Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Morzkod

Ebben az esetben sztem a Mar szerepelt egy joindulatu ertekeles volt, miszerint a kerdes nem uti meg a mercet, de azert a lehetoseget, hogy nekifuss ujra nem akarta elvenni az ertekelo.
Dátum: 2010.10.29. 12:08:42
Idézet: Miklós - 2010.10.28. 21:49:47
Idézet: masterv - 2010.10.28. 18:20:11
Szvsz hibás az egész koncepció. 2 db-os limit bőven elég is lenne belőle.

A múlton kár rágódni, ami történt, megtörtént. Az esélyek úgy voltak tervezve, hogy valóban csak néhány legyen belőle, de a számításba hiba csúszott.

Csak kivancsisagkepp. Konstrans eselyek voltak, vagy fugott az esely a karakter valamilyen attributumatol?
Dátum: 2010.10.29. 12:05:46
Idézet: Wuher - 2010.10.28. 19:08:19
Idézet: Kocos - 2010.10.28. 17:19:53
Na ez igy nagyon korrekt megoldas.

Kieg: Voltakepp igy 3 konkurrens strategia van amibol valasztani lehet a csak VF a csak EH, es a vegyes. Mindegyiknek megvannak az elonyei es hatranyai.

Az a 3 jo lesz 4-nek is van az a 3 amit felsoroltal, meg az enyem. Mondjuk engem eddig se kovetett senki.

Es elarulod mi az? Azt hittem az EH elharcosa vagy.
Dátum: 2010.10.29. 12:02:37
Idézet: Sesshomaru - 2010.10.28. 18:36:56
Szerintem ez bőven többet ér az italnál, én biztos inkább ezeket választom.

En pedig meg merem kockaztatni, hogy kozel sem ilyen egyertelmu, hogy a 3 megoldasbol melyik a legjobb
1/ VF+kompenzacio
2/ valtogatas + keves AFP
3/ EH+AT.

Sot meg mernem kockaztatni, hogy a helyes megfejtes nem minden karakter eseten azonos.
Dátum: 2010.10.29. 11:43:04
Idézet: Piciklon - 2010.10.28. 14:47:34
Óóó...simán...Kóc ma pl engem nézett Cyronnak a mobilján

Majd lanyos zavaromban majdnem neked vezettem elo a lanykerest.
Amugy te vagy az elso C betus, o meg az utolso, igy egyre vagytok egymastol.
Itt ugy lehet sikkasztani, ha az egyik masik reszfeladatot egy "simeros" vallalkozo kapja meg, es egy 20-50%-ot radob az arra, aminek mondjuk a 75%-at visszaosztja a politikus havernak, aki segitett, hogy o kapja meg a melot (az meg tovabbosztja a "raszoruloknak").
Es te is azt irtad, hogy 10-12 millio, nem hiszem, hogy feltunne, ha 10 millio helyett 11-be kerulne egy haz. Ami 100 haznal maris 100 milla, amin mar lehet osztozni.

Nem allitom, hogy tortenik ilyen, de ne gondold, hogy nem tortenhet meg.
Idézet: Idont'Care Atall - 2010.10.28. 18:54:42
Kis érdekesség, csak hogy érzékeltessem mennyire relatívnak találom a kérdések értékelését. Ezt spec azzal utasították el hogy "Túl egyszerű vagy számtan"...
1.) Szerintem annyira nem egyszerű a legtöbbeknek, hacsak...
2.) nem tanulták az ÁLTALÁNOS iskolában hogy ez az érték a 3-as, szóval még számolni sem nagyon kell.

No comment.
Idézet: ApaSas - 2010.10.28. 14:43:55
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.

Úgy tippelem, hogy nem fogják elfogadni.
Dátum: 2010.10.28. 14:27:50
Idézet: Birka - 2010.10.28. 13:22:49
Basszus én se választhatok VF forever, különben elszáll a szintem!
Éppen ezért csak kolonc a nálam lévő 6 itóka...

Te Biri. Ugyan meséld már el, hogyan száll el a szinted attól, hogy portyázás alatt nincs VF-ed. Árgus fülekkel olvaslak.
Pontosan az tudja ezt használni, aki akar VF-ezni, és az nem tudja használni, akinek a taktika egyik vége - nyilván a VF, mert EH mindenkinek jó - érdektelen vagy káros.
Dátum: 2010.01.05. 09:18:27
.
Dátum: 2010.01.02. 17:26:23
.
.
Idézet: Ogre1973 - 2009.11.21. 14:20:53
Melyik filmből NEM csináltak még számítógépes legó játékot?

Star Wars
Indiana Jones
Batman
Tomb Raider

Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

A kedves értékelő valószínűleg nagyon szűk látókörű, a PC-s játékokat többek között a legó-s játékokat mindenhol fel lehet lelni annyit cikkeznek róla. De hát az értékelőt /értékelőket/ gondolom ez nem hatja meg mert pont ők azok a nem speciális mindentudók akik ezt tudhatják. Kaptam olyan kérdést hogy ki a szerzője a / és itt a könyv címe/ amit nem olvastam sőt nem is hallottam róla, akkor az nem speciális érdeklődési rétegbe tartozik? Hát persze hogy nem mert az értékelő véletlenül tudta, vagy esetleg utána nézett a neten. Akkor most felteszem a kérdést. Mit nevezünk általános műveltségnek? Amit a nagy többség ismer, vagy amit az a pár értékelő.

A PC-s jatekok nem tartoznak az altalanos muveltseg temakorbe.
Idézet: Ogre1973 - 2009.11.21. 14:20:53
Melyik filmből NEM csináltak még számítógépes legó játékot?

Star Wars
Indiana Jones
Batman
Tomb Raider

Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

A kedves értékelő valószínűleg nagyon szűk látókörű, a PC-s játékokat többek között a legó-s játékokat mindenhol fel lehet lelni annyit cikkeznek róla. De hát az értékelőt /értékelőket/ gondolom ez nem hatja meg mert pont ők azok a nem speciális mindentudók akik ezt tudhatják. Kaptam olyan kérdést hogy ki a szerzője a / és itt a könyv címe/ amit nem olvastam sőt nem is hallottam róla, akkor az nem speciális érdeklődési rétegbe tartozik? Hát persze hogy nem mert az értékelő véletlenül tudta, vagy esetleg utána nézett a neten. Akkor most felteszem a kérdést. Mit nevezünk általános műveltségnek? Amit a nagy többség ismer, vagy amit az a pár értékelő.

A PCüs jatekok nem tartoznak az altalanos muveltseg temakorbe.
Idézet: Mortimer - 2009.11.20. 23:34:42
Az állatok sebzésének bugja, miszerint ha a fegyveres találat kicsi, akkor ők is kicsit sebeznek.

Birka sebzése, ne sikkadjon el:
"Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. 1 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! HalálStünci, HalálSuni és Kekac az oldaladon harcolnak. 2 támadással 2 életpontot sebeztek."

Ha nem talált volna fegyverrel, az állatai sok százat sebeznek.

Hol van a bug? Ha nem talal ugyanugy lehet kicsi az allatsebzes.
Dátum: 2009.11.15. 10:52:11
.
Dátum: 2009.11.15. 10:46:57
.
Idézet: K.cs. - 2009.09.30. 07:58:13
Az Északi-középhegység tagjai, melyik nem illik közéjük?

Börzsöny
Mátra
Bükk
Mecsek .-.

Mitöl is rossz ez a kérdés??? mikor az Általános müveltségből másoltam ki????

Az altalanos muveltsegbol? Az meg mi?
Idézet: Hasman - 2009.09.29. 20:33:37
ehhez csak annyi, hogy a logikai matematikai kérdéseket elfogadják, (baromi ötletes kérdések toppicnál a legelső...)

Az ertekeles ugye ugy szol, hogy szamtan! Tehat ahol szamolgatni kell, az tuti rossz. Ahol inkabb gondolkodni, az mar gyakran atmegy.
Idézet: Hasman - 2009.09.29. 20:11:58
szerintetek? mennyi számtan feladat van a kérdések között?!

Egyre kevesebb.