Dátum: 2009.12.20. 20:03:54
Idézet: CaveMaN - 2009.12.20. 19:57:03 Én például annak még jobban örülnék, ha a kvíz is kikerülne a versenyszerverről ugy teljes egészében
Ez egy baromi jó ötlet!
Dátum: 2009.12.20. 17:47:15
Nem működik, a sebgyógyítást kell használni (aminek később úgyis lesz haszna, tehát érdemes rákölteni az LE-t).
Dátum: 2009.12.20. 17:37:39
Látom, te okosan gyarapítod a hülyék táborát.
Ha ezeket a kédéseket továbbra is a kvíz 4 topicba írnád, még eredménye is lenne. Itt csak magadat égeted.
Dátum: 2009.12.20. 12:34:20
Alacsony szinteken még sokkal nagyobb a random szerepe. Később ez csökken, alacsony szinten 20 tul összeg különbség még semmi, extrém esetben is 8-10 különbséget jelent maximum a főbb tulajdonságokra, ami az esélyeket mondjuk 70-30-ra módosítja, a 30 pedig még nagyon nagy. Később, ha erősebb vagy, jobban ki fog jönni, de meglepetés bármikor érhet.
Dátum: 2009.12.20. 11:18:34
Melyik híres parfüm márka?
Nina Ricci
Ricci e Poveri
Stan és Pan
Zinedine Zidane
Ez reklám, idióta válasszal. Külön-külön is rosszra szokták értékelni, pláne együtt.
melyik csoki fajta?
ropi
milka
coca cola
fanta
Ezt a kvíz 4 topicba írd be és törlik.
soha többet nem teszek fel kérdést. nem fogom magam felhergelni pöcsök miatt...
Ennek többen örülni fognak (ezen megnyilvánulásod alapján).
Dátum: 2009.12.20. 09:47:28
A pontozó idiótát elég könnyű kiszűrn, lévén beírod a HSZ-t és pár perc múlva már feleződött is a pont, tehát épp aktív a fórumon. Lent meg ugye névlista van, ki van itt.
Dátum: 2009.12.20. 09:21:52
Többek örömére elkezdtem feltölteni a kalandok szövegeit is, lehet olvasgatni, aki ráér és érdekli. Még nincs sok, de gyűlik.
Dátum: 2009.12.20. 09:17:59
Fertőzés leküzdése után sem?
Dátum: 2009.12.19. 11:10:14
Kvíz 4 topicba, ez nem a megfelelő topic, mitn a címéből látszódik...
Dátum: 2009.12.19. 11:09:29
Egy új játékostól nem, de aki már a második regisztrációjával a 15-16. hozzászólásánál tart, attól igen. Ha ez a véleményed a kvízről, ne foglalkozz vele, csak 10% LE-t buksz. Kvízkérdést meg ne tegyél fel, elégedj meg az 50% potya LE-vel, ha a kérdéseid nagy része vissza lett utasítva, akkor kár erőltetni, nem a rendszerben van a hiba. Ha mégis szeretnél feltenni jó kérdést, akkor nézz körül a topicokban, elég sok helyen vannak ötletek, antiötletek. A talin kiderült, hogy a jelenlegi csúcstartó olyan 180 jó kérdésnél tart, ha jól emlékszem 5-6 rossz kérdés mellett. Lehet, hogy mégis lehet jó kérdéseket feltenni?
Dátum: 2009.12.19. 11:05:37
Kvíz 4 topicba légyszíves, köszi!
Dátum: 2009.12.19. 00:08:02
Használtad már egyszer is a "Vajon elfogadják-e a kérdésem..." kezdetú topicot kérdésfeltevés ELŐTT? Ugyanis a visszajelzések alapjánelég jó aránnya bekerülnek az ottani kérdések, amelyek a feltevésük előtt kivesézésre kerülnek.
Másrészt hány kérdést jeleztél, amelyről úgy gondoltad, hogy nem a kvízbe való, a Kvíz 4 topicban? Ez a 95% enyhe túlzás vagy nekem van baromi mákom, de én egy ideje csak elvétve kapok olyan kérdést, ami nem felelne meg és érdemes jelezni adminnak, hogy törölni kéne.
Dátum: 2009.12.17. 22:09:27
Általános iskolás anyag. Olvasni tudsz? Mondjuk a topic címét?
Egyébként minden hazai település (a külföldiek pláne) elhelyezkedésére vonatkozó kérdés speciálist kap (akkor is, ha a nevéből egyértelmű), kivéve, ha megyeszékhely vagy megyei jogú város, ebben az esetben már szerepeltet. Bár gondolom, ha már a fórumig eljutottál, akkor elolvastad a megfelelő topic első hozzászólását is Miklóstól.
Mellesleg mutass nekem egy olyan általános iskolai tankönyvet, ahol az általad felsorolt települések egymástól való távolsága a fő témakör, pláne Nyírbátoré, ami a maga nemében a sok-sok kisebb városunk egyike, amely a környéken élőkön kívül nem fog másban mély nyomot hagyni.
Dátum: 2009.12.17. 17:59:17
Akkor azért olvass vissza jobban.
Dátum: 2009.12.17. 13:22:04
Már elnézést, de spec az első V4-en kifejezetten építés miatt mentem és csináltam karaktert, mert semmi kedvem nem volt bonyoltani, így viszont a szövinek hasznos voltam. A V3-on is egy az egyben pítek a szövinek. A következő V4-en is valószínűleg ugyanezt az utat fogom járni. Ez miért baj?
Dátum: 2009.12.16. 11:00:32
Igen, csak lehet nem tetszett az értékelőnek, mert az eredeti tényleg elég magyartalan. Esetleg még arra tudok tippelni, ami ilyenkor elő szokott jönni, hogy a Marhád-várak így nem mond semmit. Esetleg valamivel ki lehetne egészíteni a kérdésben, hogy mitől híres éa akko rmáris jobban felkelti az érdeklődést. Ilyenkor szoktak még helyesírást adni, ha a kérdéssel nincs baj, de az érdektelen lexikális és jó között ingadozik. Odakéne írni, hogy miről híres és szinte tuti átmegy. Ez igaz az összes hasonló kérdésre.
Dátum: 2009.12.16. 09:19:41
Gondolom a "találhatóak".
Dátum: 2009.12.15. 13:43:48
Nincs összefüggésben. Mint a talin beszélgetés során egyértelművé vált, beérkezés sorrendjében megy a bírálat és nyilván függ, hogy ők mikor tudnak időt szánni rá. Régen volt, hogy 2-3 nap is eltelt, mire értékelték, ez azért ma már ritka, legkésőbb másnap nekem is mindig értékelik.
Dátum: 2009.12.15. 07:18:25
Látom, write only üzemmód bekapcsolt. Ha 4 része is lenne, jövőre a kérdésed elavul, mert - lassan írom, hogy megértsd:
K é s z ü l
a
k ö v e t k e z ő
r é s z.
Ordibálni nincs értelme, a kvízt jövőre is megkaphatják és majd legyenek okosak, te mire gondoltál.
Másrészt javaslom, hogy az
IMDB-n nézz körül a témában, meg fogsz lepődni.
Dátum: 2009.12.15. 07:14:44
Annak baromi sok értelme van, hogy direkt rossz kérdést küldesz, elveszted egy idő után a jogot a kérdezésre is és onnan még a fele LE-t sem kapod meg.
Javaslok neked több oldalt átolvasásra a Végzetúr kvízeivel kapcsolatban:
Baromi ötletes és jó kérdések misztériuma - itt a játékosok által fellelt ötletes kérdésekből van gyűjtemény. Lehet rajta vitatkozni, hogy 1-1 példány nem annyira ötletes, de ennek nagy része tényleg az.
Kvízkérdések értékelése - a játékosok által összeállított leírás a tapasztalatok alapján, hogyan és mit érdemes kérdezni.
A kvíz értékelésének rendszeréről - Itt az első hozzászólás Miklóstól elég jó alapot ad.
Kvíz - kiesett érdekes kérdések magyarázata - Kicsit önfényezős, ha valakinek valamely kérdése kiesik 25% alatti helyes válasz arány miatt, ide beírja a helyes válasszal és magyarázattal együtt. Előnye, hogy nehéz kérdés is lehet jó kérdés, azaz elfogadják, függetlenül attól, hogy később kiesik.
Vajon elfogadják ezt a kvízkérdést, ha fölteszem? - Ha bizonytalan vagy, hogy a kérdésed elfogadják-e, itt előzetesen, mielőtt feltennéd, érdeklődhetsz és a játékosok segítenek.
Hozzáteszem, szívesen segítünk ugye bárkinek, de ezzel nem garantáljuk, hogy az adott kérdés valóban átmegy-e, de elég nagy tapasztalatunk van már sokunknak ahhoz, hogy 99%-os arányt produkáljunk
Még egy dolog: Köszi, hogy nem hivatkozol már bennlévő rossz kérdésekre! Sajnos sokan a benn lévő rossz kérdésekkel próbálják takargatni a saját rossz kérdésüket.
Kvíz 4. - ide kerülnek az előbb említett, már benn lévő hibás kérdések. A kvízadmin ezt folyamatosan nézi és ellenőrzi, kitörölve a valóban nem oda valókat.