Idézet: Rosten - 2015.02.15. 11:24:32 Ha idézné mi a 40 20 nem válaszolnék rá.
Biztos a katalizátór eszencia reklamációkra írta.Vagy nem tudom.
előpbb írtam le, hogy a napi ajánlat a 40 őskőért vehető 20 farsangi maszk, hogy a kisebb karik is meg a lustabbak is vagy a többre vágyók is tudják pótolni a nem teljesíthető vagy kényelmetlen feladatokat---
Az eventekben az a normális,hogy nem teljesíthetők?
Ezt komolyan gondolod?
-Nem egészen jól értelmezed, az van rendben, hogy egy 50 alatti kari nem tudja maxosan megcsinálni, addig egy sokkal nagyobb szintű igen, hisz neki már kivehető az összes jutalom szintje miatt is , másfelől meg első alkalommal kiszedi ami kell jövőre meg kér kupont , stb , Ameddig egy kisebb karinak még ha nem is költ egy mini eventre egy buznyákot sem , van egy éve felnőni a feladathoz de már előnnyel indul mindenképp a régebbi játékosokhoz , hisz két kupont csak az nem tud kivenni aki semennyit sem foglalkozott az eventtel vagy mester kőre költött

, vagy csatlóskristályt ha van már csatlósa , vagy elteszi és a következő mini eseményen egy év múlva már plusz sok sok maszkkal kezdi az egészet ..
Nem azt kifogásolom,hogy sajtoljak,szerezzek eszenciát,stb... Csak azok a feladatok,amik mindenki számára teljesíthetők,legyenek is azok.Tehát ne kérjen egy átöltözéshez 260as kereskedelmet,mert erre senki nem képes.
ezsenciás feladat sem nagy kunszt ha olyan szövibe lépsz aminek van egy egyes szintű alkimista laborja és van 10 db egyes szintű(vagy 5db 20as, vagy 3db 40es és mellé pár kisebb stb) beidomított állatod amire rá mersz költeni két kavicsot fejenként
A 260-as kereskedelem nem lehetetlen , nekem is annyi most éppen vagyis 265
És a feladat nem kér ilyet, hogy neked 260as kereskedelmed legyen , csupán a te szintedre már nincs több elérhető pajzs és páncél , és nem az a cél, hogy te vagy egy másik 19es szintű játékos minden feladatot tudjon teljesíteni, mert mi értelme lenne?
Bolygó ura event alatt se kérd ,hogy egy egyes szintű kari is elejétől végéig meg tudja oldani az egész kocka alakú piramist
Tehát szerintem az lenne a normális,ha olyan feladatokat kapnának a játékosok,amik teljesíthetők.
a feladatok pontosan ugy vannak összeállítva, hogy teljesíthetőek a szintjéhez mérten mindenkinek, pontosan annyi maszkot ki tudsz szedni ami a maxos jutalomhoz kellhet neked amit a szinted meg enged , de ha még ez sem lenne elég ma vehetsz is 40 kőért 20 maszkot
Az,hogy az ajándékok között különbség van,azzal semmi gondom.
A választható jutalmak és a feladatok is mindenkinek hajszál pontosan ugyanazok
kivéve azokat a jutalmakat amit most szinthez vannak kötve(maszk és fókuszkristály)
MAszk ami sisakként funkcionál, miért akarsz te 19es szinten pl akármilyen sisakot magadnak, amikor mindenki türelmesen kivárta , hogy elérje a szükséges szintet ahhoz , hogy tudjon venni, ehhez más af képesség helyett a sisakszilánk gyűjtést választotta és még számtalan kalandot is megoldott érte , le-t áldozott rá és többnyire őskövet is , hisz egy sisak sisakszilánkba, LE-be, LE gyémántba és többségében őskőbe kerül
ehhez képest itt a napi rutin dolgokért szerezhet egy megfelelő szintű játékos egy ugymond sisakot kisebb szinten mindezen ráfordítások nélkül , szerintem teljesen jól van így