Hozzászólások - Morzkod
Dátum: 2010.10.29. 15:53:40
Ebben az esetben sztem a Mar szerepelt egy joindulatu ertekeles volt, miszerint a kerdes nem uti meg a mercet, de azert a lehetoseget, hogy nekifuss ujra nem akarta elvenni az ertekelo.
Dátum: 2010.10.29. 12:08:42
Idézet: Miklós - 2010.10.28. 21:49:47
Csak kivancsisagkepp. Konstrans eselyek voltak, vagy fugott az esely a karakter valamilyen attributumatol?
Idézet: masterv - 2010.10.28. 18:20:11
A múlton kár rágódni, ami történt, megtörtént. Az esélyek úgy voltak tervezve, hogy valóban csak néhány legyen belőle, de a számításba hiba csúszott.
Szvsz hibás az egész koncepció. 2 db-os limit bőven elég is lenne belőle.
A múlton kár rágódni, ami történt, megtörtént. Az esélyek úgy voltak tervezve, hogy valóban csak néhány legyen belőle, de a számításba hiba csúszott.
Csak kivancsisagkepp. Konstrans eselyek voltak, vagy fugott az esely a karakter valamilyen attributumatol?
Dátum: 2010.10.29. 12:05:46
Idézet: Wuher - 2010.10.28. 19:08:19
Es elarulod mi az? Azt hittem az EH elharcosa vagy.
Idézet: Kocos - 2010.10.28. 17:19:53
Az a 3 jo lesz 4-nek is van az a 3 amit felsoroltal, meg az enyem. Mondjuk engem eddig se kovetett senki.
Na ez igy nagyon korrekt megoldas.
Kieg: Voltakepp igy 3 konkurrens strategia van amibol valasztani lehet a csak VF a csak EH, es a vegyes. Mindegyiknek megvannak az elonyei es hatranyai.
Kieg: Voltakepp igy 3 konkurrens strategia van amibol valasztani lehet a csak VF a csak EH, es a vegyes. Mindegyiknek megvannak az elonyei es hatranyai.
Az a 3 jo lesz 4-nek is van az a 3 amit felsoroltal, meg az enyem. Mondjuk engem eddig se kovetett senki.
Es elarulod mi az? Azt hittem az EH elharcosa vagy.
Dátum: 2010.10.29. 12:02:37
Idézet: Sesshomaru - 2010.10.28. 18:36:56
En pedig meg merem kockaztatni, hogy kozel sem ilyen egyertelmu, hogy a 3 megoldasbol melyik a legjobb
1/ VF+kompenzacio
2/ valtogatas + keves AFP
3/ EH+AT.
Sot meg mernem kockaztatni, hogy a helyes megfejtes nem minden karakter eseten azonos.
Szerintem ez bőven többet ér az italnál, én biztos inkább ezeket választom.
En pedig meg merem kockaztatni, hogy kozel sem ilyen egyertelmu, hogy a 3 megoldasbol melyik a legjobb
1/ VF+kompenzacio
2/ valtogatas + keves AFP
3/ EH+AT.
Sot meg mernem kockaztatni, hogy a helyes megfejtes nem minden karakter eseten azonos.
Dátum: 2010.10.29. 11:43:04
Idézet: Piciklon - 2010.10.28. 14:47:34
Majd lanyos zavaromban majdnem neked vezettem elo a lanykerest.
Amugy te vagy az elso C betus, o meg az utolso, igy egyre vagytok egymastol.
Óóó...simán...Kóc ma pl engem nézett Cyronnak a mobilján
Majd lanyos zavaromban majdnem neked vezettem elo a lanykerest.
Amugy te vagy az elso C betus, o meg az utolso, igy egyre vagytok egymastol.
Dátum: 2010.10.29. 11:41:14
Itt ugy lehet sikkasztani, ha az egyik masik reszfeladatot egy "simeros" vallalkozo kapja meg, es egy 20-50%-ot radob az arra, aminek mondjuk a 75%-at visszaosztja a politikus havernak, aki segitett, hogy o kapja meg a melot (az meg tovabbosztja a "raszoruloknak").
Es te is azt irtad, hogy 10-12 millio, nem hiszem, hogy feltunne, ha 10 millio helyett 11-be kerulne egy haz. Ami 100 haznal maris 100 milla, amin mar lehet osztozni.
Nem allitom, hogy tortenik ilyen, de ne gondold, hogy nem tortenhet meg.
Es te is azt irtad, hogy 10-12 millio, nem hiszem, hogy feltunne, ha 10 millio helyett 11-be kerulne egy haz. Ami 100 haznal maris 100 milla, amin mar lehet osztozni.
Nem allitom, hogy tortenik ilyen, de ne gondold, hogy nem tortenhet meg.
Dátum: 2010.10.29. 11:36:24
Idézet: Idont'Care Atall - 2010.10.28. 18:54:42
No comment.
Kis érdekesség, csak hogy érzékeltessem mennyire relatívnak találom a kérdések értékelését. Ezt spec azzal utasították el hogy "Túl egyszerű vagy számtan"...
1.) Szerintem annyira nem egyszerű a legtöbbeknek, hacsak...
2.) nem tanulták az ÁLTALÁNOS iskolában hogy ez az érték a 3-as, szóval még számolni sem nagyon kell.
1.) Szerintem annyira nem egyszerű a legtöbbeknek, hacsak...
2.) nem tanulták az ÁLTALÁNOS iskolában hogy ez az érték a 3-as, szóval még számolni sem nagyon kell.
No comment.
Dátum: 2010.10.28. 15:13:41
Idézet: ApaSas - 2010.10.28. 14:43:55
Úgy tippelem, hogy nem fogják elfogadni.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Úgy tippelem, hogy nem fogják elfogadni.
Dátum: 2010.10.28. 14:27:50
Idézet: Birka - 2010.10.28. 13:22:49
Te Biri. Ugyan meséld már el, hogyan száll el a szinted attól, hogy portyázás alatt nincs VF-ed. Árgus fülekkel olvaslak.
Pontosan az tudja ezt használni, aki akar VF-ezni, és az nem tudja használni, akinek a taktika egyik vége - nyilván a VF, mert EH mindenkinek jó - érdektelen vagy káros.
Basszus én se választhatok VF forever, különben elszáll a szintem!
Éppen ezért csak kolonc a nálam lévő 6 itóka...
Éppen ezért csak kolonc a nálam lévő 6 itóka...
Te Biri. Ugyan meséld már el, hogyan száll el a szinted attól, hogy portyázás alatt nincs VF-ed. Árgus fülekkel olvaslak.
Pontosan az tudja ezt használni, aki akar VF-ezni, és az nem tudja használni, akinek a taktika egyik vége - nyilván a VF, mert EH mindenkinek jó - érdektelen vagy káros.
Dátum: 2010.01.05. 09:18:27
.
Dátum: 2010.01.02. 17:26:23
.
Dátum: 2009.12.04. 13:01:30
.
Dátum: 2009.11.22. 01:14:29
Idézet: Ogre1973 - 2009.11.21. 14:20:53
A PC-s jatekok nem tartoznak az altalanos muveltseg temakorbe.
Melyik filmből NEM csináltak még számítógépes legó játékot?
Star Wars
Indiana Jones
Batman
Tomb Raider
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
A kedves értékelő valószínűleg nagyon szűk látókörű, a PC-s játékokat többek között a legó-s játékokat mindenhol fel lehet lelni annyit cikkeznek róla. De hát az értékelőt /értékelőket/ gondolom ez nem hatja meg mert pont ők azok a nem speciális mindentudók akik ezt tudhatják. Kaptam olyan kérdést hogy ki a szerzője a / és itt a könyv címe/ amit nem olvastam sőt nem is hallottam róla, akkor az nem speciális érdeklődési rétegbe tartozik? Hát persze hogy nem mert az értékelő véletlenül tudta, vagy esetleg utána nézett a neten. Akkor most felteszem a kérdést. Mit nevezünk általános műveltségnek? Amit a nagy többség ismer, vagy amit az a pár értékelő.
Star Wars
Indiana Jones
Batman
Tomb Raider
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
A kedves értékelő valószínűleg nagyon szűk látókörű, a PC-s játékokat többek között a legó-s játékokat mindenhol fel lehet lelni annyit cikkeznek róla. De hát az értékelőt /értékelőket/ gondolom ez nem hatja meg mert pont ők azok a nem speciális mindentudók akik ezt tudhatják. Kaptam olyan kérdést hogy ki a szerzője a / és itt a könyv címe/ amit nem olvastam sőt nem is hallottam róla, akkor az nem speciális érdeklődési rétegbe tartozik? Hát persze hogy nem mert az értékelő véletlenül tudta, vagy esetleg utána nézett a neten. Akkor most felteszem a kérdést. Mit nevezünk általános műveltségnek? Amit a nagy többség ismer, vagy amit az a pár értékelő.
A PC-s jatekok nem tartoznak az altalanos muveltseg temakorbe.
Dátum: 2009.11.22. 01:08:37
Idézet: Ogre1973 - 2009.11.21. 14:20:53
A PCüs jatekok nem tartoznak az altalanos muveltseg temakorbe.
Melyik filmből NEM csináltak még számítógépes legó játékot?
Star Wars
Indiana Jones
Batman
Tomb Raider
Star Wars
Indiana Jones
Batman
Tomb Raider
A PCüs jatekok nem tartoznak az altalanos muveltseg temakorbe.
Dátum: 2009.11.21. 22:42:11
Idézet: Mortimer - 2009.11.20. 23:34:42
Hol van a bug? Ha nem talal ugyanugy lehet kicsi az allatsebzes.
Az állatok sebzésének bugja, miszerint ha a fegyveres találat kicsi, akkor ők is kicsit sebeznek.
Birka sebzése, ne sikkadjon el:
"Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! HalálStünci, HalálSuni és Kekac az oldaladon harcolnak. 2 támadással 2 életpontot sebeztek."
Ha nem talált volna fegyverrel, az állatai sok százat sebeznek.
Birka sebzése, ne sikkadjon el:
"Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! HalálStünci, HalálSuni és Kekac az oldaladon harcolnak. 2 támadással 2 életpontot sebeztek."
Ha nem talált volna fegyverrel, az állatai sok százat sebeznek.
Hol van a bug? Ha nem talal ugyanugy lehet kicsi az allatsebzes.
Dátum: 2009.11.15. 10:52:11
.
Dátum: 2009.11.15. 10:46:57
.
Dátum: 2009.09.30. 14:41:04
Idézet: K.cs. - 2009.09.30. 07:58:13
Az altalanos muveltsegbol? Az meg mi?
Az Északi-középhegység tagjai, melyik nem illik közéjük?
Börzsöny
Mátra
Bükk
Mecsek .-.
Mitöl is rossz ez a kérdés??? mikor az Általános müveltségből másoltam ki????
Börzsöny
Mátra
Bükk
Mecsek .-.
Mitöl is rossz ez a kérdés??? mikor az Általános müveltségből másoltam ki????
Az altalanos muveltsegbol? Az meg mi?
Dátum: 2009.09.30. 14:38:41
Idézet: Hasman - 2009.09.29. 20:33:37
Az ertekeles ugye ugy szol, hogy szamtan! Tehat ahol szamolgatni kell, az tuti rossz. Ahol inkabb gondolkodni, az mar gyakran atmegy.
ehhez csak annyi, hogy a logikai matematikai kérdéseket elfogadják, (baromi ötletes kérdések toppicnál a legelső...)
Az ertekeles ugye ugy szol, hogy szamtan! Tehat ahol szamolgatni kell, az tuti rossz. Ahol inkabb gondolkodni, az mar gyakran atmegy.
Dátum: 2009.09.30. 14:37:36
Idézet: Hasman - 2009.09.29. 20:11:58
Egyre kevesebb.
szerintetek? mennyi számtan feladat van a kérdések között?!
Egyre kevesebb.