-Tudjátok miért fehér a menyasszonyi ruha?
-Mert a legtöbb háztartási gép fehér…
bocs lanyok
Hozzászólások - Endyr
Dátum: 2009.12.14. 15:39:23
Dátum: 2009.12.14. 14:29:07
A TGY-t is fel lehet venni a tamogatok koze.
Dátum: 2009.12.14. 09:56:57
A rabbi találkozik Kohnnal az utcán:
- Igaz, hogy te udvarolsz a Weiss lányának?
- Igen rabbi, igaz.
- De hát neked van feleséged.
- Igen rabbi, feleségem az van, de már köhög.
- Igaz, hogy te udvarolsz a Weiss lányának?
- Igen rabbi, igaz.
- De hát neked van feleséged.
- Igen rabbi, feleségem az van, de már köhög.
Dátum: 2009.12.12. 09:54:45
ott a pont!
Dátum: 2009.12.12. 09:03:46
lehetne egy kaland segito relikvia is (a proba kuszoboket X-el csokkenti, ahol X szinttol fuggo szam)
Dátum: 2009.12.12. 08:54:53
latom a Ligaban nem tudtok 4ig sem szamolni
Dátum: 2009.12.11. 12:43:48
igen, ez azon keves esetek egyike, amikor winnie-nek igaza van
szoval a projekcio ved a LEszivastol is (persze csak ha vedekezik az illeto)
szoval a projekcio ved a LEszivastol is (persze csak ha vedekezik az illeto)
Dátum: 2009.12.11. 10:16:29
pont azon a szinten vagy, ahol a vedelem meg tul magas a tamadashoz kepest. varj meg 5-6 szintet es helyre fog allni a dolog (sot at fog billenni utes fele ahogy bejon a LEszivas)
Dátum: 2009.12.11. 10:11:17
Idézet: Birka - 2009.12.11. 07:34:24
Sajnos azt hoztuk le végeredményként, hogy a jelenlévő tagok egydöntetü véleménye alapján maximum a tudatpajzsot veszi meg valaki
Így viszont az 5 relikvia fölöslegesen kidobott fórum, és programozási kapacitás volt, csak elvette az időt más értelmes dolgok elől
ebben nagyon nincs igazad, en plul tuti megveszem a piaci tagsagot es a tekercset is. es legalabb van ertelme gyujtogetni az LGYt (ha ezek nem lennenek bent akkor 2 honap mulva sirnank, h miert nincs bent semmi)
Sajnos azt hoztuk le végeredményként, hogy a jelenlévő tagok egydöntetü véleménye alapján maximum a tudatpajzsot veszi meg valaki
Így viszont az 5 relikvia fölöslegesen kidobott fórum, és programozási kapacitás volt, csak elvette az időt más értelmes dolgok elől
ebben nagyon nincs igazad, en plul tuti megveszem a piaci tagsagot es a tekercset is. es legalabb van ertelme gyujtogetni az LGYt (ha ezek nem lennenek bent akkor 2 honap mulva sirnank, h miert nincs bent semmi)
Dátum: 2009.12.10. 20:12:19
na ledobtak az egyik par csizmajukat, most mar csak 1 van naluk. Innentol megint csontra lehet oket szivni
Panna: nem volt veletlen lelekszivas vedelmes targya az ellenfelnek? varazslatok ellen is muxik (igaz fele hatekonysaggal). tehat 6% mar kinullazza az eltorlest
Panna: nem volt veletlen lelekszivas vedelmes targya az ellenfelnek? varazslatok ellen is muxik (igaz fele hatekonysaggal). tehat 6% mar kinullazza az eltorlest
Dátum: 2009.12.10. 16:16:43
kesz terrorszervezette avanzsaltatok
Dátum: 2009.12.10. 14:29:36
hat ez nekem alulrol kozeliti a nullat, mondjuk leginkabb, mert a valo eletben is utalom gyoziket, mint a xart.
de sztem egyaltalan nem valo a jatekba (fantasy kornyezetbe) ez a fajta humor.
de sztem egyaltalan nem valo a jatekba (fantasy kornyezetbe) ez a fajta humor.
Dátum: 2009.12.10. 12:43:49
Idézet: Tyberius06 - 2009.12.10. 12:35:35
rosszul tudod, sosem volt ilyesmirol szo.
sztem azert, mert amikor kijottek a kalandok nem lehetett tudni, h par het alatt 600 lesz megirva. mert ha nem ez lett volna, akkor csunyan megszivjuk
Lehet valamit rosszul tudok, de nem úgy van, hogy egy adott kalandot csak egyszer csinálhatok meg? Megkapom, ha elbukom naponta újra próbálhatom, de ha egyszer végig csináltam és megkaptam érte a lélekgyémántokat, akkor már többször nem kapom meg újra, vagy valamit rosszul tudok?
rosszul tudod, sosem volt ilyesmirol szo.
sztem azert, mert amikor kijottek a kalandok nem lehetett tudni, h par het alatt 600 lesz megirva. mert ha nem ez lett volna, akkor csunyan megszivjuk
Dátum: 2009.12.10. 11:51:11
csak szerencse kerdese
Dátum: 2009.12.10. 10:44:50
Az indiánok elkapnak négy cowboyt. Azt mondja az indiánfőnök:
- No, amelyikőtöknek a legrövidebb a neve, azt szabadon engedjük, a többi meghal. Mi a nevetek?
- Jack - mondja az első cowboy.
- Joe - mondja a második.
- Engem csak X-nek szoktak hívni - mondja a harmadik.
- És téged? - kérdezi a törzsfőnök az utolsó cowboyt.
- Félix - vágja rá a negyedik.
- No, amelyikőtöknek a legrövidebb a neve, azt szabadon engedjük, a többi meghal. Mi a nevetek?
- Jack - mondja az első cowboy.
- Joe - mondja a második.
- Engem csak X-nek szoktak hívni - mondja a harmadik.
- És téged? - kérdezi a törzsfőnök az utolsó cowboyt.
- Félix - vágja rá a negyedik.
Dátum: 2009.12.10. 10:28:40
Mi egy "Mi az RSZNYT csicskasai vagyunk" szovegu homlokvedot szeretnenk szovetsegi targynak
Dátum: 2009.12.10. 10:13:19
minden pont ad valamennyi %-ot
Dátum: 2009.12.09. 20:28:05
ertelek en, de van olyan jatekos, akit a bajnoki eltet. mindegy, h a napi portyaiban hasznal-e, neki a lenyeg, h megnyerje a bajnokit (e-peen, ahogy mondani szokas). tipikusan ilyenek, akiknek 5 medaljuk van 20-22. szinten. a bonuszuk nelkul is agyonvernek mindenkit a kornyekukon, de a bajnoki megnyerese eltetei oket
Dátum: 2009.12.09. 20:17:35
muhaha, ez a komoly, adtam 8 pontot a kezdo hsz-re es csokkent
amugy en igenre szavaztam, mert sztem is hasznos lenne a jateknak, ha a bajnoki kicsit valtozatosabb lenne. viszont nem keves ember csak a bajnoki miatt folytat pok taktikat, mert ez tetszik nekik. ha a valtoztatasod bejonne nekik ertelmet vesztene a jatek. Jo lett volna ez a valtoztatas 1 eve, de most mar elkesett szvsz.
amugy en igenre szavaztam, mert sztem is hasznos lenne a jateknak, ha a bajnoki kicsit valtozatosabb lenne. viszont nem keves ember csak a bajnoki miatt folytat pok taktikat, mert ez tetszik nekik. ha a valtoztatasod bejonne nekik ertelmet vesztene a jatek. Jo lett volna ez a valtoztatas 1 eve, de most mar elkesett szvsz.
Dátum: 2009.12.09. 18:55:41
ez egyik relikvia, csak a neve csizma
egyebkent jo kerdes, h direkt lett 2 berakva, vagy csak bug
egyebkent jo kerdes, h direkt lett 2 berakva, vagy csak bug