A játék másfél éve fut, milyen több évről beszélsz?
Mellesleg a script nyitott, mindenki által hozzáférhető, azaz bárki használhatta volna eddig is. Mi a gond? Ja, hogy nem keresett ilyet az ember? Ez lehet gond, nekem sincs türelmem telepítgetni a gmajmot és a szkriptet, de ettől még csinálhattam volna. Csak én szeretem a kvízeket olvasni.
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2010.03.11. 13:28:33
Dátum: 2010.03.11. 10:52:39
Nekem már csak az kéne, hogy tudjam, melyik a nyerő szövi V4-en, hogy bepofátlankodjak oda
Dátum: 2010.03.11. 10:52:00
Egyrészt több admin van (tudomásom szerint 7 körüli a számuk). Másrészt nem fogják kiírni, hogy épp melyik kérdést dobták vissza, mert akkor napi 30 órában lehetne adminkodniuk, harmadrészt ha még arra se vagy képes, hogy ide beírd a kérdésedet, amit visszadobtak, akkor mit vársz ettől a topictól?
De azért gondolom, jól esett értelmetlenül beledumálnod...
De azért gondolom, jól esett értelmetlenül beledumálnod...
Dátum: 2010.03.11. 09:15:31
Uramatyám, a google és a Word helyesírás-ellenőrzésére hivatkozni...
Azaz elég sok formában létezik a szó. A Magyar Értelmező Szótár mindkét verziót tartalmazza (nem a netes, hanem az MTA-s)
zsemle - Kerek péksütemény. Tájnyelvi változata "zsömle, zsömlye, zsemlye, sömlye, semlye".
Azaz elég sok formában létezik a szó. A Magyar Értelmező Szótár mindkét verziót tartalmazza (nem a netes, hanem az MTA-s)
Dátum: 2010.03.11. 07:55:13
Csak annyit, hogy Kócos a maximális medáljait a kvízolimpiákon még messze az adminsága előtt összegyűjtötte (aztán eladta, megint gyűjtött), tehát nem hülyegyerek és a kvízolimpiákon is várható tőle az 50%. Megemelem a kalapom előtte.
Természetesen igazad van, hogy a többiek megnyugtatása miatt a kategóriát ki kell venni, de mást sárral dobálni, hogy csak így nyerhette meg és csak így gyűjthette a többi medálját... (Ráadásul, mint pityu is felhívta a figyelmedet rá a kvízolimpia idején az adatbázis zárolva van, amihez Kócos hozzáférhet és gondolom a többi admin is.)
Más, a jelenlegi kvízolimpiákon elért extrém idők sokasága maximális találatszámmal is azt bizonyítja, hogy bizony vannak okos és szerencsés emberek (vagy jó szkriptek ) továbbra is. 453 sec kellett a 10-be kerüléshez, megsüvegelendő.
Természetesen igazad van, hogy a többiek megnyugtatása miatt a kategóriát ki kell venni, de mást sárral dobálni, hogy csak így nyerhette meg és csak így gyűjthette a többi medálját... (Ráadásul, mint pityu is felhívta a figyelmedet rá a kvízolimpia idején az adatbázis zárolva van, amihez Kócos hozzáférhet és gondolom a többi admin is.)
Más, a jelenlegi kvízolimpiákon elért extrém idők sokasága maximális találatszámmal is azt bizonyítja, hogy bizony vannak okos és szerencsés emberek (vagy jó szkriptek ) továbbra is. 453 sec kellett a 10-be kerüléshez, megsüvegelendő.
Dátum: 2010.03.11. 07:40:59
Nem értem a reklamálókat. Beraktak plusz két szlotot, hogy több tárgy legyen. Ide szándékosan gyengébb tárgyak kerülnek, hogy a kispénzűek is elvihessék, ebből eddig megismertünk 2, azaz kettő darab tárgyat. Tippre fog itt forogni 20-30 tárgy, amelyek közül a +1 tul-t adóakból maximum 7 lehet (szerény számításaim alapján). A maradék más típusú, apró pluszt adó dolgok. Ha ez sem lenne, azért menne a sírás tovább. Valóban, nem fognak táposabb cuccokat berakni, mert a kispénzűek azokhoz sose fognak hozzáférni. A kérés korábban az volt, hogy ne a pókok többsége vigye el a cuccokat (plusz Cyron , bár emlékeim szerint nem sokszor csapott le itteni tárgyra) hanem azok is, akik még nem ismételnek küldit, a CSP-t saját fejlődésükre használják, stb...
Dátum: 2010.03.11. 07:36:57
Vazz! Tényleg nem unjátok még? Gondolom sejtitek, hogy a topic nem ezért jött létre, hogy a magánbeszélgetéseiteknek teret adjon...
Dátum: 2010.03.10. 20:41:55
A kristályhorda bővítést a szavazáson elvetette a játékosok nagyobbik része.
Dátum: 2010.03.10. 20:37:24
Támadást és legfőképp erőt. Illetve olyan gyűrűt felvenni, ami bónuszt ad az epikus sebzésre. Rá hasonló fókusz és meg is van.
Dátum: 2010.03.10. 15:18:54
A V3-as Ronin nem biztos, hogy egyenlő a V4-es Roninnal.
Dátum: 2010.03.10. 12:40:45
Milyen szakértelemből? A tanulásra gondolsz? Mert ezt csak az akadémia nevezetű szövetségi épület segítségével lehet növelni és akkor hatására bizonyos szinteken új szakértelmeket tanulhatsz.
Dátum: 2010.03.10. 11:11:05
Ezt hívják majd TF online nevű játéknak.
Dátum: 2010.03.10. 09:05:49
Gratula... Ha kicsit feljebb olvasol :
Idézet: Craslorg - 2010.03.04. 11:42:41
Idézet: Craslorg - 2010.03.04. 11:42:41
Mea culpa. Közben én is utána néztem, de gondoltam, nem írok, hátha a feledés homályába kerül a messzi múltban
Dátum: 2010.03.10. 07:26:23
Nekem a V4-en jelenleg is 450 a max...
Dátum: 2010.03.10. 07:23:19
Ebben az esetben csak azt tudom javasolni, hogy írj neki egy normális hangvételű levelet, amiben megírod, hogy ez téged roppant zavar, mert nem tdsz miatta portyázni, nincs időd egész nap a gép előtt ülni, hogy a köztes időben ezt megtehedd, szerintem meg fogja érteni és redukálja napi 1-re a támadásokat.
Dátum: 2010.03.09. 16:21:11
Az előbb még mintha nem így nézett volna ki a hozzászólásod...
Így már értem a problémád, bár a KH az utóbbi időben már nem várta meg az 1 hetet, 4-5 naponta megjelent újra. A 2.5 nap valóban kevés, de nem emlékszem, hogy ki lett volna kötve, hogy nem jelenhetnek meg korábban. Ha igen, akkor bocs, nem kerestem vissza most minden HSZ-t a KH-val kapcsolatban.
A félreértésért elnézést, de ez nem volt elsőre írt HSZ-edből számomra világos.
A lélekkútjuk méretére én is rákérdeztem és kaptam is választ. Azért nem növelik, hogy nehogy ezzel tovább erősítsék az erősebb szöviket, azaz, hogy dupla annyi LE-ket raboljanak a kútból. Hozzáteszem a lélekkút napi másfél mila LE-t terméel, tehát a 200 vagy 500 ezer LE nem igazán releváns 1-2 hetente.
Így már értem a problémád, bár a KH az utóbbi időben már nem várta meg az 1 hetet, 4-5 naponta megjelent újra. A 2.5 nap valóban kevés, de nem emlékszem, hogy ki lett volna kötve, hogy nem jelenhetnek meg korábban. Ha igen, akkor bocs, nem kerestem vissza most minden HSZ-t a KH-val kapcsolatban.
A félreértésért elnézést, de ez nem volt elsőre írt HSZ-edből számomra világos.
A lélekkútjuk méretére én is rákérdeztem és kaptam is választ. Azért nem növelik, hogy nehogy ezzel tovább erősítsék az erősebb szöviket, azaz, hogy dupla annyi LE-ket raboljanak a kútból. Hozzáteszem a lélekkút napi másfél mila LE-t terméel, tehát a 200 vagy 500 ezer LE nem igazán releváns 1-2 hetente.
Dátum: 2010.03.09. 15:53:42
Ööö...
Idézet: Jeriko - 2010.03.09. 08:18:49
Ezt javítanám, két szintlépésenként növeled eggyel.
Idézet: Jeriko - 2010.03.09. 08:18:49
Ha szintet lépsz, megnöveled mindig kettővel és kész.
Ezt javítanám, két szintlépésenként növeled eggyel.
Dátum: 2010.03.09. 15:37:56
Gondolom arra célzott, hogy a KH pihije alatt a szükséges 3 nap letelt, így elég volt 50 csata dupla győzelemmel, ahelyett, hogy akár 2-300-at ütöttek volna és LE-vel tömik magukat.
Dátum: 2010.03.09. 15:29:33
Hasonlóan, mint a drakinost, orákulumost, hordaparancsnokost, a legendában találkozhatsz vele.
vegzetur.wikidot.hu
vegzetur.wikidot.hu
Dátum: 2010.03.09. 15:23:30
Nem csakti jártok így, hanem több szövi is, mert ilyen dolog az, ha a KSZ-t sokan lealázzák. Ez nem bug, hanem már az eleje óta így működik.