Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Artur08

Oldal: 12345
Dátum: 2015.02.24. 08:37:30
Tegnap azt írtam, hogy az az utolsó hozzászólásom, tévedtem, ez az.
Nem további reagálást, uram bocsá' vergődést akarok írni, hanem lezárni ezt az egészet. A kezdetektől fogva itt voltam, fizető játékosként játszottam, úgy gondolom, leróttam az árát a szerverhasználatnak. Az én nézetem szerint ez a játék egy szolgáltatás, Miklósék szolgáltatok, én pedig fogyasztó vagyok, fizetek a szolgáltatásért. Tegnap világossá vált számomra, hogy ez bizony nem így van. Mi nem fogyasztók vagyunk Miklósék szemében, hanem eszközök, amik bevételt generálnak. És ez így nem jó. Többen tegnap azt hitték, hogy magam miatt, meg az ötvenedik szint után kapható fétis miatt vergődök, pedig nem. Én a szolgáltatói hozzáállás miatt vergődtem. Ha a kocsmában kiborítom az italt, akkor elnézést kérek, a pincér csúnyán rám néz, de azt mondja, semmi gond, és letörli az asztalt. ÉS NEM KÉR EZÉRT PLUSZ ÖTSZÁZ FORINTOT. Éveken keresztül elviseltem a játék minden nyűgjét, híbáját, áremelését. Azt is, hogy a hetek óta tartó szerverleállásokról Miklós még csak annyit sem mondott, hogy böff. Viszont ezt, ami most történt, ezt már nem akarom elviselni. Ha valaki most azt gondolja, hogy szaros ötven őskő miatt kinlódok, akkor azt is meg tudom nyugtatni, hogy nem. Négy karaktert törlök, akiknél együtt közel 3500 őskő van. Nem havi egy sms-ért játszottam.
Este már nem akartam Offs írására reagálni, több okból sem. Most sem csak az övére írom, hanem úgy általában. Amikor egy probléma vagy vita van terítéken, a lényeg nem akadhat fel a stílus szűrőjén. Nyilván adott határon belül. Igen, van amikor hevesebb a vérmérsékletem, viszont ha a mondandómból a lényeg helyett a stílus fog meg valakit, akkor megette a fene az egészet. De ezzel együtt elfogadom a véleményed, tudok bocsánatot kérni, ha valakit megbántottam, most is megteszem. Senkit sem akartam megbántani, elérni szerettem volna valamit, valami olyat, ami többeket érint. Hogy lesz-e eredménye, nem tudom, remélem igen. Engem már nem fog érinteni.
Tudom, hogy van egy megunt karakterek topik, de azért itt írom, mert nem untam meg a karaktereimet. A játékot sem. Biztos hiányozni fog. De ez a szolgáltatói hozzáállás, ahogy a problémák kezelve vannak, nem tetszik, így befejezem. Plusz a folyamat is ebben a topicban kezdődött, ami eljuttatott a törléshez, így fejeződjön is be itt.
Minden jót Nektek, élvezzétek a játékot! Örülök, hogy itt lehettem.
Sziasztok!
Dátum: 2015.02.23. 20:03:54
Utolsó hozzászólás, mert ennyi erővel a falnak is beszélhetek.
Ha hibázok, akkor a hibát őskőért korrigálhatom, a visszaélések kivédése végett. Döntsük már el, vagy hibázok, vagy vissza akarok élni. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
De tényleg befejeztem. Remélem, akkor is ilyen következetesek lesztek, Miklós, amikor ti hibáztok.
Dátum: 2015.02.23. 19:28:04
Lehet viccesen és lekezelően minősíteni, de összefoglalom neked a lényeget, mert ezek szerint nem jött le.
Az alap probláma Mancinál jött elő, mert nem kapta meg a relikviákat. Erre jöttek hozzászólások, amire Miklós ma délelőtt írt egy hosszú indoklást, hogy miért is kell azonnak plusz költséget bevállalni, akik nem azonos címen futtatják a karaktereiket. Erre kezdtem el "vergőni", és nem arra, hogy jajj most nekem írjanak jóvá bármit is. Nem most csaptam a homlokomra, hogy nekem fétis kell, főleg, mivel nem is járok még ott. Az a lényeg, hogy x játékosnál gond van, amit meg kéne oldani. Nem azonnal azt a rohadt őskövet kérni mindenért. Főleg nem ilyen összeesküvés elméletekre hivatkozva, mint az 1.1-1.3 és 2. pontok. Tehát nem magamnak akarok bármit kikönyörögni, hanem több ember problémájára szeretnék megoldást. Neked erre nincs szükséged, légy boldog, de kibicként, ha nem teljesen egyértelmű a szándékom, akkor ne minősíts, legyél szíves. Lehet, hogy hibáztam, hibáztunk a regisztrációnál, de adtunk a játékért már annyit, hogy esetleg a mi hibánkat is jóvá lehetne tenni. Elég sokszor elviseltük már a játék és a játékvezetés hibáit is, én úgy gondolom. Elég egyértelműen beazonosítható egy karakter ahhoz, hogy el lehessen dönteni, hogy ki a gazdája. A feleségem sem hívja ki a rendőrséget, hogy idegen járkál a házban, csak azért, mert fodrásznál voltam, és rövid lett a hajam.
Dátum: 2015.02.23. 16:22:01
V6: Artur, 32. szint smaragd, Domini Mortis szövetség tagja, rövid, barna, balról jobbra fésült haj.
Dátum: 2015.02.23. 15:56:04
Azért nem jelent megoldást, mert a fennálló probléma megoldása helyett azt írtad, hogy mit kellett volna, meg hogy te mit tudsz most gond nélkül, és nem azt, hogy MOST én mit tegyek. Vagy azt, hogy ti MOST mit tudtok tenni azért, hogy rendben legyenek a karaktereim. Nem most akarok v6-ra regisztrálni, hanem a "rosszul" regisztrált karaktereimet kellene rendbe tenni. Azt, hogy a regisztrációt elrontottam-e vagy nem, már nem is akarom firtatni, rendben, én rontottam el. A kérdés az, hogy ezt hajlandóak vagytok-e megoldani, nem csak nekem, hanem másoknak is. Attól, hogy nálatok csak az email cím van tárolva a karakterekhez, nem csak ez az egyetlen adat bizonyíthatja, hogy ugyanaz a felhasználó áll mögötte. Arra gyanakodtok, hogy más is megadhatja az én címemet, ezért nem lehet reliket csak így bemondásra átírni. Viszont, hogyha én megadom mindkét karim userét, jelszavát, sőt ugyan arról a teloszámról kapjátok a befizető sms-t, akkor ez miért nem elég ahhoz, hogy közös email címre hozzátok a két karaktert? Van még 18 szint hátra az ötvenhez, remélem lesz megoldás, mert az 50 őskő ráfordítás számomra nem az.
Dátum: 2015.02.23. 14:49:31
Én mindent elhiszek, sőt annak az ellenkezőjét is. De most nem azon kéne perpázni, hogy mit csináltunk rosszul három hónappal ezelőtt (én tartom magam ahhoz, hogy nem az én hibám), hanem azon, hogy ezt hogy kéne helyretenni. És megmondom őszintén, Miklós utóbbi időben elkövetett reakciói most már tényleg kezdik nyitogatni a bicskát a zsebemben. A legkisebb előre mutató szándékot sem látom, időnként olyan súlytalan dolgokra reagál, hogy el sem hiszem, fontos problémák kerülve, mint a forró kása. A másik topikban is az éjszakai hozzászólását amikor elolvastam, először nem hitem a szememnek, másodszor meg az jutott eszembe, hogy be van rúgva. (bocsánat, nem sértésnek szánom, de tényleg)
Szóval, kezd egyre inkább nem tetszeni. Egyre nagyobbnak érzem a távolságot a játékosok és a jv között, holott közeledni kéne.
Dátum: 2015.02.23. 13:49:48
Valószínűleg azért kérdezem, mert nekem meg nem. Regisztrációnál a következő üzenetet kaptam:
"Ez az e-mail cím már egy másik játékoshoz tartozik!"
Igen, hozzám. Tehát ezért kellett másik címre regelni.
Dátum: 2015.02.23. 12:37:50
Pedig nagyon jó lenne, ha lenne, úgyhogy törd a kobakodat légyszíves, mert sokan fel fognak lázadni, ha nem lesz valami rend ebben a kérdésben.
Egyébként engem egy dolog érdekelne csak, de az nagyon, ha már ilyen hosszan kifejtetted, miért nem lehet azonos email címre hozni engem magammal. V6 regisztrációnál miért nem lehetett meglévő címre regelni?
Dátum: 2015.02.22. 17:11:44
Azért, mert nem vagy VIP.
Dátum: 2015.02.22. 08:56:43
Talán olcsóbb, ha turbózott szívósságot használ, a turbót nem másolja.
Dátum: 2015.02.21. 15:32:56
Baraty pár napja jelezte, hogy nem tudják, mi okozza a leállásokat, de keresik.
Dátum: 2015.02.21. 13:54:06
Min. 30 sebgyógyítás.
Dátum: 2015.02.21. 09:31:51
Soha az életben nem fogja megérteni. X nekifutás után sem tud jó karaktert fejleszteni, szüksége van az ellenségképre.
Dátum: 2015.02.20. 18:40:03
Magyarul hoztak egy szabályt, amit ők tettek lehetetlenné, hogy aszerint cselekedjünk, majd az emiatti hátrányból fakadó reklamációkat elutasítják, arra való hivatkozással, hogy ellentétes a szabályban megfogalmazottal.
Egyszerűen nem találom a szavakat, hogy ki tudjam fejezni, mit érzek.
Dátum: 2015.02.20. 08:59:11
Ez a levél nem erről szól, nem ezért lett megírva, és betéve erre a topikra. Ha ezt nem tudjátok felfogni, és tovább akarjátok folytatni ezt az idióta pókozást, akkor vigyétek ki az eszmecserét privátra. Ezt a topikot most jó lenne egy időre meghagyni a levélre érkező ÉRDEMI hozzászólásoknak, hátha eredménye lesz a jv felé. Köszönjük!
Dátum: 2015.02.19. 11:40:13
A vadászatra is érdemes figyelni. Tegnap V6-on 16 vadászatot kellett jóváiratni, mert nem számolt.
Dátum: 2015.02.18. 12:08:31
Óvatosan reklamáljatok, mert csak táptalajt adtok ahhoz, hogy a 19. szintről is záporozzanak a reklamációk, hogy mit nem lehet megcsinálni.
Dátum: 2015.02.16. 15:06:23
Az esszenciás feladat javítása nem tökéletes. A feladatot szombaton teljesítettem, de direkt nem vettem át a többiek hibajelzése miatt. Erre most, amikor belépek, azt látom, hogy már "átvettem".
Persze sem a maszkok, sem az esszenciák nem kerültek a helyükre. Írtam üsz-re, várom a választ, de figyeljen oda mindenki.
Dátum: 2015.02.15. 11:41:21
Semmi változás, csak kék lesz. Minden ugyan úgy megy tovább.
Dátum: 2015.02.15. 11:40:10
Na, ez most sok mindent megmagyaráz. Mostantól nem kell reagálni ezekre a hsz-ekre.
Oldal: 12345