra borzasztóan könnyű,nincs semmi kihívás a szörnyekben
+Javaslatom 2 is lenne:
1.Klonok használata,ezzel lehetne izgalmasabbá tenni az eseményt.
2.Mivel páran túl gyorsan képesek kivitelezni,így talán lasítaná az event végét,ha a pálya FŐ szörnyek ENTITÁSok lennének.
Ha ilyen tipussú szörnyek lennének ez az 5 órás intervalum,iszonyat sok manna és energia italt emésztene fel.

-Inspiráció:
Az,hogy ezt bele kalkuláltátok egy dolgot kifelejtettek.Azért van inspiráció,hogy egy ilyen tipusú eventben az alacsony szintű karakterek is versenyképesek legyenek a mamut játékosokkal szemben.Minden 100.szint feletti játékos már jól kifejlesztett elementáris fúzióval rendelkezik,azaz számokra lényegesen nagyobb erőforrás áll rendelkezésre,így a verseny kizárja a 100 alatti karaktereket.100.szint feletti játékosok mindemellett rengeteg CSP italal is rendelkeznek,hisz igazán ezt az italt eddig csak évente egyszer esetleg Landragoron használhatták,esetleg Xenon,de ott nem mindig éri meg.Mielőtt 20an nekem estek,én egyáltalán nem törtem efféle babérokra,de a TOP lista egyértelműen ezt mutatja.8.szinten járok.


U.I:Ha valaki tudja,hogy a szörnytalizmán,hogy használható kérem adjon tippet

MARHÁRA NEM IZGAT A HELYESÍRÁSOM!!!
Dátum: 2016.02.18. 08:12:57
Xinx ilyet ne írj ide.Arról se írjon senki,hogy a játék már 20.szintig el van cseszve,azzal,hogy az új generációt a PÓK istenek garantáltan le beszélik a játékról.
Minek fizessenek be,ha látják,hogy soha nem lesz esélyük ezekkel a nyugdíjas istenekkel szemben.Egy dolog jön le a kezdőknek.Ez a világ leg korruptabb játéka.

Jól írtad a Magyar hasonlatot.A kormány szándékosan olyan kiskapukat nyit,amit csak pár ember képes kihasználni,így ők szó szerint istené vállnak.Lázsd magyar földek,sport,árverezési dolgok,ami nincs a közvélemény orrára kötve,stb....

Újítás kizárt,hisz ebben a játékban minden tökéletes.

A kezdők hiányát,meg jól írtad újabb mega,mega akciós befizetéssel pótolják,ha ezt te nem követed,azaz inkább nem ölsz a játékba egy autó árát,mint egy két mester,akkor cseszheted a karaktert,ha nem 6 évig játszod a 20.szinted szintén.

Ez alapjában véve egy világbajnok játék,amit úgy el csesznek ezzel a 2 dologgal,hogy garantált a végjáték 1-2 éven belül.
Dátum: 2016.02.17. 13:52:08
Idézet: Cerebrus - 2016.02.17. 11:50:32
50 alatti szinten 1 CSP 5 energiát ad csak. tehát 1 lépés 4 CS-be kerül. Baromi sok.
Így tuti nem fogja a kis karakter végigvinni.

150 szint környékén 1 CSP -> 20 energia.

Elsőre egyébként tetszik.


Én 50et váltottam,kaptam 1000 energiát.Le van írva,hogy van egy napi korlát,ha afelet váltasz,kevesebb energiát kapsz.
NEM SZINT FÜGGŐ,HANEM MENNYISÉG.
Dátum: 2016.02.17. 07:22:12
Idézet: Bíborhold - 2016.02.16. 21:11:26
Kiskapu.
Ahogy említették. Ingyen EP?
Beváltom a majdnem 700db vadászat italát. Köszi.


Amúgy...


Igen erre írtam a nyugdíjas profitot és hogy ez az event is csak nekik kasza.Legalább valakinek le kokszolt
Miklós az isten tudja miért,de olyan szinten túl erősíti őket,hogy totál értelmetlené teszi a játékot.
Nem tudok rá jönni,miért kell őket ekkora becsben tartani,de az,hogy szinte MINDEN event nekik kedvez "0TP" azért már elég felháborító!
Dátum: 2016.02.16. 14:46:00
Köszönöm Miklós.
Szerintem jó kis event lesz.
Oldal: 12345678910