Idézet: Abcdefg - 2015.02.12. 11:32:00 Ez teljesen érthető álláspont, viszont én fordítva nézem a dolgot. Ha megvan a lehetőség kétszeri átvételre és megteszem, az az én szempontomból nem bug.
Onnantól, hogy van állásfoglalás arról, hogy csak egy lehet nálad, minden olyan eshetőség bug-nak minősül, amikor egynél több van nálad. És nem is fontos, hogy TE - ill. bármelyik játékos - hibás működésnek értékelje ezt. Ez nem a te dolgod, hanem a játékvezetésé. Értem én, hogy de mi van, ha nem tudsz róla. De erről most mondjuk már tudsz. Ha nem tudsz róla, akkor pedig illik megkérdezni az ilyen nagyobb kaliberű dolgokat, mert gondolom az világos, hogy nem fogják csak azért meghagyni a jogtalan tápot, mert nem tudtad hogy működik.
Bpetya, mindenkinél lehet gyakorlatilag végtelen számú csp,pp ital raktározva, szerintem simán lehetséges az ilyen bármelyik eseménynél.
De nem is értem ezt az egész feltevést, megmondta az ÜSZ, hogy nem lehet nálad 2. Ha ennek ellenére bárhogy produkálsz is 2-t, akkor még elkezdené bárki is verni az asztalt, hogy "akkor miért engedtétek megvenni"? Most nem csak erre az esetre gondolok, hanem akármire. Azért hogy ennek a sikerében bízz, ahhoz nagyon naivnak kell lenni.
*mod: Ja, és csak óvatosan azzal a szerencsés jelzővel, nem biztos hogy elég oda az idézőjel, hogy ne korbácsoljon intellektuális viszályt.