Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Andaxin

Oldal: 12345678
Dátum: 2010.07.06. 06:27:59
Idézet: Superadmin - 2010.07.05. 20:11:32

Csak megkérdezte, hogyan lehet ez, mire azt a választ kapta, hogy hát bizony ez a kulcs véletlenül olyat is tudott, hogy megháromszázszorozta (nem elírás: 300x) a előválaszolás lehetőségét a tulajdonosainak. Hát lehet, hogy ez nem jó, de ezen a v4-en így esett - állt a válaszban.

Most ez komoly? A május 27-ei hír szerint bekerült az előre válaszolás lehetősége. Nekem nincs semmiféle kulcsom (csak gyorsításaim), és 300 kérdésre tudok előre válaszolni. Akinek meg van, akkor az szerinted 300x300=90 ezer kérdésre válaszolhatott? Nem tartom valószínűnek. Egyébként meg random az egész, nekem összesen nem volt annyi CSPm, mint a kvízkategória első helyezettjének helyes válaszai.
Dátum: 2010.05.12. 17:49:27
ez 10 pont
Dátum: 2010.05.07. 06:36:48
Igen, ezzel csak egy a gond, a feltételes mód: büntetést vonhat, büntetést szabhatnak ki.

Szépen benne van a szabályzatban, hogy mit nem szabad csinálni, meg az is, hogy úgysem büntetnek érte
Dátum: 2010.05.06. 09:49:55
jajj ne már

Ha megnézed, akkor a karakter a nemcsak a győztes portyák, hanem a szerzett LE szerint is az élen áll. Nyilván a haverjai/multijai sokkal többször kenődnek rajta és jóval több LE-vel, mint rajtad a te haverjaid/multijaid
Dátum: 2010.05.01. 20:21:00
nagyon
szerezzél te is vagy 10 havert, akiket csak te farmolhatsz és lazán utoléred őket erről szól a verseny, nem?
Dátum: 2010.05.01. 05:46:21
hát nem tudom, Hórusznak megint ugrott 85el (407ről 492re) a helyes kvíz válasz száma, nekem eddig összesen eddig a pillanatig 391 CSP állt rendelkezésemre. egy százassal kevesebb, első másodperctől 111 EF meg prémium, úgyhogy tényleg nem vágom
Dátum: 2010.04.30. 06:14:52
most akkor hogy is van ez? a toplista első 2 helyén már jóval több helyes kvízválasz van, mint ahány CSPt a többiek kaptak maxos elementáris meg prémium mellett
Dátum: 2010.04.14. 11:44:33
Online TF? Erről van valami bővebb infó? Remélem kevesebb randomra és optimalizálásra tervezik, mint a VU-t, és a játékélményt helyezik inkább előtérbe
Dátum: 2010.04.12. 21:27:09
Idézet: Tiha - 2010.04.12. 20:56:39
V2-es karakterem:
Ericath, az elragadó
265 követő

Eddig összesen 2115 térképdarabot találtatok.
Te eddig 44 térképdarabot találtál.

Mint látható, abban a csapatban van, akik messze a legtöbb térképet találtak. Szerintem ez ahhoz képest nem kevés, hogy itt vagyunk a legtöbben, itt elvileg negatív a kompenzáció.

te miről beszélsz cimbora?

V2:
Marietta, az elbűvölő - 363 követő
Agnaesh, a csábító - 324 követő
Ericath, az elragadó - 265 követő
Katherin, a káprázatos - 121 követő

jól sejtem, hogy minden világon Ericath hívei találták a legtöbb és Kathrein hívei a legkevesebb térképet? vajon miért van ez?
Idézet: Bodnaar - 2010.04.05. 14:49:49
Tényleg azért vagy gyenge, mert más programot használ?

nem, nem vagyok gyenge. egyáltalán. a fő karakteremmel nyertem 4 bajnokit (nevetségesen alacsony 200ezer körüli LE rablással, a pókok között ...) meg 12 (14) kvízmedált mindenféle script meg egyéb segédprogram nélkül

Kérdezd meg magadtól, kedves olvasó, szereted azt a 10000 kérdést, amit eddig megválaszoltál?

inkább kérdezd meg Te magadtól, hogy benne van-e a szabályzatban, hogy minden automatizálást végző program/script tiltott? benne

"Azt se felejtsétek el, hogy a multizáson kivül zárolni lehet valakit azért, mert más módon sérti meg a felhasználási feltételeket: pl. az üzenetküldő rendszert spammolásra vagy netikettet sértő levelek küldésére használja fel, programokkal, scriptekkel automatizálja a játékát, vagy kihasznál egy programhibát."

Megérte?

neked biztosan megéri csalni, hiszen semmilyen szankciót nem kapsz érte

én nem fogok itt szélmalomharcot vívni, hiszen semmi értelme. csak szeretnék rávilágítani arra, hogy
1) aki a kvízhez scriptet használ, az miért ne használna más lerablásához vagy akármi máshoz
2) a script az script, a jelenlegi szabályok szerint mindegy mire használod, a VU kezdete óta tiltott
3) lesz szankció? a multizókat büntetjük a scriptelőket nem? mert ha nem büntet senkit a Beholder legalább a fórumon arcoskodók közül, akkor mindenki nyomhatja ami a csövön kifér gondolom
4) vagy tegyük az egészet hivatalossá, építsük be a játékba, stb. stb.
Dátum: 2010.04.05. 06:38:42
hát ez....

OFF

szomorú, hogy vannak ilyen scriptek. én állat meg meló/család mellett optimalizáltam az időmet, hogy 9 hónapon keresztül a V3 szervert vezessem. és marha fárasztó/unalmas volt, mások meg pár sript segítségével szépen mindent megoldanak? sok emberke elért eredményét a játékban eddig elismertem, de ezután, hogy a scriptek mellett állnak ki, sajnos már nem tudok egyikükre sem becsületes játékosként tekinteni. gratulálok, csak így tovább, csaljatok még.

másrészt azokra meg nem kellene köpködni, akik becsületesen összekapargatták maguknak a 12 kvízmedált (jó tudom, akinek nem inge...). én V2-n elértem a 12 medált mielőtt még babazsúrrá alakították volna az egész kvízolimpiát. azonban már rég nem értem el semmilyen eredményt, de most már érthető, hogy jöttek a scriptet használó arcok.

és marhára nem érdekel, hogy mi az időt spóroló, meg mi az egyéb script, hogy milyen kategóriákba soroljátok. amíg a játékszabály szerint TILOS, akkor tilos is. azt a fenti traktoros mesét meg köszönöm szépen, látszik, hogy gyarló az ember. van aki betartja a szabályokat, van aki nem. alapvetően a mentalitással van baj. egy olyan országban élünk, ahol adót csalni még mindig nem bűncselekmény, hanem ügyeskedés az emberek szemében, még meg is dicsérik érte.

ami a legbosszantóbb, hogy nincs egy tökös játékvezető (Miklós), aki a szabályokra hivatkozva mindenkit, aki itt a fórumon nyíltan bevallotta, hogy scriptel megbüntetne. én pl. törölném is őket a felhasználói feltételek megsértése miatt, de minimum pár hónap zárolás. ja, hogy szinte mindegyik prémium játékos?
vagy a másik opció: húzzuk a fenébe ezt a scriptet, és mindenki úgy használhassa és olyat amilyet, ahogy szeretné

"Azt se felejtsétek el, hogy a multizáson kivül zárolni lehet valakit azért, mert más módon sérti meg a felhasználási feltételeket: pl. az üzenetküldő rendszert spammolásra vagy netikettet sértő levelek küldésére használja fel, programokkal, scriptekkel automatizálja a játékát, vagy kihasznál egy programhibát. "

ON
Dátum: 2010.02.05. 19:29:23
ne haragudj, de a LE diff nem minden. nem kizárólag csak azok lesznek bajnokok, akik a szintjükön a királyok.
2-4 millás LE differenciás arcokat csomagoltam ismét össze a bajnokin (ráadásul nem is a kategória legmagasabb szintjén vagyok) a magam alig 220k-s LE diffjével, úgyhogy ezzel magyarázni, hogy ki lesz és lehet bajnok, meg hogy ki milyen erős karakter szerintem meredek. mindezt ismét úgy, hogy a támadásom és az erőm is 20as
Dátum: 2010.02.05. 06:31:50
korán reggel már megy a lepontozás, indok nélkül

mi zavar kedves pontozó:
- az, hogy a KH helyett a rendszert szeretném ha rendbe tennék (azt hiszem sok topicban sok ötlet volt erre)
- vagy ha ez nem lehetséges, akkor adjunk KH-t mindenkinek
Dátum: 2010.02.05. 05:14:55
a "személyes" KH ugyanúgy állhat másnak a klónjából is pl, amúgy Jeriko ötlete tényleg jó ebből a szempontból. de nagyon remélem, hogy nem ebbe az irányba szeretne elmenni a társaság

a gond az egész ötlettel annyi, hogy inkább a portyába kellene LE-t adni (nem energiahasznosítással természetesen), a mezőnyt kellene "összerántani" és nem tamagocsit adni mindenkinek a kezébe. ha ez megvalósul, akkor az egész KHt ki kell venni
Dátum: 2010.02.04. 19:43:42
nem beszélve az ismételhető küldetésekről, ami szintén sok dukátot ad

extrém megoldás lehetne, ha egy tételre csak max dukáttal lehetne licitálni. ebben az esetben talán előbb kerülnének sorra azok az emberkék is, akik mondjuk az adott szervert később kezdték el, vagy mondjuk még közük sincs az ismételhető küldetésekből való tápoláshoz, de naponta költik a CSPt és adják el a térkapus cuccaikat
Dátum: 2010.02.03. 10:50:55
kiborult a bili, de igazad van. béta teszt

TOPként nincs túl sok ellenfél (csak a KH), lentebbi szinteken csekély/nulla LE a portyák zöme. a PvP játék, ahol egymás gyepálása lenne a cél, ezáltal erősödni teljesen PvE lett, azaz minden, ami nem portya egy másik játékos irányába. oké, de nem erre regisztráltunk, nem ezért fizettek páran kisebb összeget.

ez itt már erősen OFF topic, de lassan be kellene látnia Miklósnak, hogy ez a TPre alapuló rendszer nem jött be. az elején szép és jó volt, talán ő sem láthatta előre, hogy ilyen hibák fognak becsúszni. de ugye kijelentette, hogy a játék gyökeres változtatására nincs lehetőség (pl. arra, hogy a "szintek" az alapján legyenek, hogy ki mennyi LE-t költött a karakterére), úgyhogy marad ez, ami eddig volt.

és mielőtt winnie-bot belém kötne és megmondaná a tutit: sajnálom én is, mert jó kis játék lenne ez, kipróbáltam magam anno a TOPon is, másik karakterrel VFesként is. TOPként unalmas robotjáték, lentebb meg tulajdonképpen sima vadászgatós. valahogy a szinteken kellene megváltoztatni, hogy mindenkinek legyen kihívás a játék. a sorrendet a tényleges erősség határozza meg, ne a TP. de hát ez csak egy álom
Dátum: 2010.01.27. 18:01:58
ja, a TF nagyon jó volt. TF-en kellene indítani egy "új szervert" az elejéről
Dátum: 2010.01.21. 07:10:22
no igen, zöldfülű koromban

egyébként ilyen szempontból a V3 tényleg tamagocsi, HA prémiumos vagy, akkor teljesen mindegy hogy beütnek, alig buksz LE-t (bár gondolom lentebb nem sokan prémesek, de a V3as portyaképlet csak leszabályoz ott is), a többi világon azért jöhetnek nagyobb fogások és csúnya bukások, ha rosszkor bukkan ki valaki 15%ról. a rabolt LE meg nem mindig mérvadó, lásd V2es karakterem
Dátum: 2010.01.17. 21:19:20
igazság szerint normál fokozatra nem nagyon emlékszek már idézős nekróval, az biztos hogy a bossokra a Decrepfy átkot kellett tenni. csak csontváz, magi nélkül, pár revive meg egy clay golem, le kell hogy menjen Diablo. viszont hellen tényleg semmi probléma nincsen (bár az első csonti feltámasztásáig néha voltak gondjaim )

a fentebb írt summon druidát viszont még nem próbáltam ki, talán pont azért, mert a nekróval elég volt ez a jellegű passzívnak mondható játékstílus
Dátum: 2010.01.17. 21:13:28
idén elvileg WoW kieg meg Starcraft 2 jön. D3 csak 2011-ben
Oldal: 12345678